bury

Moje příspěvky

19.2.2015 04:40

o.maxa napsal(a):
Dobrý den,
Taky jsem si R Comku pořídil, ale ještě jsme se nezkamarádili :) mám problém s vlhkostí
Mohli byste mi někdo poradit jak ji překalibrovat?

Děkuji Max.

+ - OK.

17.6.2014 11:58

beginner napsal(a):
Uvažuji o koupi líhně Maru a teď nevím, jestli je super nebo ukazuje voloviny a musí se k ní dokupovat ještě kvalitní teploměr a vlhkoměr, což mi super nepřipadá. Je Brinsea lepší? Máte někdo zkušenost jak s Rcom tak s Brinseou?

To potřebujete u obou ukazujou to samí.Měl jsem předtím Brinseu 190 .
Po překalibrování jsou obě dobrý.Maru je ale o 100% lepší .
Bury

17.6.2014 10:53

o.maxa napsal(a):
Dobrý den děkuji za Vaši reakci.
Sledování hmotnosti vajíček je bezesporu dobrá věc, ale já nikdy nepochopil jak mohu hmotnost ovlivnit?
Mohl byste mi prosím zaslat tu vaši tabulku?

Děkuji Maxa

Je to jednoduchý když je hmotnost velká snížíte vlhkost a naopak.Hlavně si kupte kalibrační teploměr a vlhkoměr.Zkalibrujte si líhen ukazuje to voloviny tabulku pošlu
Bury

17.6.2014 10:25

bury napsal(a):
Dnes husy a kuřata.Kuřata se líhnou husy jsou naklovaný.

70 kuřat z 80 vajec a 5 hus ze 7 vajec takže společné líhnutí žádnej problém Bury.

15.6.2014 20:08

bury napsal(a):
První house je venku

Teplota 37,3- 37.5 na teplotě ani tak nezáleží jak na úbytku váhy to se musí hlídat.Syn udělal tabulku a já dopisuju jenom počáteční váhu a den líhnutí je to pro husy a slepice.Pomocí vlhkosti dosáhnete optimálního úbytku váhy a husy lezou z vajíček sami jestli má někdo zájem pošlu.

15.6.2014 19:37

bury napsal(a):
Další

První house je venku

15.6.2014 12:17
15.6.2014 12:15

bury napsal(a):
Dnes husy a kuřata.Kuřata se líhnou husy jsou naklovaný.

další

15.6.2014 12:14

bury napsal(a):
Líhnutí hus

Dnes husy a kuřata.Kuřata se líhnou husy jsou naklovaný.

15.6.2014 12:11
1.6.2014 14:54

Mam dvě husy jedna česká druhá brojler a toho housera.Předtim mi jeden osel od Strakonic prodal 3letýho českýho jalovýho housera tvrdil že pojímá ani jedno vejce dobrý.Jeden rok v prd... letos zase tak ho sežrali Vietnamci a jak jim šmakoval.Tenhle houser je s husama 2 měsíce a z 24 vajec 24 housat.Vyfotim ho pořádně a dam to sem.

1.6.2014 11:42

bury napsal(a):
Ještě jedna

Housky od něho.

1.6.2014 11:34

bury napsal(a):
Prosim o pomoc co je to za housera děkuji Bury

Ještě jedna

1.6.2014 11:30

Prosim o pomoc co je to za housera děkuji Bury

22.3.2014 19:02

Po překalibrování teplota souhlasí.Do menu kalibrace se dostanete současným stisknutím + - OK,ale musíte si sehnat kalibrační teploměr.

1.2.2014 14:29

Moc prosim o radu museli jste kalibrovat tuto líhen mně vůbec nesedí teplota ani vlhkost
teplota +1 stC
vlhkost 10%
mněřeno kalibračním teploměrem líhen je nová
Moc bych prosil o Vaše poznatky a rady k této líhni díky Bury

7.10.2012 20:05

kody napsal(a):
A jak tam drží prsty? Ty mají zářez na 2 mm, nebo ne?

Já sem kupoval prsty od GMP uni za 10.40 s dph a ty do 5mm vlezou.

7.10.2012 18:53

orlas napsal(a):
Talíř jsem udělal z plastu,ze kterého se vyrábí-svařují bazeny.Kousek od nás je firma na bazeny,věnovali mě kousek odpadu,doma už jsem jen vyřízl kruh.Silný je cca5mm,nevím přesně,asi stejně,jako stěna sudu.

Díky

7.10.2012 08:43

Potřeboval bych poradit z čeho si udělal talíř a jak silnej díky.

10.8.2012 15:13

Prosim chtěl jsem se zeptat kde jste udělal přívod a odvod vzduchu a jak velké díry a ještě kolik Watů má ten topný kabel díky.