Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jahůdka

23.1.2007 22:54
jahůdka

můžete mi prosím poradit, chtěla bych malého pejska, které plemeno je nejmenší, můžete mi prosím poslat fotky?? děkuji

23.1.2007 23:23

jahůdka napsal(a):
můžete mi prosím poradit, chtěla bych malého pejska, které plemeno je nejmenší, můžete mi prosím poslat fotky?? děkuji

My máme nového člena rodiny. Je to fenka toy pudla. Mamka ji dostala k narozeninám, je to její nové miminko :-) Na fotce má 3měsíce.

24.1.2007 08:07

jahůdka napsal(a):

Na tu "malinkost" dejte pozor! Někteří chovatelé se snaží dosáhnout u svých pejsků co nejmenší velikosti. ale není to dobře. I zmenšovámí má své hranice a nanismus s sebou nese velké zdravotní problémy a komplikace. (Nehledě na to, že pidičivava s hydrocefalickou hlavou a vyvalenýma očima je vyloženě ohavná!)
Malých plemen je spousta, ale nepřehánět!
Lucie

24.1.2007 08:18

pinoha napsal(a):
Na tu "malinkost" dejte pozor! Někteří chovatelé se snaží dosáhnout u svých pejsků co nejmenší velikosti. ale není to dobře. I zmenšovámí má své hranice a nanismus s sebou nese velké zdravotní problémy a komplikace. (Nehledě na to, že pidičivava s hydrocefalickou hlavou a vyvalenýma očima je vyloženě ohavná!)
Malých plemen je spousta, ale nepřehánět!
Lucie

Souhlasím..viz. včera ve zprávách čivava Ondra - chudák pejsek !!
Ten pudlík je ale náádherný - u nás v rodině byli vždycky pudlíci, většinou trpasličí..tradici jsem zlomila až já s border kolií :-)

24.1.2007 17:19

dcverunka napsal(a):
Souhlasím..viz. včera ve zprávách čivava Ondra - chudák pejsek !!
Ten pudlík je ale náádherný - u nás v rodině byli vždycky pudlíci, většinou trpasličí..tradici jsem zlomila až já s border kolií :-)

jo pudlíci jsou páni psi! Žofka je náš druhý pudlík.
je to velice hravá a těžká domina, moje labradorka se jí plně podřizuje a nechává se v klidu okousávat

24.1.2007 22:01

harryz napsal(a):
jo pudlíci jsou páni psi! Žofka je náš druhý pudlík.
je to velice hravá a těžká domina, moje labradorka se jí plně podřizuje a nechává se v klidu okousávat

Moc hezký holky...obě .

24.1.2007 22:36

jarka napsal(a):
Moc hezký holky...obě .

Tohle je naše Framínka Dar Minulosti,krysařička!Je to taky naše miminko!Žije s náma v baráčku s dašími 3 pejsky a 3 kočičkami a je to miláček

Přidejte reakci

Přidat smajlík