Uživatel s deaktivovaným účtem

panbartecka
napsal(a):
Dobrý den, mám beránka, který poslední dobu začal trošku zlobit a vrážet do mě, stavit se mi. Není to zatím nic hrozného, ale rád bych věděl jestli se to dá něčím ovlivnit nebo už se toho nezbaví, případně, kde jsem třeba udělal chybu já. Děkuji za rady.
Udělal jste chybu, pokud jste ho moc ochočil. jakmile vás beran bere jako ovci, tak se k vám chová jako k ovci.
na takové občas pomůže pořádně je zbít, prostě jim ukázat, že vy jste šéf stáda.
Ano jak pise bodlinka... oni v rucitem veku proste ztrati ostych... zvlast ted v dobe kdy je rije... a rozmazleni ci brani nejakych ohledu tomu moc nepomuze... pomuze kdyz ukazete silu... takze kdyz ho capnete a polozite na bok... parkrat mu date pres mulec.. ne do hlavy... a kdyz to tak udelate pokazde nez pred vami zacne spise utikat.. on se bude stavet... neduverie mozna se na vas i rozebehne... ale uz si toho dovoli mnohem mene.
Take je dobre mit na beranovi obojek...aby jste si ho mohl chytit az se rozebehne... oni to nekdy jen zkousi... a hrozi prave tim couvanim tim naznakem utoku... ale v ten moment je dobre jit rovnou proti nemu... pokud vas preci jen respektuje rozhodne zustane jen u toho hrozeni... nicmene upozornuji.. svemu beranu nikdy neverte... a nikdy si ho nenechavejte bez dohledu v zadech... povim vam ze meho muze beran napalil z boku nad koleno i pres to ze jezdil po pastvinach s vekou bubnovou sekackou, ze ktere jde prirozenej strach... od te doby uz berana nepodcenuje...