galia
napsal(a):
a do třetice všeho dobrého
ještě přidám Fildovy kamarády
katcha
napsal(a):
Tady je náš první pejsek - Sam
Náše druhá fenka - Megynka
katcha
napsal(a):
Naše třetí fenka - Mei
Sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Vendulka
katcha
napsal(a):
Sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Vendulka
A další sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Amálka
galia
napsal(a):
pinkáme
Ahoj Eliško,tak jsem konečně tady.Vybrala jsi hezkou fotku našich kluků.Díky.
Přidám další ju?
galia
napsal(a):
no to je kjásný.....už maj skoro stejné prdky co???
Naše rozespalá Ticinka
maruska
napsal(a):
Naše rozespalá Ticinka
A ještě jedna moje omylem umělecká. Ticiny kámošky jak dování loni na horách ve sněhu.
maruska
napsal(a):
A ještě jedna moje omylem umělecká. Ticiny kámošky jak dování loni na horách ve sněhu.
v tom sněho !!!opravdu krásná fotka!!!My byli venčit včera nádhera počasí,bezva fotky.TO MÁME KRÁSNOU GALERII.Darek už Tima hezky dohání,hlavně kily.Jinak se snaží dělat šéfa Timovi.Prďola jeden,pěkný číslo!!
izzy
napsal(a):
v tom sněho !!!opravdu krásná fotka!!!My byli venčit včera nádhera počasí,bezva fotky.TO MÁME KRÁSNOU GALERII.Darek už Tima hezky dohání,hlavně kily.Jinak se snaží dělat šéfa Timovi.Prďola jeden,pěkný číslo!!
A Timík model
galia
napsal(a):
No tak lidičky to je tak málo příznivců bulíku???Přece se nenecháme zahanbit..........
No, já mám fotek milióny, ale nechce se mi Vás tady zaplavovat Ticinou a jejímy povedenými kámoškami
maruska
napsal(a):
No, já mám fotek milióny, ale nechce se mi Vás tady zaplavovat Ticinou a jejímy povedenými kámoškami
sem s nima,honem!!!
Velmi důležitý Tim!
galia
napsal(a):
no o tom to přeci je.Ukázat ty naše fešáky..........ať se taky můžem pokochat něčím jiným,než co vidíme stále doma
Tak tady je macík Darek.Ucha zatím nic moc,ale postava,atlet!!Stojí trošku nahnutě,je to neposeda,tak to dá šichtu s foťákem.Lítal a náááhodou se zakoukal,krásně
.
zverimexandro
napsal(a):
ještě jeden bulík
Kočkování s bráškou Arniem.Timík a Darek.V neděli 11.2 jsme se byli venčit.Bylo to fajn až na počasí
Kluci se vyřádili.
izzy
napsal(a):
Kočkování s bráškou Arniem.Timík a Darek.V neděli 11.2 jsme se byli venčit.Bylo to fajn až na počasí
Kluci se vyřádili.
Tak takhle vypadají naše bulteriéří dýchánky
maruska
napsal(a):
Tak takhle vypadají naše bulteriéří dýchánky
Já s Ticinkou na bulteriéřím dýchánku, obě uplně zmožené
galia
napsal(a):
Tady je můj andílek
Tak tady je vesely pes, uz je to dedek, 11let je pozehnany vek, '''jen tak dal kamarade!
galia
napsal(a):
no tak lidi to je tak málo majitelů psů co má bulíky???To se necháte zahanbit ostatními plemeny???No tááák nasypte sem nějaké fota
Anděl s ďáblem v těle.Malý Dareček.4měs 20dní/17,50kg/Je hodný!Hlavně když spinká!!!
izzy
napsal(a):
Anděl s ďáblem v těle.Malý Dareček.4měs 20dní/17,50kg/Je hodný!Hlavně když spinká!!!
.........sem už několikrát říkal,kupte si(my)větší židli prosím!!......Jééé,a to jako to papů Filípek nešlohl?To by Tim a Darek moooc trpěli.Mají ovoce moooc rádi
galia
napsal(a):
Tady je můj andílek
tak se taky pochlubíme naším ďáblikem v buličí kuži
galia
napsal(a):
Tady je můj andílek
a ještě láska mezi kocourem a bulinou
alaskafarm
napsal(a):
tak se taky pochlubíme naším ďáblikem v buličí kuži
Tak taky posílám foto své holčičky Bonitky a je to také pochrupkávání v křesle
galia
napsal(a):
Tady je můj andílek
Ahoj lidičky mi máme taky bulíčka. Je to pěknej roštěk ničí na co přijde :-)
maruska
napsal(a):
Myslím, že je to Regó Trojský kůň. Brácha Rátis. Doufám, že se tedy nemýlim.
ahojte,to víš Eliško,že se Tim na tu židli nevešel,taky mě z ní vytlačil a zkoušel se uvelebit,ale všude přetejkal
.Teď už to zkouší i Dareček.
izzy
napsal(a):
ahojte,to víš Eliško,že se Tim na tu židli nevešel,taky mě z ní vytlačil a zkoušel se uvelebit,ale všude přetejkal
.Teď už to zkouší i Dareček.
ahojte,kde jste všichni?Eliško,jak je,co noha?A jak se má Filípek s kámoškou zlaťuškou?páááá
galia
napsal(a):
Tady je můj andílek
Veselé Velikonoce všem bulíkům a jejich páníčkům.....
galia
napsal(a):
Veselé Velikonoce všem bulíkům a jejich páníčkům.....
teda Eliško ten Fíla je ale otužilec!!!No ono bylo krásně.Naši smočej nožky a alá pryč.Mějte se bulíkáři......*******************************
galia
napsal(a):
jojo to jen uklouzl po kameni tak sem toho hned využila
,jináč Filoun ani paclou o vodu radši nezavadí.......dorazil email???(velikonoční)
juju,Velikonoce dorazili,moc děkujeme.Až bude teplejší voda,určitě se Filda nedá dvakrát pobízet.To i Tim se potom snaží vypít každej rybník a smočí se i po pás.Ale hlavně opatrně,musí mít nad vším kontrolu,je potom nejistý,přece jen,ryba to není!!
izzy
napsal(a):
juju,Velikonoce dorazili,moc děkujeme.Až bude teplejší voda,určitě se Filda nedá dvakrát pobízet.To i Tim se potom snaží vypít každej rybník a smočí se i po pás.Ale hlavně opatrně,musí mít nad vším kontrolu,je potom nejistý,přece jen,ryba to není!!
no tak bulíkáři,kdepak jste???
Musíme nás,zase popotlačit nahoru:-))))))Je nádhera počasí.Fotí se jedna báseň .Nálada paráda.Fotky jako ze žurnálu..Jak se máte všichni?Zdravíme z Mostu
FOTO:Jedna výchovná ,jakoby facka!!!!
izzy
napsal(a):
no tak bulíkáři,kdepak jste???
Musíme nás,zase popotlačit nahoru:-))))))Je nádhera počasí.Fotí se jedna báseň .Nálada paráda.Fotky jako ze žurnálu..Jak se máte všichni?Zdravíme z Mostu
FOTO:Jedna výchovná ,jakoby facka!!!!
Ja a moje Lucka pro zmenu posilame pozdravy do Mostu. Uz jsem ji o chlapeccich vypravela, tak se na pristi vylet tesi jako blazen
angua
napsal(a):
Ja a moje Lucka pro zmenu posilame pozdravy do Mostu. Uz jsem ji o chlapeccich vypravela, tak se na pristi vylet tesi jako blazen
Ahoj Terezko.No to věřím,oni si vážně ti bulíci hrají úplně jinak,než jiní pesani.Tak doufám,že až tu bude ta vaše cestovatelka,že se potkáme a pěkně se vyprocházkujeme
Lucince to sluší,tak se mějte hezky a těšíme se až se uvidíme,nebo až písneš i s obrázkem
izzy
napsal(a):
Ahoj Terezko.No to věřím,oni si vážně ti bulíci hrají úplně jinak,než jiní pesani.Tak doufám,že až tu bude ta vaše cestovatelka,že se potkáme a pěkně se vyprocházkujeme
Lucince to sluší,tak se mějte hezky a těšíme se až se uvidíme,nebo až písneš i s obrázkem
Tak ja prihodim jeste jednu Lucinku ze vcerejska, at se maji i kluci na co tesit Skoda, ze se nemuzu vratit uz ted
angua
napsal(a):
Tak ja prihodim jeste jednu Lucinku ze vcerejska, at se maji i kluci na co tesit Skoda, ze se nemuzu vratit uz ted
Ahojky, doufam že nebude vadit když se připojim. Toto je 6-ti letý Forest.
galia
napsal(a):
to víš,že to neva...však je to pro všechny bulíkáře.Ale jak tak koukám moc jich asi není...páč se tu střída jen pár lidí.Nebo se za ně snad stydíte????
Ahojte ***tak spíš to vypadá,že nás tak zaměstnávají ti naši bulíci, proto je nás tu málo.Známe to.!Jen,že vím,jak se našim venku líbí i když jen třeba leží u domu a čumí
galia
napsal(a):
to víš,že to neva...však je to pro všechny bulíkáře.Ale jak tak koukám moc jich asi není...páč se tu střída jen pár lidí.Nebo se za ně snad stydíte????
Nestydime! Zde je Lucinka letici vzduchem s ukoristenou rukavici
galia
napsal(a):
Bonitka alias prasátko divoké :o)
gabika
napsal(a):
Bonitka alias prasátko divoké :o)
tu o prasátkách známe.Máme slíbené grilování od dědečka!!
Všem bulíkům říká prasátko a taky se mu naši bulani smnějí
izzy
napsal(a):
tu o prasátkách známe.Máme slíbené grilování od dědečka!!
Všem bulíkům říká prasátko a taky se mu naši bulani smnějí
Ahojky.Kde to vázne?Tady jeden Dareček.....Lumpík,nese si haluzku..Kouká co by vymyslel za lumpárnu.
izzy
napsal(a):
Ahojky.Kde to vázne?Tady jeden Dareček.....Lumpík,nese si haluzku..Kouká co by vymyslel za lumpárnu.
Nazdárek bulíčkáři,přidávám naší rošťandu Bibinku.
pupulu
napsal(a):
Nazdárek bulíčkáři,přidávám naší rošťandu Bibinku.
A ještě jednou-využití bulíka jako polštář!A nespěte bulíci.Foťte a přidávejte!!!