Hakysák

XXX.XXX.89.231
Dobrý večer,
Jak chráníte svůj ohradník? myslím tím zdroj proti zlodějům pastvinu mám za vesnicí a mám zdroj na baterii. Provizorně to mám umístěno v kalfasu na vodu a přikrytý plechem a zatěžkaný kamenem. (samozřejmě bych mohl koupit tu bezpečnostní schránku ale to mi přijde zatím zbytečná investice).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Postavila jsem domeček ze dřeva - je zamykatelný. Pro běžného pobertu asi nezajímavý, ale kdyby šel někdo pro zdroj k ohradníku, vesele si to odnese.
Jak říká profesor - pokud chce někdo něco ukrást, ukradne to.
Spíš teď řešíme jak zabezpečit solární panely, ale asi to taky nemá smysl moc zabezpečovat - prostě to nedávat na odiv kolemjdoucím, aby jednoduše to mohli odnést nebo zničit, ale jinak to nemá smysl moc výmýšlet...
Hakysák

XXX.XXX.89.231
Díky za typ profesore ale u dnes jsem byl u nás v kovošrotě a prýn tam nic takového nemají.hhippie také je to dobrý nápad ale není to mobilní.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co není mobilní? Je to schránka na zdroj + autobaterii - velikost cca 40 x 40 x 60 cm. Když někde končím pastvu, odpojím od zemění a ohradníku, hodim pod křídlo a jdu. Jo, pravda, ještě je dobré odnést baterii zvlášť - jinak by mi asi propadlo dno
Hakysák

XXX.XXX.89.231
Aha malou schránku Vy jste napsala domeček... já myslel nějaký větší tak to pak jo.
Hakysák
napsal(a):
Dobrý večer,
Jak chráníte svůj ohradník? myslím tím zdroj proti zlodějům pastvinu mám za vesnicí a mám zdroj na baterii. Provizorně to mám umístěno v kalfasu na vodu a přikrytý plechem a zatěžkaný kamenem. (samozřejmě bych mohl koupit tu bezpečnostní schránku ale to mi přijde zatím zbytečná investice).
Já ho mám na stěně přístřešku pro ovce, na pastvině více jak osmdesátikilového moskeváka, takže tu nic nezmizí, možná ten kdo vleze do výběhu-asi z něj zůstanou jen boty jinak nevím, když chce někdo něco ukrást, tak to prostě ukradne.Za mě pomáhá jen dobrej strážní pes, ale když pokouše zloděje, tak Vy skončíte před soudem, to už se ale dá i dneska pojistit.Naše zákony jsou co se zlodějů a obrany majetku týče, fakt jak v kocourkově