Bulíci-ta naše zlatíčka:fotečky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2007 12:17

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

a ještě jednou

5.2.2007 12:18

galia napsal(a):
a ještě jednou

a do třetice všeho dobrého

5.2.2007 13:01

galia napsal(a):
a do třetice všeho dobrého

ještě přidám Fildovy kamarády

5.2.2007 13:01

galia napsal(a):
ještě přidám Fildovy kamarády

a tady je Timík

5.2.2007 13:16

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

Tady je náš první pejsek - Sam

5.2.2007 13:17

katcha napsal(a):
Tady je náš první pejsek - Sam

Náše druhá fenka - Megynka

5.2.2007 13:18

katcha napsal(a):
Náše druhá fenka - Megynka

Naše třetí fenka - Mei

5.2.2007 13:20

katcha napsal(a):
Naše třetí fenka - Mei

Sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Vendulka

5.2.2007 13:21

katcha napsal(a):
Sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Vendulka

A další sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Amálka

5.2.2007 13:58

katcha napsal(a):
A další sestra od Mei (a zároveň dcera Megynky) - Amálka

krásní bulíšci......snad dělají taky takovou radost jako ten můj

5.2.2007 22:36

galia napsal(a):
krásní bulíšci......snad dělají taky takovou radost jako ten můj

nadherni bulicci at delaji jen samou radost

6.2.2007 10:20

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

nejnovější

6.2.2007 10:22

galia napsal(a):
nejnovější

pinkáme

6.2.2007 19:17

galia napsal(a):
pinkáme

Ahoj Eliško,tak jsem konečně tady.Vybrala jsi hezkou fotku našich kluků.Díky.Přidám další ju?

7.2.2007 09:48

izzy napsal(a):
Ahoj Eliško,tak jsem konečně tady.Vybrala jsi hezkou fotku našich kluků.Díky.Přidám další ju?

no to je kjásný.....už maj skoro stejné prdky co???

7.2.2007 20:05

galia napsal(a):
no to je kjásný.....už maj skoro stejné prdky co???

Naše rozespalá Ticinka

7.2.2007 20:08

maruska napsal(a):
Naše rozespalá Ticinka

A ještě jedna moje omylem umělecká. Ticiny kámošky jak dování loni na horách ve sněhu.

7.2.2007 23:42

maruska napsal(a):
A ještě jedna moje omylem umělecká. Ticiny kámošky jak dování loni na horách ve sněhu.

v tom sněho !!!opravdu krásná fotka!!!My byli venčit včera nádhera počasí,bezva fotky.TO MÁME KRÁSNOU GALERII.Darek už Tima hezky dohání,hlavně kily.Jinak se snaží dělat šéfa Timovi.Prďola jeden,pěkný číslo!!

7.2.2007 23:44

izzy napsal(a):
v tom sněho !!!opravdu krásná fotka!!!My byli venčit včera nádhera počasí,bezva fotky.TO MÁME KRÁSNOU GALERII.Darek už Tima hezky dohání,hlavně kily.Jinak se snaží dělat šéfa Timovi.Prďola jeden,pěkný číslo!!

A Timík model

8.2.2007 10:37

izzy napsal(a):

Mrňousovi to tu sluší i Timovi.Hlavně,že dělaj radost

8.2.2007 15:19

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

No tak lidičky to je tak málo příznivců bulíku???Přece se nenecháme zahanbit..........

8.2.2007 18:51

galia napsal(a):
No tak lidičky to je tak málo příznivců bulíku???Přece se nenecháme zahanbit..........

No, já mám fotek milióny, ale nechce se mi Vás tady zaplavovat Ticinou a jejímy povedenými kámoškami

8.2.2007 22:18

maruska napsal(a):
No, já mám fotek milióny, ale nechce se mi Vás tady zaplavovat Ticinou a jejímy povedenými kámoškami

sem s nima,honem!!!
Velmi důležitý Tim!

9.2.2007 14:46

maruska napsal(a):

no o tom to přeci je.Ukázat ty naše fešáky..........ať se taky můžem pokochat něčím jiným,než co vidíme stále doma

10.2.2007 17:23

galia napsal(a):
no o tom to přeci je.Ukázat ty naše fešáky..........ať se taky můžem pokochat něčím jiným,než co vidíme stále doma

Tak tady je macík Darek.Ucha zatím nic moc,ale postava,atlet!!Stojí trošku nahnutě,je to neposeda,tak to dá šichtu s foťákem.Lítal a náááhodou se zakoukal,krásně.

10.2.2007 21:49

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

ještě jeden bulík

14.2.2007 13:08

zverimexandro napsal(a):
ještě jeden bulík

Kočkování s bráškou Arniem.Timík a Darek.V neděli 11.2 jsme se byli venčit.Bylo to fajn až na počasíKluci se vyřádili.

14.2.2007 18:58

izzy napsal(a):
Kočkování s bráškou Arniem.Timík a Darek.V neděli 11.2 jsme se byli venčit.Bylo to fajn až na počasíKluci se vyřádili.

Tak takhle vypadají naše bulteriéří dýchánky

14.2.2007 19:00

maruska napsal(a):

Já s Ticinkou na bulteriéřím dýchánku, obě uplně zmožené

14.2.2007 19:06

maruska napsal(a):
Já s Ticinkou na bulteriéřím dýchánku, obě uplně zmožené

Ještě jenom dodám, že v 3+kk bylo 10 bulíků a dopadlo to tak, že páníci seděli na zami a bulíci byli na gauči

16.2.2007 16:52

maruska napsal(a):

no tak tomu říkám mačkat se jak se patří

18.2.2007 05:34

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

Tak tady je vesely pes, uz je to dedek, 11let je pozehnany vek, '''jen tak dal kamarade!

19.2.2007 16:25

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

Filip hlídá jak jinak než jídlo

19.2.2007 16:26

galia napsal(a):
Filip hlídá jak jinak než jídlo

22.2.2007 20:17

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

no tak lidi to je tak málo majitelů psů co má bulíky???To se necháte zahanbit ostatními plemeny???No tááák nasypte sem nějaké fota

24.2.2007 15:36

galia napsal(a):
no tak lidi to je tak málo majitelů psů co má bulíky???To se necháte zahanbit ostatními plemeny???No tááák nasypte sem nějaké fota

Anděl s ďáblem v těle.Malý Dareček.4měs 20dní/17,50kg/Je hodný!Hlavně když spinká!!!

24.2.2007 15:39

izzy napsal(a):
Anděl s ďáblem v těle.Malý Dareček.4měs 20dní/17,50kg/Je hodný!Hlavně když spinká!!!

.........sem už několikrát říkal,kupte si(my)větší židli prosím!!......Jééé,a to jako to papů Filípek nešlohl?To by Tim a Darek moooc trpěli.Mají ovoce moooc rádi

25.2.2007 08:08

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

tak se taky pochlubíme naším ďáblikem v buličí kuži

25.2.2007 08:14

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

a ještě láska mezi kocourem a bulinou

25.2.2007 12:45

izzy napsal(a):
.........sem už několikrát říkal,kupte si(my)větší židli prosím!!......Jééé,a to jako to papů Filípek nešlohl?To by Tim a Darek moooc trpěli.Mají ovoce moooc rádi

no snahu zprvu mněl,ale vybral si blbé ovoce-liči a to mu moc nejelo :-),to se na tu židli vešel????

25.2.2007 12:46

alaskafarm napsal(a):
a ještě láska mezi kocourem a bulinou

jak si spokojeně chrupkají a to neprohání kočičáky???Ten můj drak jim nedá pokoj

28.2.2007 11:24

galia napsal(a):
jak si spokojeně chrupkají a to neprohání kočičáky???Ten můj drak jim nedá pokoj

Prohání ostatní,ale Myšoun je Amalčin osobní parták a jsou oba sehraná mafie,hlavní je ,že jsou oba stejně staří Z.

28.2.2007 15:01

alaskafarm napsal(a):
tak se taky pochlubíme naším ďáblikem v buličí kuži

Tak taky posílám foto své holčičky Bonitky a je to také pochrupkávání v křesle

1.3.2007 19:58

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

Ahoj lidičky mi máme taky bulíčka. Je to pěknej roštěk ničí na co přijde :-)

1.3.2007 20:47

marketahyvlova napsal(a):
Ahoj lidičky mi máme taky bulíčka. Je to pěknej roštěk ničí na co přijde :-)

Jéé to je ale krásnej bulíček, moc se mi líbí černí s pálení. Z jaké chovatelské stanice ho/jí máte? A jak se snáší s jinými pejsky. Děkuji za odpověd.

2.3.2007 17:38

ally napsal(a):
Jéé to je ale krásnej bulíček, moc se mi líbí černí s pálení. Z jaké chovatelské stanice ho/jí máte? A jak se snáší s jinými pejsky. Děkuji za odpověd.

Myslím, že je to Regó Trojský kůň. Brácha Rátis. Doufám, že se tedy nemýlim.

2.3.2007 22:57

maruska napsal(a):
Myslím, že je to Regó Trojský kůň. Brácha Rátis. Doufám, že se tedy nemýlim.

ahojte,to víš Eliško,že se Tim na tu židli nevešel,taky mě z ní vytlačil a zkoušel se uvelebit,ale všude přetejkal.Teď už to zkouší i Dareček.

14.3.2007 18:35

izzy napsal(a):
ahojte,to víš Eliško,že se Tim na tu židli nevešel,taky mě z ní vytlačil a zkoušel se uvelebit,ale všude přetejkal.Teď už to zkouší i Dareček.

ahojte,kde jste všichni?Eliško,jak je,co noha?A jak se má Filípek s kámoškou zlaťuškou?páááá

14.3.2007 19:48

izzy napsal(a):
ahojte,kde jste všichni?Eliško,jak je,co noha?A jak se má Filípek s kámoškou zlaťuškou?páááá

ahojky,jo no jde to.Čeká mně,ale operace.Písnu email,jen co se dostanu na víkend domu a taky pošlu nové foto

9.4.2007 12:30

galia napsal(a):
Tady je můj andílek

Veselé Velikonoce všem bulíkům a jejich páníčkům.....

10.4.2007 09:56

galia napsal(a):
Veselé Velikonoce všem bulíkům a jejich páníčkům.....

teda Eliško ten Fíla je ale otužilec!!!No ono bylo krásně.Naši smočej nožky a alá pryč.Mějte se bulíkáři......*******************************

10.4.2007 21:01

izzy napsal(a):
teda Eliško ten Fíla je ale otužilec!!!No ono bylo krásně.Naši smočej nožky a alá pryč.Mějte se bulíkáři......*******************************

jojo to jen uklouzl po kameni tak sem toho hned využila,jináč Filoun ani paclou o vodu radši nezavadí.......dorazil email???(velikonoční)

11.4.2007 16:27

galia napsal(a):
jojo to jen uklouzl po kameni tak sem toho hned využila,jináč Filoun ani paclou o vodu radši nezavadí.......dorazil email???(velikonoční)

juju,Velikonoce dorazili,moc děkujeme.Až bude teplejší voda,určitě se Filda nedá dvakrát pobízet.To i Tim se potom snaží vypít každej rybník a smočí se i po pás.Ale hlavně opatrně,musí mít nad vším kontrolu,je potom nejistý,přece jen,ryba to není!!

21.4.2007 15:08

izzy napsal(a):
juju,Velikonoce dorazili,moc děkujeme.Až bude teplejší voda,určitě se Filda nedá dvakrát pobízet.To i Tim se potom snaží vypít každej rybník a smočí se i po pás.Ale hlavně opatrně,musí mít nad vším kontrolu,je potom nejistý,přece jen,ryba to není!!

no tak bulíkáři,kdepak jste???
Musíme nás,zase popotlačit nahoru:-))))))Je nádhera počasí.Fotí se jedna báseň .Nálada paráda.Fotky jako ze žurnálu..Jak se máte všichni?Zdravíme z Mostu

FOTO:Jedna výchovná ,jakoby facka!!!!

22.4.2007 13:54

izzy napsal(a):
no tak bulíkáři,kdepak jste???
Musíme nás,zase popotlačit nahoru:-))))))Je nádhera počasí.Fotí se jedna báseň .Nálada paráda.Fotky jako ze žurnálu..Jak se máte všichni?Zdravíme z Mostu

FOTO:Jedna výchovná ,jakoby facka!!!!

Ja a moje Lucka pro zmenu posilame pozdravy do Mostu. Uz jsem ji o chlapeccich vypravela, tak se na pristi vylet tesi jako blazen

22.4.2007 14:12

angua napsal(a):
Ja a moje Lucka pro zmenu posilame pozdravy do Mostu. Uz jsem ji o chlapeccich vypravela, tak se na pristi vylet tesi jako blazen

Ahoj Terezko.No to věřím,oni si vážně ti bulíci hrají úplně jinak,než jiní pesani.Tak doufám,že až tu bude ta vaše cestovatelka,že se potkáme a pěkně se vyprocházkujemeLucince to sluší,tak se mějte hezky a těšíme se až se uvidíme,nebo až písneš i s obrázkem

22.4.2007 16:49

izzy napsal(a):
Ahoj Terezko.No to věřím,oni si vážně ti bulíci hrají úplně jinak,než jiní pesani.Tak doufám,že až tu bude ta vaše cestovatelka,že se potkáme a pěkně se vyprocházkujemeLucince to sluší,tak se mějte hezky a těšíme se až se uvidíme,nebo až písneš i s obrázkem

Tak ja prihodim jeste jednu Lucinku ze vcerejska, at se maji i kluci na co tesit Skoda, ze se nemuzu vratit uz ted

22.4.2007 17:37

angua napsal(a):
Tak ja prihodim jeste jednu Lucinku ze vcerejska, at se maji i kluci na co tesit Skoda, ze se nemuzu vratit uz ted

Ahojky, doufam že nebude vadit když se připojim. Toto je 6-ti letý Forest.

1.5.2007 11:30

gabina35 napsal(a):
Ahojky, doufam že nebude vadit když se připojim. Toto je 6-ti letý Forest.

to víš,že to neva...však je to pro všechny bulíkáře.Ale jak tak koukám moc jich asi není...páč se tu střída jen pár lidí.Nebo se za ně snad stydíte????

1.5.2007 13:12

galia napsal(a):
to víš,že to neva...však je to pro všechny bulíkáře.Ale jak tak koukám moc jich asi není...páč se tu střída jen pár lidí.Nebo se za ně snad stydíte????

Ahojte ***tak spíš to vypadá,že nás tak zaměstnávají ti naši bulíci, proto je nás tu málo.Známe to.!Jen,že vím,jak se našim venku líbí i když jen třeba leží u domu a čumí

2.5.2007 10:38

galia napsal(a):

Nestydime! Zde je Lucinka letici vzduchem s ukoristenou rukavici

2.5.2007 12:05

galia napsal(a):

Bonitka alias prasátko divoké :o)

6.5.2007 22:04

gabika napsal(a):
Bonitka alias prasátko divoké :o)

tu o prasátkách známe.Máme slíbené grilování od dědečka!!Všem bulíkům říká prasátko a taky se mu naši bulani smnějí

10.5.2007 14:20

izzy napsal(a):
tu o prasátkách známe.Máme slíbené grilování od dědečka!!Všem bulíkům říká prasátko a taky se mu naši bulani smnějí

Ahojky.Kde to vázne?Tady jeden Dareček.....Lumpík,nese si haluzku..Kouká co by vymyslel za lumpárnu.

24.1.2009 15:53
pupulu

XXX.XXX.244.125

izzy napsal(a):
Ahojky.Kde to vázne?Tady jeden Dareček.....Lumpík,nese si haluzku..Kouká co by vymyslel za lumpárnu.

Nazdárek bulíčkáři,přidávám naší rošťandu Bibinku.

24.1.2009 15:55
pupulu

XXX.XXX.244.125

pupulu napsal(a):
Nazdárek bulíčkáři,přidávám naší rošťandu Bibinku.

A ještě jednou-využití bulíka jako polštář!A nespěte bulíci.Foťte a přidávejte!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík