Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anežka.p

5.5.2016 19:47
Anežka.p

XXX.XXX.188.12

Dobrý den, jedna naše kozenka má poprvé mladé, něco přes měsíc staré, kontrolovala jsem jí vemeno kvůli zánětu a má tam tvrdou bulku. Zhruba na rozhraní struku a vemene. Poprvé se mi zdálo, že jí to bolí, druhý den se mi zdála bulka menší a koza už byla v klidu. Teď je to tak týden stejné. Co s tím, mám volat veterináře? Mladé moc nechce nechávat pít, ale už se dost pasou. Také má mléko poprvé, tak nevím, jestli to nemá souvislost. Díky.

5.5.2016 20:34
ančovička1

XXX.XXX.222.190

Asi bude mít zánět v mléčné žláze, kupte v lékárně černou kafrovou mast Ichtyol nebo Ichtoxyl a kozičce bolavé místo potírejte. je důležité, aby byla aspon večer dosucha vypitá, přidržte ji, malá v tomto věku potřebuje ještě hodně mléka a koza musí mít prázdné vemínko..mělo by se to spravit

Anežka.p

6.5.2016 20:33
Anežka.p

XXX.XXX.188.12

ančovička1 napsal(a):
Asi bude mít zánět v mléčné žláze, kupte v lékárně černou kafrovou mast Ichtyol nebo Ichtoxyl a kozičce bolavé místo potírejte. je důležité, aby byla aspon večer dosucha vypitá, přidržte ji, malá v tomto věku potřebuje ještě hodně mléka a koza musí mít prázdné vemínko..mělo by se to spravit

Díky moc :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík