Poloo

XXX.XXX.238.140
Dobrý den, přidávám se ke Kostě, mám stejný problém. Všechny kozeny březí a jedna už dvakrát nepřipuštěná. Kozel by jí raději zabil než aby jí připustil a to má kozena ukázkové říje. Čím by to mohlo být? Děkuji.
Poloo

XXX.XXX.238.140
Dobrý večer, tak máme další říji po třech týdnech a znovu, zase to samé, napadání kozy, kdyby mohl, zabil by jí. Vážně k tomu nikdo nic nemáte, prosím? Přece nepovezu kozenu za ženichem, když ho mám doma. Nepomůže a nepomáhá ani vyhnání všech koz pryč, samota jen dvou aktérů, prostě nic, jde po ní vážně ostře!
Poloo

XXX.XXX.238.140
Dobrý večer, kozena prvnička je, ale říje jsou moc pěkné, silné, dlouhé, kozena vždy stojí jako pařez, jen jí skočit. A k tomu prostě nedojde. Kozel jí obejde a do, slabin, za předníma nohama jí nabere a mačká na stěnu a tlačí do hrudníku, dokud ho neodtrhnu. Příznaky hermafrodita nepozoruji a nepozoroval jsem, kozička má jemné kozí tvary, je pěkná, těžká, narostlá, působí dívčím dojmem, ochod je jednoduše čitelný, žádné nejasnosti. Prostě nevím... Nikdy se mi to nestalo za dvacet let. Ale děkuji.
Jedna z mých prvních papírových koz, byla hermafrodit. Nádherná koza.říje taky měla ukázkové a kozel jí vždy skočil, az druhým rokem se jí rysy zvolna začaly měnit. Po porážce měla v dutině břišní, pod vemínkem, zakrnělá varlata. Moji kozlové takové hermafrodity skočili (měla jsem ještě jednoho), ale jednou přišel pán s kozou, koza ukázkově říjela a kozel si čuchnul a šel pryč. Totéž se opakovalo ve vesnici, kde je ještě jeden plemeník. Pán s kozou přijel na další prskání kozy a to už byl kozel ochotný. Byl to starší plemeník a věděl, kdy neplýtvat silami, mlaďoši skočí vše.
Poloo

XXX.XXX.238.140
Dobrý nedělní den, tak u nás taky hotovo, nádherná říje, kozena stála jako pařez ale bohužel tedy u jiného kozla! U nás doma ani náhodou, ať jsem vyzkoušel cokoli, prostě nic! Kdyby se to příští rok opakovalo, pojedeme rovnou za sousedem.