Pejsánci z Hradce Králové

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2007 11:27

Ahojky všem Hrdečákům...

4.1.2007 22:05

dcverunka napsal(a):
Ahojky všem Hrdečákům...

Ahoj z Hradce, tak jakého máš pejska?

5.1.2007 10:23

dagmar napsal(a):
Ahoj z Hradce, tak jakého máš pejska?

Ahoj..konečně že se Hradec ozval
Jsem z Moravského Předměstí, kousek od bývalého Carrefuru...
..a mám 7-mi měsíčního borderčího blázínka

5.1.2007 18:09

dcverunka napsal(a):
Ahoj..konečně že se Hradec ozval
Jsem z Moravského Předměstí, kousek od bývalého Carrefuru...
..a mám 7-mi měsíčního borderčího blázínka

ten je pěknej!! Chodíš s ním na cvičák?
Bydlím u Intersparu a mám jezevčici.

5.1.2007 19:47

dagmar napsal(a):
ten je pěknej!! Chodíš s ním na cvičák?
Bydlím u Intersparu a mám jezevčici.

Ahoj, bydlím u Carrefoury a mám 2 štěňata trpasličího špice, ale za kámoše berem i velký pesany

6.1.2007 13:21

pretty woman napsal(a):
Ahoj, bydlím u Carrefoury a mám 2 štěňata trpasličího špice, ale za kámoše berem i velký pesany

Ahoj, také jsem z Hradce též z Moravského předměstí 3 panelák od Careforu a mám ovčandu Artu. Tčeba by sme se mohli někdy domluvit a nechat si psi pohrát

6.1.2007 21:10

greiz napsal(a):
Ahoj, také jsem z Hradce též z Moravského předměstí 3 panelák od Careforu a mám ovčandu Artu. Tčeba by sme se mohli někdy domluvit a nechat si psi pohrát

Můžeme se domluvit, velkých psů se nebojíme, chodíme s nimi na cvičák,ale raděj malinké těch je nějak kolem nás málo.
Jezevčice je "trpaslíček", takže když na ni nějaký velký pejsa radostí skočí asi to moc velká sranda pro ni není.
..pokud vám nebude vadit že už jsem babča...ale čiperná
Chodíme většinou k Orlici dozadu na pole, za splav a směrem na Malšovice zpět...

7.1.2007 22:25

dagmar napsal(a):
Můžeme se domluvit, velkých psů se nebojíme, chodíme s nimi na cvičák,ale raděj malinké těch je nějak kolem nás málo.
Jezevčice je "trpaslíček", takže když na ni nějaký velký pejsa radostí skočí asi to moc velká sranda pro ni není.
Chodíme většinou k Orlici dozadu na pole, za splav a směrem na Malšovice zpět...

určitě nám to nevadí

8.1.2007 06:59

greiz napsal(a):
určitě nám to nevadí

Jééé to je pejsánků!!! To bysme mohli dohodnout nějakou pořádnou procházku! My do party bereme každýho, Sparkýsek je velikej milovník všech pejsků a s každým kámoš :-))
Většinou chodíme na louku pod Novým Hradcem, k Labi nebo i k Orlici a když počasí dovolí tak k jízdárně do lesa..vlastně chodíme skoro všude kde se dá bezpečně lítat a blbnout!!

Na cvičák nastupujeme na jaře,na poslušnost a chtěli bychom zkusit flyball. Zatím nás moooc baví frisbee :-)

V sobotu se budeme kolem 14 hod. vyskytovat na louce pod novým Hradcem (resp. pod Rozárkou) tak kdo chcete připojte se :-)

8.1.2007 07:01

dcverunka napsal(a):
Jééé to je pejsánků!!! To bysme mohli dohodnout nějakou pořádnou procházku! My do party bereme každýho, Sparkýsek je velikej milovník všech pejsků a s každým kámoš :-))
Většinou chodíme na louku pod Novým Hradcem, k Labi nebo i k Orlici a když počasí dovolí tak k jízdárně do lesa..vlastně chodíme skoro všude kde se dá bezpečně lítat a blbnout!!

Na cvičák nastupujeme na jaře,na poslušnost a chtěli bychom zkusit flyball. Zatím nás moooc baví frisbee :-)

V sobotu se budeme kolem 14 hod. vyskytovat na louce pod novým Hradcem (resp. pod Rozárkou) tak kdo chcete připojte se :-)

Joo a jinak bereme každého bez rozdílu věku

8.1.2007 12:37

dcverunka napsal(a):

jsem v hradci krátce a nejak presne nevim kde to je. Bydlim kousek od Carefouru

8.1.2007 14:45

greiz napsal(a):
jsem v hradci krátce a nejak presne nevim kde to je. Bydlim kousek od Carefouru

Noo tak já se svým orientačním smyslem nevím jak to popíšu..ale určitě znáš Benešovku.Tak když půjdeš až nakonec, je tam taková křižovatka,vypadá jako "kruháč" a vede pod ní podchod..tak tím podchodem jakoby na druhou stranu a dáš se pořád rovně..vede tam jedna betonová cesta kolem fotbalovýho hřiště, dál je škola...no a když uhneš z té cesty nalevo, dostaneš se na takovou "louku" a ta vede pořád rovně až pod "velikej" kopec...a tam chodíme..

I když z mého popisu kdokoliv by to pochopil tak smekám

Ale opravdu tu snaha byla :-))

8.1.2007 19:56

dagmar napsal(a):

TAk kde se sejdem? :D

8.1.2007 22:54

dcverunka napsal(a):
Noo tak já se svým orientačním smyslem nevím jak to popíšu..ale určitě znáš Benešovku.Tak když půjdeš až nakonec, je tam taková křižovatka,vypadá jako "kruháč" a vede pod ní podchod..tak tím podchodem jakoby na druhou stranu a dáš se pořád rovně..vede tam jedna betonová cesta kolem fotbalovýho hřiště, dál je škola...no a když uhneš z té cesty nalevo, dostaneš se na takovou "louku" a ta vede pořád rovně až pod "velikej" kopec...a tam chodíme..

I když z mého popisu kdokoliv by to pochopil tak smekám

Ale opravdu tu snaha byla :-))

Benešovku znám, podchod kde je taky vim, ale pak se asi ztratim asi to půjdem omrknout dřív

9.1.2007 08:19

pretty woman napsal(a):
TAk kde se sejdem? :D

Tak my tam (na "travnaté plácky" za Benešovkou) vyrážíme na druhou hodinu v sobotu. Kdo to tam zná, tak takovým záchytným bodem by mohl být ten velkej kopec co je hned na začátku....ale klidně můžeme dát sraz jinde, navrhněte něco...

Koukám, koukám není to na fotce náhodou Polly? jestli jo tak my Vás přece známe..od Olgy s Gwyný.Jednou Pollynku Sparkýs málem podupal na cvičáku ve Věkoších....

9.1.2007 12:34

dcverunka napsal(a):
Ahojky všem Hrdečákům...

Sára zdraví hafíky z Hradce!!!

9.1.2007 12:39

dcverunka napsal(a):
Ahojky všem Hrdečákům...

Moje oblíbená večerní pozice

9.1.2007 12:39

dcverunka napsal(a):
Tak my tam (na "travnaté plácky" za Benešovkou) vyrážíme na druhou hodinu v sobotu. Kdo to tam zná, tak takovým záchytným bodem by mohl být ten velkej kopec co je hned na začátku....ale klidně můžeme dát sraz jinde, navrhněte něco...

Koukám, koukám není to na fotce náhodou Polly? jestli jo tak my Vás přece známe..od Olgy s Gwyný.Jednou Pollynku Sparkýs málem podupal na cvičáku ve Věkoších....

a co třeba právě u toho podchodu to najde každý

9.1.2007 12:46

lovedog napsal(a):
Moje oblíbená večerní pozice

ta je dokonalá to ta moje se takhle rozvalí jen když ji drbu

9.1.2007 12:56

greiz napsal(a):

Ok tak my budeme kolem té 14 hod. u toho podchodu..a kdyžtak se najdeme podle pesánků

Jůů není to Bišonek, Je roztomilej..!!

9.1.2007 12:58

dcverunka napsal(a):
Ok tak my budeme kolem té 14 hod. u toho podchodu..a kdyžtak se najdeme podle pesánků

jo pesani jsou dobry poznavací znamení

9.1.2007 13:18

greiz napsal(a):

Tahle opice takhle většinou i spí. A kdokoli ji chce na ulici pohladit, tak sebou ochotně praští na zem .

9.1.2007 13:19

lovedog napsal(a):
Tahle opice takhle většinou i spí. A kdokoli ji chce na ulici pohladit, tak sebou ochotně praští na zem .

tak to je supr v tomhle počasí to se vracíte domů hnědý ne?

9.1.2007 13:21

dcverunka napsal(a):

Jojo, je to bišón plyšon. A je z podobného kouta města . Bydlíme Pod Zámečkem (přímo pod Novým Hradcem). Tvoje borderka je krásná, myslím, že už jsem někde viděle i její webovky.

9.1.2007 13:23

lovedog napsal(a):
Jojo, je to bišón plyšon. A je z podobného kouta města . Bydlíme Pod Zámečkem (přímo pod Novým Hradcem). Tvoje borderka je krásná, myslím, že už jsem někde viděle i její webovky.

Jsem po Vánocích mírně retardovaná, teď jsem si všimla, že jsou ty stránky pod Tvým profilem

9.1.2007 13:33

greiz napsal(a):

Záleží na tom, kolik psích kámošů potkáme a v jakém stavu zablácenosti jsou. Ale docela to jde. Navíc má koupání i fénování ráda, takže v poho .

9.1.2007 13:35

greiz napsal(a):

JJ Sparkýsek se taky takhle rád válí..teď o víkendu jsme byli na loukáchu u Labe a tam se mi proválel všema krtčincema co tam byli..potom ještě proběhnout blátíčkem a kaluží a je nejšťastnější na světě
Ještěže že se v jeho černý barvě ta špína zamaskuje :-)
Babička má bílého pudlíka a když jde pokaždý s náma tak se vrací černo-hnědý !!

9.1.2007 13:39

dcverunka napsal(a):
JJ Sparkýsek se taky takhle rád válí..teď o víkendu jsme byli na loukáchu u Labe a tam se mi proválel všema krtčincema co tam byli..potom ještě proběhnout blátíčkem a kaluží a je nejšťastnější na světě
Ještěže že se v jeho černý barvě ta špína zamaskuje :-)
Babička má bílého pudlíka a když jde pokaždý s náma tak se vrací černo-hnědý !!

To je jedna z čistčích procházek....

9.1.2007 14:05

dcverunka napsal(a):
To je jedna z čistčích procházek....

jak to tak vidím to si s Artou budou rozumnět

9.1.2007 14:37

greiz napsal(a):
jak to tak vidím to si s Artou budou rozumnět

Jo?Tak to je super..my se teď akorát musíme vyhýbat hodně vodě bo pšikáme a trochu smrkáme :-/ Takže jsme nasadili jitrocelovej sirup a snad budeme do soboty v plnym nasazení a síle

9.1.2007 14:39

dcverunka napsal(a):
Jo?Tak to je super..my se teď akorát musíme vyhýbat hodně vodě bo pšikáme a trochu smrkáme :-/ Takže jsme nasadili jitrocelovej sirup a snad budeme do soboty v plnym nasazení a síle

Fotka někdy ze září-října...taky povedná

9.1.2007 19:37

dcverunka napsal(a):

veřím, že určo budete
jen teď je docela problém se vodě vyhnout

10.1.2007 08:41

greiz napsal(a):
veřím, že určo budete
jen teď je docela problém se vodě vyhnout

Tak dnes už nám rýmička ustoupila a už nepšikáme...včera jsme procházku trochu zkrátili ( Sparkýs na mě vyčítavě koukal a nechápal, že je to pro jeho dobro..) abysme byli v sobotu fit!!

Hlavně ať moc neprší, joo už aby bylo sucho, teplo a sluníčko....

Jinak, není tu někdo kdo zkouší (nebo pokouší) dogfrisbee?

10.1.2007 11:58

dcverunka napsal(a):
Tak dnes už nám rýmička ustoupila a už nepšikáme...včera jsme procházku trochu zkrátili ( Sparkýs na mě vyčítavě koukal a nechápal, že je to pro jeho dobro..) abysme byli v sobotu fit!!

Hlavně ať moc neprší, joo už aby bylo sucho, teplo a sluníčko....

Jinak, není tu někdo kdo zkouší (nebo pokouší) dogfrisbee?

Bohužel v soboru nemůžeme, v podstatě žádnou sobotu - jinak kdykoliv ano, ráno, odpoledne....

10.1.2007 12:13

dagmar napsal(a):
Bohužel v soboru nemůžeme, v podstatě žádnou sobotu - jinak kdykoliv ano, ráno, odpoledne....

My občas chodíme v týdnu odpoledne k Orlici ještě s jedním borderčím klučinou tak sem dáme vědět až se bude něco chystat:-)

Dnes je konečně kráásné počasí

10.1.2007 14:39

dcverunka napsal(a):
My občas chodíme v týdnu odpoledne k Orlici ještě s jedním borderčím klučinou tak sem dáme vědět až se bude něco chystat:-)

Dnes je konečně kráásné počasí

Ano konečně je krásně.
Já taky můžu v podstatě kdykoli.

10.1.2007 19:43

dcverunka napsal(a):

Jé, tady se chystá procházka. My se rádi připojíme. Mám 7měsíčního borderáka Kerryho.

12.1.2007 10:28

greiz napsal(a):
Ano konečně je krásně.
Já taky můžu v podstatě kdykoli.

Moc se omlouváme ale sobotní vycházka pro nás padá..Sparkýsek se té rýmičky ještě úplně nezbavil, tak má nařízený klid a teplo a kratší procházky...

..no nevím jak mu to vysvětlím,asi budu chvíli za "zlou paničku" co mu nic nedopřeje, ale před časem měl zánět prudušek a nechci aby se mu to opakovalo, tenkrát to bylo docela drsný, měl horečky, nežral..nechctěla bych si ty bezesný noci zase prožít...

.jinak teď trochu odbočím..je to zpráva hlavně pro holky,slečny,paní..

Ze soboty na neděli v našem vchodě (sídliště Durychova, kousek od Benešovky, Harmonie I. a Alberta) přepadl nějaký chlap moji kamarádku. Zjevně jen za účelem zbít ji. Po zavolání policie nám řekli, že to samé se stalo o pár domů dál a taky někde u Carfuru. Tak POZOR. Podle popisu je to středně velký chlap,docela silný (kamarádka není žádná křehule) a jelikož ho kamarádka udeřila klíči do obličeje, bude mít na něm asi šrám.

i}Jen na to upozorňuju,abyste si dávali pozor!!{

Já si říkám, že kdyb něco, tak by mě snad Sparkýs bránil, jenže ona má čivavu, 920g a ta kdyby neutekla se schovat tak by to snad odnesla taky...

12.1.2007 12:25

smitka8 napsal(a):
Jé, tady se chystá procházka. My se rádi připojíme. Mám 7měsíčního borderáka Kerryho.

Ahoj Šárko..tebe bysme s Kerrýskem určitě nevynechali!!

12.1.2007 20:20

dcverunka napsal(a):

Verčo, já si Vás samozřejmě pamatuju, sem Ti sem i psala, že jsme se rozrostli a celej román ale pak se mi to nezobrazilo a já už neměla čas ;)

12.1.2007 20:21

smitka8 napsal(a):

Ahoj, Vy jste ty dva šikovní z cvičáku z Věkoš, známe My jsme ta blondýna s malým špiclíkem, jen nám přibyl ještě jeden a ještě menší :D

12.1.2007 20:24

dcverunka napsal(a):
Moc se omlouváme ale sobotní vycházka pro nás padá..Sparkýsek se té rýmičky ještě úplně nezbavil, tak má nařízený klid a teplo a kratší procházky...

..no nevím jak mu to vysvětlím,asi budu chvíli za "zlou paničku" co mu nic nedopřeje, ale před časem měl zánět prudušek a nechci aby se mu to opakovalo, tenkrát to bylo docela drsný, měl horečky, nežral..nechctěla bych si ty bezesný noci zase prožít...

Ze soboty na neděli v našem vchodě (sídliště Durychova, kousek od Benešovky, Harmonie I. a Alberta) přepadl nějaký chlap moji kamarádku. Zjevně jen za účelem zbít ji. Po zavolání policie nám řekli, že to samé se stalo o pár domů dál a taky někde u Carfuru. Tak POZOR. Podle popisu je to středně velký chlap,docela silný (kamarádka není žádná křehule) a jelikož ho kamarádka udeřila klíči do obličeje, bude mít na něm asi šrám.

Já si říkám, že kdyb něco, tak by mě snad Sparkýs bránil, jenže ona má čivavu, 920g a ta kdyby neutekla se schovat tak by to snad odnesla taky...

TAkže budu chodit s klíčema v ruce. Jinak psy spustěj šílenej rych, jsou malý ale uřvaný, onehdá mále zaútočili na přítele, jenže ten mě nechtěl zbít, ale něco úplně jinýho :D Jsou malý ale šikovný...

12.1.2007 22:32

dcverunka napsal(a):

no to se nedá nic dělat tak hlavně ať je zdravej
A jinak díky za upozornění

14.1.2007 22:01

greiz napsal(a):
no to se nedá nic dělat tak hlavně ať je zdravej
A jinak díky za upozornění

Pro Verču - kdy chodíte k Orlici? a kam? My tam jsme každý den!!

Mám dojem že jsme se tam viděli, ale nevím to určitě - za klapákem....

15.1.2007 07:18

dagmar napsal(a):
Pro Verču - kdy chodíte k Orlici? a kam? My tam jsme každý den!!

Mám dojem že jsme se tam viděli, ale nevím to určitě - za klapákem....

K Orlici chodíme jen občas, když tam máme sraz s dalším borderčím puberťákem..chodíme kousek za železňák.

jinak doufáme, že o víkendu už budeme fit na delší prochajdu!! Už jen posmrkáváme...

16.1.2007 14:18

dcverunka napsal(a):
K Orlici chodíme jen občas, když tam máme sraz s dalším borderčím puberťákem..chodíme kousek za železňák.

jinak doufáme, že o víkendu už budeme fit na delší prochajdu!! Už jen posmrkáváme...

Haló haló v pátek kolem 15.30 se budeme se Sparkýskem a jeho kámošem Kerrýskem pohybovat u Orlice!! Konkrétně máme sraz u mostu "železňáku" a budeme pokračovat na přilehlé a rozlehlé louky..tak kdo chce přidejte se :-)

16.1.2007 16:44

dcverunka napsal(a):
Haló haló v pátek kolem 15.30 se budeme se Sparkýskem a jeho kámošem Kerrýskem pohybovat u Orlice!! Konkrétně máme sraz u mostu "železňáku" a budeme pokračovat na přilehlé a rozlehlé louky..tak kdo chce přidejte se :-)

ach jo tak my se asi nesetkáme, od 16:00 máme cvičák - u Staré nemocnice

17.1.2007 07:16

dagmar napsal(a):
ach jo tak my se asi nesetkáme, od 16:00 máme cvičák - u Staré nemocnice

Můžu se zeptat jak to na tom cvičáku chodí?? Myslela jsem, že je to jen pro služební psi...nevím totiž, na jaký cvičák bychom mohli od jara začít chodit..:-( Každý mi doporučuje Věkoše, ale ty mám z ruky a na Novým Hradci se cvičí jen agilitiy a obrana co já vím...

17.1.2007 16:07

dcverunka napsal(a):
Můžu se zeptat jak to na tom cvičáku chodí?? Myslela jsem, že je to jen pro služební psi...nevím totiž, na jaký cvičák bychom mohli od jara začít chodit..:-( Každý mi doporučuje Věkoše, ale ty mám z ruky a na Novým Hradci se cvičí jen agilitiy a obrana co já vím...

No Baruška je jezevčík a ještě navíc trpasličí, je tam nejmenší, ale chodí tam mnoho dalších pejsků a vůbec ne služební plemena.
¨Na jaře s ní chci skládat zkoušky, jen tak pro radost, ona tyhle nepotřebuje, potřebuje lovecké.
Najeď si na www.kynologie-hk.cz a tam se všechno dočteš - mrkni se na stránky Barušky, je tam pár fotek pod...cvičákem...
www.jezevcicek.estranky.cz

cvičení je pátek od 4- do půl šesté, v neděli od 9 - 10.30

18.1.2007 08:09

dagmar napsal(a):
No Baruška je jezevčík a ještě navíc trpasličí, je tam nejmenší, ale chodí tam mnoho dalších pejsků a vůbec ne služební plemena.
¨Na jaře s ní chci skládat zkoušky, jen tak pro radost, ona tyhle nepotřebuje, potřebuje lovecké.
Najeď si na www.kynologie-hk.cz a tam se všechno dočteš - mrkni se na stránky Barušky, je tam pár fotek pod...cvičákem...
www.jezevcicek.estranky.cz

cvičení je pátek od 4- do půl šesté, v neděli od 9 - 10.30

Děkuju, kouknu se..tenhle cvičák by pro nás byl co do dostupnosti v HK nejbližší...

19.1.2007 15:19

dcverunka napsal(a):
Děkuju, kouknu se..tenhle cvičák by pro nás byl co do dostupnosti v HK nejbližší...

TAm to vypadá dobře, komorně, to bysme taky potřebovali, poslušnost ve Věkoších mi teda maximálně nevyhovuje. Ale zas to tam s agility máme v jedný ceně a že to není levný...kolik platíte tady?

19.1.2007 16:27

pretty woman napsal(a):
TAm to vypadá dobře, komorně, to bysme taky potřebovali, poslušnost ve Věkoších mi teda maximálně nevyhovuje. Ale zas to tam s agility máme v jedný ceně a že to není levný...kolik platíte tady?

Tady 500,- na půl roku - když uděláš hodinu brigády odečtou ti stovku

A jak to vypadá v těch Věkoších, říkala jsem si, že bych někam chodila kde jsou malí pejsci....jsou tam vůbec?
V neděli mě to většinou na cvičák nevyjde a jednou v týdnu se mi zdá málo.

22.1.2007 07:22

dagmar napsal(a):
Tady 500,- na půl roku - když uděláš hodinu brigády odečtou ti stovku

A jak to vypadá v těch Věkoších, říkala jsem si, že bych někam chodila kde jsou malí pejsci....jsou tam vůbec?
V neděli mě to většinou na cvičák nevyjde a jednou v týdnu se mi zdá málo.

Mám takový pocit, že ve Věkoších je poslušnost tak 2x týdně...no jelikož se na agility nechystáme a jestli je ve Věkoších poslušnost nic moc, tak zkusíme ty Malšovice..v sobotu jsem potkala paní s kníračem a ta říkala, že si Malšovice pochvaluje...

22.1.2007 15:46

dcverunka napsal(a):
Mám takový pocit, že ve Věkoších je poslušnost tak 2x týdně...no jelikož se na agility nechystáme a jestli je ve Věkoších poslušnost nic moc, tak zkusíme ty Malšovice..v sobotu jsem potkala paní s kníračem a ta říkala, že si Malšovice pochvaluje...

Vždycky na začátku měsíce přibírají nové pejsky na výcvik, někde na stránkách to asi bude.

23.1.2007 08:38

dagmar napsal(a):
Vždycky na začátku měsíce přibírají nové pejsky na výcvik, někde na stránkách to asi bude.

Už jsem si zjišťovala,nováčci každou první neděli v měsíci..aspoň to tam psaly a teď se začíná 4. února! chystáme se takže doufám, že nebude mrznout :-( Takže pokud to vyjde, přijdeme v únoru předvést, jak dokáže být i tak vzorné plemeno jako borderka neposlušné a zlobivé:-))

23.1.2007 20:03

dcverunka napsal(a):
Už jsem si zjišťovala,nováčci každou první neděli v měsíci..aspoň to tam psaly a teď se začíná 4. února! chystáme se takže doufám, že nebude mrznout :-( Takže pokud to vyjde, přijdeme v únoru předvést, jak dokáže být i tak vzorné plemeno jako borderka neposlušné a zlobivé:-))

My teď v zimě moc nechodíme, jednak bylo většinou rozbahěno a tam kde jsou velcí pejsci po kotníky, je Baru celá v blátě ulemcaná.
Také se brzy stmívá a já ji v té tmě nevidím, takže třeba při povelu "zůstaň "když odejdu, vůbec není vidět jestli sedí, nebo leží!!
Takže chodíme tak jednou za 14 dní. Když bylo pěkně tak 2x týdně. Pokud se tam uvidíme přihlas se, Baru je tam takhle mrňavá jediná.

24.1.2007 06:53

dagmar napsal(a):
My teď v zimě moc nechodíme, jednak bylo většinou rozbahěno a tam kde jsou velcí pejsci po kotníky, je Baru celá v blátě ulemcaná.
Také se brzy stmívá a já ji v té tmě nevidím, takže třeba při povelu "zůstaň "když odejdu, vůbec není vidět jestli sedí, nebo leží!!
Takže chodíme tak jednou za 14 dní. Když bylo pěkně tak 2x týdně. Pokud se tam uvidíme přihlas se, Baru je tam takhle mrňavá jediná.

Určitě se přihlásím a když Vás nenajdu já, tak Sparkýs si Barušku najde určitě...:-)

Dneska byl jako potrefenej v tom sněhu - hrozně se mu líbí a nemohla jsem ho dostat vůbec domů...už se těším až půjdem odpolko na procházku, to zas bude tóčo :-)

24.1.2007 14:57

dcverunka napsal(a):
Určitě se přihlásím a když Vás nenajdu já, tak Sparkýs si Barušku najde určitě...:-)

Dneska byl jako potrefenej v tom sněhu - hrozně se mu líbí a nemohla jsem ho dostat vůbec domů...už se těším až půjdem odpolko na procházku, to zas bude tóčo :-)

Co kdybychom se dneska vzali psi vyblbnout na sníh než roztaje
Setkání někde v několik mě je to dnes jedno můžu kdykoli

24.1.2007 20:27

greiz napsal(a):
Co kdybychom se dneska vzali psi vyblbnout na sníh než roztaje
Setkání někde v několik mě je to dnes jedno můžu kdykoli

bohužel jsem vlezla na net až teď večer, to mě mrzí, protože jsem měla dnes čas a byly jsme venku.
Kdy můžeš příště? Bohužel v pá, so a ne nejsem v Hradci.
To mě fakt mezí že jsme top dnes prošvihly

25.1.2007 09:35

dagmar napsal(a):
bohužel jsem vlezla na net až teď večer, to mě mrzí, protože jsem měla dnes čas a byly jsme venku.
Kdy můžeš příště? Bohužel v pá, so a ne nejsem v Hradci.
To mě fakt mezí že jsme top dnes prošvihly

Já bohužel taky propásla..na netu jsem max. do 15 hod. pak letím dom!!

Dnes jdeme kolem půl 4 na takovou malou louku..je to kousek za Benešovkou, kousek od hospody "U Dvora"..přes tu louku se dá dostat k fakultní nemocnici a je tam takový malý rybníček..no spíš "kačák"

Kdyžtak tady je mé číslo, kdybych už nebal na netu. 603165554 !!

25.1.2007 10:21

dcverunka napsal(a):
Já bohužel taky propásla..na netu jsem max. do 15 hod. pak letím dom!!

Dnes jdeme kolem půl 4 na takovou malou louku..je to kousek za Benešovkou, kousek od hospody "U Dvora"..přes tu louku se dá dostat k fakultní nemocnici a je tam takový malý rybníček..no spíš "kačák"

Kdyžtak tady je mé číslo, kdybych už nebal na netu. 603165554 !!

Tak, že by tam v půl 4

25.1.2007 10:57

greiz napsal(a):
Tak, že by tam v půl 4

Jo my tam budeme určitě!!

21.6.2007 20:07

dcverunka napsal(a):
Jo my tam budeme určitě!!

zdravim všechny z Hardce, my se taky hlásíme a klidně bysme na nějakou prochajdu vyrazily taky

21.6.2007 20:46

rude napsal(a):
zdravim všechny z Hardce, my se taky hlásíme a klidně bysme na nějakou prochajdu vyrazily taky

Ahojda,
už jsme se dlouho neslyšely (ani neviděly). Co kdybychom se domluvili na nějaké společné procházce. Barunka by byla určitě moc ráda. Džakulína má spoustu kamarádů na výstavách, ale Barbuška tak často mezi pejsky nepřijde, přitom je strašně kamarádská a hravá. Pořád jako štěněně

21.6.2007 21:56

barunka napsal(a):
Ahojda,
už jsme se dlouho neslyšely (ani neviděly). Co kdybychom se domluvili na nějaké společné procházce. Barunka by byla určitě moc ráda. Džakulína má spoustu kamarádů na výstavách, ale Barbuška tak často mezi pejsky nepřijde, přitom je strašně kamarádská a hravá. Pořád jako štěněně

Ahoj,
no to máš pravdu, neviděly od výstavy
Já myslím, že Hagyn by se taky rád proběhnul s Barunkou, i poskákalklidně.
On je takovej nevyblblej, to ještě neví, že k němu časem přibyde druhej funďa
aby ho na starý kolena omladil

21.6.2007 22:01

rude napsal(a):
Ahoj,
no to máš pravdu, neviděly od výstavy
Já myslím, že Hagyn by se taky rád proběhnul s Barunkou, i poskákalklidně.
On je takovej nevyblblej, to ještě neví, že k němu časem přibyde druhej funďa
aby ho na starý kolena omladil

tohle je Hagyho nejlepší kámoš Chycky, jenže nemůže s Hagym co se týče blbnutí držet krok už mnohokrát byl přišlápnut

24.6.2007 14:46

rude napsal(a):
tohle je Hagyho nejlepší kámoš Chycky, jenže nemůže s Hagym co se týče blbnutí držet krok už mnohokrát byl přišlápnut

26.6.2007 16:09

rude napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík