pajachovatel
Informace o uživateli:
-
Moje zvířata
Nenalezeny žádné fotografie zvířat
Naposledy přihlášen: 13. 5. 2013 18:57:06
- Témata ve kterých diskutuji
- Moje příspěvky
Moje příspěvky
Zdravim vsechny chovatele drůbeze, mam take tuto lihen 380 a nemuzu na ni nechat dopustit.Dělal jsem na ni i pomerne detailni testy ohledne teplot na ruznych mistech a sedi to v desetinach stupnu coz je luxusni. dneska jsem lihnul vlasky pro kontrolu oplozenosti a z 16 vajec 15 peknych kurat. dale v ni lihnu krepelky a kachny pekinsky. nemuzu si ji vynachvalit.
Hodne chovatelskych uspechu Pavel Švůgr
kostrata
napsal(a):
Tak to je náhodička.Blatná je kousek od nás.A je to určitě KCH 1-2.Zítra jsem chtěl jet do Blatné do rybářství.Prý tam taky prodávají směs pro kachny,ale aby to nebyla ta na výkrm.A kde je tam zzn,nebo kde to prodávají.
no kachnarna ma tu vykrmovku, a zzn taky tY MAJI podle katalogu zzn strakonice vkch 2 tu ma i ten zzn, ale ani v katalogu jsem kch nenasel.
amála
napsal(a):
Děkujeme všem za chválu. Takto na fotkách to vypadá celkem dobře, ale chov má samozřejmě mnohá úskalí. Právě tento sníh a mráz je asi to nejhorší. Hamburčanky jsou klasické stříbrné černě tečkované. Letos jsme si pořídili od pana Kaislera z Tábora nový kmen. Nechal jsem si i svoje staré a chci letos něco vylíhnout. Se snáškou je to přes zimu horší, ale jinak snáší docela dobře. Návštěvní hodiny samozřejmě nemáme, ale je pravda, že když se povede něco odchovat, tak si pro to docela dost chovatelů raději přijede, než si to nechá poslat. Já tedy jezdím skoro vždy. Už jsem se při nakupování přes kurýra několikrát spálil. Ten ale stejně po letošních úpravách bude asi zkomírat. Skoro všechna zvířata máme přírodní pouze loni jsme si pořídili kachnu od kachničky karolínské skořicovou a husu od husice nilské bílou ale jen z důvodu absence přírodní. Nějak nás mutace moc neoslovujou. Od magelánek jsme měli housata tři roky po sobě tak uvidíme. Loni jsme měli i víc houserů, tak škoda že jste se neozval na náš inzerát. Zkuste se, když tak ozvat, na jaře na naší adresu: soldanzd@seznam.cz nebo také na blogu: http://ivanyazdenka.blog.cz/ , kde je i více fotek a informací.
to nema chybu super a at se dari,je videt ze jste chovatel jak vysitej
pajachovatel
napsal(a):
Jak se píše záleží jak jsou stará,ja je nechávám od tří dnů za 18Kč.S pozdravem Pavel Šv
Kuřátka rostou poměrně rychle, je důležitá hlavně teplota a přísun vody a potravy
slamos1
napsal(a):
Dobry den, chci se zeptat zda se nekdo zabyval ekonomikou chovu kuřecich brojleru v podminkach malochovu. dik.
Dobrý den, brojlery už chovám poměrně dlouho, začínal jsem s několika kusy a dneska nebývá vyjímka že jich mám několik set.
Záleží jak člověk tu ekonomiku bere a jaký chce mít maso.Je možnost že za 6-7týdnů je brojler vykrmen k porážce, věsměs jak to dělají na výkrmových halách, cpe se to směsí, potom ale toto maso můžete koupit v obchodě.Kuřata co jdou na náš konzum, tak je nechávám mnohem dýl, pač je po 14-+ti dnech přeučuju na směs šrotů a vařených brambor. Je to úplně jiné maso, jiná chuť a kvalita.Je pravda, že i cena je trochu větší, ale lidé kteří je od nás berou jsouspokojený a vrací se.
S pozdravem Pavel Šv