Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

eluska

6.11.2006 10:25
eluska

Máme 6 nových radostí v ch.stanici od Diamantové řeky.3 fenečky a 3pejsky a barev 2 černí tricoloři a 4 blue-merle s nádherným zlatým pálením na masce i nožkách.Foto bude zde večer a zdravíme všechny fandy australských ovčáků

6.11.2006 21:35

eluska napsal(a):
Máme 6 nových radostí v ch.stanici od Diamantové řeky.3 fenečky a 3pejsky a barev 2 černí tricoloři a 4 blue-merle s nádherným zlatým pálením na masce i nožkách.Foto bude zde večer a zdravíme všechny fandy australských ovčáků

Tak to je super Gratulujeme a přejeme hodně moc zdravíčka pesakům a mamince pevné nervy na prcky

14.11.2006 18:09

gil napsal(a):
Tak to je super Gratulujeme a přejeme hodně moc zdravíčka pesakům a mamince pevné nervy na prcky

Ahojky!
Můžeš sem prosím dát nějaké ty fotečky pokud máš???Díky!
Strašně se mi toho plemeno líbí

eluska

15.11.2006 07:36
eluska

janak napsal(a):
Ahojky!

Povedla se jí krásná blue-merle i černí tricoloři s pálením,ale je jim zde teprv jeden den ,později dodám ,jak rostou.

eluska

15.11.2006 07:38
eluska

janak napsal(a):
Ahojky!

ještě dvě fenečky

eluska

15.11.2006 07:39
eluska

eluska napsal(a):
ještě dvě fenečky

a ještě

eluska

15.11.2006 07:40
eluska

eluska napsal(a):
a ještě

hromadná

15.11.2006 15:46

eluska napsal(a):
hromadná

Díky moc!
Jsou strašně roztomilí!!

20.11.2006 11:55

janak napsal(a):
Díky moc!
Jsou strašně roztomilí!!

Ahojky!
A ještě jsem se chtěla zeptat po jakém jsou otci a jaké jsi jim dala jména??
Díky moc...snažím se to pořát doma nějak ukecat....ale kdyby mi to nevyšlo teď, tak kdy plánujete další štěňátka a po jaké fenečce??? Díky

eluska

22.11.2006 20:52
eluska

janak napsal(a):
Ahojky!
A ještě jsem se chtěla zeptat po jakém jsou otci a jaké jsi jim dala jména??
Díky moc...snažím se to pořát doma nějak ukecat....ale kdyby mi to nevyšlo teď, tak kdy plánujete další štěňátka a po jaké fenečce??? Díky

Dnes 22.11.2006 máme opět devítinásobnou radost-naše AFRODITÉ OF SECRET KEY porodila 9 krásných štěněčích chlupáčků-australáčků,5 holčiček a 4 kluky a barev blue i red merlové a červené tricolory.Maminka i oni jsou v pořádku a zdraví. Mají se čile k světu a hlavně k jídlu -obloží maminu jako chlebíčekVíce foto bude po víkendu na našich webových stránkách.

22.11.2006 21:51

eluska napsal(a):
Dnes 22.11.2006 máme opět devítinásobnou radost-naše AFRODITÉ OF SECRET KEY porodila 9 krásných štěněčích chlupáčků-australáčků,5 holčiček a 4 kluky a barev blue i red merlové a červené tricolory.Maminka i oni jsou v pořádku a zdraví. Mají se čile k světu a hlavně k jídlu -obloží maminu jako chlebíčekVíce foto bude po víkendu na našich webových stránkách.

Tak to MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJI!!!
To se vám to teď na Vánoce hezky množí
Ať jsou štěňátka i jejich maminky zdravé!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík