marky
napsal(a):
Ahojky, dávejte sem fotečky vašich pejsků ve sněhu, můj pes sníh miluje a vůbec ho nemůžeme dostat domů.
Začnu:
marky
napsal(a):
A do třetice
...jo, jo , ta moje plyšule taky miluje sníh...
bffb
napsal(a):
...jo, jo , ta moje plyšule taky miluje sníh...
....a srst má vždy přes zimu nádherně lesklou....
bffb
napsal(a):
....a srst má vždy přes zimu nádherně lesklou....
....a ještě...
marky
napsal(a):
Je moc krásná
...díky moc....nápodobně.........co dodat -když použijí ty svoje ,,ksichtíky , jsou kouzelní všichni....
marky
napsal(a):
Ahojky, dávejte sem fotečky vašich pejsků ve sněhu, můj pes sníh miluje a vůbec ho nemůžeme dostat domů.
Můj choďák sníh totálně miluje Zbožňuje hlavně chytání sněhových kuliček a rochnění se ve sněhu.
Dneska jsme byli na dlouhé vyjížďce na koních, tak byl absolutně ve svém živlu
marky
napsal(a):
Ahoj,taky přidávám pár foteček:-)))
marky
napsal(a):
Brooke
maťa

marky
napsal(a):
I my už máme mooooc snížku
maťa

marky
napsal(a):
maťa

marky
napsal(a):
marky
napsal(a):
tak se taky přidáme
catch the spell
napsal(a):
tak se taky přidáme
Moje jorkšírka byla ze sněhu taky nadšená. Celou procházku v něm lítala jak střela a plně si užívala. Staršího kluka už něco bílého z rovnováhy nevyvede.
lineta
napsal(a):
Moje jorkšírka byla ze sněhu taky nadšená. Celou procházku v něm lítala jak střela a plně si užívala. Staršího kluka už něco bílého z rovnováhy nevyvede.
Zato mladej byl trochu vedle, ale tužil se.
bffb
napsal(a):
...podařená fotečka.....
Díky
Tady mám nějaké další... ale jsou focené začátkem roku 2006. Teď jsem ještě nějak nestihla tyhle akční fotky nafotit