bischof.vlastimil
napsal(a):
Dobrý den,
hledám pro známou kamerunského kozla s POP nemáte někdo na prodej nebo nevíte o někom? Děkuji 777593032 nebo bischof.vlastimil@seznam.cz
Kamerunského kozla s POP hledáte marně. Toto plemeno nemá standard a tudíž ani plemennou knihu, takže mu nemůže být vystaven PoP.V Česku je takto ošetřena jen koza zakrslá, která je původem z Holandska. Bihužel zatím je tady jen jeden zakrslý kozel s PoP, a ten je u nás.![]()
Pokud se letos podaří po něm odchovat pěkné kozlíky, pak by tu nějaká šance byla. Jinak si ho samozřejmě můžete dovézt z Holandska, jako jsem to udělal před dvěma lety já
lamero
napsal(a):
Kamerunského kozla s POP hledáte marně. Toto plemeno nemá standard a tudíž ani plemennou knihu, takže mu nemůže být vystaven PoP.V Česku je takto ošetřena jen koza zakrslá, která je původem z Holandska. Bihužel zatím je tady jen jeden zakrslý kozel s PoP, a ten je u nás.![]()
Pokud se letos podaří po něm odchovat pěkné kozlíky, pak by tu nějaká šance byla. Jinak si ho samozřejmě můžete dovézt z Holandska, jako jsem to udělal před dvěma lety já
Já jsem právě myslel jestli někdo nezná chov na SK, atd..... Kamarádka je totiž dost zatvrzelá :-)
lamero
napsal(a):
Ale Vaši nabídku jí samozřejmě přetlumočím ale když jsem jí o zakrslích říkal nebyla moc nadšená
Dobrý den,pokud je inzerát ještě aktuální tak mám na prodej kamerunského kozla staří dva roky cena 1200,-.Richterová