Zdravím všechny Ostraváky, ale samozřejmě i ty co jsou odjinud Po náhodném prohlížení jsem vás tady našla, a tak jsem se rozhodla vám taky napsat pár řádků.
Mám doma jednoho medvídka jménem Rony, je to novofundlanďan, no prostě moje zlatíčko.
Pro začátek dám fotku, snad se mi to podaří. Ahojky.
evulka
napsal(a):
Zdravím všechny Ostraváky, ale samozřejmě i ty co jsou odjinud Po náhodném prohlížení jsem vás tady našla, a tak jsem se rozhodla vám taky napsat pár řádků.
Mám doma jednoho medvídka jménem Rony, je to novofundlanďan, no prostě moje zlatíčko.
Ahoj evulko (pochybuju že se tady ještě objevíš, příspěvek je z února.....) nejsi náhodou z Poruby od Duhy? Běhá tam obrovitánský chlupatý novofundlaňák
evulka
napsal(a):
Ahoj Sydney, v Porubě u Duhy nebydlíme, tam jsme byli jen jednou u známé, ale jinak se tam neobjevujeme Co máš za hafánka ty?
evulka
napsal(a):
Ahoj Sydney, v Porubě u Duhy nebydlíme, tam jsme byli jen jednou u známé, ale jinak se tam neobjevujeme Co máš za hafánka ty?
Jééé, tady to funguje
Ale, mám divoký štěně GR a už bude mít všechno očkování a hodil by se nám kámoš s kterým se vyblbne....
No, třeba ještě někoho prima potkáme
Tak čauky a dík za odpověď!