Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2007 14:19

Ahoj vsem posilejte sem fotecky vaschy ratlíku a kdo ma treba icq muzem o nich pokecat moje je 291-183-986

27.2.2007 14:27

gagusaak napsal(a):
Ahoj vsem posilejte sem fotecky vaschy ratlíku a kdo ma treba icq muzem o nich pokecat moje je 291-183-986

Tak to je muj milasek Rocky jak spinká s mícem...

27.2.2007 14:33

gagusaak napsal(a):
Tak to je muj milasek Rocky jak spinká s mícem...

Jejda rokynek uz zase na gauci v dece

27.2.2007 14:36

gagusaak napsal(a):
Jejda rokynek uz zase na gauci v dece

a tady na nas kouka...

27.2.2007 16:43

gagusaak napsal(a):
a tady na nas kouka...

Pinčíci jsou krásní,má asi tvrtá láska

27.2.2007 17:05

nozka napsal(a):
Pinčíci jsou krásní,má asi tvrtá láska

jo ja toto plemeno mám prpvé a jsem spokojena je ucenliví a hravy az teda ne venek to se jen trepe ale je milasek tomu memu jsou 3 měsíce a je to zlatícko..

27.2.2007 18:00

gagusaak napsal(a):
jo ja toto plemeno mám prpvé a jsem spokojena je ucenliví a hravy az teda ne venek to se jen trepe ale je milasek tomu memu jsou 3 měsíce a je to zlatícko..

Ahoj Gabi gratuluju ti k pinčovi, opravdu sis lépe vybrat nemohla Já mám pinče už 17 rok a je to opravdu ten nejlepší pes, kterého jsem kdy potkala ..... pinč je prostě malý tělem , ale obrovskýýý svým srdcem...

27.2.2007 18:42

gagusaak napsal(a):

Ahoj Gábino, taky máme fenku trpasličího pinče, je jí 20 měsíců a je to nezkrotný živel. Se synem cvičí agility, moc je oba baví a Jessica vypadá velmi nadějně. V dubnu zahajuje závodní kariéru, tak jsme na ně zvědaví. Tak si lebedí doma v kuchyni v boudičce.

27.2.2007 18:43

gagusaak napsal(a):

Takhle to Jessice sluší - stále zvědavá...

27.2.2007 18:43

gagusaak napsal(a):

Trénink na cvičák - skok

27.2.2007 18:44

gagusaak napsal(a):

Trénink - kladina

27.2.2007 18:45

gagusaak napsal(a):

Parta za cvičáku

27.2.2007 19:10

conie napsal(a):
Parta za cvičáku

My taky děláme agility, ale jenom takovou domácí lehkou....přeci jenom už mu je 17 let a bojim se, aby se mu něco nestalo, ikdyž on má pořád energie na rozdávání a pro kus žvance by se přetrhl...

27.2.2007 19:12

mikka napsal(a):
My taky děláme agility, ale jenom takovou domácí lehkou....přeci jenom už mu je 17 let a bojim se, aby se mu něco nestalo, ikdyž on má pořád energie na rozdávání a pro kus žvance by se přetrhl...

jinak oblíbené místo je jak jinak postel

27.2.2007 19:18

mikka napsal(a):
jinak oblíbené místo je jak jinak postel

naprosto miluje hrabání myšek na louce

27.2.2007 19:22

mikka napsal(a):
naprosto miluje hrabání myšek na louce

28.2.2007 21:09

gagusaak napsal(a):

Ahoj můžu se přidat k vám chovám také trpaslíčky mám dva černý s pálením fenečku a pejska. A máme k nim ještě bulteriera. Kdyžtak na našich webovkách jsou fotečky a nějaké povídání: www.pincabull.estranky.cz

28.2.2007 21:11

marketahyvlova napsal(a):
Ahoj můžu se přidat k vám chovám také trpaslíčky mám dva černý s pálením fenečku a pejska. A máme k nim ještě bulteriera. Kdyžtak na našich webovkách jsou fotečky a nějaké povídání: www.pincabull.estranky.cz

A to je naše celá smečka to nám ale hezky ladí co?

2.3.2007 09:07

A to je naše celá smečka to nám ale hezky ladí co?

tak koukaám skoro vsem vasim pinčum stojí ouska a tomu nasmeu ne nevíte proc? pridavam jeste nejake fotecky a nejste nahodou nekdo z brna ze bysme si mohly nekdy s pesanama dat sraz..

2.3.2007 20:12

gagusaak napsal(a):
tak koukaám skoro vsem vasim pinčum stojí ouska a tomu nasmeu ne nevíte proc? pridavam jeste nejake fotecky a nejste nahodou nekdo z brna ze bysme si mohly nekdy s pesanama dat sraz..

Ahoj ve standardu jsou povoleny obě variant ouška dolu i nahoru, ale obě musejí být stejně. Jak je starý tvůj pinčík? a jak se jmenuje? Díky Markéta

3.3.2007 10:52

Ahoj ve standardu jsou povoleny obě variant ouška dolu i nahoru, ale obě musejí být stejně. Jak je starý tvůj pinčík? a jak se jmenuje? Díky Markéta

mě se na pinčích líbí uši jak nahoru tak dolů, ale co fakt nemusim jsou ustřihlé uši to se mi nelíbí.Sousedka měla pinčici s ufiklýma ušima a teda hrůza - měla takový zlý výraz a když vidim u Kuldy jak věčně s ušima komunikuje a mění ssvůj výraz tak si mylim, že je ta fenka o dost ochuzená.Jenom lituju, že má Kuldu ustřihlý ocas....

12.3.2007 20:09

mikka napsal(a):
mě se na pinčích líbí uši jak nahoru tak dolů, ale co fakt nemusim jsou ustřihlé uši to se mi nelíbí.Sousedka měla pinčici s ufiklýma ušima a teda hrůza - měla takový zlý výraz a když vidim u Kuldy jak věčně s ušima komunikuje a mění ssvůj výraz tak si mylim, že je ta fenka o dost ochuzená.Jenom lituju, že má Kuldu ustřihlý ocas....

Nějak nám pinčové zapadávají :-(((....venku je tak nádherně tak celé dny trávíme venk una sluníčku

12.3.2007 20:10

mikka napsal(a):
Nějak nám pinčové zapadávají :-(((....venku je tak nádherně tak celé dny trávíme venk una sluníčku

jazýček

12.3.2007 20:17

mikka napsal(a):
Kulíšek z profilu

Kulí ani nevíš co pro mě znamenáš.......udělala bych pro tebe cokoliv na Světě - díky tobě jsem jaká jsem...nebýt tebe bůh ví kde bych ted byla. Zachránil si mě....dík za to, že jsi...

24.4.2007 12:23

mikka napsal(a):
Kulí ani nevíš co pro mě znamenáš.......udělala bych pro tebe cokoliv na Světě - díky tobě jsem jaká jsem...nebýt tebe bůh ví kde bych ted byla. Zachránil si mě....dík za to, že jsi...

Ahojky lidičko, jak koukám moc vás sem nechodí :-( to se musí změnit, tak úžesné plemeno si to zaslouží :-)

24.4.2007 12:28

Ahojky lidičko, jak koukám moc vás sem nechodí :-( to se musí změnit, tak úžesné plemeno si to zaslouží :-)

to je můj Monty s kostí co ukradnul Regouškovi na následující fotce Regoušek

24.4.2007 12:31

to je můj Monty s kostí co ukradnul Regouškovi na následující fotce Regoušek

tak to je náš Regoušek :-) s klacíkem

27.4.2007 22:32

tak to je náš Regoušek :-) s klacíkem

Tak se taky přidám s našima holkama.

1.5.2007 12:50

jarvis napsal(a):
Tak se taky přidám s našima holkama.

Jarvis, máš krásné holčičkyJe to, ale vážně škoda, že sem nikdo moc nepřispívá, to mi neříkejte, že má tohle užasný plemeno tak málo lidí :-(

1.5.2007 13:01

mikka napsal(a):
Jarvis, máš krásné holčičkyJe to, ale vážně škoda, že sem nikdo moc nepřispívá, to mi neříkejte, že má tohle užasný plemeno tak málo lidí :-(

Jo, není to modní pes, propagace skoro žádná, na internetu nenajdeš skoro žádný stránky... A přitom je to ohromný pes.

1.5.2007 13:43

jarvis napsal(a):
Jo, není to modní pes, propagace skoro žádná, na internetu nenajdeš skoro žádný stránky... A přitom je to ohromný pes.

no na jednu stranu je to možná dobře ...od kud svoje holky máš?
...Kulišek cc před 15 lety

1.5.2007 13:44

mikka napsal(a):
no na jednu stranu je to možná dobře ...od kud svoje holky máš?
...Kulišek cc před 15 lety

já tyhle staré fotky prostě miluju.

1.5.2007 13:45

mikka napsal(a):
já tyhle staré fotky prostě miluju.

tady se mnou tahle je stará už asi 16 let

1.5.2007 13:47

mikka napsal(a):
tady se mnou tahle je stará už asi 16 let

tady je Kulíškovi 8 let , tedy 9 let staré foto .....mě si prosím nevšímejte

1.5.2007 15:20

gagusaak napsal(a):

Kulíšek je pěknej ušák

1.5.2007 15:25

gagusaak napsal(a):

Starší fena je bez PP a brali jsme si jí jako 5 týdenní štěně z děsných podmínek. Podpořili jsme paní množitelku s velkým M, ale jsem za Trixinu nesmírně šťastná. To ona mi ukázala jaký je pinč bezvadný pes.
Druhá fena je s PP a je ze Švédska Doufám že z ní vyroste krasavice a budeme jezdit na výstavy. Zaím je to takový poděs, její heslo je : Zakousnout, zneškodnit a roztrhat

Odkud máš ty Kulíška ?

1.5.2007 16:04

jarvis napsal(a):
Starší fena je bez PP a brali jsme si jí jako 5 týdenní štěně z děsných podmínek. Podpořili jsme paní množitelku s velkým M, ale jsem za Trixinu nesmírně šťastná. To ona mi ukázala jaký je pinč bezvadný pes.
Druhá fena je s PP a je ze Švédska Doufám že z ní vyroste krasavice a budeme jezdit na výstavy. Zaím je to takový poděs, její heslo je : Zakousnout, zneškodnit a roztrhat

Odkud máš ty Kulíška ?

Tak Kulíška jsem si brala před 17 lety od jedné chovatelky pinčů CHS Asterix, ale už zanikla.Kulda je,ale bez pp udajně je mít měl, ale chovatelka ty papíry nějak nezařídila nebo už nevim jak to bylo, je to už přeci jen pár let.Byl oto s ní takové divné no...Jinak tady mužeš kouknout na kuldovo stránky :-) www.pinckulisek.estranky.cz

2.5.2007 21:32

mikka napsal(a):
Tak Kulíška jsem si brala před 17 lety od jedné chovatelky pinčů CHS Asterix, ale už zanikla.Kulda je,ale bez pp udajně je mít měl, ale chovatelka ty papíry nějak nezařídila nebo už nevim jak to bylo, je to už přeci jen pár let.Byl oto s ní takové divné no...Jinak tady mužeš kouknout na kuldovo stránky :-) www.pinckulisek.estranky.cz

tak to je pejsek me sestrenioce

Přidejte reakci

Přidat smajlík