cipalka

nada
napsal(a):
Dášenka pánečky nemá :-(((
Asi mi zůstane na zlobení
tak já jsem doma navrhla, že bysme si Dášenku vzali, ale neprošlo to.... prej druhej pes nejdřív v létě... si bude muset Cipuldis eště počkat, blééééééé
cipalka
napsal(a):
tak já jsem doma navrhla, že bysme si Dášenku vzali, ale neprošlo to.... prej druhej pes nejdřív v létě... si bude muset Cipuldis eště počkat, blééééééé
Alko,tak jsme na tom stejně....to samé jsem navrhla já...a se stejným výsledkem....
prý jsem teď dostala auto,tak nemám žebrat o dalšího psa...nejdřív v létě
cipalka

jesie
napsal(a):
Alko,tak jsme na tom stejně....to samé jsem navrhla já...a se stejným výsledkem....
prý jsem teď dostala auto,tak nemám žebrat o dalšího psa...nejdřív v létě
no jó, ale já jsem žádný auto nedostala.....
jesie
napsal(a):
Alko,asi jsi nebyla hodná celý rok......
Tak Cerb tatínkem nebude,jestli se ptáte na Neylu-Mášenku od Šejtanky,ovšem jinak do budoucna počítáme,že se ještě předvede,když teď mu to nevyšlo
Jo, na Neylu - Mášenku jsem se ptala Nějak jsem se zapoměla zeptat Jany, když jsme byly v Olomouci.
cipalka

lmusa
napsal(a):
Jo, na Neylu - Mášenku jsem se ptala Nějak jsem se zapoměla zeptat Jany, když jsme byly v Olomouci.
Libo, bodejť by ses nezapomněla zeptat, mělas plné práce s likvidací estetických škod napáchaných na Mašikovi Cipískem...
cipalka
napsal(a):
Libo, bodejť by ses nezapomněla zeptat, mělas plné práce s likvidací estetických škod napáchaných na Mašikovi Cipískem...
Alko, stejně nám to bylo prd platné
Ale zeptat jsem se mohla hned ráno, už když jsme přijeli a já si myslela, že vidím Neylu - Mášenku a ona to byla Dynamika .
Cipulda asi ještě hajal v pelíšku, když už Mašík rázoval po výstavišti a umně se vyhýbal bobanům, které tam zanechali nezodpovědní majitelé po svých miláčcích.
Já už jsem tak úspěšná nebyla a jeden jsem si dovezla na podrážce boty až domů
lmusa
napsal(a):
Ale zeptat jsem se mohla hned ráno, už když jsme přijeli a já si myslela, že vidím Neylu - Mášenku a ona to byla Dynamika .
Cipulda asi ještě hajal v pelíšku, když už Mašík rázoval po výstavišti a umně se vyhýbal bobanům, které tam zanechali nezodpovědní majitelé po svých miláčcích.
To by mě zajímalo,co zase Cipula vyváděl,kaňour jeden teda Alko,ten ti dává
To je reklama k nezaplacení.....
Ty bobíky,to je teda síla,čekala bych,že majitelé chápou,co je takové h.... na podrážce když chodím do města,jsem zděšená....nějak mi to přijde normální,že si po psovi seberu hromádku.....na zahradě to dělám taky,že...
lmusa
napsal(a):
Zuzko, odpověděla jsem Ti hned na Tvůj mejlík, ale nejde nám odesílat pošta, tak mi to trčí v neodeslané
lmusa
napsal(a):
Zuzko, odpověděla jsem Ti hned na Tvůj mejlík, ale nejde nám odesílat pošta, tak mi to trčí v neodeslané
Ahojky, Libo taky nám blbne net :-( Tak holky to je bezva, že si v létě pořídíte přírustky Lepší až v létě než vůbec ne? Však Naďa zatím Dášenku vychová a pak se o ni můžete poprat
Embík a Škubánek
jesie
napsal(a):
Tak zakládám další téma.....a Naďo,moc prosím....fotkyyyyyy Dášenkyyyyy
Ahoj Zuzko, jenže nám ta pošta neodesílá ani dnes
A tady ještě jedna Talískova ségra z olomoucké národky
cipalka

jesie
napsal(a):
To by mě zajímalo,co zase Cipula vyváděl,kaňour jeden teda Alko,ten ti dává
To je reklama k nezaplacení.....
Ty bobíky,to je teda síla,čekala bych,že majitelé chápou,co je takové h.... na podrážce když chodím do města,jsem zděšená....nějak mi to přijde normální,že si po psovi seberu hromádku.....na zahradě to dělám taky,že...
no, Jindři, řekla bych asi tak - Cipískova teorie: "jednou voní - vždycky voní" je prostě u Mášenky jasná.. i když ona třeba vůbec nevoní.... teda tím nemyslím, že by smrděla, to určitě nééé, ona je to holka čistotná, nějakou šmudlu by Cipís určitě nenaháněl...
jsem se do toho trochu zamotala... to zas budu mít výhružnej vzkaz od Liby.....
cipalka
napsal(a):
no, Jindři, řekla bych asi tak - Cipískova teorie: "jednou voní - vždycky voní" je prostě u Mášenky jasná.. i když ona třeba vůbec nevoní.... teda tím nemyslím, že by smrděla, to určitě nééé, ona je to holka čistotná, nějakou šmudlu by Cipís určitě nenaháněl...
jsem se do toho trochu zamotala... to zas budu mít výhružnej vzkaz od Liby.....
Tentokrát se výhružný vzkaz nekoná
Mášenka pravila, že pokud o ní Cipísek (čti jeho panička) neroznáší, že je šmudla, (což ona samosebou není ) tak je všechno O.K.
Její teorie je totiž taková : "jednou kámoš - navždy kámoš"
cipalka

lmusa
napsal(a):
Tentokrát se výhružný vzkaz nekoná
Mášenka pravila, že pokud o ní Cipísek (čti jeho panička) neroznáší, že je šmudla, (což ona samosebou není ) tak je všechno O.K.
Její teorie je totiž taková : "jednou kámoš - navždy kámoš"
tak roznášet o Mášence, že je šmudla, to bych si FAKT nedovolila!!!!!! (kór když vím, že má svého dvorního lazebníka, který ji sice umývá jednou za čas, ale zato pořádně)