Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2007 21:07

Taky Vaši pejsci tak zbožňujou ty kousací kostičky? Moje Besy si je oblíbila už jako malinkaté štěňatko. Teď když ji mám u sebe tak buď spí nebo žvýká kostičku

27.1.2007 09:34

harryz napsal(a):
Taky Vaši pejsci tak zbožňujou ty kousací kostičky? Moje Besy si je oblíbila už jako malinkaté štěňatko. Teď když ji mám u sebe tak buď spí nebo žvýká kostičku

Myslis ty z buvoli kuze? Tak ty nepapame. Pac i ty nejvetsi to moje pako rozkouse na vetsi kusy, ty spolyka a nasledne vyblinka. On totiz jaksi nepochopil, ze se maji zvykat. :-(

maťa

27.1.2007 10:23
maťa

harryz napsal(a):

Tak my je úplně milujeme! Agbar a Brituška je zbožňují, ale musím hlídat ty rozkousané kousky a brát jim to, aby to nepolknuli, a stejně tak ty konce jim beru, páč by to spolknuli celé

Tady Agbíšek

maťa

27.1.2007 10:24
maťa

maťa napsal(a):
Tak my je úplně milujeme! Agbar a Brituška je zbožňují, ale musím hlídat ty rozkousané kousky a brát jim to, aby to nepolknuli, a stejně tak ty konce jim beru, páč by to spolknuli celé

Tady Agbíšek

A ti dva malincí, Kika a Gerča, mají sice také svoje malé kostičky, ale hlavně jsou to "dojídači" těch rozkousaných po Agbíšovi a Batulce Protože ti prckové to nepolykají, nýbrž hezky dochrupkají, jak mají

Tady Kikuška

maťa

27.1.2007 10:25
maťa

maťa napsal(a):
A ti dva malincí, Kika a Gerča, mají sice také svoje malé kostičky, ale hlavně jsou to "dojídači" těch rozkousaných po Agbíšovi a Batulce Protože ti prckové to nepolykají, nýbrž hezky dochrupkají, jak mají

Tady Kikuška

A tady Gerča, kterej občas šlohne ještě velkou kost, a pak zápasí, zatímco ta jeho maličká leží ladem

27.1.2007 10:50

harryz napsal(a):

tak moji dávají přednost ( resp. starší těmi bůvolími úplně opovrhuje, mlaďoch , když není nic jiného tak chvilku žvýká ) obyčejným hovězím kostem, ale ségry jezevec je miluje .

27.1.2007 12:44

mac1 napsal(a):
tak moji dávají přednost ( resp. starší těmi bůvolími úplně opovrhuje, mlaďoch , když není nic jiného tak chvilku žvýká ) obyčejným hovězím kostem, ale ségry jezevec je miluje .

My ty z buvoliny nedáváme - prý to ani není nějak zdraví - Nám se z toho pěkně zachvajdl - a poblinkal - miluje smradlavinky typu: Plíce, penis, ledvinky atd....některé jsou taky na delší kousání, je to přírodnější, tak mu to zle nedělá

Přidejte reakci

Přidat smajlík