Úhyn berana - proplacení nákladů za odvoz na kafilerii?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

admin

14.3.2020 16:31
admin

XXX.XXX.156.181

Máte prosím někdo zkušenost s proplacením nákladů za odvoz uhynulého zvířete kafilerií? Někde jsem četla, že lze proplatit část nákladů. Formou dotace? U jaké instituce se o toto žádá?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2020 17:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

Admin?

14.3.2020 19:39

admin napsal(a):
Máte prosím někdo zkušenost s proplacením nákladů za odvoz uhynulého zvířete kafilerií? Někde jsem četla, že lze proplatit část nákladů. Formou dotace? U jaké instituce se o toto žádá?

Dovolujeme si Vás požádat o změnu přezdívky. Přezdívka "admin" může uživatele uvádět v omyl, že příspěvek byl vložen redakcí iFauny.
Děkujeme za pochopení.
Pěkný večer vám přeje
redakce webu iFauna.cz

admin

15.3.2020 09:49
admin

XXX.XXX.156.181

Redakce webu iFauna,

změňte moji přezdívku prosím sami. Třeba na "nimda". Při vkládání příspěvku jsem se nepřihlašovala/neregistrovala, takže změnit přezdívku ani nemohu.

Děkuji.

19.3.2020 22:35
lesakm

XXX.XXX.28.103

admin napsal(a):

No byla na to dotace jak se žádá (jestli ten titul ještě existuje) vám řeknou na SZIF zavolejte si tam , vím že to existovalo(existuje ?) ale sami jsme o to nikdy nežádali takže platíme plnou taxu. ML.

Přidejte reakci

Přidat smajlík