eliska84
napsal(a):
Pancho-kříženec mojí kamarádky....záhadné plemeno,rodičů neznámých!!Vkládejte i svoje voříšky....
Tohle je naše Sikina. Kříženec dalmatina a dobrmana.
Tady zrovna spí (nebo spíš spala) na své oblíbené hadře (má jich několik). Netvářila se moc přívětivě.
elsa
napsal(a):
Tohle je naše Sikina. Kříženec dalmatina a dobrmana.
Tady zrovna spí (nebo spíš spala) na své oblíbené hadře (má jich několik). Netvářila se moc přívětivě.
A ještě jednou-detail.
eliska84
napsal(a):
Pancho-kříženec mojí kamarádky....záhadné plemeno,rodičů neznámých!!Vkládejte i svoje voříšky....
Tak tohle je moje štendo Bart,maka byla kříženec jezevčík a jorkšír a tatka je kokršpaněl,na týhle fotce mu jsou zhruba 4 měsíce ted už mu je 7 měsíců ale zatím nemám fotku
roxy live
napsal(a):
Tak tohle je moje štendo Bart,maka byla kříženec jezevčík a jorkšír a tatka je kokršpaněl,na týhle fotce mu jsou zhruba 4 měsíce ted už mu je 7 měsíců ale zatím nemám fotku
a tady ja Bart jako uplný miminko
eliska84
napsal(a):
a tady je Bart s našim druhym pejskem
roxy live
napsal(a):
a tady je Bart s našim druhym pejskem
Další street mix - oba dva rodiče známí, ale jaké v nich kolují geny, to nikdo neví.
eliska84
napsal(a):
Tak tohle je můj 11letý
eliska84
napsal(a):
Nasa Scooby - krizenec NO a pravdepodobne pitbul alebo amstaf
eliska84
napsal(a):
tak se pokusím vložit fotku, ale moc nadějí si nedávám
teeny
napsal(a):
tak se pokusím vložit fotku, ale moc nadějí si nedávám
Jé sama sebe jsem překvapila, tak ještě jednu...Jo, to je naše Molly šestiletá z útulku, kříženec dalmatina neboli Malý novozélandský honič
teeny
napsal(a):
Jé sama sebe jsem překvapila, tak ještě jednu...Jo, to je naše Molly šestiletá z útulku, kříženec dalmatina neboli Malý novozélandský honič
Ahojte, já mám barzoje-ruskýho chrta, takže na tomhle fóru nemám šanci. Ale máme s Dantem mnoho přátel a známých kteří mají právě křížence, takže vám sem nějaký Danteho kámoše šoupnu
jana dante
napsal(a):
Ahojte, já mám barzoje-ruskýho chrta, takže na tomhle fóru nemám šanci. Ale máme s Dantem mnoho přátel a známých kteří mají právě křížence, takže vám sem nějaký Danteho kámoše šoupnu
Tak to byla Sindy - Dante láska
Křížená husky s něčím......
A teď Meggie - matka stafordice-otec neznámý
jana dante
napsal(a):
Tak to byla Sindy - Dante láska
Křížená husky s něčím......
A teď Meggie - matka stafordice-otec neznámý
A ještě třeba Berta - pravděpodobně křížená šeltie
Uživatel s deaktivovaným účtem

eliska84
napsal(a):
tohle je můj pejsek kříženec labradora a pitbula
napsal(a):
tohle je můj pejsek kříženec labradora a pitbula
pravá voříšková dáma...
zviratkova
napsal(a):
pravá voříšková dáma...
taky kříženeček, ale krasavec, to musíte uznat...
zviratkova
napsal(a):
taky kříženeček, ale krasavec, to musíte uznat...
když se dobře ostříhají, i ten nejošklivější může být krásný....tedy tím nemyslím, že by se všichni měli stříhat, to vůbec :-)
eliska84
napsal(a):
Taky přidám jednoho, pořídili jsme našemu korgimu kamaráda, má 10 týdnů a je to pěkný rošťák. Rodiče jsou kříženci, tak uvidíme co z toho vychováme.
eliska84
napsal(a):
tak tohle je taky takovej kříženec Dalmatin + Maďarský ohař
mertic
napsal(a):
tak tohle je taky takovej kříženec Dalmatin + Maďarský ohař
tohle je kříženeček babičky je to prý kříženec kokra a jezevčíka, ale nějak moc roste tak uvidíme co z něj bude
ted mu budou tři měsíce, tady na té fotce mu jsou asi dva
anicka
napsal(a):
tohle je kříženeček babičky je to prý kříženec kokra a jezevčíka, ale nějak moc roste tak uvidíme co z něj bude
ted mu budou tři měsíce, tady na té fotce mu jsou asi dva
a ještě jedna.ušimá jako kokr..ale ty dlouhýýýýý nohy..no nevim
anicka
napsal(a):
a ještě jedna.ušimá jako kokr..ale ty dlouhýýýýý nohy..no nevim
Pejsek mé dcery Lucky
dagmar
napsal(a):
Pejsek mé dcery Lucky
ještě jednou Lucky s naší maličkou
eliska84
napsal(a):
Tak tady moje hafinka. Je z utulku takze rodice neznami, ale podle vzhledu a povahy hadame nejake geny civavy a basenjiho. Jo a je ji asi 3,5 roku.
zirrael
napsal(a):
Tak tady moje hafinka. Je z utulku takze rodice neznami, ale podle vzhledu a povahy hadame nejake geny civavy a basenjiho. Jo a je ji asi 3,5 roku.
A tady jeste jednou, i s mym druhym pesanem. Je to cistokrevnej seltiak, tak doufam ze mne neukamenujete
zirrael
napsal(a):
A tady jeste jednou, i s mym druhym pesanem. Je to cistokrevnej seltiak, tak doufam ze mne neukamenujete
Moje Aidička...tříměsíční kříženec....taťka jezevčík.... a mamka kříženec:o)
Tady její neodolatelný pohled;o)
majta
napsal(a):
Moje Aidička...tříměsíční kříženec....taťka jezevčík.... a mamka kříženec:o)
Tady její neodolatelný pohled;o)
dědova Asta- útulková... jeden z nejúžasnějších, nejhodnějších a nejvěrnějších psů :o)
majta
napsal(a):
dědova Asta- útulková... jeden z nejúžasnějších, nejhodnějších a nejvěrnějších psů :o)
A ještě jedna dědova feňule- Ťapka- nalezenec
majta
napsal(a):
A ještě jedna dědova feňule- Ťapka- nalezenec
Matka kokr, otec neznámý. ale kokrokovi se hodně podobá.
hankah
napsal(a):
Matka kokr, otec neznámý. ale kokrokovi se hodně podobá.
A její nejoblíbenější činnost
k.ate
napsal(a):
Já rodiče znám, ale jsou to oba taky čistokrevní undergateři
Misule. Ma urcite neco ze spice, zbytek muze byt cokoli...
hankah
napsal(a):
A její nejoblíbenější činnost
Taky se přidáme..Máťa - kříženec LR ( mamina ) a NO ( tatik )
eliska84
napsal(a):
To je náš Bertíček, rodiče voříškové
eliska84
napsal(a):
a ještě jednou Bertínek...

napsal(a):
kuk
Roky, nalezenec z útulku, ale je to krasavec. Chronický zdrhač.
Našla jsem ho letos v pozdní večer, doma mě okamžitě zabral jako svoji paničku, mé vlastní dva pesany nepustil ani na metr. Ještě že jsme vlastní paničku hned druhý den dopoledne našli. Roky se prostě ukousl z vodítka a šel na další, ze svých výletů.
eliska84
napsal(a):
moji dva mazlíčci - oba z kategorie delikokr, ale pusinky
fany
napsal(a):
moji dva mazlíčci - oba z kategorie delikokr, ale pusinky
Matěj prý kříženec špice a border kolie, ale může to být cokoli
pavel s
napsal(a):
Bylinka - dvouroční kříženec labradora x ??? x kříž. německý ovčák x bůh ví čeho ještě. Nejlepší a nejchytřejší pes na světě!
jé prosím nemáte ještě nějaké fotky Bylinky? Já mám fenečku, 2 a půl roku, taky labís x NO (pravděpodobně), narodila se 26.12. a vypadá naprosto stejně jako ta vaše ( taky černé a ušaté). Že by sourozenci?
eliska84
napsal(a):
Ahojky, pokusím se taky poslat fotečku mého tříletého křížence Bobíka. Je to náš šikulka, má za sebou již sedm zkoušek a jsme členy záchranné brigády.
sabina
napsal(a):
bobíkovi - klobouk dolů
Moje dvě příšerky- Brita a Aida....jedna je voříšková a jedna s PP...hádejte?;o)))
majta
napsal(a):
Moje dvě příšerky- Brita a Aida....jedna je voříšková a jedna s PP...hádejte?;o)))
Aidička;o)....ta voříšková