PeckaY

Moje příspěvky

11.9.2018 10:51

Jinak jsou neprodejné a určitě budou ještě http://www.csch-uhbrod.cz/2018/08/03/pridejte-se-k-nam-2-2/.

11.9.2018 10:27
19.8.2018 04:43

Bohužel mi to vůbec a ani trošku nevadí, z praktického a hygienického hlediska jsou nedostižná. Každopádně určitě bych ocenil Vaši fotografii, jak to máte Vy načančané.

17.8.2018 20:12

Je lepší když na sebe při sezení nevidí.

17.8.2018 19:34
15.8.2018 11:36

Že začátku jsem používal mletý dolomitický vápenec https://m.heureka.cz/substraty-hnojiva/agro-dolomiticky-vapenec-40-kg/, ale nebylo to ono, tak jsem přešel na tento hrubší.

15.8.2018 11:30

Tak to mám stejný, beru tady
http://www.lihne.cz/916-3-kg.html

A co ten premix? Nebyl by prosím odkaz s parametry?

15.8.2018 11:24

Chuť vajec nejlépe vyniká, když jsou uvařené na tvrdo a oloupané ta od těch mojich je lahodně máslová prostě fantazie.

15.8.2018 11:19

A co fotky nebo odkaz by prosím nebyl na konkrétní zboží?

15.8.2018 11:05

Ještě jste měl napsat, že kromě ceny vlastní krmné směsi se Vám snížil zápach z kuřinců a i chuť vajec či masa. U mne nejen v chovu křepelek je to hrozně poznat.

15.8.2018 10:59

Premix je něco jak je RoboranD?
Jaké parametry má ten Váš co používáte?
Já 20%vojteškových úsušků musím dávat, abych dotoval vitamíny. Stejně se, ale nevyhnu 1x za měsíc doplněním manganu, kvůli skořápkám v mém klecovém chovu křepelek. Samozřejmě mám velmi líbivou barvu žloutků.

Grit používáte jednu značku lastury, vápenec, skořápky?

14.8.2018 04:33

Krmím bez problémů 20% (200g v 1000g) kupovanými granulovanými sušenými vojtěškovými úsušky. Křepelky, slepice na snášku a Pižmovky. A když mám nasušenou tak ji šrotuji a dávám ve stejném poměru.
Čerstvou, když dám tak musím nastříhat na max.1cm velké kousky jinak ju neberou jak je starší je moc kolkatá.

24.2.2018 18:15

Ta moja líbivá nevděčnica yz-56s, nebyla schopná v mojich podmínkách držet teplotu 37,5-37,9°C,

ale 38°C jí šmakovalo, když už máte tento Danajský dar toš, ať se Vám daří lépe než my...

24.2.2018 18:06

Doporučil bych externí teploměr a nakalibrovat v místnosti se stálou teplotou + nejlépe postavit na nějaký izolant, deku polystyren.

Nechci Vás strašit, ale není to líheň typu RcoM, zapnout, naložit a úpéct si

Na druhou stranu získáte hafl zkušeností, protože budete furt jančit a dokalibrovávat

Google překlad
https://uloz.to/!zJEFzlbGCTAk/lihen-yz-56s-pdf

Zkuste pročíst vlákna s Líheň io 103 Makro.

19.2.2018 20:56

Koupil jsem 11.11.2016 za cca 1800kč včetně poštovného, líhnul jsem 6x s 60-50% úspěšnostní. Hrozně mne nebavilo ju čistit, v prosinci 2017 mi cca po 8 dnech sama od sebe zdechla a je v krabici na Húře a když si dojedete tak Vám ju dám ZADARMO.
Jo a jako nová měla vadný síťový kabel, který jsem si vyměnil ze starého PC

Obratem jsem si koupil použitou Bios Mono Plast 60, která mne pozlobila vadným mikrospínačem, který jsem měl za 2dny po telefonické objednávce doma a jednoduše jsem jej vyměnil.
Mám aj Rcom 20 a vajca obracám taky ručně, navíc to čištění je na pohodu.

https://www.youtube.com/watch?v=lxwMFn5AIlY vlevo dole je schovka, já jsem si dal přes celé plastové pletivo.

11.8.2017 20:43

Co nepropadne hned tak zašlápnou a spadne.

Zapomněl jsem Vás ještě upozornit na reálné nebezpečí zaseknutí hlavy slépečeky špizuňkové při větším průměru ok.

11.8.2017 15:53

Jako rám mám ALU profil 20x20 co se používá na voliéry.

11.8.2017 15:42

Používám poplasované s okem 25x25mm

Větší průměr ok bych nedoporučuji kvůli podvlečení kloubů nad pařátem při sednutí na pletivo.
Dělají mi to malé křepelky na okách 16x16mm a používám proto ještě plastové na něj.

V zimě kvůli omrzlinám nohou u pižmovek dávám jutový pytel a na něj štěpky a jednou týdně výměna za novou štepku.