Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

27.10.2006 11:19
maťa

Na přání paní chovatelky zakládám nové téma, které má začínat malým seriálem "kynologické" výchovy "trhačů", neb je prý poučný a pro budoucí majitele nezbytný

maťa

27.10.2006 11:21
maťa

maťa napsal(a):
Na přání paní chovatelky zakládám nové téma, které má začínat malým seriálem "kynologické" výchovy "trhačů", neb je prý poučný a pro budoucí majitele nezbytný

Malý seriál.....výchova "trhačů" dle "kynologa"

Štěňátko trhá.............

maťa

27.10.2006 11:22
maťa

maťa napsal(a):

.....poodejdeme a se štěňátkem "kynologicky" promluvíme.......

maťa

27.10.2006 11:24
maťa

maťa napsal(a):

....kavkazánčata jsou velice chápavá, chtějí se učit, proto na "kynologickou přednášku" přijde i jiný "posluchač" a tím docílíme šetření časem.......

maťa

27.10.2006 11:26
maťa

maťa napsal(a):

.....štěňátka se tváří velice chápavě, tudíž uspokojeni tímto jejich výrazem, hrdě odcházíme...........

maťa

27.10.2006 11:27
maťa

maťa napsal(a):

.....no a zde máme výsledek našeho "kynologického" snažení

27.10.2006 11:49

maťa napsal(a):
.....no a zde máme výsledek našeho "kynologického" snažení

Směju se ještě teď... jsi číslo,Marťo,co???

27.10.2006 12:45

eavy napsal(a):

Směju se ještě teď... jsi číslo,Marťo,co???

Ma`to,tobě bych s klidem svěřila humorný časopis o psech...taky se řehtám jako blázen ale alespoň jde vidět,čemu je vlastně paní chovatelka naučila-jíst,spát,kousat a chodit na přednášky

K těm uším...já si nemůžu pomoct,ale mě se to nikdy nelíbilo,mě se právě líbí ty plachty...když je Cerb nastraží...hm....vůbec nevypadá špatně.
Mimochodem,dnes je Cerb pěkně vytočený,nevim,kdo ho naštval,ale musel jít se schladit do kotce...to jsem zvědavá,jestli se odpoledne uklidní

27.10.2006 12:48

jesie napsal(a):
Ma`to,tobě bych s klidem svěřila humorný časopis o psech...taky se řehtám jako blázen ale alespoň jde vidět,čemu je vlastně paní chovatelka naučila-jíst,spát,kousat a chodit na přednášky

K těm uším...já si nemůžu pomoct,ale mě se to nikdy nelíbilo,mě se právě líbí ty plachty...když je Cerb nastraží...hm....vůbec nevypadá špatně.
Mimochodem,dnes je Cerb pěkně vytočený,nevim,kdo ho naštval,ale musel jít se schladit do kotce...to jsem zvědavá,jestli se odpoledne uklidní

Zdravím všechny a hlavně štěňátka.Jsou prostě k "sežrání"
S ušima nebo bez uší, jsou krásní všeci...
Tady je jedna bratránčí fotka: Na "koníčka" si vyskočím...

27.10.2006 14:12

jesie napsal(a):

Taky zdravím všechny a hlavně novou kavkazáckou posilu Berezku z DD Jsem ji zahlédla v minulém tématu
Takže Berezko, pozdrav od Mášenky

27.10.2006 16:24

jesie napsal(a):

ahoj všem, Jindřiško Cerb se určitě uklidní Baršín měl včera taky takovej den bud jsou erupce na slunci nebo žeby byly bráškové a přenaší to na dálku

27.10.2006 18:32

marie m napsal(a):
ahoj všem, Jindřiško Cerb se určitě uklidní Baršín měl včera taky takovej den bud jsou erupce na slunci nebo žeby byly bráškové a přenaší to na dálku

Marie,a já jsem si hned říkala,že můj chlap je taky nějakej nervózní a ony to erupce ale koukam,že to postihuje jen mužské pohlaví

maťa

27.10.2006 19:45
maťa

jesie napsal(a):
Marie,a já jsem si hned říkala,že můj chlap je taky nějakej nervózní a ony to erupce ale koukam,že to postihuje jen mužské pohlaví

Šmarjáááá to su ráda, že moje drahná polovička si ty "erupce" prožívá v Němčourech a nekazí mi doma Gríšu Na tom nic nepozoruju, ale to může být tou domácí převahou ženských.....no a když připočtu i pípy, se nedivím že se svou pidi velikostí dělá hodného, když nemá oporu v tom pánečkovi

27.10.2006 20:32

lmusa napsal(a):
Taky zdravím všechny a hlavně novou kavkazáckou posilu Berezku z DD Jsem ji zahlédla v minulém tématu
Takže Berezko, pozdrav od Mášenky

Ahoj,ani jsem netušila co je tu za společnost,chodím jen na koně,většinou.taky vás zdravíme,Bereza byla přes léto nějaká nesvá,ale už je v kondici a chystáme se do Přerova,A vy?

27.10.2006 20:38

bednarik petr napsal(a):
Ahoj,ani jsem netušila co je tu za společnost,chodím jen na koně,většinou.taky vás zdravíme,Bereza byla přes léto nějaká nesvá,ale už je v kondici a chystáme se do Přerova,A vy?

nemyslím si že s takovou tváří uspějeme.

27.10.2006 20:45

bednarik petr napsal(a):
nemyslím si že s takovou tváří uspějeme.

bereza

27.10.2006 21:15

maťa napsal(a):
Šmarjáááá to su ráda, že moje drahná polovička si ty "erupce" prožívá v Němčourech a nekazí mi doma Gríšu Na tom nic nepozoruju, ale to může být tou domácí převahou ženských.....no a když připočtu i pípy, se nedivím že se svou pidi velikostí dělá hodného, když nemá oporu v tom pánečkovi

Maťo,u nás je tedy taky drtivá přvaha ženských,vlastně chlapy tady zastupuje jen Cerb a taťka....ještě že tak!!

27.10.2006 22:29

bednarik petr napsal(a):

My na bonitaci ještě ne. Snad až v příštím roce

28.10.2006 10:35

jesie napsal(a):
Maťo,u nás je tedy taky drtivá přvaha ženských,vlastně chlapy tady zastupuje jen Cerb a taťka....ještě že tak!!

Ahojky, dorazila ke mě nová várka fotek našich vnoučátek, tak se musím samo pochlubit .
Argon Sluneční vrch

28.10.2006 10:37

kaca napsal(a):
Ahojky, dorazila ke mě nová várka fotek našich vnoučátek, tak se musím samo pochlubit .
Argon Sluneční vrch

Bela Sluneční vrch

28.10.2006 10:39

kaca napsal(a):
Bela Sluneční vrch

Amír Sluneční vrch

28.10.2006 10:41

kaca napsal(a):
Bela Sluneční vrch

Něco pro Naďu, Beliin tatík je Ben Zlatá studánka, bráška Bredíka .

28.10.2006 12:49

kaca napsal(a):
Něco pro Naďu, Beliin tatík je Ben Zlatá studánka, bráška Bredíka .

Luci,pěkná vnoučátka
Dnes mi odjela "moje" Aura. Na tuhle fenku jsem se už od miminka hodně upnula a odjezd byl pro mě hodně těžký...

28.10.2006 12:51

eavy napsal(a):
Luci,pěkná vnoučátka
Dnes mi odjela "moje" Aura. Na tuhle fenku jsem se už od miminka hodně upnula a odjezd byl pro mě hodně těžký...

Jo a dámy... Neměli včera chlapi hromadně "svoje dny" ...

28.10.2006 14:11

eavy napsal(a):
Jo a dámy... Neměli včera chlapi hromadně "svoje dny" ...

Verčí...já myslela,že Aura zůstává?

maťa

28.10.2006 14:25
maťa

maťa napsal(a):

Tož Aurince přejeme se štěndama vše nej, hodně zdravíčka, hodné páníčky a spoustu krásných zážitků v životě

Nebul Verčí, počkej, až ti bude odcházet to poslední, to se uřveš......

Určo budou všici mít spokojenej a krásnej život!

28.10.2006 15:13

maťa napsal(a):
Tož Aurince přejeme se štěndama vše nej, hodně zdravíčka, hodné páníčky a spoustu krásných zážitků v životě

Nebul Verčí, počkej, až ti bude odcházet to poslední, to se uřveš......

Určo budou všici mít spokojenej a krásnej život!

Ahoj Verčo, já si taky myslela, že Aurinka zůstane doma. Jinak já taky každý odcházející štěndo vořvala, ale zase když teď vidím už vnoučátka...

28.10.2006 15:31

maťa napsal(a):

No, u nás to bylo trochu zamotaný. Jméno Aura,mělo zůstat doma. Jenže se těm holkám už od miminek říkalo jmény a nakonec se mužíčkovi líbila více Abby, páč byla taková krásně šedivá a děsnej lotr. Jenže Abby měla špatnej skus,dost výraznej podkus, no a my jí chtěli na výstavy a na chov. Čekat jestli se jí to po přezubení upraví, jsme nechtěli. Protože bychom se jí pak nedokázali vzdát. Teď je Abby na zámku a má se báječně. S Auriskem to bylo bájo. Od narození děsnej potížista na pití. Nechtěla vůbec pít a růst. Vypiplala jsem jí a ona mi byla hodně blízká,prostě mi přirostla k srdíčku ze štěňat nejvíc... Taky jsem si jí pořádně obrečela a večer si jí zapiju červeným,který mi paní dovezla na smutek...

28.10.2006 16:28

eavy napsal(a):
No, u nás to bylo trochu zamotaný. Jméno Aura,mělo zůstat doma. Jenže se těm holkám už od miminek říkalo jmény a nakonec se mužíčkovi líbila více Abby, páč byla taková krásně šedivá a děsnej lotr. Jenže Abby měla špatnej skus,dost výraznej podkus, no a my jí chtěli na výstavy a na chov. Čekat jestli se jí to po přezubení upraví, jsme nechtěli. Protože bychom se jí pak nedokázali vzdát. Teď je Abby na zámku a má se báječně. S Auriskem to bylo bájo. Od narození děsnej potížista na pití. Nechtěla vůbec pít a růst. Vypiplala jsem jí a ona mi byla hodně blízká,prostě mi přirostla k srdíčku ze štěňat nejvíc... Taky jsem si jí pořádně obrečela a večer si jí zapiju červeným,který mi paní dovezla na smutek...

Věrko nezoufej hlavbě aby se měla dobře a nová panička jí měla ráda jako ty ,no a počkej si na jinou určitě taková jako Aura jěště bude, plně ti rozumím také trpím za každé štěně které odchází .

28.10.2006 17:00

marie m napsal(a):
Věrko nezoufej hlavbě aby se měla dobře a nová panička jí měla ráda jako ty ,no a počkej si na jinou určitě taková jako Aura jěště bude, plně ti rozumím také trpím za každé štěně které odchází .

Čus ve spolek
Verčo , takže ani kluk nezůstane doma ??
Tak u nás zůstává Audrey - Odry

28.10.2006 17:04

nada napsal(a):
Čus ve spolek
Verčo , takže ani kluk nezůstane doma ??
Tak u nás zůstává Audrey - Odry

Abadon

28.10.2006 17:06

maťa napsal(a):

Agripa

28.10.2006 17:11

maťa napsal(a):

Naďo,doma zůstává kluk... Tenhle krasanec
Ti tvoji už taky pořádně přirostli,co? Jsou krásní

28.10.2006 17:12

eavy napsal(a):

Prďolky máš doma? Nebo venku?

28.10.2006 17:13

eavy napsal(a):

Tak já jsem si říkala,že by jsi odolala a doma nic nenechala
Jojo už trochu narostla a začína s nima bejt legra

28.10.2006 17:16

nada napsal(a):

Já odolala,ale muž neee

28.10.2006 17:17

nada napsal(a):

Včera jsem je dala ven .Do ted byla doma.Ale už začalo doma rodeotak jsou venku
Krmení dravé zvěře

28.10.2006 17:20

nada napsal(a):
Včera jsem je dala ven .Do ted byla doma.Ale už začalo doma rodeotak jsou venku
Krmení dravé zvěře

Alf

28.10.2006 17:26

nada napsal(a):
Alf

Kolik už jim je? Nějak nestíhám sledovat...

28.10.2006 17:29

eavy napsal(a):
Kolik už jim je? Nějak nestíhám sledovat...

Ve čtvrtek jim byli 3 týdny.

žraní sourozence

28.10.2006 17:40

nada napsal(a):
Ve čtvrtek jim byli 3 týdny.

žraní sourozence

Aha,tak to nej věk. Když už jsou moc velcí,tak je ta tlupa už pěkně nezvladatelná

28.10.2006 17:59

eavy napsal(a):
Aha,tak to nej věk. Když už jsou moc velcí,tak je ta tlupa už pěkně nezvladatelná

A Lucko - nechceš jet na světovku na kukačku ?? Mám v autě ještě jedno volný místečko

28.10.2006 18:12

nada napsal(a):
A Lucko - nechceš jet na světovku na kukačku ?? Mám v autě ještě jedno volný místečko

Ježíš Naďo,když se zmiňuješ o tom autu. Prosím,kolik má Sharan míst? A kolik je tam pak vzadu prostoru? JAk se Ti tam vejdou dva psi? Chceme si koupit,ale je nám blbé,tahat sebou do bazaru i psy

28.10.2006 18:19

eavy napsal(a):
Ježíš Naďo,když se zmiňuješ o tom autu. Prosím,kolik má Sharan míst? A kolik je tam pak vzadu prostoru? JAk se Ti tam vejdou dva psi? Chceme si koupit,ale je nám blbé,tahat sebou do bazaru i psy

Verčo jedu bez psů - jelikož Cinda má mimi a s Bredem si netroufám.
A jinak míst má 7 ,ale to už se ti tam žádnej pes nevejde.Normálně jezdíme v 5ti sedačkách a dva kavkazáci se tam vlezou v pohodě a nebo když jedeš sama tak si můžeš vyndat všechny

sejtanova smecka

29.10.2006 08:46
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Verčo jedu bez psů - jelikož Cinda má mimi a s Bredem si netroufám.
A jinak míst má 7 ,ale to už se ti tam žádnej pes nevejde.Normálně jezdíme v 5ti sedačkách a dva kavkazáci se tam vlezou v pohodě a nebo když jedeš sama tak si můžeš vyndat všechny

Ahojky :-) Přihodím pár fotek

sejtanova smecka

29.10.2006 08:47
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):

a znovu holky

sejtanova smecka

29.10.2006 08:48
sejtanova smecka

Bronty, Alba, Cassia

sejtanova smecka

29.10.2006 08:49
sejtanova smecka

a znovu holky

Bronty

sejtanova smecka

29.10.2006 08:50
sejtanova smecka

Bronty

Cassinka

sejtanova smecka

29.10.2006 08:51
sejtanova smecka

Cassinka

Brontosaurus a Cassosaurus

sejtanova smecka

29.10.2006 08:52
sejtanova smecka

Brontosaurus a Cassosaurus

Bronty a Alba

sejtanova smecka

29.10.2006 08:53
sejtanova smecka

Bronty, Alba, Cassia

a jedna bonus fotky

sejtanova smecka

29.10.2006 08:55
sejtanova smecka

a jedna bonus fotky

a poslední

29.10.2006 09:04

a jedna bonus fotky

Ahoj Jano Krásné fotky i ty bonusové
To chodíš se všemi třemi holkami naráz ?

sejtanova smecka

29.10.2006 09:22
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Ahoj Jano Krásné fotky i ty bonusové
To chodíš se všemi třemi holkami naráz ?

Děkuji :-) Většinou beru ven všechny tři holky... ony by se pak na sebe škaredily, že ta byla a ta jdeš až teď.No a pak by ta první zapomněla, že už venku byla mohlo by se jít znovu
Mášenka se koupe ještě teď? Naše potvory nechtějí do vody ani když je vedro...

29.10.2006 09:37

Děkuji :-) Většinou beru ven všechny tři holky... ony by se pak na sebe škaredily, že ta byla a ta jdeš až teď.No a pak by ta první zapomněla, že už venku byla mohlo by se jít znovu

Tak to máš pravdu s tím "zapomínáním"
Jj, koupou se i teď ! Denyš vleze do vody klidně i v zimě když mrzne. Najde si nezamrzlé místečko a je spokojený. Máša má ráda vodu tak po břicho. To jí stačí.

29.10.2006 09:46

lmusa napsal(a):
Tak to máš pravdu s tím "zapomínáním"
Jj, koupou se i teď ! Denyš vleze do vody klidně i v zimě když mrzne. Najde si nezamrzlé místečko a je spokojený. Máša má ráda vodu tak po břicho. To jí stačí.

A Kjára, ta by mohla v té vodě snad i bydlet

sejtanova smecka

29.10.2006 10:01
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
A Kjára, ta by mohla v té vodě snad i bydlet

Tak u nás je v oblibě maximálně tak bahno

29.10.2006 12:21

Tak u nás je v oblibě maximálně tak bahno

Já myslela,že máte KAO a ne kačeny Naši hafani se teda do vody vůbec nehrnou a Cerbík dokonce obchází i louže...samo,když jí přehlédne,tragédie nenastane,ale nemusí
Janí,taky jsem se chtěla zeptat,jak to,že chodíš se všema holkama ven,ale to je máš asi pěkně zmáknutý,jak jinak... Jinak chválím taky,tvůj foťák má mooooc krásné barvy

Verčí,tak to jsem taky překvapená,že máte doma kluka a né holku...jsem zvědavá,jak vám chlapec poroste do krásy...a chcete ho na výstavy?

Naďi,ty ale rostou jako z vody....no kráááása....u vás zůstává taky kluk,co bude dělat Bredík,myslíš,že to půjde?

29.10.2006 12:29

jesie napsal(a):
Já myslela,že máte KAO a ne kačeny Naši hafani se teda do vody vůbec nehrnou a Cerbík dokonce obchází i louže...samo,když jí přehlédne,tragédie nenastane,ale nemusí
Janí,taky jsem se chtěla zeptat,jak to,že chodíš se všema holkama ven,ale to je máš asi pěkně zmáknutý,jak jinak... Jinak chválím taky,tvůj foťák má mooooc krásné barvy

Verčí,tak to jsem taky překvapená,že máte doma kluka a né holku...jsem zvědavá,jak vám chlapec poroste do krásy...a chcete ho na výstavy?

Naďi,ty ale rostou jako z vody....no kráááása....u vás zůstává taky kluk,co bude dělat Bredík,myslíš,že to půjde?

Ahojky všem. Krásné fotky a ještě krásnější miminka :-)
A jinak Janča všechny holky venčí najednou, ale taky ji někdo u toho fotil, takže asi má na venčen posily. Nebo to bylo ze stativu?
Jindřiško u Nadi zůstává holčička
Jo a ty erupce se u nás projevují na Kajře, takže pozor dámy, vypadá to, že to nebude vázané na pohlaví

maťa

29.10.2006 12:51
maťa

maťa napsal(a):

Ahojky všem

Tééda Nadi, ty prťata rostou, to je děs, to berou fakticky hopem Jsou nádherní, hlavně Alfíček se mi velice líbí

A Jano, krajinky nemaj chybu, koukám, že to focení přírody nebaví jen mě Von ten podzim má svoje kouzlo, nejhezčí je, když je mlha a takové to tajuplno, neb je ještě brzo ráno, nebo už tma.....to sem vždycky se psama chodila nejraději, jelikož líné vesničany s nevychovanýma psama a děckama v tom rozhodně nepotkáš, a v takovém tajuplném prostředí se to štráduje jedna dvě Moc mi to chybí.....kdyby tak ty holky chtěly bejt mladší a mohly sme zase štrádovat bez myšlenek na čas......

Hmm a dovoluju si poslat taky jednu nekavkazí fotku, tedy fotku krajinky, spíš "nadkrajinky", neb si myslím, že k přírodnímu plemeni ta příroda prostě patří

maťa

29.10.2006 12:52
maťa

maťa napsal(a):

Ehm....tak tady je, a nekamenovat prosííííím.....

maťa

29.10.2006 13:01
maťa

maťa napsal(a):

ééé nedá mi to, ještě tato se mi hrozně líbí....ale je to foceno za jízdy - poliši teď přestanou číst - a je to Slovensko, Vrútky

29.10.2006 13:02

susan napsal(a):
Ahojky všem. Krásné fotky a ještě krásnější miminka :-)
A jinak Janča všechny holky venčí najednou, ale taky ji někdo u toho fotil, takže asi má na venčen posily. Nebo to bylo ze stativu?
Jindřiško u Nadi zůstává holčička
Jo a ty erupce se u nás projevují na Kajře, takže pozor dámy, vypadá to, že to nebude vázané na pohlaví

ahoj všem, no Zuzko něco na tom bude Baršín se uklidnil a prozměnu blbne Aura dnes se rozhodla že ho nepustí do boudy jenom Berenis a on chudáček leží před boudou a smutně na ně čučí,ale jinak ma boudu svojí ale chce ležet snima ale dnes má smolíka asi mu to vrací

maťa

29.10.2006 13:10
maťa

maťa napsal(a):
ééé nedá mi to, ještě tato se mi hrozně líbí....ale je to foceno za jízdy - poliši teď přestanou číst - a je to Slovensko, Vrútky

Tady si postavit chaloupku a žít tam..... Sem u toho málem vypadla z auta a vybourala se, ale ta fotka za to stála, no ne?!

sejtanova smecka

29.10.2006 14:35
sejtanova smecka

maťa napsal(a):
Tady si postavit chaloupku a žít tam..... Sem u toho málem vypadla z auta a vybourala se, ale ta fotka za to stála, no ne?!

Ty mraky nemají chybu
Jinak Zuzko, foťák držela Lenča( od Buclíka ) Takže posilu jsem měla, ale chodívám i sama, holky celkem poslouchají Pouštím je volně všechny jen v přehledných úsecích a většinou nefotím, spíš koukám kde co a kdo

29.10.2006 14:38

Ty mraky nemají chybu
Jinak Zuzko, foťák držela Lenča( od Buclíka ) Takže posilu jsem měla, ale chodívám i sama, holky celkem poslouchají Pouštím je volně všechny jen v přehledných úsecích a většinou nefotím, spíš koukám kde co a kdo

Tak to je jako u nás, taky tak chodíme, jenže já mám třetího menšího, ale zato rychlejšího

maťa

30.10.2006 13:30
maťa

maťa napsal(a):

Posunuju, ste se nějak vypařily

Verčini mimíšci

30.10.2006 13:41

maťa napsal(a):
Posunuju, ste se nějak vypařily

Verčini mimíšci

Nebypařili...nakukuju od 12

30.10.2006 17:44

jesie napsal(a):
Nebypařili...nakukuju od 12

Ahoj holky
Jana by se mohla živit jako umělecký fotograf

sejtanova smecka

30.10.2006 21:06
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Ahoj holky
Jana by se mohla živit jako umělecký fotograf

Přidávám další svoje umělecká díla ve spolupráci s Jiřkou F., digitálním foťákem, Cháronem a Donkou A skoro bych řekla, že ti dva mají na konečném výsledku největší podíl

sejtanova smecka

30.10.2006 21:06
sejtanova smecka

Přidávám další svoje umělecká díla ve spolupráci s Jiřkou F., digitálním foťákem, Cháronem a Donkou A skoro bych řekla, že ti dva mají na konečném výsledku největší podíl

sejtanova smecka

30.10.2006 21:07
sejtanova smecka

sejtanova smecka

30.10.2006 21:08

sejtanova smecka

30.10.2006 21:08

sejtanova smecka

30.10.2006 21:10

sejtanova smecka

30.10.2006 21:10

sejtanova smecka

30.10.2006 21:11

sejtanova smecka

30.10.2006 21:12
30.10.2006 21:35

Hele, Jano, tak čí jsou to štěňátka ?? Nadina přece ještě nejsou tak velká..nebo jo ? Už mám v tom hokej

30.10.2006 22:14

lmusa napsal(a):
Hele, Jano, tak čí jsou to štěňátka ?? Nadina přece ještě nejsou tak velká..nebo jo ? Už mám v tom hokej

To tedy Líbo máš Že Ty jsi nečetla k těmto fotkám úvod

30.10.2006 22:27

monika s napsal(a):

No jo, Libu zmátlo to umělecké ztvárnění fotek

sejtanova smecka

30.10.2006 22:38
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):

Líbo, to jsou štěňátka od našeho Chárona a Herra Dony z Azgiru

31.10.2006 00:28

Štenda jsou moc krásný - i naživo

31.10.2006 01:27

ltuskova napsal(a):
Štenda jsou moc krásný - i naživo

Jsou senzační

31.10.2006 05:10

listicka eva napsal(a):
Jsou senzační

štěnda jsou super, nádhera

31.10.2006 06:33

monika s napsal(a):

Moniko, úvod jsem četla, ale tak nějak mi to nedocvaklo
No a to jméno, Jiřka F. mi vůbec nic neříká...Mám mezery ve vzdělání
Ale líbí se mi Agent, Amulet, Azgira a Amazonka
Já jsem zatížená na ty černé masky

31.10.2006 06:35

pěkně se jim štěňátka povedla

31.10.2006 06:54

maťa napsal(a):

Povedený mimina fakt moooc krásný

31.10.2006 07:20

Tak to musí člověk zabruslit až "do světa", aby se dozvěděl, že na té fotce z 29.10. je 10ti měsíční Dynamica Šejtanova smečka !!
Jano, Ty jsi ale tajnůstkářka

31.10.2006 07:51

nada napsal(a):
Povedený mimina fakt moooc krásný

Tak už jsou rozpisy na MVP Praha- celkem 28 KAO
Což je ovšem nic proti borderkám, kde je nás 56- no a hádejte jaké plemeno v Praze vystavuju

31.10.2006 07:51

monika s napsal(a):
Tak už jsou rozpisy na MVP Praha- celkem 28 KAO
Což je ovšem nic proti borderkám, kde je nás 56- no a hádejte jaké plemeno v Praze vystavuju

Jinak fotečky mimin- vnoučátek- super

maťa

31.10.2006 09:13
maťa

monika s napsal(a):
Jinak fotečky mimin- vnoučátek- super

Ahojky všem

Nádherný mimča Nechápu, proč nemůžou být troška míň tomilounký, čovek aby furt otíral oslintanou klávesnicu

Jináč holky, tadyk asi už nastala zima či co, je tu krásně, ale strrrašná kosa, a minulej rok poprvé sněžilo přesně na dušičky Ten podzim byl nějakej krátkej....

A na procházky asi budu chodit s pištolí, páč pár zbohatlíčků si tadyk pořídilo nové "vychované" psy, jako je doga, pitbul apod. a jaksi s jednou starou fenkou a dvěma prckama moc šancí nemáme

Proč nemůžu mít srub někdá na samotě uprostřed lesů a hor........

31.10.2006 11:38

maťa napsal(a):

Ahoj holky,pokud mi to vyjde chtěla bych přijít v Praze na kukačku s Bondem, stačí mi očkovák? Jsou před KAO ještě jiná plemena?

31.10.2006 12:33

kaca napsal(a):
Ahoj holky,pokud mi to vyjde chtěla bych přijít v Praze na kukačku s Bondem, stačí mi očkovák? Jsou před KAO ještě jiná plemena?

čus Lucko - očkovák s platným očkováním ti stačí
tak se těším na kukačku na "staronovej" přírůstek

31.10.2006 12:34

nada napsal(a):
čus Lucko - očkovák s platným očkováním ti stačí
tak se těším na kukačku na "staronovej" přírůstek

Moniko - kde jsi koukala na ty rozpisy ?? Já na jejich webu nic nenašla

31.10.2006 12:46

nada napsal(a):
Moniko - kde jsi koukala na ty rozpisy ?? Já na jejich webu nic nenašla

Naďo na jejich webu
A tady jsou rozpisy (časové na svět.) http://www.worlddogshow2006.pl/news_en.php
A na nemoderce máte vstupný a parkovný- su prostě dobrááá

31.10.2006 12:51

monika s napsal(a):
Naďo na jejich webu
A tady jsou rozpisy (časové na svět.) http://www.worlddogshow2006.pl/news_en.php
A na nemoderce máte vstupný a parkovný- su prostě dobrááá

jsi VÝBORNÁ

31.10.2006 12:55

nada napsal(a):
jsi VÝBORNÁ

a jak to časově vychází ?? nechce se mi to hledat , když už to víš
Děkujíí

31.10.2006 13:03

nada napsal(a):
a jak to časově vychází ?? nechce se mi to hledat , když už to víš
Děkujíí

Pavilon 6B (bohužel jsme jinde jak asiati a začínáme stejně )
od 10:00 posuzování psů i fen. BOBa vybírá Yerusalimsky.

31.10.2006 15:30

monika s napsal(a):
Pavilon 6B (bohužel jsme jinde jak asiati a začínáme stejně )
od 10:00 posuzování psů i fen. BOBa vybírá Yerusalimsky.

tak to je výborný - takže koukat bud na feny nebo na psy ,jo??
tak to teda moc nedomysleli
jinak díky

31.10.2006 18:52

nada napsal(a):
tak to je výborný - takže koukat bud na feny nebo na psy ,jo??
tak to teda moc nedomysleli
jinak díky

ahoj všem, tak já se budu muset rozdvojit oba jsou mezitřídě fak dost dobrý

1.11.2006 12:15

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak já se budu muset rozdvojit oba jsou mezitřídě fak dost dobrý

Hola hej...hlásím u nás sníh......Jes a Cerb z toho překvapivě moc velkou radost nemají

maťa

1.11.2006 12:40
maťa

maťa napsal(a):

Ahoják všem

Tož s tou výstavou všem držím palečky, ať to nějak zvládnete se rozdvojit a stojí to aspoň zato

Tak Jindřiško, poněkud si mě vyděsila, tadyk je modro, zima a uragán.....snad nebude sněžit tak brzo, jak minulej rok Jako na zimu se těším, ale Batulčiny tlapky asi ne, a ono taky všeho moc škodí, když loni byla táááák dlouhá, ta zima myslím.

1.11.2006 12:44

maťa napsal(a):
Ahoják všem

Tož s tou výstavou všem držím palečky, ať to nějak zvládnete se rozdvojit a stojí to aspoň zato

Tak Jindřiško, poněkud si mě vyděsila, tadyk je modro, zima a uragán.....snad nebude sněžit tak brzo, jak minulej rok Jako na zimu se těším, ale Batulčiny tlapky asi ne, a ono taky všeho moc škodí, když loni byla táááák dlouhá, ta zima myslím.

Maťo,u nás minulý rok sněžilo poprvé 16.11. letos máme náskok....a slezl až v dubnu...tož to bylo docela náročné Nemám ráda zimu

Přemýšlím,že bych v zimě zapřáhla pesany do saní...co myslíte?Nemám zkušenost

Jinak přeju šťastné rozdvojení...by mě zajímalo,který inteligent to vymyslel....jsem zvědavá na rozdvojené fotky...jede někdo s foťákem a bez psa?

1.11.2006 16:13

jesie napsal(a):
Maťo,u nás minulý rok sněžilo poprvé 16.11. letos máme náskok....a slezl až v dubnu...tož to bylo docela náročné Nemám ráda zimu

Jinak přeju šťastné rozdvojení...by mě zajímalo,který inteligent to vymyslel....jsem zvědavá na rozdvojené fotky...jede někdo s foťákem a bez psa?

Ahoj,
ano, minimálně Denisa, Naďa, Monika a já .

1.11.2006 16:16

jesie napsal(a):

Tak jsem si tak říkala pod horama sněží, no a co, u nás nebude- jo, prd - už je to tady Sníh a kroupy, sranda počasí. Ještě že jsem doma v teple. Zato holky si venku ani nezalezli...

1.11.2006 16:20

listicka eva napsal(a):
Ahoj,
ano, minimálně Denisa, Naďa, Monika a já .

A "toto" se nám narodilo

maťa

1.11.2006 16:26
maťa

monika s napsal(a):
Tak jsem si tak říkala pod horama sněží, no a co, u nás nebude- jo, prd - už je to tady Sníh a kroupy, sranda počasí. Ještě že jsem doma v teple. Zato holky si venku ani nezalezli...

Bože ti jsou nááádherní! Teda děti, vy my sem ty mimátka strkáte úmyslně, že? Už mi ta klávesnica pomalu přestává fachat

Se s těma štěndama nějak roztrhl pytel koukám, v pravo, v levo, v předu v zadu, všade samé maličké medvídkovité štění

1.11.2006 16:45

monika s napsal(a):

Teda holky nestrašte s tím sněhem !!! U nás naštěstí ještě nic, ale je pořádný fičák a zima jako v Rusku

maťa

1.11.2006 18:10
maťa

lmusa napsal(a):
Teda holky nestrašte s tím sněhem !!! U nás naštěstí ještě nic, ale je pořádný fičák a zima jako v Rusku

Nechci strašit, Libo, ale tady už dvě hodiny snížkuje, celej den je vichřice a zima je tu ještě horší, než v tom Rusku

Asi už vytáhnu polínka do kamínek a začnu čudit

1.11.2006 18:51

maťa napsal(a):
Nechci strašit, Libo, ale tady už dvě hodiny snížkuje, celej den je vichřice a zima je tu ještě horší, než v tom Rusku

Asi už vytáhnu polínka do kamínek a začnu čudit

ahoj všem, tak tady jen vichr a kroupy doufám že se počasí do příštího pátku uklidní,aby to v Poznani nevzalo střechy
asi se to počasí úplně zbláznilo, ted jsem šla s denní a myslela jsem že si dám pár cihel na záda aby mě to neodneslo

1.11.2006 18:56

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak tady jen vichr a kroupy doufám že se počasí do příštího pátku uklidní,aby to v Poznani nevzalo střechy
asi se to počasí úplně zbláznilo, ted jsem šla s denní a myslela jsem že si dám pár cihel na záda aby mě to neodneslo

Se mi to nějak ztratilo- tak ještě jednou.
Potřebuju pomoct s překladem z polštiny- je to krátký mailík, většině rozumín, ale ne všemu- je tu někdo takový???
Jinak tady se počasí už trochu uklidnilo, sníh je pryč a nefouká....

1.11.2006 19:05

marie m napsal(a):

Marie, bez střechy by to bylo blbý , ale obávám se, abychom tam nemusely jet na pluhu !

1.11.2006 19:20

monika s napsal(a):
Se mi to nějak ztratilo- tak ještě jednou.
Potřebuju pomoct s překladem z polštiny- je to krátký mailík, většině rozumín, ale ne všemu- je tu někdo takový???
Jinak tady se počasí už trochu uklidnilo, sníh je pryč a nefouká....

Moniko, s tou polštinou, zkus paní Mayerovou - na klubovce překládala s přehledem

1.11.2006 19:21

dargan napsal(a):
Moniko, s tou polštinou, zkus paní Mayerovou - na klubovce překládala s přehledem

Napadla mě taky, ale mail se mi vrátil, že adresa neexistuje

1.11.2006 19:57

lmusa napsal(a):
Marie, bez střechy by to bylo blbý , ale obávám se, abychom tam nemusely jet na pluhu !

Možná bych tu polštinu mohla zvládnout......ozvěte se

1.11.2006 21:33

jolanta napsal(a):
Možná bych tu polštinu mohla zvládnout......ozvěte se

Moniko,můj muž umí polsky...jenže bude doma až v sobotu....

1.11.2006 21:39

jesie napsal(a):
Moniko,můj muž umí polsky...jenže bude doma až v sobotu....

Díky moc všem, už to mám přeloženo
Teď ještě jak se Polka prokouše mojí českou odpovědí Ale budu se snažit psát polopaticky

maťa

2.11.2006 10:48
maťa

maťa napsal(a):

Ahojda fšém

Jest tu nějako mrtvo, to už jste zavátí sněhem a odklízíte?

Tadyk v noci napadlo a stále padá, stále padá, takže se obávám, že odklízet už budu muset, neb se tu pomalu nedá chodit A představte si, ptáčci si mého obr krmítka ani nevšimli, a dneska, co začal ten sníh držet, najednou koukali, že už chcou papat Tak sem honem letěla a nasypala jim tam tunu slunečnic, ti měli radost

Takže to vyšlo skoro přesně, jak minulý rok, jen sněžit začalo o den dřív

Jééé, su tupoun, už vím kde všici jste....jsou přece dušičky!

2.11.2006 12:30

maťa napsal(a):
Ahojda fšém

Jest tu nějako mrtvo, to už jste zavátí sněhem a odklízíte?

Tadyk v noci napadlo a stále padá, stále padá, takže se obávám, že odklízet už budu muset, neb se tu pomalu nedá chodit A představte si, ptáčci si mého obr krmítka ani nevšimli, a dneska, co začal ten sníh držet, najednou koukali, že už chcou papat Tak sem honem letěla a nasypala jim tam tunu slunečnic, ti měli radost

Takže to vyšlo skoro přesně, jak minulý rok, jen sněžit začalo o den dřív

Jééé, su tupoun, už vím kde všici jste....jsou přece dušičky!

Ahojky

Chtěla bych poprosit všechny co můžete, přihlaště se ještě dodatečně na bonitaci a svod, ze všech naslibovaných psů, se na to většina vy.... Pokud se někdo ještě nedohlásí, akce se zruší a pak zase Moraváci můžou vesele jezdit bonitovat do Čech!

PS: Spěchá!!

2.11.2006 12:51

bllerkovaci napsal(a):
Ahojky

Chtěla bych poprosit všechny co můžete, přihlaště se ještě dodatečně na bonitaci a svod, ze všech naslibovaných psů, se na to většina vy.... Pokud se někdo ještě nedohlásí, akce se zruší a pak zase Moraváci můžou vesele jezdit bonitovat do Čech!

Tak ať jezdí do Čech, to máme blíž a přijedeme se kouknout

2.11.2006 14:30

monika s napsal(a):
Tak ať jezdí do Čech, to máme blíž a přijedeme se kouknout

Taky byste se nemohli přijet kouknout na Moravu, když my jezdíme okukovat bonitované psy do Čech

2.11.2006 14:48

lmusa napsal(a):
Taky byste se nemohli přijet kouknout na Moravu, když my jezdíme okukovat bonitované psy do Čech

Nóóó, dyž Vy na Moravě máte ňák víc času či co

2.11.2006 20:06

bllerkovaci napsal(a):
Ahojky

prosím a kolik je přihlášených psů?

2.11.2006 21:21

bednarik petr napsal(a):
prosím a kolik je přihlášených psů?

takhle to dnes vypadá na Moravě u Jablunkova.Dvacet cent.sněhu ,teplota -4.Ale Embík z toho má celkem radost narozdíl od nás.

2.11.2006 21:23

herbici napsal(a):
takhle to dnes vypadá na Moravě u Jablunkova.Dvacet cent.sněhu ,teplota -4.Ale Embík z toho má celkem radost narozdíl od nás.

ještě jedna

sejtanova smecka

2.11.2006 22:12
sejtanova smecka

herbici napsal(a):
ještě jedna

Ahojky Herbíci
Tak to jsme v u nás troškaři, máme tu jen takový poprašek Postavte Embadce sněháláka

Přidejte reakci

Přidat smajlík