martinka112
napsal(a):
No ahojda. Pořád se hledáme. Jsi na skype? Tak co? Už se těšíš na výstavu? My trénujeme co to jde, ale ona je takovej poděs, že to bude docela asi komedie.
MAŘENKA
cmoky
napsal(a):
A JEŠTĚ JEDNOU S MIMINKAMA
Mařenka je super. A míma taky. Škoda, že je asi neuvidím.
Á tady je Leboušek.
martinka112
napsal(a):
Mařenka je super. A míma taky. Škoda, že je asi neuvidím.
Á tady je Leboušek.
NOVÉ FOTO MIMINEK
cmoky
napsal(a):
NOVÉ FOTO MIMINEK
tady taky foto jednoho miminka.. je jí 4,5 měsíce.. no skoro 5..
luciemach
napsal(a):
Prominte,že jsem lezu,ale taky Vám pošlu fotečku svého miláčka.
cmoky
napsal(a):
PRO MARŤU A SPOL.,ABY JSME SE NEHLEDALI PO VČECH ČERTECH:-))
Připojím se taky.
Sofina
luciemach
napsal(a):
No moc se ti povedla. To já s Leboušem nemá snad ani jednu pořádnou, Ale jednu jakž takž jsem teď našla, ale ona se všude tváří jako jetlech
luciemach
napsal(a):
hm hm hm.je tu nějak mrtvo...
hmm hmm, vtírnu se sem se svým hnědákem
nadja
napsal(a):
hmm hmm, vtírnu se sem se svým hnědákem
TAK JÁ PŘIDÁM JEŠTĚ JEDNU MAŘENKU:-)
cmoky
napsal(a):
TAK JÁ PŘIDÁM JEŠTĚ JEDNU MAŘENKU:-)
A JEŠTĚ KLOKÁNKA
luciemach
napsal(a):
Mařenka je mov krásná.. nádherná fotka
.... a ještě jednou hnědáček ...
luciemach
napsal(a):
pěkné je vidět, že jsi se na nich pěkně vyřádila...
Taky si dovolím něco přidat.
jindral
napsal(a):
Taky si dovolím něco přidat.
A JEŠTĚ JEDNOU KLOKÁNEK
cmoky
napsal(a):
NO,NENÍ TO ZROVNA UMĚLECKÉ FOTO,ALE ZAS JE TAM MOOOC ROZTOMILÁ
Konečně se to tu rozjíždí. Jen tak dále. Vkládejte fotečky, ať tady máme taky velké zastoupení.
Já taky jednu přidám. Lebynka řádila s kámoškou RR
martinka112
napsal(a):
Konečně se to tu rozjíždí. Jen tak dále. Vkládejte fotečky, ať tady máme taky velké zastoupení.
MÍŠÁNEK
eliska84
napsal(a):
moc krásní pejsci!Na jaře si chci pořídit taky dobrouška,můžete mi přiblížit jejich povahu?Osobní zkušenosti jsou vždycky nejlepší
.díky.Elis
VŠEOBECNĚ JE DOBRMAN PES S VELKÝM SRDCEM,SKVĚLÝ PES DO RODINY,NA SPORT,VELMI KONTAKTNÍ SILNĚ VÁZANÝ NA SVOU RODINU.
POTŘEBUJE TROCHU TÉ DŮSLEDNOSTI,NEB JE VELMI,VELMI CHYTRÝ A DOKÁŽE SE NAVYMÝŠLET SPOSTU BLBIN, ALE HLAVNĚ KONTAKT S MAJITELEM,AČ SE TO NEZDÁ,JSOU TO VELCÍ MAZLOVÉ.JÁ MÁM DOBRMANY 14 LET A NEMĚNILA BYCH.
JINAK SAMOZŘEJMĚ JE TŘEBA SI VYBRAT ZVÍŘE S PŘEDPOKLADEM DOBRÉ POVAHY A DNES JIŽ I ZDRAVÍČKA,JELIKOŽ I V CHOVU DOBRMANŮ SE VYSKYTUJÍ MNOHÁ DĚDIČNÁ ONEMOCNĚNÍ.
martinka112
napsal(a):
Nazdar holky, tak my teda taky přispějeme svou troškou do mlýna
Jackoně všichni znáte, takže netřeba představovat ...
cmoky
napsal(a):
TÝ JO,KDE JSTE SE TO DOVOLENKOVALI?
Tara a Zeus, oba asi 5měsíců staří.
luciemach
napsal(a):
fakt nenajde se nikdo další, kdo by fandil tomuto bezvadnému plemenu??
Všichni dobroušci tady jsou nádherní, moje srdeční záležitost jsou hnědky a hnědáčci a těch se tu sešlo k pokoukání několik. To je super. Tohle je jedna z prvního velkého koupání a doufám, že ne posledního, miláčkovi se ta velká voda tedy vůbec nelíbila.
jindral
napsal(a):
Všichni dobroušci tady jsou nádherní, moje srdeční záležitost jsou hnědky a hnědáčci a těch se tu sešlo k pokoukání několik. To je super. Tohle je jedna z prvního velkého koupání a doufám, že ne posledního, miláčkovi se ta velká voda tedy vůbec nelíbila.
Zase Tara a Zeus. A Lucko, tak taky něco přidej.
jindral
napsal(a):
Zase Tara a Zeus. A Lucko, tak taky něco přidej.
Další
jindral
napsal(a):
Eny a Tara.
Jo je ještě mám něco. Klokánka s Enčou z Budějovic.
cmoky
napsal(a):
HELE A JAK SE SÉGRY TVÁŘEJ STEJNĚ BLBĚ,CO?
Čauky, slepoš nejsi, Klokánek je opravdu ta nalevo a ségry se fakt nezapřou.
Tady přidávám spešl pro Tebe další.
jindral
napsal(a):
Čauky, slepoš nejsi, Klokánek je opravdu ta nalevo a ségry se fakt nezapřou.
Tady přidávám spešl pro Tebe další.
A tady taky ségry, Tara a Gina.
cmoky
napsal(a):
Já to tady asi dneska zahltím. Tara s kamarádkou Claudií.
jindral
napsal(a):
Já to tady asi dneska zahltím. Tara s kamarádkou Claudií.
Tara a Arnoušek.
jindral
napsal(a):
Tady na cvičáku při hraní.
Copak to tam je zajímavého?
jindral
napsal(a):
Tara a Arny.
A tady jedna pro mě pamětnická. Gina a Rozárka.
jindral
napsal(a):
Copak to tam je zajímavého?
nějak jsem včera pozapomněla... takže napravuji..
luciemach
napsal(a):
nějak jsem včera pozapomněla... takže napravuji..
to nám byly 4 měsíce..
luciemach
napsal(a):
to nám byly 4 měsíce..
i naše princezna by chtěla k počítači, a když už to ji panička nedovolí, tak aspoň do křesílka..
luciemach
napsal(a):
i naše princezna by chtěla k počítači, a když už to ji panička nedovolí, tak aspoň do křesílka..
a ještě jedna..
luciemach
napsal(a):
z Halit Paša.. a zatím splňuje všechny mé představy..
je to takovej malej andílek s ďáblem v těle...
Naše taky! I vrh.
jindral
napsal(a):
Naše taky! I vrh.
Tady taky I (Imax) Halit Paša - tady mimi...
jindral
napsal(a):
Naše taky! I vrh.
ještě poslední kukuč (poslední dvě fotila moc šikovná kamarádka Jana Crhů)
luciemach
napsal(a):
jsme si rovnou mohli udělat téma .. dobrmani od Halit Paša..
No nazdááár příbuzný! Zdravíme bráchu a nevlastní sestřenku??? Fotky jsou super, jen houšť. My bohužel momentálně nemáme nic kloudnýho z poslední doby, z foťáku lezou samý hrůzy. Doufám, že je to rukama a ne foťákem, i když to jsou asi lichý naděje. Až něco vyjde, přihodím
. Zatím se mějte pěkně.
luciemach
napsal(a):
sorry cmoky.. nedelej citu.. nechtela jsem se nikoho dotknout..
Cmoky je občas normální. Nemyslí to špatně. Mařenka je hrozně moc krásná, ale ti naši jsou stejně nejlepší. Že jo Cmoky? No vždyť přece dobrmani jsou nejlepší. Všichni!
cmoky
napsal(a):
Moc miminek
cmoky
napsal(a):
A JAKÝ JSOU ROZTOMILÝ,KDYŽ SPINKAJ,HA,HA.
HEZKÉ SVÁTKY :-))
martinka112
napsal(a):
No ahojda. Pořád se hledáme. Jsi na skype? Tak co? Už se těšíš na výstavu? My trénujeme co to jde, ale ona je takovej poděs, že to bude docela asi komedie.
Ahoj nějaké foto Lorenzo a luciano (enzo a laky) halit pašáci 4,5 měs.zdraví ségru Leby
cmoky
napsal(a):
KDE JSOU VŠICHNI?
No tady přece. Hele vkládám fotečku netopýra. Jsem nebyla doma a takhle se jí zvedly uši. Ale neboj, už je má opět stažený dolů. Byla na prochajdě.
luciemach
napsal(a):
jsme přeci tady...
a nebo jsme taky tady.. takovej malej gaučák.. přeci se nebude tlačit na zemi...
cmoky
napsal(a):
PRIMA,VYSVĚTLÍŠ TO TAKÉ BUBŮ?ONA ZÁSADNĚ LEDA MOJÍ PEŘINU,ČI POLŠTÁŘ:-)).,
nevím nevím jestli já jsem ta pravá kdo by jí to měl vysvětlovat.. u nás to taky mnohdy nevypadá tak nevinně..
luciemach
napsal(a):
nevím nevím jestli já jsem ta pravá kdo by jí to měl vysvětlovat.. u nás to taky mnohdy nevypadá tak nevinně..
podle mne - dobrman patří do postele , krásně si v peřinách naleští srst
nadja
napsal(a):
podle mne - dobrman patří do postele , krásně si v peřinách naleští srst
Tak pridavam fotku Larinky se mnou ale psssst neni moje je kamosky...
luciemach
napsal(a):
moc krásní, konečně vidím i druhého brášku.. kupírovaného mi Marťa posílala ať se mrknu na bráchy... ale druhýho jsme neviděly.. supr..
hoj 6.1 .07 vložim nové foto to jim bude 6 měsíců rostou jak z vody už mají 32kg a 68 cm v kohoutku prostě žerou jak dobrmani bohužel jenom syrové maso s rýží nebo kolínkama takže dost pakárna na granule moc nejsou potvory
kotel
napsal(a):
hoj 6.1 .07 vložim nové foto to jim bude 6 měsíců rostou jak z vody už mají 32kg a 68 cm v kohoutku prostě žerou jak dobrmani bohužel jenom syrové maso s rýží nebo kolínkama takže dost pakárna na granule moc nejsou potvory
no my jse trošku menší.. co se nám podařilo změřit, tak by měla mít cca 62-63 cm a váha? 27 kg.. no jako fenka nemůže být tak velká jako její bráškové.. a krmíve už jen výhradně granulemi.. zkoušeli jsme masíčko, ale panička to nedala..
nicolll
napsal(a):
Tak pridavam fotku Larinky se mnou ale psssst neni moje je kamosky...
Ahojky, přejeme všem do nového roku všechno nejlepší a pejskům dvakrát. Tahle fotka je sice už loňská, ale je roztomilá, no jo bobříci.
luciemach
napsal(a):
posouvám, aby se nám to tu neztratilo..
zatím posílám fotku ENZA (lorenza h.p) lakyho budu fotit až zítra ale je to taky fešák tak pa petr
kotel
napsal(a):
zatím posílám fotku ENZA (lorenza h.p) lakyho budu fotit až zítra ale je to taky fešák tak pa petr
Ahoj Petře, až ty svoje kluky budeš fotit, nemohl bys vzít ty jejich krásný hlavy v detailu?
Kupírovaného i nekupírovaného a oba dohromady? Já si nemůžu pomoct. Sice jsem si na ty plachty zvykla, ale dobře kupírovaný pes je stejně pohlednější, i když krásní jsou všichni.
Ty bráchy máš doma oba? Jak to zvládáš? A co oni? Ahoj Jindra
jindral
napsal(a):
Ahoj Petře, až ty svoje kluky budeš fotit, nemohl bys vzít ty jejich krásný hlavy v detailu?
Kupírovaného i nekupírovaného a oba dohromady? Já si nemůžu pomoct. Sice jsem si na ty plachty zvykla, ale dobře kupírovaný pes je stejně pohlednější, i když krásní jsou všichni.
Mám stejný problém.. vždy jsme měli bobry, ale pak tedy kupíráci nesměli už ani an zkoušky, na výstavy.. tak jsem váhala co za psa.. taková záplata byl labrador, nakonec jsem neodolala a tak jsem si k ní ještě stejně pořídila bobra a musela se smířit s plachtičkama.. a dnes když ji vezmu uši a vytáhnu jí je nahoru, má tak nádhernou hlavu.. že si jen postesknu, že kupírování zakázali.. ale holt člověk si musí zvyknout na vše..
jindral
napsal(a):
bráchu budu fotit dneska ale zatím pošlu detail hlavičky enza čumí tam jak z jara .Jinak fotit je spolu je dost problém poněvadž se nemají moc rádi a občas se tak porvou ,že z nich létají chlupy .Naštěstí se vidí jednou za týden ,protože laky je u mých rodičů zatímco enza mám doma .Myslím,že kdo má doma dva dobrmany samce natož stejně staré bratry je sebevrah ,protože se navzájem zabijou je to nenávist jako mezi pablbkem a tupohlávkem
kotel
napsal(a):
bráchu budu fotit dneska ale zatím pošlu detail hlavičky enza čumí tam jak z jara .Jinak fotit je spolu je dost problém poněvadž se nemají moc rádi a občas se tak porvou ,že z nich létají chlupy .Naštěstí se vidí jednou za týden ,protože laky je u mých rodičů zatímco enza mám doma .Myslím,že kdo má doma dva dobrmany samce natož stejně staré bratry je sebevrah ,protože se navzájem zabijou je to nenávist jako mezi pablbkem a tupohlávkem
Myslím, že až tak nejde o to, že to jsou bratři, ale hlavně že to jsou oba samci, taky jsme měli dva samce najednou a byl to občas masakr, když se na zahradě potkali.. nestíhali jsme je od sebe tahat a to byla docela fuška a hlavně když se jeden ožene, že se mu nelíbí, když je chcete dostat od sebe.. to potom hodně štěstí.. už bych nikdy nechtěla dva psy najednou a bude to horší a horší, teď jim je 6 měsíců, ale až budou vyzrálí psi, bude to maso, ale jinak je Enzo šikulka.
luciemach
napsal(a):
nejedete náhodou s tím nekupírovaným na Olomouc??
Abych řekl tak nevím kdy ta Olomouc je ale možná bych jel ,když budu vědět kdy to bude.
cmoky
napsal(a):
cmoky
napsal(a):
lucky
napsal(a):
S tím poníkem to nemá chybu. Chtěla jsem se zeptat. Kdysi jsem viděla na nějaké fotce bílého dobrmana. Něco jak je bílý boxer. Vyskytují se v chovech? Jen mě to zajímá. Kdyby jste měli někdo snímek...
Děkuji.
Aby nám fórum nezapadlo.
P.S. Dobrmánek s poníkem a pejskem v tašce je fakt super. Tvůj?
lucky
napsal(a):
S tím poníkem to nemá chybu. Chtěla jsem se zeptat. Kdysi jsem viděla na nějaké fotce bílého dobrmana. Něco jak je bílý boxer. Vyskytují se v chovech? Jen mě to zajímá. Kdyby jste měli někdo snímek...
Děkuji.
O bílém dobrmanovi jsem neslyšela ale existuje zbarvení izabela a to je hodně světlé ale vzácné
tlapka
napsal(a):
O bílém dobrmanovi jsem neslyšela ale existuje zbarvení izabela a to je hodně světlé ale vzácné
http://www.volny.cz/martinam/dobrman2.htm
Jukněte sem na fotečky všech 5 možných barev dobrmanů. Fotky izabelek ale tedy nic moc.