Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2016 08:23
jardadc

XXX.XXX.199.35

Dobrý den, dostal jsem od kamaráda 4 letou ovci na zabití. je ale hrozně prorostlá lojem, už jsem z ní ořezal 15l kýbl. Bude vadit nejaký ten loj v klobásách ? Někde jsem slyšel že budou hořké. Ještě jsem nikdy takhle zalojovatou ovci neviděl.

31.1.2016 08:32
lilo

XXX.XXX.201.210

V klobasach se strati kde co... spis jestli to nebude citit tou ovcinou..

31.1.2016 09:14
jardadc

XXX.XXX.199.35

To také klasicky dělám klobásy 50/50 s bůčkem, přemýšlím jestli to neudělat raději s kýtou, aby to všechno po zahřátí v udírně nevykapalo.

31.1.2016 09:31
profesor1

XXX.XXX.199.253

Darované ovci na množství loje nehleď!
Takový 120kg beran(SF) naplní ty kbelíky i 3. Každopádně díky loji klobásky hořké nebudou. Nahořklost může zapřičinitt špatný způsob uzení, nebo když to přeženete s paprikou.

Jardadc: nevím jestli to sádlo melete a když jo, tak se musí na velmi hrubém. A taky raději na menší teplotu a déle udit.

31.1.2016 10:02
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Na klobásy lůj neořezávám. Vykape to a co zůstane ničím nesmrdí.

31.1.2016 13:48
stovi

XXX.XXX.112.229

Pozor loj hodně smrdí.

31.1.2016 17:40
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

stovi napsal(a):
Pozor loj hodně smrdí.

Záleží na zvyku. Nám ovce ani jejich lůj nevadí, smrdí nám zas kuřecí a vepřové Tak to prostě nejíme.

31.1.2016 22:10
profesor1

XXX.XXX.199.253

A na stole máte korán

1.2.2016 09:46
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

profesor1 napsal(a):
A na stole máte korán

Ne, kalašnikova na rejpaly.

1.2.2016 09:51
profesor1

XXX.XXX.199.253

To jako chcete nedemokratickým způsobem svrhnout prezidenta?
Už mlčím.

1.2.2016 10:22
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

ÁÁle, povídejte si co chcete, to je vaše věc. Akorát máme pár km do Dojčlandu, tedy čmoudy za rohem, a přesně víme, jak to tam vypadá. Takže jsem ňák alergická na podobné kecy.
Ať vám rostou vlňáci a vlňata.

1.2.2016 15:31
stovi

XXX.XXX.112.229

Mám na mysli když je ho fakt hodně

Přidejte reakci

Přidat smajlík