Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2017 16:59
anobbona

XXX.XXX.84.98

Zdravim, neni tady nekdo, kdo ma zetor 7745 s kotoucovyma brzdama a poradil by co s tim? Me udelane komplet brzdy, vcetne hadicek a trubek a brzdy se porad zasekavaji ( porad brzdi). Nevite co s tim?

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2017 00:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Odkážu tě na výborné traktorové forum, kde ti jistě poradí: http://www.nasetraktory.eu/forum/index.php.

31.8.2017 02:30
anobbona

XXX.XXX.84.98

Díky.

2.9.2017 11:54
profesor1

XXX.XXX.192.98

Trošku jsem se ptal. Může to způsobovat, že se vymění jen lamela, ale nevymění se nějaký rozpěrný element(z důvodu ceny) a pak se to seká.
Mě se to seká jen při couvání když na brzdu šlápnu, tak se to sekne, ale pak povolí. Jestli můžete napište co jste zjistil a vyřešil.

4.9.2017 12:18
anobbona

XXX.XXX.84.98

Sestelovaly sruby pod pedaly se srubama na prasatkach a zda se ze snad dobré.
Zatim s tim jel jen kousek a nezasekly se, predtim se zasekly obcas, kdyz se dlouho jelo ( jak se zahraly) az naposledy se kously a uz nepovolily, takze postelovaly ty sruby a snad dobré.

4.9.2017 15:30
profesor1

XXX.XXX.192.98

Na prasátkách? Tam jsou nějaké štelovací šrouby? Tam je jen odvzdušňovák ne? Ale nevím, nechce se mě sundávat kryt . Spíše bych řekl že se poštelovaly táhla pod prasátkem. Ale nevím. Čeká mě to v zimě tak uvidím.

4.9.2017 16:47
anobbona

XXX.XXX.84.98

No manzel rikal, ze sesteloval srouby u pedálů ( do kterych nechtěl rýpat, jelikoz byly nastavene odborniky) se sroubama u prasatek. Ze doposus vzdycky jenom odvzdusnoval a nastavoval brzdy u prasatek a ted to prenastavil i s tema srubama pod pedaly. Dneska s tim jezdi a zatim se to zda dobry.

Přidejte reakci

Přidat smajlík