kotel
napsal(a):
Laky 6 měsíců
Ještě přidám brách Lorenza H.P a už tu chybí jenom labella a lorraine aby familie byla skoro celá
kotel
napsal(a):
Ještě přidám brách Lorenza H.P a už tu chybí jenom labella a lorraine aby familie byla skoro celá
Ještě přidám maminku všech z vrhu "L" Halit Paša IZIS GABI VIGO fakt pěkná velká fenka její tatík je jeden z nej.psů Gino Gomez del Citone
kotel
napsal(a):
Ještě přidám maminku všech z vrhu "L" Halit Paša IZIS GABI VIGO fakt pěkná velká fenka její tatík je jeden z nej.psů Gino Gomez del Citone
TEDA Z LUKÁŠKA JE PĚKNEJ KUSANEC:-)),OVŠEM IZINČINU PRDKU TAKHLE VEŘEJNĚ ,NO TEDY
cmoky
napsal(a):
TEDA Z LUKÁŠKA JE PĚKNEJ KUSANEC:-)),OVŠEM IZINČINU PRDKU TAKHLE VEŘEJNĚ ,NO TEDY
A JEŠTĚ:-))
kotel
napsal(a):
Laky 6 měsíců
Tak tady teda po dlouhé době dávám Lebynku. Je to ale fotka focená s mobilu, když jsme byli na prochajdě, tak omluvte kvalitu!!!
luciemach
napsal(a):
super.. no my se hned večer přidáme, jelikož v práci fotečky namám..
tak už jsme tady i s podobrenkou naší princezny Lorraine..
bobrmani
napsal(a):
Ahoj všichni, pokud vím, tak všechna Lka jsou těžce v pohodě. Tedy aspoň ti, co se s nima vídám, nebo mluvím. Jinak všem mimískům všechno nejlepší k polovičním narozeninám.
Ahoj Jani kdy už budeš mít aktualizovaný tvoje stránky halit paša je to škoda jsou pěkný tak mákni ahoj
luciemach
napsal(a):
No už na stránkách ch.s. Halit Paša máme nějaké aktualitky .. jupííí hned se tam lépe kouká..
no ale ještě stále to není všechno..
Dneska jsem byl na cvičáku u luďka Šilhavého a enzo kousal fakt skvěle baví ho to a příští týden tam beru i lakyho ten ještě figuranta v životě neviděl .Jak se na figuranta tváří holky?CHodíte s nima někam cvičit nebo ještě ne .Já už chodím od 4 měsíce a kluci to umí líp než já sem fakt proti nim opožděnej
kotel
napsal(a):
Dneska jsem byl na cvičáku u luďka Šilhavého a enzo kousal fakt skvěle baví ho to a příští týden tam beru i lakyho ten ještě figuranta v životě neviděl .Jak se na figuranta tváří holky?CHodíte s nima někam cvičit nebo ještě ne .Já už chodím od 4 měsíce a kluci to umí líp než já sem fakt proti nim opožděnej
Ahojky, my taky chodíme na cvičák poctivě asi od 3,5 měsíce, no po té co jsme měli všchno očkování, Lola je taky moc učenlivá no a na obranu chodímě taky, když vidí figuranta, tak je nepříčetná, mám co dělat, abych ji udržela.. a bude to horší..