Dobrý den, neodolali jsme a osvojili jsme si jedno malé dvouměsíční štěněčí miminko. Je pro nás každodenním tématem, co z toho vlastně bude, až vyroste? Labrador? Pitbul? Trochu ovčáka, trochu labradora? Co to může být za miš maš? :o)
rebus
napsal(a):
Dobrý den, neodolali jsme a osvojili jsme si jedno malé dvouměsíční štěněčí miminko. Je pro nás každodenním tématem, co z toho vlastně bude, až vyroste? Labrador? Pitbul? Trochu ovčáka, trochu labradora? Co to může být za miš maš? :o)
a ještě jedna fotka :o)
rebus
napsal(a):
Podle stojícího ouška bych řekla, že tam budě nějaký ovčák (asi nespíše německý), podle zbarvení bych tipla labradora, ale zase ta bílá skvrnka mi na labouše ani na NO moc nesedí. Možná je to více plemen dohromady, každopádně dvě výše zmiňované jsou podle mě zastoupna.
rebus
napsal(a):
Mám "něco" podobného, prý labrador s NO. Jen ušiska mu nestojí tak jako tomu Vašemu...
katty
napsal(a):
Mám "něco" podobného, prý labrador s NO. Jen ušiska mu nestojí tak jako tomu Vašemu...
Uživatel s deaktivovaným účtem

ukulemba
napsal(a):
Moje kamaradka ma uplne stejneho pejska..skoro..usiska ma dolu,tak nejak.A je to nejaky lovecky pes,ted nevim jaky...takze myslim ze to bude krizeny s nejakym lovecakem.
tohle je labrador x pitbul podoba až na ty uši

pibi´s
napsal(a):
pro habe: Obávám se,že to, co je na Vašem obrázků má určitě něco z rotwaileta, je to jasně vidět, barva,mohutnost ( kde by to vzal z pitbula ? ) a obličej !!
můj pes nevznikl náhodným křížením, tohle křížení bylo záměrné takže to víme zcela jistě matka -černý labrador s pp otec žíhaný pitbul bez pp .
napsal(a):
můj pes nevznikl náhodným křížením, tohle křížení bylo záměrné takže to víme zcela jistě matka -černý labrador s pp otec žíhaný pitbul bez pp .
já ti věřím, ale je pravda, že je trochu podobný i RTW, tak to pisateli odpust :) mějte se s pejskem krásně a díky za fotku!!! Ten náš čoklík zatím roste jenom do vejšky, takže pořád nevíme, co z něj bude :)