admin

XXX.XXX.156.181
Máte prosím někdo zkušenost s proplacením nákladů za odvoz uhynulého zvířete kafilerií? Někde jsem četla, že lze proplatit část nákladů. Formou dotace? U jaké instituce se o toto žádá?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Admin?
admin
napsal(a):
Máte prosím někdo zkušenost s proplacením nákladů za odvoz uhynulého zvířete kafilerií? Někde jsem četla, že lze proplatit část nákladů. Formou dotace? U jaké instituce se o toto žádá?
Dovolujeme si Vás požádat o změnu přezdívky. Přezdívka "admin" může uživatele uvádět v omyl, že příspěvek byl vložen redakcí iFauny.
Děkujeme za pochopení.
Pěkný večer vám přeje
redakce webu iFauna.cz
admin

XXX.XXX.156.181
Redakce webu iFauna,
změňte moji přezdívku prosím sami. Třeba na "nimda". Při vkládání příspěvku jsem se nepřihlašovala/neregistrovala, takže změnit přezdívku ani nemohu.
Děkuji.
admin
napsal(a):
No byla na to dotace jak se žádá (jestli ten titul ještě existuje) vám řeknou na SZIF zavolejte si tam , vím že to existovalo(existuje ?) ale sami jsme o to nikdy nežádali takže platíme plnou taxu. ML.