Portál farmáře / oprava hlášení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2016 14:47
samaraa

XXX.XXX.128.99

Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu, je to někdo kdo má registr koz na portálu farmáře ? Posílala jsem dohlášení kozy / má nové ušní známky, přišel mě chybník. Nebohu nikde dohledat jak mám hlášení opravit a poslat znovu ? Děkuji :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2016 15:57

Nahore v tech zalozkach, myslim v sekci Pohyby, se da smazat prakticky cokoli, pokud dal nebylo se zviretem papirove manipulovano. Zaskrtnete polozku, se kterou chcete hybat a smazete.

19.6.2016 15:58

Jinak je ve vsednich dnech na telefonu velmi ochotny pan Nemec, ktery Vam vse v klidu a srozumitelne vysvetli. Kdyz se vyskytne neco, s cim si zaboha nemuzu poradit sama, volam mu moc rada - je to sympatak

19.6.2016 16:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jinak je ve vsednich dnech na telefonu velmi ochotny pan Nemec, ktery Vam vse v klidu a srozumitelne vysvetli. Kdyz se vyskytne neco, s cim si zaboha nemuzu poradit sama, volam mu moc rada - je to sympatak

Můžu poprosit o tel. číslo klidně do soukromé zprávy.

19.6.2016 16:52
samaraa

XXX.XXX.128.99

Super, moc děkuji, smazáno.

19.6.2016 21:43

Na Portalu farmare nahore v hlavicce je telefon. Kdyz reknete, ze potrebujete resit kozy/ovce, prepoji Vas na nej

19.6.2016 21:49

samaraa napsal(a):
Super, moc děkuji, smazáno.

Rado se stalo. Kdyz muzu, pomuzu
Resila jsem to nedavno. Prave jsem byla nervoznii, ze jsem pomotala cisla a porazila zvire, co mi dal vesele beha po vybehu a cekala jsem nejakou hruzu jako prohlaseni do mailu, ze jsem to spachala omylem a ze situace v realu je takova a makova... A pan mi poradil tyhle kroky, ze si muzu opravit, co chci s komentarem, ze jsme taky jen omylni lide, tak je blbost, abychom si to nemohli opravovat sami...

19.6.2016 22:17

Ok děkuji

prášil2

14.8.2017 16:43
prášil2

XXX.XXX.89.231

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Koupil jsem nové 2 jehnice tak jsem je přes PF nahlásil jako nákup/přísun. Dnes mi přišel chybník ale pouze na 1 špatně nahlášenou jehnici.Ta druhá se normálně zapsala. Tak jsem záznam podle uvedené rady výše smazal a nahlásil znovu. Po pár hodinách mě přišel znovu chybník ale už bylo napsáno chyba se neopravuje. A na PF jak jsou zobrazena ušní čísla zvířat je to opravené pořád červené a u ostatních kusu ovcí to je normálně modré. A v záložce stav je normálně zpracováno. Nevíte nebo nestalo se Vám někomu to samé co mě že by to bylo červené? Popř. nevíte jak to napravit aby to bylo modré?přikládám pro lepší představu foto. Všem děkuji za odpověď.

prášil2

15.8.2017 14:21
prášil2

XXX.XXX.89.231

Fakt nikdo nemá s tímto žádnou zkušenost?

25.11.2017 22:12
bača vaclav

XXX.XXX.100.17

Help servic č.t. nahoře v pravo modře pan Němec. AHOJ.

Přidejte reakci

Přidat smajlík