KAVKAZŠTÍ MÉĎOVÉ :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

3.11.2006 10:33
maťa

Tak sem si opět a zase dovolila založit nové téma, nějak sme se rozjeli, že?

Hlásím přes dvacet cenťáků sněhu a chumelenici nonstop, tož do večera už se ven neprohrabu Ta zima to letos bere šmahem!

Jedna nekavkazská z rána, důkaz tuny sněhu

3.11.2006 10:46

maťa napsal(a):

Hlásím přes dvacet cenťáků sněhu a chumelenici nonstop, tož do večera už se ven neprohrabu Ta zima to letos bere šmahem!

Pěkně, pěkně. My máme zatím tak dva tři cenťáky. A pracně sháníme vestu, ale v žádným zveráči nemají.

3.11.2006 10:54

impact napsal(a):
Pěkně, pěkně. My máme zatím tak dva tři cenťáky. A pracně sháníme vestu, ale v žádným zveráči nemají.

Ahojky,
taky do rána u nás napad sníh A já ještě nemám přezuté auto! A ty cesty ráno byly samé náledí Děs!
Já bych zimu klidně vyškrtla z kalendáře
Jinak pesany vůbec sněhová nadílka nijak nerozházela, ani nekoukali udiveně, za to já koukala jako blázen, hlavně pak na hodinky páč jsem tím odhrnováním nějak nestíhala do práce
A tady jedno foto ještě bez sněhu

maťa

3.11.2006 10:59
maťa

paja m napsal(a):
Ahojky,
taky do rána u nás napad sníh A já ještě nemám přezuté auto! A ty cesty ráno byly samé náledí Děs!
Já bych zimu klidně vyškrtla z kalendáře
Jinak pesany vůbec sněhová nadílka nijak nerozházela, ani nekoukali udiveně, za to já koukala jako blázen, hlavně pak na hodinky páč jsem tím odhrnováním nějak nestíhala do práce
A tady jedno foto ještě bez sněhu

Ahoj Pájo Téééda hezká čičinta Kde máš Geofríčka
Taky sem ráno odhrnovala, neb sem zasejc nemohla otevřít dveře
Ale auto už přezutý mám, od října, radši

3.11.2006 11:02

maťa napsal(a):
Ahoj Pájo Téééda hezká čičinta Kde máš Geofríčka
Taky sem ráno odhrnovala, neb sem zasejc nemohla otevřít dveře
Ale auto už přezutý mám, od října, radši

Ahoj Maťo,
já autíčko vyměnila za užitkovou potvoru, páč nám ti pesani nějak rostou a na ni ještě nemám pneu ani koupené
Čičinka je sousedovic a vždycky se k nám přijde napapat.Tuhle mají rádi, ta k nám chodila už od kotěte, ale jiné nějak nemusí
A tady máš toho Geoffreyíčka

3.11.2006 11:04

paja m napsal(a):
Ahoj Maťo,
já autíčko vyměnila za užitkovou potvoru, páč nám ti pesani nějak rostou a na ni ještě nemám pneu ani koupené
Čičinka je sousedovic a vždycky se k nám přijde napapat.Tuhle mají rádi, ta k nám chodila už od kotěte, ale jiné nějak nemusí
A tady máš toho Geoffreyíčka

Ale dnes jsem pneu objednala, tak doufám, že dorazí co nejdříve.

3.11.2006 11:13

paja m napsal(a):

Chtěla bych se zeptat, jestli v zimě pouštíte psy dovnitř ? Jestli nemáte strach, že se tím střídáním teplot nastydnou.....

maťa

3.11.2006 11:14
maťa

paja m napsal(a):

Tak ta číča nemá chybu Geoffrey je krásnej.....jen mu furt komolím jméno, nějak se nedá napsat zdrobněle Juj, tak držím palce, aby ty pneu došli včas, nebo se někde svezeš do příkopu, v tomhle ruským blázinci

3.11.2006 11:16

jolanta napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli v zimě pouštíte psy dovnitř ? Jestli nemáte strach, že se tím střídáním teplot nastydnou.....

Asiati jsou jen venku, maximálně nahlídnou do kuchyně, zda tam není něco jen tak "zbytečné", ale náš bellgičan a trpasličí špic už zůstali v tom chladnu i přes den doma. V létě za naší nepřítomnosti byli venku, ale nyní už jsou doma

3.11.2006 11:20

maťa napsal(a):
Tak ta číča nemá chybu Geoffrey je krásnej.....jen mu furt komolím jméno, nějak se nedá napsat zdrobněle Juj, tak držím palce, aby ty pneu došli včas, nebo se někde svezeš do příkopu, v tomhle ruským blázinci

Tak ta číča je číčák, já jsem se koukala

maťa

3.11.2006 11:21
maťa

paja m napsal(a):
Tak ta číča je číčák, já jsem se koukala

tak to joooooooooooo

3.11.2006 12:22

maťa napsal(a):
tak to joooooooooooo

Zdraví vás sever čech......hlásím 10cm sněhu,teploty okolo -5 stupňůl a připadává...
Pesani jsou z toho nadšení,taky se vůbec nediví,naopak,ráno řádili jako praštěný
Že by se mi nastydli,toho se fakt nebojim ,myslim,že lepší kožich nemá ani Anglická královna .Takže u nás jsou venku a moooc se jim to líbí

3.11.2006 13:27

jesie napsal(a):
Zdraví vás sever čech......hlásím 10cm sněhu,teploty okolo -5 stupňůl a připadává...
Pesani jsou z toho nadšení,taky se vůbec nediví,naopak,ráno řádili jako praštěný
Že by se mi nastydli,toho se fakt nebojim ,myslim,že lepší kožich nemá ani Anglická královna .Takže u nás jsou venku a moooc se jim to líbí

Já taky nemám strach, že by mi můj šarplaninec venku nastydnul , ale chtěla jsem vědět, jestli ti vaši chodí i do domu,do tepla. Přece jenom, když je venku -20 a vevnitř + 20, tak je to dost velký rozdíl..... My ho totiž loni ve velkých mrazech raději domů nepouštěli......

3.11.2006 13:34

jolanta napsal(a):
Já taky nemám strach, že by mi můj šarplaninec venku nastydnul , ale chtěla jsem vědět, jestli ti vaši chodí i do domu,do tepla. Přece jenom, když je venku -20 a vevnitř + 20, tak je to dost velký rozdíl..... My ho totiž loni ve velkých mrazech raději domů nepouštěli......

Zdravíme z Ostravy,ráno bylo bílo a potom se sníh ztratil,ale chvílemi zase padá.Zatím nemusíme vytahovat lopaty. Pascha moc hezky roste a z Babura už je pořádný chlop. Posílám naši maminu.

3.11.2006 13:35

podskalka napsal(a):
Zdravíme z Ostravy,ráno bylo bílo a potom se sníh ztratil,ale chvílemi zase padá.Zatím nemusíme vytahovat lopaty. Pascha moc hezky roste a z Babura už je pořádný chlop. Posílám naši maminu.

Pořezala si přední packu tak jí to bolí.Ale jen do té doby než jde někdo okolo-rychle je zdravá.

3.11.2006 13:41

podskalka napsal(a):
Pořezala si přední packu tak jí to bolí.Ale jen do té doby než jde někdo okolo-rychle je zdravá.

Zdravím
V Praze taky zima - sněhový poprašek už slezl , tak čekám kdy zase něco připadne - taky mohl ješzě ten "Martin" počkat

3.11.2006 13:47

podskalka napsal(a):

Ta je překrásnááá

3.11.2006 13:48

jolanta napsal(a):

Tak my máme z domu průchoďák - zavíráme jenom na noc, když mrzne, aby nám nepopraskala voda . Samozřejmě topíme, občas se to i povede na +20 (vyjímečně). Psiska jsou přez den venku, hlídaj. Když přijdu dom, zatopím a jdu obstarat zvířenu ostatní, obejdeme s psiskama venčící lesní okruh a pak jdu teprve domů. No a psiska si mě samozřejmě chtějí užít, takže se vplíží do kuchyně nebo za TV křeslo a zalehnou. Většinou je zaregistruju až když začnou vedrem funět. Ale prostě si to neodpustí a jsou s námi, občas se vyběhnou ochladit na půl hodinky ven a zase přijdou. Ale přez noc dobrovolně chrní venku (no spíš hlídají), nebo v kotelně, kde je v noci k nule. A že by jim to nějak vadilo nepozoruji, prostě ten teplotní rozdíl kvůli nám přetrpí.

3.11.2006 13:50

nada napsal(a):
Zdravím
V Praze taky zima - sněhový poprašek už slezl , tak čekám kdy zase něco připadne - taky mohl ješzě ten "Martin" počkat

Jolanto,aha....ja to pochopila špatně...no,tak já pesany domů nepouštím,ale spíš z toho důvodu,že kdyby na nich rozmrznul ten poprašek,který donesou,tak by mi to děti rozťapkaly a musela bych pořád uklízet...a ti naši hafani ani doma být nechtějí,prý je venku líp a něco by jim taky mohlo utéct

3.11.2006 15:44

pvc napsal(a):
Tak my máme z domu průchoďák - zavíráme jenom na noc, když mrzne, aby nám nepopraskala voda . Samozřejmě topíme, občas se to i povede na +20 (vyjímečně). Psiska jsou přez den venku, hlídaj. Když přijdu dom, zatopím a jdu obstarat zvířenu ostatní, obejdeme s psiskama venčící lesní okruh a pak jdu teprve domů. No a psiska si mě samozřejmě chtějí užít, takže se vplíží do kuchyně nebo za TV křeslo a zalehnou. Většinou je zaregistruju až když začnou vedrem funět. Ale prostě si to neodpustí a jsou s námi, občas se vyběhnou ochladit na půl hodinky ven a zase přijdou. Ale přez noc dobrovolně chrní venku (no spíš hlídají), nebo v kotelně, kde je v noci k nule. A že by jim to nějak vadilo nepozoruji, prostě ten teplotní rozdíl kvůli nám přetrpí.

A je po sněhu.Foceno před 10 minutami.

3.11.2006 16:36

maťa napsal(a):

Tak kavkazí téma a kavkazáci nikde
tak jednoho přidávám

3.11.2006 16:36

nada napsal(a):
Tak kavkazí téma a kavkazáci nikde
tak jednoho přidávám

a jedna malá smečka

3.11.2006 16:37

maťa napsal(a):

Alfík

3.11.2006 16:38

maťa napsal(a):

sejtanova smecka

3.11.2006 16:42
sejtanova smecka

nada napsal(a):

Ahojky Naďo Prckové rosto jako z vody Kolik jim je? A když máš málo kavkazáků, tak nějaká přidám

sejtanova smecka

3.11.2006 16:43
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):
Ahojky Naďo Prckové rosto jako z vody Kolik jim je? A když máš málo kavkazáků, tak nějaká přidám

Mášenka

sejtanova smecka

3.11.2006 16:44
sejtanova smecka

Mášenka

Cháron

sejtanova smecka

3.11.2006 16:44
sejtanova smecka

Cháron

a jedna společná

sejtanova smecka

3.11.2006 16:45
sejtanova smecka

a jedna společná

Dynamica

sejtanova smecka

3.11.2006 16:46
sejtanova smecka

Dynamica

Edeyka

sejtanova smecka

3.11.2006 16:47
sejtanova smecka

Edeyka

a ještě jedna s Charonem a Mašinkou

3.11.2006 16:51

a ještě jedna s Charonem a Mašinkou

čus - prckům jsou 4 týdny.A koukám jak Dynamika pěkně narostla - kdypak s ní vyrazíš mezi lidi na výstavu ??

sejtanova smecka

3.11.2006 17:11
sejtanova smecka

nada napsal(a):
čus - prckům jsou 4 týdny.A koukám jak Dynamika pěkně narostla - kdypak s ní vyrazíš mezi lidi na výstavu ??

Teď v prosinci jede do mladých Jinak asi až později, teď jsou výstavně aktivní "starší"

3.11.2006 20:33

Teď v prosinci jede do mladých Jinak asi až později, teď jsou výstavně aktivní "starší"

Jééé,Naďo,to jsou pumprlíci....a hrozně to utíká,v první chvíli jsem tipovala štěňata od Verči...a ono už je to tááááák veliký tak co,jaké škody na majetku a nervech?

4.11.2006 13:42

maťa napsal(a):

Ahoj, mám na vás, jako na chovatele kavkazáků, pár dotazů : )
Máme koupenej rodinej domek s velikananánskou zahradou, ale jelikož se tam ještě provádějí úpravy, budem se stěhovat až někdy v březnu, možná dřív.. Bohužel jsme minulý rok museli dát utrati naše dva pejsky, NO a ČSV, jelikož ovčák měl rakovinu a vlčák se po jeho smrti začal strašně moc trápit (byli spolu přes 10 let) až z toho onemocněl a také sme ho museli odvést na utracení. Nyní bych si chtěla pořídit dalšího pejska. Velmi mě učarovali kavkazáci. Asi hlavně proto, že jsem se o jednoho půl roku starala. Ale k věci. Zatím bydlíme v bytě. Chtěla bych si pořídit malé štěně a to v blízké budoucnosti, nejpozději do vánoc. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli to pesanovi zatím nebude vadit, že by musel být v bytě. Navíc studuji, takže by ráno od sedmi do tří byl doma sám. Samozřejmě pak bych se mu věnovala. Další věcí je, že by to byl pejsek ke koním. Již od mala by za nimi se mnou jezdil. Myslíte, že se takový pes k nim hodí? Myslím hlavně na vyjížďky atd. Samozřejmě až vyroste, že : )
Předem děkuji za odpověď.

A.

maťa

4.11.2006 14:53
maťa

ferrarif50 napsal(a):
Máme koupenej rodinej domek s velikananánskou zahradou, ale jelikož se tam ještě provádějí úpravy, budem se stěhovat až někdy v březnu, možná dřív.. Bohužel jsme minulý rok museli dát utrati naše dva pejsky, NO a ČSV, jelikož ovčák měl rakovinu a vlčák se po jeho smrti začal strašně moc trápit (byli spolu přes 10 let) až z toho onemocněl a také sme ho museli odvést na utracení. Nyní bych si chtěla pořídit dalšího pejska. Velmi mě učarovali kavkazáci. Asi hlavně proto, že jsem se o jednoho půl roku starala. Ale k věci. Zatím bydlíme v bytě. Chtěla bych si pořídit malé štěně a to v blízké budoucnosti, nejpozději do vánoc. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli to pesanovi zatím nebude vadit, že by musel být v bytě. Navíc studuji, takže by ráno od sedmi do tří byl doma sám. Samozřejmě pak bych se mu věnovala. Další věcí je, že by to byl pejsek ke koním. Již od mala by za nimi se mnou jezdil. Myslíte, že se takový pes k nim hodí? Myslím hlavně na vyjížďky atd. Samozřejmě až vyroste, že : )

A.

Ahoj Ferdo

Odpovím Vám jen na nějaké Vaše otázky, páč fundované ženské se nám někam vypařily

Pořídit si prozatím štěndo do bytu, není vůbec špatné, neboť bude ještě malušké a stejně by se nedalo hned natrvalo šoupnout ven do mrazů, o zvyknutí a úzké vazbě na pána ani nemluvím. ALE!!! Nemůžete tří měsíční, či dokonce dvou měsíční štěndo nechat úplně o samotě od rána do odpoledne! To prostě nejde! O loužičkování a ničení vybavení bytu bych pomlčela, ale ta dlouhá samota pro tak malinkého prcka je holej nesmysl!
To si radši počkejte, až bude někdo, kdo Vám ho pohlídá, nebo si vemte alespoň měsíční dovču a zvykejte ho na samotu pomalu.

A další věc je, že kavkazák, ani jiný pastevec se ke koním nehodí, teda k vyjížďkám na koních! Nebude s Vámi běhat ani u kola, natož u koně, nejsou to klusáci, jako NO, či ČSV a jiná ovčácká plemena. Jsou to pastevci, tedy v ohradě s koňmi by zalehl na nejvýhodnější pozici a hlídal, ale rozhodně by neběhal za Vámi a koněm. To po něm nechtějte, zklamala by jste se.

Pokud opravdu chcete kavkaze, pořiďte si ho na hlídání a k vyjížďkám na koni si kupte opět NO apod.

Snad jsem Vám troška pomohla a více už Vám napíší holky.......že??? Kde jstéééééé???????????

4.11.2006 15:27

ferrarif50 napsal(a):

A.

Ahoj
svého prvního kavkaze jsem si brala v prosinci a na zahradu šel až v květnu.Doma se mu velmi líbilo , spal se mnou v posteli a rozhodně mu nic nechybělo :-)))
Ta doba co bude sám - co říct - prostě se bude nudit a něco asi zničí , nějaká loužička ....Zase si nemyslím , že je to až tak dlouho.Pokud bude mit pak dostatek vyžití.Zase kavkaz neni pes , jterej potřebuje až tak pohybu - spíše vyřádit se psama s páníčkem ...
K těm koním - pokud na ně bude zvyklej od mala tak jim nic neudělá , ale s těma vyjíždkama - no nevím i když znám kavkaze co s ním majitel jezdí v zimě na běžkách DKK 0/0 a pes je parádní
Tak bych to viděla asi tak od "kusu"
Já když jdu dnes se svejma ven tak po hodině běžné vycházky maji dost a chtějí domu zalehnout a pozorovat okolí a šupáky
Tak to je asi tak vše co já můžu dodat

4.11.2006 18:23

nada napsal(a):
Ahoj
svého prvního kavkaze jsem si brala v prosinci a na zahradu šel až v květnu.Doma se mu velmi líbilo , spal se mnou v posteli a rozhodně mu nic nechybělo :-)))
Ta doba co bude sám - co říct - prostě se bude nudit a něco asi zničí , nějaká loužička ....Zase si nemyslím , že je to až tak dlouho.Pokud bude mit pak dostatek vyžití.Zase kavkaz neni pes , jterej potřebuje až tak pohybu - spíše vyřádit se psama s páníčkem ...
K těm koním - pokud na ně bude zvyklej od mala tak jim nic neudělá , ale s těma vyjíždkama - no nevím i když znám kavkaze co s ním majitel jezdí v zimě na běžkách DKK 0/0 a pes je parádní
Tak bych to viděla asi tak od "kusu"
Já když jdu dnes se svejma ven tak po hodině běžné vycházky maji dost a chtějí domu zalehnout a pozorovat okolí a šupáky
Tak to je asi tak vše co já můžu dodat

Holkýýýý,jsem slavná! Mluví se o mě na nemoderce! Chi chi chi to je srandáááááá

4.11.2006 19:14

eavy napsal(a):
Holkýýýý,jsem slavná! Mluví se o mě na nemoderce! Chi chi chi to je srandáááááá

Verčí a kdepak?já to nemůžu najít?

4.11.2006 19:20

jesie napsal(a):
Verčí a kdepak?já to nemůžu najít?

Jindři,bylo to tam dvakrát. Ale webmaster to smáznul. Někdo pomlouval mě a moje štěňata,že chovám podkusy,předkusy,... Ach jo,závist je věčná

4.11.2006 19:33

ferrarif50 napsal(a):

A.

Ahoj Ferdo,mám kavkazačku od mala je venku a myslím si že tam i patří,ale co jsem spíš chtěla napsat je to ,že kavkaz se opravdu nehodí na vyjížď ky za koněm.I já mám koně ,ale naši fenu neberu za koněm,neboť jí to baví jen chvílku a potom nejde,nebo si jde tam kde jí to připadá zajímavé,zdržuje a jde tak 400m za náma. Chodíme běhat a i s tím jsou potíže ,běží jen kousek potom si jde jako by se nechumelilo a nedonutím ji ničím ,takže pak se běhání promění v donucování mě následovat .Takže je to na uvážení,jinak hlídač je perfektní.,ale pozor na ohradník!!!.

4.11.2006 19:33

eavy napsal(a):
Jindři,bylo to tam dvakrát. Ale webmaster to smáznul. Někdo pomlouval mě a moje štěňata,že chovám podkusy,předkusy,... Ach jo,závist je věčná

Ahoj posílám pár fotek ze srazu Ruských a asijských plemen. Někdo určitě pozná vnoučátka. Argo Sluneční vrch

4.11.2006 19:35

stana zem napsal(a):
Ahoj posílám pár fotek ze srazu Ruských a asijských plemen. Někdo určitě pozná vnoučátka. Argo Sluneční vrch

ještě Argo, zlobí se na fotografa

4.11.2006 19:36

stana zem napsal(a):
ještě Argo, zlobí se na fotografa

Amir Sluneční vrch

4.11.2006 19:37

stana zem napsal(a):
Amir Sluneční vrch

4.11.2006 19:38

stana zem napsal(a):

Kluci jsou celá máma

4.11.2006 21:34

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Ferdo,mám kavkazačku od mala je venku a myslím si že tam i patří,ale co jsem spíš chtěla napsat je to ,že kavkaz se opravdu nehodí na vyjížď ky za koněm.I já mám koně ,ale naši fenu neberu za koněm,neboť jí to baví jen chvílku a potom nejde,nebo si jde tam kde jí to připadá zajímavé,zdržuje a jde tak 400m za náma. Chodíme běhat a i s tím jsou potíže ,běží jen kousek potom si jde jako by se nechumelilo a nedonutím ji ničím ,takže pak se běhání promění v donucování mě následovat .Takže je to na uvážení,jinak hlídač je perfektní.,ale pozor na ohradník!!!.

já spíš myslím to běhání jak pro jakého KAO. Znám jednoho, co běhal od mala u kola- přes mé doporučení, zákazy příkazy... Pes má DKK 0/0, je poměrně robusní- žádný lehký typ. Chodí i běhat jen tak.... Spíš bych viděla problém v běhání na volno, když potkáte šupáka, tak nevím, nevím... , než slezete z koně.....

4.11.2006 21:46

stana zem napsal(a):
Kluci jsou celá máma

Jééé, moc díky za fotky, už jsem slyšela vyprávění a teď k tomu mám i fotečky, ještě jednou dík.

5.11.2006 13:55

maťa napsal(a):

Verčo, máš ode mě vzkaz na nemoderce .

5.11.2006 14:52

maťa napsal(a):

Holky "kavkazačky" měla bych na vás taky dotaz. Pokud se mi k tomu můžete vyjádřit.
Kdysi jsem četla, tuším v časopise PPČ povídání od majitelky dvou kavkazanů (pes a fenka).
Psala tam mimo jiné i to, že kavkazan potřebuje čas od času vybít svou agresivitu. No a kdo je po ruce ten to schytá. Po ruce byla fenka, tak byli párkrát i na šití. Paní psala, že majitelé kavkazů ví o čem píše.
No a jak v minulé diskuzi zmínila tuším Jindřiška, že Cerb? se nějak nemůže vlézt do vlastní kůže a tudíž ho zavřeli do kotce, aby se zklidnil, tak jsem si na to vzpomněla.
Mohly/i byste o tom něco napsat ?

5.11.2006 15:04

maťa napsal(a):

Aktualizace na kavkazanech v nouzi, další dva hafani potřebují pomoc, bohužel...

5.11.2006 15:26

kaca napsal(a):
Aktualizace na kavkazanech v nouzi, další dva hafani potřebují pomoc, bohužel...

Ahoj všem. Verči koukala jsem na tvé stránky, když jsou te´d tak navštěvované a viděla jsem, že i al Capone je prodaný, ten měl zůstat doma, ne? Nechali jste si teda nějakého prcka, nebo jdou všichni do světa? Věro k Vašemu dotazu, možná měla autorka na mysli přenesenou agresivitu? Ale ta jak víte není vázaná na pohlaví, takže by to byla tak trochu mistifikace čtenářů. Z vlastní zkušenosti mě nic jiného nenapadá, ale holky "služebně starší" se jistě vyjádří, že?

5.11.2006 16:17

susan napsal(a):
Ahoj všem. Verči koukala jsem na tvé stránky, když jsou te´d tak navštěvované a viděla jsem, že i al Capone je prodaný, ten měl zůstat doma, ne? Nechali jste si teda nějakého prcka, nebo jdou všichni do světa? Věro k Vašemu dotazu, možná měla autorka na mysli přenesenou agresivitu? Ale ta jak víte není vázaná na pohlaví, takže by to byla tak trochu mistifikace čtenářů. Z vlastní zkušenosti mě nic jiného nenapadá, ale holky "služebně starší" se jistě vyjádří, že?

Jéé, pardooon. Samozřejmě tam mělo být výzáno na plemeno, ne na pohlaví. Zase jsem si to po sobě nepřečetla

5.11.2006 18:05

kaca napsal(a):
Verčo, máš ode mě vzkaz na nemoderce .

Luci,moc díky...

5.11.2006 18:10

susan napsal(a):

Zuzi,ahoj...
Al Capone jde taky do světa. Původně jsem si ho chtěla nechat,jenže by jich už bylo hodně. Je nádherný a pro rejpaly STANDART! Jenže 4 kavkaze bych už asi neukočírovala

5.11.2006 18:16

eavy napsal(a):
Luci,moc díky...

To já jen aby si na ty rejpaly nebyla sama (s těma nestandartama ).

5.11.2006 18:18

eavy napsal(a):
Zuzi,ahoj...
Al Capone jde taky do světa. Původně jsem si ho chtěla nechat,jenže by jich už bylo hodně. Je nádherný a pro rejpaly STANDART! Jenže 4 kavkaze bych už asi neukočírovala

A kdo teda zůstává??

5.11.2006 18:21

susan napsal(a):
A kdo teda zůstává??

Archie,jak jsem už psala dříve

5.11.2006 18:28

veras napsal(a):

Holky "kavkazačky" měla bych na vás taky dotaz. Pokud se mi k tomu můžete vyjádřit.
Kdysi jsem četla, tuším v časopise PPČ povídání od majitelky dvou kavkazanů (pes a fenka).
Psala tam mimo jiné i to, že kavkazan potřebuje čas od času vybít svou agresivitu. No a kdo je po ruce ten to schytá. Po ruce byla fenka, tak byli párkrát i na šití. Paní psala, že majitelé kavkazů ví o čem píše.
No a jak v minulé diskuzi zmínila tuším Jindřiška, že Cerb? se nějak nemůže vlézt do vlastní kůže a tudíž ho zavřeli do kotce, aby se zklidnil, tak jsem si na to vzpomněla.
Mohly/i byste o tom něco napsat ?

Veras,nevím,jestli to bylo dobře pochopeno,zmínila jsem se,že pokud Cerba někdo rozčílí,vysloveně toho psa provokuje za plotem,je tak nervózní,že po odchodu provokace stejně dál pobíhá,je nervózní,ale rozhodně si nevybíjí agresivitu na mě nebo na někom z rodiny.
Pokud jde o přenesenou agresivitu,tak ta u nás funguje jen ve vztahu Cerb-Jes,kdy při lítání a hulákání na procházející občas Jes stojí cestě,takže schytá jeden nekrvácivý kousanec
Myslím,že jsem to vysvětlila...nebo ještě dotaz?

5.11.2006 18:30

eavy napsal(a):

Tady je ten můj nestandart, fenečka měla modrý oči, takže v hlídání jí to fakt nevadí

5.11.2006 18:30

eavy napsal(a):

Jo a Zuzi, Ali zůstává v rodině. Bere si ho můj bratr k domu (zatím staveniště).

5.11.2006 18:31

kaca napsal(a):
Tady je ten můj nestandart, fenečka měla modrý oči, takže v hlídání jí to fakt nevadí

Luci, krásnej nestandart

5.11.2006 18:33

eavy napsal(a):

Aha tak to mi nějak uniklo

5.11.2006 18:35

susan napsal(a):
Aha tak to mi nějak uniklo

To bylo k Archiemu. A Ali v rodině je taky super Škoda, že nejdou umístit do rodiny všichni,co?

sejtanova smecka

5.11.2006 18:43
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Jo a Zuzi, Ali zůstává v rodině. Bere si ho můj bratr k domu (zatím staveniště).

Ahoj všem Verčo, doufám, že Ti brácha Aliho půjčí občas někam na výstavu

5.11.2006 19:07

Ahoj všem Verčo, doufám, že Ti brácha Aliho půjčí občas někam na výstavu

Půjčí,protože bude do jara na výkrm u nás Oni zatím nemají ploty.

5.11.2006 19:16

maťa napsal(a):

http://www.kopedigree.org/index.htm jsou nově aktualizované, spousty nových rodokmenů, posílejte i své hafíky .

6.11.2006 07:46

jesie napsal(a):
Veras,nevím,jestli to bylo dobře pochopeno,zmínila jsem se,že pokud Cerba někdo rozčílí,vysloveně toho psa provokuje za plotem,je tak nervózní,že po odchodu provokace stejně dál pobíhá,je nervózní,ale rozhodně si nevybíjí agresivitu na mě nebo na někom z rodiny.
Pokud jde o přenesenou agresivitu,tak ta u nás funguje jen ve vztahu Cerb-Jes,kdy při lítání a hulákání na procházející občas Jes stojí cestě,takže schytá jeden nekrvácivý kousanec
Myslím,že jsem to vysvětlila...nebo ještě dotaz?

Jindřiško vzpomněla jsem si na zmíněný článek u tohoto:

>>>>> Mimochodem,dnes je Cerb pěkně vytočený,nevim,kdo ho naštval,ale musel jít se schladit do kotce...to jsem zvědavá,jestli se odpoledne uklidní

Zajímalo by mne co jako konkrétně dělal ?

A jestli si kavkazáci potřebují čas od času "upustit páru".

Našla bych ten článek, ale děláme knihovnu a tak všechny knihy i časopisy jsou v přepravkách na půdě. V článku to ale rozhodně nevypadalo na přenesenou agresivitu,tak se ptám zasvěcených o co mohlo jít.

maťa

6.11.2006 08:47
maťa

kaca napsal(a):
http://www.kopedigree.org/index.htm jsou nově aktualizované, spousty nových rodokmenů, posílejte i své hafíky .

Ahojky všem

Tady je ale živo....někdo pomlouval štěňata? Ty lidi jsou dneska ale hnusní Možná kdyby sami měli psy v prvé řadě pro svou radost, jako své parťáky, a pak teprve přemýšleli nad nějakejma výstavníma úspěchama a prašulema za miliardu štěňat, tak by jim docvaklo, že ten život se psem jest o něčem jiným No nic, kdo chce kam, pomožme mu tam

Nadi, štěníci jsou krásní a Alfík se nádherně vybarvuje Fakt nemá chybu, připomíná mi tou bílou lysinkou Shirského koně, snad taky nevyroste do těch obřích rozměrů

No a u nás už sníh slezl....je tu blátivo a deštivo....chci horké léto!!!

6.11.2006 13:39

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Tady je ale živo....někdo pomlouval štěňata? Ty lidi jsou dneska ale hnusní Možná kdyby sami měli psy v prvé řadě pro svou radost, jako své parťáky, a pak teprve přemýšleli nad nějakejma výstavníma úspěchama a prašulema za miliardu štěňat, tak by jim docvaklo, že ten život se psem jest o něčem jiným No nic, kdo chce kam, pomožme mu tam

Nadi, štěníci jsou krásní a Alfík se nádherně vybarvuje Fakt nemá chybu, připomíná mi tou bílou lysinkou Shirského koně, snad taky nevyroste do těch obřích rozměrů

No a u nás už sníh slezl....je tu blátivo a deštivo....chci horké léto!!!

Ahojky
Máťo Alfík je kus chlapa už má 4kg
Taky doufám,že pořádně naroste jelikož bude stálým návštěvníkem výstav

6.11.2006 19:09

nada napsal(a):
Ahojky
Máťo Alfík je kus chlapa už má 4kg
Taky doufám,že pořádně naroste jelikož bude stálým návštěvníkem výstav

ahoj všem , kašlete na nemoderku a co jak se chystáte na výstavu do Polska už máte cestovní horečku, já jo protože jěště
nevím jak dostanu Baršína do auta nebot Aura začala nečekaně hárat no a to náš miláček nebude chtít s baráku tak to zase bude kdo s koho doufám že vyhraju

maťa

7.11.2006 08:45
maťa

marie m napsal(a):
ahoj všem , kašlete na nemoderku a co jak se chystáte na výstavu do Polska už máte cestovní horečku, já jo protože jěště
nevím jak dostanu Baršína do auta nebot Aura začala nečekaně hárat no a to náš miláček nebude chtít s baráku tak to zase bude kdo s koho doufám že vyhraju

Ahooooooooj.....kde porád stéééééé??? Snad už nepečete a neuklízíte na Vánočky?

Nadi, teda ten Alfík to bere hopem Asi přeci jen z něho bude ten Shíran.....no jestli bude mít 220 cm v kohoutku, tak je to on, a né že né

7.11.2006 18:16

maťa napsal(a):
Ahooooooooj.....kde porád stéééééé??? Snad už nepečete a neuklízíte na Vánočky?

Nadi, teda ten Alfík to bere hopem Asi přeci jen z něho bude ten Shíran.....no jestli bude mít 220 cm v kohoutku, tak je to on, a né že né

Popojedem, ať nezapadneme .
Největší kamarádka naší Barborky, takhle pomáhá s hlídáním .

7.11.2006 18:40

kaca napsal(a):
Popojedem, ať nezapadneme .
Největší kamarádka naší Barborky, takhle pomáhá s hlídáním .

Hezká kámoška- my takových máme sedm (tedy momentálně).
Jinak přidávám taky foto prcka. Jestli z toho Nadě vyrostou Shirský koně, tak nám tedy asi taky, páč ač jsme skoro o týden mladší, než Nadi mimi a výsledná váha borderek je asi tak o 2/3 nižší, máme už přes 3 kila

maťa

7.11.2006 18:51
maťa

monika s napsal(a):
Hezká kámoška- my takových máme sedm (tedy momentálně).
Jinak přidávám taky foto prcka. Jestli z toho Nadě vyrostou Shirský koně, tak nám tedy asi taky, páč ač jsme skoro o týden mladší, než Nadi mimi a výsledná váha borderek je asi tak o 2/3 nižší, máme už přes 3 kila

Téda holkýýýý, co vy to vlastně chováte??? Kavkazáky, nebo tuleně, netopýrky a Shírany?????

No pak se čovek nemá divit, že o kavkazáka nezakopne, jak je rok dlouhej Snad možná kdyby si ho pořídil sám, ale od koho, když vy tadyk máte jen ty "divný zvířátka"???

7.11.2006 18:55

maťa napsal(a):
Téda holkýýýý, co vy to vlastně chováte??? Kavkazáky, nebo tuleně, netopýrky a Shírany?????

No pak se čovek nemá divit, že o kavkazáka nezakopne, jak je rok dlouhej Snad možná kdyby si ho pořídil sám, ale od koho, když vy tadyk máte jen ty "divný zvířátka"???

Já občas ty netopýry Kavkazánky už jsme dlouho neměli

maťa

7.11.2006 18:55
maťa

maťa napsal(a):

Jejda a já zapomněla na naši drahou chovatelku chlupatých hrušek!
Ale furt ne a ne najít toho kavkazáka

Moni, hezký štěníci, ať najdou nové báječné pánečky a mají se jen a jen skvěle!

maťa

7.11.2006 19:00
maťa

monika s napsal(a):
Já občas ty netopýry Kavkazánky už jsme dlouho neměli

Bože to je úžo štěndo! Samá noha a ucho Krásná fotka, fakt že jo

7.11.2006 19:01

maťa napsal(a):
Bože to je úžo štěndo! Samá noha a ucho Krásná fotka, fakt že jo

no, naštěstí z toho celkem dobře vyrostla

7.11.2006 19:41

maťa napsal(a):

Ok dámy, tak jedna vyloženě kavkazí... Antonio,neboli Agbárek v novém domově... Má bezva páníčky A je od nás hóóódně daleko :o((

7.11.2006 20:01

eavy napsal(a):
Ok dámy, tak jedna vyloženě kavkazí... Antonio,neboli Agbárek v novém domově... Má bezva páníčky A je od nás hóóódně daleko :o((

Kde stééééééééééééé???????
Jedna nekavkazí. Tohle je náš obecní vodník Čochtan

maťa

7.11.2006 20:21
maťa

eavy napsal(a):
Kde stééééééééééééé???????
Jedna nekavkazí. Tohle je náš obecní vodník Čochtan

Jéééje Verčíííí, to je ale krása....nááádhera.....jak Antonio, tak vodník

Nemá to chybu!

7.11.2006 20:38

maťa napsal(a):
Jéééje Verčíííí, to je ale krása....nááádhera.....jak Antonio, tak vodník

Nemá to chybu!

Verčí a kde daleko,že už tam mají tolik sněhu?

Holky,kdo chystáte vrh na příští rok?

8.11.2006 09:03

jesie napsal(a):

Tak když se nikdo nehlásí, tak se teda přiznám. Doriana Lajdn x Batir II Velikiy Han.

8.11.2006 09:04

jesie napsal(a):

Doriana

8.11.2006 09:41

pvc napsal(a):
Doriana

no tak Já bych také chtěla jěště jednou a naposled štěnata od Aury , kdo bude otcem se ještě uvidí ale představu mámno a pak půjde do důchodu popřípadě když se jí bude chtít tak někdy bude pomáhat Berenis to ale nebude zas tak brzy

maťa

8.11.2006 11:17
maťa

maťa napsal(a):

Ahooooj

Tak koukám, že méďomimin bude příští rok opět dostatek

Jo jo, teď tadyk slibujete, a pak se stejnak ukáže, že máte "jen" tuleně, netopýry, chlupaté hrušky a táááák

Já se toho kavkaze nedočkám a nedočkám.....

8.11.2006 11:25

maťa napsal(a):
Ahooooj

Tak koukám, že méďomimin bude příští rok opět dostatek

Jo jo, teď tadyk slibujete, a pak se stejnak ukáže, že máte "jen" tuleně, netopýry, chlupaté hrušky a táááák

Já se toho kavkaze nedočkám a nedočkám.....

nezoufat však on nebo ona se jednou narodí

8.11.2006 16:41

maťa napsal(a):

Jukněte na nemoderku, právě tam propírají Lištičku. Nejdřív Šejtanku, pak Verču, teď Lištičky, která z nás bude další? Nás mají vyloženě rááááádi .

8.11.2006 16:49

kaca napsal(a):
Jukněte na nemoderku, právě tam propírají Lištičku. Nejdřív Šejtanku, pak Verču, teď Lištičky, která z nás bude další? Nás mají vyloženě rááááádi .

Káčo já to sleduji a královsky se bavím

maťa

8.11.2006 17:41
maťa

monika s napsal(a):
Káčo já to sleduji a královsky se bavím

Šmarjááá co se to zase děje?? Honem letím číst.....

maťa

8.11.2006 17:59
maťa

maťa napsal(a):
Šmarjááá co se to zase děje?? Honem letím číst.....

No tak to jsou teda věci Doufám, že to toho potencionálního zájemce o štěňátko neodradilo

8.11.2006 18:03

maťa napsal(a):
No tak to jsou teda věci Doufám, že to toho potencionálního zájemce o štěňátko neodradilo

Díky všem,co se přiznali a doufám,že přibyde ještě někdo další.
Jinak nemoderka nám vysloveně nemůže přijít na jméno,asi je štve,že se tu nepomlouváme....no jo,to je prostě závist

maťa

8.11.2006 18:07
maťa

jesie napsal(a):
Díky všem,co se přiznali a doufám,že přibyde ještě někdo další.
Jinak nemoderka nám vysloveně nemůže přijít na jméno,asi je štve,že se tu nepomlouváme....no jo,to je prostě závist

Nepomlouváme jo? Noooo nechci fakt jako nikoho pomlouvat, ale holky, že teda ani nejste schopný vyplodit štěnda kavkazáků, že vám furt vylézají ty chlupatý hrušky, netopýrci, tuleni a nově dokonce i Shírani.......nevím nevím.....to jste chovatelky ?

8.11.2006 18:13

maťa napsal(a):
Nepomlouváme jo? Noooo nechci fakt jako nikoho pomlouvat, ale holky, že teda ani nejste schopný vyplodit štěnda kavkazáků, že vám furt vylézají ty chlupatý hrušky, netopýrci, tuleni a nově dokonce i Shírani.......nevím nevím.....to jste chovatelky ?

Ahoj,já nechápu co se to z lidma děje,na tý nemoderce je to drsný,myslela jsem si, že je to jen u koní,pomluvy a zase pomluvy.nechápu !

maťa

8.11.2006 18:23
maťa

bednarik petr napsal(a):
Ahoj,já nechápu co se to z lidma děje,na tý nemoderce je to drsný,myslela jsem si, že je to jen u koní,pomluvy a zase pomluvy.nechápu !

Nejlepší moderka je u koz a ovcí, je tam bezva humor, okamžitá pomoc a domácké prostředí

8.11.2006 19:21

maťa napsal(a):
Nejlepší moderka je u koz a ovcí, je tam bezva humor, okamžitá pomoc a domácké prostředí

Já teda reaguji na příspěvek shora a navrhuji naše kavkazáky ostříhat, dát je do buřtů a následně se vrhnout na chov ovcí a koz.... když je tam to domácké prostředí a humor, co vy na to ?

maťa

8.11.2006 19:24
maťa

lmusa napsal(a):
Já teda reaguji na příspěvek shora a navrhuji naše kavkazáky ostříhat, dát je do buřtů a následně se vrhnout na chov ovcí a koz.... když je tam to domácké prostředí a humor, co vy na to ?

Hele Libo, neprovokuj, víš moc dobře, jak sem to myslela, tady na kavkazech je to pohoda, ale v jiných tématech už tak ne, na těch ovcích a kozách je pohoda i na nemoderce

Asi na tebe poštvu netopýra....

......já vím, a ty na mě tuleně.........

8.11.2006 19:33

maťa napsal(a):
Hele Libo, neprovokuj, víš moc dobře, jak sem to myslela, tady na kavkazech je to pohoda, ale v jiných tématech už tak ne, na těch ovcích a kozách je pohoda i na nemoderce

Asi na tebe poštvu netopýra....

......já vím, a ty na mě tuleně.........

Dyť to říkám ! Pohoda na moderce a dokonce i pohoda na nemoderce ! To je bájo Ovce a kozy jsou poslové míru. Jejich majitelé budou nejspíš stejně mírumilovní jako jejich svěřenci.
Majitelé psů by se měli nad sebou zamyslet

8.11.2006 19:35

lmusa napsal(a):
Dyť to říkám ! Pohoda na moderce a dokonce i pohoda na nemoderce ! To je bájo Ovce a kozy jsou poslové míru. Jejich majitelé budou nejspíš stejně mírumilovní jako jejich svěřenci.

A jestli je tu Jana Šejtanka, tak mám dotaz, či nemá nějaké aktuální foto Eroska Mám jeho fotku v práci v PC a občas na něj zamilovaně koukám a říkám si, jak teď klučina asi vypadá

8.11.2006 20:11

veras napsal(a):
Jindřiško vzpomněla jsem si na zmíněný článek u tohoto:

>>>>> Mimochodem,dnes je Cerb pěkně vytočený,nevim,kdo ho naštval,ale musel jít se schladit do kotce...to jsem zvědavá,jestli se odpoledne uklidní

Zajímalo by mne co jako konkrétně dělal ?

A jestli si kavkazáci potřebují čas od času "upustit páru".

Našla bych ten článek, ale děláme knihovnu a tak všechny knihy i časopisy jsou v přepravkách na půdě. V článku to ale rozhodně nevypadalo na přenesenou agresivitu,tak se ptám zasvěcených o co mohlo jít.

Veras,jo takhle to bylo....někdy se stane,že Cerba někdo vytočí...buď na něj šišlá nebo naznačuje agresi vůči němu přes plot ( itak jsou lidé hloupí) a on je z toho tak vytočenej,že ještě dlouho pobíhá okolo plotu,obíhá dům a útočí na všechno,co se mihne za plotem...takže ho vždycky zavřu do kotce,promluvim s ním a za dalších pár minut ho můžu vypustit....jde jen o to,aby se vzpamatoval a uvědomil si,že ten "blbec" je pryč....jinak je schopný pobíhat na zahradě ještě další hodinu
Bylo to tohle?

maťa

8.11.2006 20:15
maťa

lmusa napsal(a):

Aháááá, tak to se omlouvám, sem to špatně pohňápala
A na zamrzlej mozek se ještě vymlouvat nemůžu, páč tu máme léto , asi to bude vrozený......

maťa

8.11.2006 20:22
maťa

maťa napsal(a):

Tak čučím, že na nemoderce to pokračuje, a teď už se naváží i do klubu jako takového?!
Vo co jako těm lidem jde?
Sice nějakým klubovým věcem nerozumím, ale tohle už mi přijde fakt moc

sejtanova smecka

8.11.2006 20:25
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
A jestli je tu Jana Šejtanka, tak mám dotaz, či nemá nějaké aktuální foto Eroska Mám jeho fotku v práci v PC a občas na něj zamilovaně koukám a říkám si, jak teď klučina asi vypadá

Ahoj všem
Libo, fotky Eroska nemám, ale v brzké době mít budu, paní majitelka přijede na návštěvu

8.11.2006 20:36

Ahoj všem
Libo, fotky Eroska nemám, ale v brzké době mít budu, paní majitelka přijede na návštěvu

Tak prosím Tě, udělej pěkné fotky, abych se aspoň jimi mohla pokochat. A koukej paní majitelku přesvědčit, ať s ním vyrazí na nějakou výstavu

sejtanova smecka

8.11.2006 20:38
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Tak prosím Tě, udělej pěkné fotky, abych se aspoň jimi mohla pokochat. A koukej paní majitelku přesvědčit, ať s ním vyrazí na nějakou výstavu

No, tak ty výstavy asi ne.Paní má psa na samotě a po výstavách absolutně netouží.Ale pokud si mě Erosek bude pamatovat, tak mi ho možná na nějakou tu výstavu půjčí. Uvidíme jak teď vůbec vypadá, možná ho ještě ráda nechám na té samotě

maťa

8.11.2006 20:43
maťa

maťa napsal(a):
Tak čučím, že na nemoderce to pokračuje, a teď už se naváží i do klubu jako takového?!
Vo co jako těm lidem jde?
Sice nějakým klubovým věcem nerozumím, ale tohle už mi přijde fakt moc

Holky, můžete mi někdo vysvětlit, proč tam píší o jakémsi členu výboru, kterej nechodí na schůze, jak je rok dlouhej? To nechápu.....člen klubu, to jsem třebas i já, může být neaktivní ne? To asi neva ne? Ale člen výboru asi neaktivní být nemůže, nebo taky jo? Já vám tam budu prd platná, ale člen výboru už tam něco znamená, nebo ne?

Mám v tom úplnej guláš, tak omluvte mou neznalost......

8.11.2006 21:02

No, tak ty výstavy asi ne.Paní má psa na samotě a po výstavách absolutně netouží.Ale pokud si mě Erosek bude pamatovat, tak mi ho možná na nějakou tu výstavu půjčí. Uvidíme jak teď vůbec vypadá, možná ho ještě ráda nechám na té samotě

hmmm.... tak to ho asi "naživo" neuvidím....Co se dá dělat.
Tak ho za mě pěkně pohlaď a snad Ti ruku neukousne
Ale třeba paní změní názor a bude se s ním chtít pochlubit.

8.11.2006 21:47

maťa napsal(a):
Holky, můžete mi někdo vysvětlit, proč tam píší o jakémsi členu výboru, kterej nechodí na schůze, jak je rok dlouhej? To nechápu.....člen klubu, to jsem třebas i já, může být neaktivní ne? To asi neva ne? Ale člen výboru asi neaktivní být nemůže, nebo taky jo? Já vám tam budu prd platná, ale člen výboru už tam něco znamená, nebo ne?

Mám v tom úplnej guláš, tak omluvte mou neznalost......

Názdárek ve spolek tak koukám jak kavkazani posledních pár dní nabírají na "popularitě"
No ,ale co naděláme , že ??

tak jedna fotečka strejda Bred s mimčama

8.11.2006 21:48

maťa napsal(a):

Audrey

8.11.2006 21:49

maťa napsal(a):

Arcadia

8.11.2006 22:12

nada napsal(a):
Arcadia

Alf + Arcadia

8.11.2006 22:13

maťa napsal(a):

AGRIPA

8.11.2006 22:33

nada napsal(a):
AGRIPA

Ahoj Naďo.
Štěnda jsou moc krásná. Poslala jsem Ti mailik...
No a jinak nemoderku od jisté doby neřeším

8.11.2006 22:51

eavy napsal(a):
Ahoj Naďo.

Verčo zatím mi nic nedošlo

9.11.2006 11:56

nada napsal(a):
Verčo zatím mi nic nedošlo

Naďo,psala jsem Ti na tu ch.st. Pošli mi prosím svůj telefon. Volá mi spousta lidí na fenečky a já už nemám ani jednu. Pokud Ti to nebude vadit,ráda bych je odkazovala na Tebe

9.11.2006 12:01

eavy napsal(a):
Ahoj Naďo.

Naďo,štěnda jsou úžasná,rostou jako z vody...nebo ehm z mlíka? Hele a to je Bred nesežere?I když není pokrevní otec?Jak to vůbec funguje ve chvíli,kdy fena porodí,co dělá zbytek vašich smeček?

9.11.2006 21:26

jesie napsal(a):
Naďo,štěnda jsou úžasná,rostou jako z vody...nebo ehm z mlíka? Hele a to je Bred nesežere?I když není pokrevní otec?Jak to vůbec funguje ve chvíli,kdy fena porodí,co dělá zbytek vašich smeček?

Ahojky
Verčo tel je 776385663,fenky mám ještě 3 , tak klído směruj ke mně
Jindři - Bredajz je fakt strejda jak má bejt a s mladejma blbne a občas před nima skáče jako koza :-)))))
Je to sranda je pozorovat
Kdysi jsem někde četla , že když je pes u porodu bere mladý za své - nevím co je na tom pravdy ,ale Bredík je na ně hodnej :-))

9.11.2006 21:55

nada napsal(a):
Ahojky
Verčo tel je 776385663,fenky mám ještě 3 , tak klído směruj ke mně
Jindři - Bredajz je fakt strejda jak má bejt a s mladejma blbne a občas před nima skáče jako koza :-)))))
Je to sranda je pozorovat
Kdysi jsem někde četla , že když je pes u porodu bere mladý za své - nevím co je na tom pravdy ,ale Bredík je na ně hodnej :-))

Ahojte všichni, tak my když měli štěníky, tak po dvoře běhal taky jejich strejda. U porodu nebyl, tak možná proto od něj mimejši dostávali sparťanskou výchovu. K tělu si připustil pouze jednu oblíbenkyni, ostatní učil, že k "cizím" psům se neleze! No, nepřišlo mi to od něj zcestný

9.11.2006 22:31

dargan napsal(a):
Ahojte všichni, tak my když měli štěníky, tak po dvoře běhal taky jejich strejda. U porodu nebyl, tak možná proto od něj mimejši dostávali sparťanskou výchovu. K tělu si připustil pouze jednu oblíbenkyni, ostatní učil, že k "cizím" psům se neleze! No, nepřišlo mi to od něj zcestný

Breduv odskokod miminek

maťa

10.11.2006 09:14
maťa

nada napsal(a):
Breduv odskokod miminek

Ahoooj holkýýý

Tak nějak se nám ta ifauna hnusně změnila, snad to tak nezůstane nafurt

Nadi ten Bredík je bezvadnej! Super strejda To je tak hezký, že ti kavkazáci jsou tací miluncí na ty prťata, či je dokážou - v případě Dáši- hezky vychovat a vypravit do světa už poučené....takhle se chovat i lidi, co, bylo by to na světě hnedle lépe

Taky je u vás tak odporně deštivo, blátivo a větrno? Tady je to děs a hrůza

10.11.2006 13:54

jesie napsal(a):

Jůůů,Naďo,Marie,díky za info....jen nevím proč,ale když jste psali o tom strejdovi u porodu,hned mě napadl manžel u porodu že by měl k dětem taky lepší vztah?
Je to nádhera,jak Bredík působí na miminka..to musí být mamina nadšená,že si dáchne bez dětí,co?Taky by se mi takový strejda hodil

10.11.2006 14:09

jesie napsal(a):
Jůůů,Naďo,Marie,díky za info....jen nevím proč,ale když jste psali o tom strejdovi u porodu,hned mě napadl manžel u porodu že by měl k dětem taky lepší vztah?
Je to nádhera,jak Bredík působí na miminka..to musí být mamina nadšená,že si dáchne bez dětí,co?Taky by se mi takový strejda hodil

Všem účastníkům zítřejší světovky přejeme hodně štěstí a držíme tlapky i palce.Nezapoměňte se pochlubit s výsledky,jo?

10.11.2006 14:20

jesie napsal(a):
Všem účastníkům zítřejší světovky přejeme hodně štěstí a držíme tlapky i palce.Nezapoměňte se pochlubit s výsledky,jo?

Přidávám se k přání, šťastnou cestu a držíme palce. A ti co jedou na čumendu, tak nezapomeňte baterky a karty do foťáků, a spěchejte domů ať můžete dát vědět . Tak všichni zlomte vaz!!!!!!

10.11.2006 14:24

jesie napsal(a):

Tedy holky já nevím, ale objevit se mým holkám při porodu jakýkoli pes, tak ho jdou v okamžiku zabít... A nejen kavkazankám...
A i později si holky regulovaly, kdy už pes k prckům smí a v té době už byl Bárný většinou tak znechucen tím jak ho furt buzerujou, že se štěňatům raději vyhnul
A když se vyhnout nešlo, byl vééélmi opatrný a po chvíli stejně raději zdrhal
Ale tety fungujou!

10.11.2006 14:25

monika s napsal(a):
Tedy holky já nevím, ale objevit se mým holkám při porodu jakýkoli pes, tak ho jdou v okamžiku zabít... A nejen kavkazankám...
A i později si holky regulovaly, kdy už pes k prckům smí a v té době už byl Bárný většinou tak znechucen tím jak ho furt buzerujou, že se štěňatům raději vyhnul
A když se vyhnout nešlo, byl vééélmi opatrný a po chvíli stejně raději zdrhal
Ale tety fungujou!

a držte hlavně pěsti ať tam vůbec dojedeme

10.11.2006 22:31

jesie napsal(a):

A pro ty,kteří tu zůstali,mám dotaz..chodí k nám jedna návštěva,manželský pár se synem.Protože se u nás vyskytují často,Cerb už kolem plotu netancuje polku,ale normálně na ně kouká skrz...když přijde sám chlap,to se může strhat,ale ženská mu nepřijde ani zajímavá,někdy se i znechuceně odejde na své místečko...JE To zvyk nebo má ty lidi rád?Nikdy s ním nepřišli do přímého kontaktu,vzhledem k tomu,že Cerb je pěkná dštička,tak to nezkoušíme a zavíráme při každé návštěvě....

10.11.2006 22:46

jesie napsal(a):
A pro ty,kteří tu zůstali,mám dotaz..chodí k nám jedna návštěva,manželský pár se synem.Protože se u nás vyskytují často,Cerb už kolem plotu netancuje polku,ale normálně na ně kouká skrz...když přijde sám chlap,to se může strhat,ale ženská mu nepřijde ani zajímavá,někdy se i znechuceně odejde na své místečko...JE To zvyk nebo má ty lidi rád?Nikdy s ním nepřišli do přímého kontaktu,vzhledem k tomu,že Cerb je pěkná dštička,tak to nezkoušíme a zavíráme při každé návštěvě....

Jindřiško, řekla bych, že je to zvyk. Naše zahrada sousedí s hlavní cestou, není tu ani chodník. A naši psi už mají vysledováno, kdo tudy chodí často (ti jim nestojí za to, aby se zvedli z pozorovatelny) a kdo tudy jde poprvé - to se jdou pověsit na plot preventivně. A u těch, co kolem chodí často, tak psi ještě rozlišují způsob pohybu, tozn. když jen jdou, tak opravdu psi jen pozorují. Ale když se dotyčný u plotu zastaví (třeba se s někým zakecá, nebo si chce psy prohlídnout, nebo si jen zavazuje botu), tak to už psi reagují jako by tudy šel ten dotyčný poprvé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík