Kavkažští méďové...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2007 12:15

Tak zakládám další téma.....a Naďo,moc prosím....fotkyyyyyy Dášenkyyyyy

19.1.2007 13:13

jesie napsal(a):

Jindři jsem v práci a doma mi stále pc nejde ,tak až v neděli

19.1.2007 13:58

nada napsal(a):
Jindři jsem v práci a doma mi stále pc nejde ,tak až v neděli

No tak jooooo,že jsi to ty tak já to snad do neděle vydržím...jo a už má pánečky Dášenka?

19.1.2007 15:13

jesie napsal(a):
No tak jooooo,že jsi to ty tak já to snad do neděle vydržím...jo a už má pánečky Dášenka?

Dášenka pánečky nemá :-(((
Asi mi zůstane na zlobení

cipalka

19.1.2007 20:45
cipalka

nada napsal(a):
Dášenka pánečky nemá :-(((
Asi mi zůstane na zlobení

tak já jsem doma navrhla, že bysme si Dášenku vzali, ale neprošlo to.... prej druhej pes nejdřív v létě... si bude muset Cipuldis eště počkat, blééééééé

19.1.2007 21:42

cipalka napsal(a):
tak já jsem doma navrhla, že bysme si Dášenku vzali, ale neprošlo to.... prej druhej pes nejdřív v létě... si bude muset Cipuldis eště počkat, blééééééé

Alko,tak jsme na tom stejně....to samé jsem navrhla já...a se stejným výsledkem....
prý jsem teď dostala auto,tak nemám žebrat o dalšího psa...nejdřív v létě

cipalka

19.1.2007 22:12
cipalka

jesie napsal(a):
Alko,tak jsme na tom stejně....to samé jsem navrhla já...a se stejným výsledkem....

no jó, ale já jsem žádný auto nedostala.....

19.1.2007 22:20

jesie napsal(a):

Jindři, a kdy bude Cerb tatíkem ?

20.1.2007 13:17

lmusa napsal(a):
Jindři, a kdy bude Cerb tatíkem ?

Alko,asi jsi nebyla hodná celý rok......

Tak Cerb tatínkem nebude,jestli se ptáte na Neylu-Mášenku od Šejtanky,ovšem jinak do budoucna počítáme,že se ještě předvede,když teď mu to nevyšlo

20.1.2007 15:00

jesie napsal(a):
Alko,asi jsi nebyla hodná celý rok......

Tak Cerb tatínkem nebude,jestli se ptáte na Neylu-Mášenku od Šejtanky,ovšem jinak do budoucna počítáme,že se ještě předvede,když teď mu to nevyšlo

Jo, na Neylu - Mášenku jsem se ptala Nějak jsem se zapoměla zeptat Jany, když jsme byly v Olomouci.

cipalka

20.1.2007 15:58
cipalka

lmusa napsal(a):
Jo, na Neylu - Mášenku jsem se ptala Nějak jsem se zapoměla zeptat Jany, když jsme byly v Olomouci.

Libo, bodejť by ses nezapomněla zeptat, mělas plné práce s likvidací estetických škod napáchaných na Mašikovi Cipískem...

20.1.2007 17:38

cipalka napsal(a):
Libo, bodejť by ses nezapomněla zeptat, mělas plné práce s likvidací estetických škod napáchaných na Mašikovi Cipískem...

Alko, stejně nám to bylo prd platné
Ale zeptat jsem se mohla hned ráno, už když jsme přijeli a já si myslela, že vidím Neylu - Mášenku a ona to byla Dynamika .
Cipulda asi ještě hajal v pelíšku, když už Mašík rázoval po výstavišti a umně se vyhýbal bobanům, které tam zanechali nezodpovědní majitelé po svých miláčcích.
Já už jsem tak úspěšná nebyla a jeden jsem si dovezla na podrážce boty až domů

20.1.2007 18:12

lmusa napsal(a):
Ale zeptat jsem se mohla hned ráno, už když jsme přijeli a já si myslela, že vidím Neylu - Mášenku a ona to byla Dynamika .
Cipulda asi ještě hajal v pelíšku, když už Mašík rázoval po výstavišti a umně se vyhýbal bobanům, které tam zanechali nezodpovědní majitelé po svých miláčcích.

To by mě zajímalo,co zase Cipula vyváděl,kaňour jeden teda Alko,ten ti dává To je reklama k nezaplacení.....

Ty bobíky,to je teda síla,čekala bych,že majitelé chápou,co je takové h.... na podrážce když chodím do města,jsem zděšená....nějak mi to přijde normální,že si po psovi seberu hromádku.....na zahradě to dělám taky,že...

20.1.2007 19:32

lmusa napsal(a):

Zuzko, odpověděla jsem Ti hned na Tvůj mejlík, ale nejde nám odesílat pošta, tak mi to trčí v neodeslané

21.1.2007 09:30

lmusa napsal(a):
Zuzko, odpověděla jsem Ti hned na Tvůj mejlík, ale nejde nám odesílat pošta, tak mi to trčí v neodeslané

Ahojky, Libo taky nám blbne net :-( Tak holky to je bezva, že si v létě pořídíte přírustky Lepší až v létě než vůbec ne? Však Naďa zatím Dášenku vychová a pak se o ni můžete poprat
Embík a Škubánek

21.1.2007 09:51

jesie napsal(a):

Ahoj Zuzko, jenže nám ta pošta neodesílá ani dnes
A tady ještě jedna Talískova ségra z olomoucké národky

cipalka

21.1.2007 22:36
cipalka

jesie napsal(a):
To by mě zajímalo,co zase Cipula vyváděl,kaňour jeden teda Alko,ten ti dává To je reklama k nezaplacení.....

Ty bobíky,to je teda síla,čekala bych,že majitelé chápou,co je takové h.... na podrážce když chodím do města,jsem zděšená....nějak mi to přijde normální,že si po psovi seberu hromádku.....na zahradě to dělám taky,že...

no, Jindři, řekla bych asi tak - Cipískova teorie: "jednou voní - vždycky voní" je prostě u Mášenky jasná.. i když ona třeba vůbec nevoní.... teda tím nemyslím, že by smrděla, to určitě nééé, ona je to holka čistotná, nějakou šmudlu by Cipís určitě nenaháněl... jsem se do toho trochu zamotala... to zas budu mít výhružnej vzkaz od Liby.....

22.1.2007 06:35

cipalka napsal(a):
no, Jindři, řekla bych asi tak - Cipískova teorie: "jednou voní - vždycky voní" je prostě u Mášenky jasná.. i když ona třeba vůbec nevoní.... teda tím nemyslím, že by smrděla, to určitě nééé, ona je to holka čistotná, nějakou šmudlu by Cipís určitě nenaháněl... jsem se do toho trochu zamotala... to zas budu mít výhružnej vzkaz od Liby.....

Tentokrát se výhružný vzkaz nekoná
Mášenka pravila, že pokud o ní Cipísek (čti jeho panička) neroznáší, že je šmudla, (což ona samosebou není ) tak je všechno O.K.
Její teorie je totiž taková : "jednou kámoš - navždy kámoš"

cipalka

22.1.2007 09:08
cipalka

lmusa napsal(a):
Tentokrát se výhružný vzkaz nekoná
Mášenka pravila, že pokud o ní Cipísek (čti jeho panička) neroznáší, že je šmudla, (což ona samosebou není ) tak je všechno O.K.
Její teorie je totiž taková : "jednou kámoš - navždy kámoš"

tak roznášet o Mášence, že je šmudla, to bych si FAKT nedovolila!!!!!! (kór když vím, že má svého dvorního lazebníka, který ji sice umývá jednou za čas, ale zato pořádně)

Přidejte reakci

Přidat smajlík