Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2007 18:23

Co je nejlepší? obojek x kšíry(popruhy) x ohlávka
Piště Vaše názory.
Jakého máte pejska a pro jaké priležitosti používáte jednotlivé pomůcky.

4.2.2007 20:36

harryz napsal(a):
Piště Vaše názory.

Mám LR.
Kšíry pro ně považuju za nevhodné (pokud se nepoužívají na tahací sporty). Sama používám lovecké vodítko s moxonovou smyčkou, které je super. A jinak obyčejný nylonový a stahovací kožený obojek.. s tímhle si vystačíme :-))

4.2.2007 20:52

harryz napsal(a):
Piště Vaše názory.

Ja pouzivam oboji, jak obojek tak ksiry, ale stridam je. Obojek mam klasicky kozeny, ale i nylonovy, ksiry zasadne nylonove. Mam Stafordsirskou Bullterierku a spis dobre mi jde na ksirach nez na obojku, snasi je lip.
U kazdyho to je individualni.

4.2.2007 20:54

harryz napsal(a):
Piště Vaše názory.

Jednoznacne obojok(retiazkovy, je pekny a peso chodi navlno)-a uz ani ten moc nie Postroj iba pri sporte a ked zacnem ucit stopu, ohlavku na takeho sunta netreba
Mam cavaliera

4.2.2007 21:15

harryz napsal(a):
Piště Vaše názory.

takže prvně začnu u pekinéze, mám na něho kšíry, ale jak jsem později zjistila tak se pro pekinéze nehodí jelikož mu \"rovnají\" jeho křivé přední nohy, normální obojek je nepředstavitelný ,jelikož něž bych ho zapla anichž bych do něj nezamotala chlupy, by mi trvalo hodně dlouho, jinak když už teda tak výstavní vodítko a v podstatě nepoužívám ani to, jelikož můj pekinéz poslouchá
U saluki používám kožený obojek, když byla štěndo tak kšíry, u obojku hrozilo že ho sveče, ted už obojek jen tak nesundá

5.2.2007 08:49

jannah napsal(a):
takže prvně začnu u pekinéze, mám na něho kšíry, ale jak jsem později zjistila tak se pro pekinéze nehodí jelikož mu \"rovnají\" jeho křivé přední nohy, normální obojek je nepředstavitelný ,jelikož něž bych ho zapla anichž bych do něj nezamotala chlupy, by mi trvalo hodně dlouho, jinak když už teda tak výstavní vodítko a v podstatě nepoužívám ani to, jelikož můj pekinéz poslouchá
U saluki používám kožený obojek, když byla štěndo tak kšíry, u obojku hrozilo že ho sveče, ted už obojek jen tak nesundá

Tak já používám i obojky i kšíry:Mam dva pudlíku, a ti nosí normáleně obojky nebo chosí na volno,na výstavách mají výstavní ob. a vodítka,ale když jdu do obchodu,musím jim dát kšíry,protože by se z obojku dostali a vtrhli by za m,nou do obchodu...A pak mám kokra a ten chodí na ob ojku(nylonový nebo řetízek),ale když v zimě tahá saně tak má kšíry....
a u babičky mám ještě Berňáka,kterej nosí všechno...Do sportu kšíry,do města ohlávku a jinak obojek...!

5.2.2007 08:55

harryz napsal(a):
Piště Vaše názory.

v létě už bude mojí labradorce 1,5 roku tak chceme začít jezdit na kole. Pro tyto vyjížďky budou asi nejlepší kšíry, že ano

Přidejte reakci

Přidat smajlík