Pomoc s chovem kakariky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2014 19:54
dados

XXX.XXX.248.245

Dobrý den chtěl bych se zeptat vloni jsem si koupil pár kakariků č.č a měli tři snůžky dvě prázdne a posledni jedno mládě ktere asi po pěti dnech zemřelo letos jsem je dal znovu zprvu samička lezla do budky ale těd ztratila uplně zájem o budu a se samcem se i honí po voliéře (samec honí samici ).. dal jsem jim do voliery dvě křepelky mohlo by to být tím?? nevíte někdo co s tím ??

8.4.2014 21:52
goose

XXX.XXX.120.166

Dobrý večer. Nevím, jestli je to skutečně ta pravá příčina nezdaru, z vlastní zkušenosti Vám mohu napsat pouze tolik, že když jsem loni do voliéry kakarikům též "přidal na zem" křepelky, vyváděli kakarici jako pominutí a pranic se jim to nelíbilo.
Rozhodně bych asi nedoporučoval provádět jakékoliv zásahy a přidávání čehokoliv dalšího v době, kdy se chovný pár má pokoušet o snůšku.
Křepelky zkuste odebrat a pokud se jim tato budka nelíbí, zkuste nabídnout jinou. Např. místo prkénkové kmenovou apod. Ať se daří.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2014 08:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Každopádně bych tenhle pár přepároval, podle velkého počtu neoplozených vajec to vypadá, že pár moc neharmonizuje. A teď se Vám ještě prohánějí.
Zkuste výměnu partnerů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík