gagusaak
napsal(a):
Ahoj vsem posilejte sem fotecky vaschy ratlíku a kdo ma treba icq muzem o nich pokecat moje je 291-183-986
Tak to je muj milasek Rocky jak spinká s mícem...
gagusaak
napsal(a):
Tak to je muj milasek Rocky jak spinká s mícem...
Jejda rokynek uz zase na gauci v dece
gagusaak
napsal(a):
Jejda rokynek uz zase na gauci v dece
a tady na nas kouka...
nozka
napsal(a):
Pinčíci jsou krásní,má asi tvrtá láska
jo ja toto plemeno mám prpvé a jsem spokojena je ucenliví a hravy az teda ne venek to se jen trepe ale je milasek tomu memu jsou 3 měsíce a je to zlatícko..
gagusaak
napsal(a):
jo ja toto plemeno mám prpvé a jsem spokojena je ucenliví a hravy az teda ne venek to se jen trepe ale je milasek tomu memu jsou 3 měsíce a je to zlatícko..
Ahoj Gabi gratuluju ti k pinčovi, opravdu sis lépe vybrat nemohla Já mám pinče už 17 rok a je to opravdu ten nejlepší pes, kterého jsem kdy potkala
..... pinč je prostě malý tělem , ale obrovskýýý svým srdcem...
gagusaak
napsal(a):
Ahoj vsem posilejte sem fotecky vaschy ratlíku a kdo ma treba icq muzem o nich pokecat moje je 291-183-986
Ahoj Gábino, taky máme fenku trpasličího pinče, je jí 20 měsíců a je to nezkrotný živel. Se synem cvičí agility, moc je oba baví a Jessica vypadá velmi nadějně. V dubnu zahajuje závodní kariéru, tak jsme na ně zvědaví. Tak si lebedí doma v kuchyni v boudičce.
gagusaak
napsal(a):
Takhle to Jessice sluší - stále zvědavá...
gagusaak
napsal(a):
Trénink na cvičák - skok
gagusaak
napsal(a):
Trénink - kladina
gagusaak
napsal(a):
Parta za cvičáku
conie
napsal(a):
Parta za cvičáku
My taky děláme agility, ale jenom takovou domácí lehkou....přeci jenom už mu je 17 let a bojim se, aby se mu něco nestalo, ikdyž on má pořád energie na rozdávání
a pro kus žvance by se přetrhl...
mikka
napsal(a):
My taky děláme agility, ale jenom takovou domácí lehkou....přeci jenom už mu je 17 let a bojim se, aby se mu něco nestalo, ikdyž on má pořád energie na rozdávání
a pro kus žvance by se přetrhl...
jinak oblíbené místo je jak jinak postel
mikka
napsal(a):
jinak oblíbené místo je jak jinak postel
naprosto miluje hrabání myšek na louce
gagusaak
napsal(a):
Ahoj můžu se přidat k vám chovám také trpaslíčky mám dva černý s pálením fenečku a pejska. A máme k nim ještě bulteriera. Kdyžtak na našich webovkách jsou fotečky a nějaké povídání: www.pincabull.estranky.cz
marketahyvlova
napsal(a):
Ahoj můžu se přidat k vám chovám také trpaslíčky mám dva černý s pálením fenečku a pejska. A máme k nim ještě bulteriera. Kdyžtak na našich webovkách jsou fotečky a nějaké povídání: www.pincabull.estranky.cz
A to je naše celá smečka to nám ale hezky ladí co?
marketahyvlova
napsal(a):
A to je naše celá smečka to nám ale hezky ladí co?
tak koukaám skoro vsem vasim pinčum stojí ouska a tomu nasmeu ne nevíte proc? pridavam jeste nejake fotecky a nejste nahodou nekdo z brna ze bysme si mohly nekdy s pesanama dat sraz..
gagusaak
napsal(a):
tak koukaám skoro vsem vasim pinčum stojí ouska a tomu nasmeu ne nevíte proc? pridavam jeste nejake fotecky a nejste nahodou nekdo z brna ze bysme si mohly nekdy s pesanama dat sraz..
Ahoj ve standardu jsou povoleny obě variant ouška dolu i nahoru, ale obě musejí být stejně. Jak je starý tvůj pinčík? a jak se jmenuje? Díky Markéta
marketahyvlova
napsal(a):
Ahoj ve standardu jsou povoleny obě variant ouška dolu i nahoru, ale obě musejí být stejně. Jak je starý tvůj pinčík? a jak se jmenuje? Díky Markéta
mě se na pinčích líbí uši jak nahoru tak dolů, ale co fakt nemusim jsou ustřihlé uši to se mi nelíbí.Sousedka měla pinčici s ufiklýma ušima a teda hrůza - měla takový zlý výraz a když vidim u Kuldy jak věčně s ušima komunikuje a mění ssvůj výraz tak si mylim, že je ta fenka o dost ochuzená.Jenom lituju, že má Kuldu ustřihlý ocas....
mikka
napsal(a):
mě se na pinčích líbí uši jak nahoru tak dolů, ale co fakt nemusim jsou ustřihlé uši to se mi nelíbí.Sousedka měla pinčici s ufiklýma ušima a teda hrůza - měla takový zlý výraz a když vidim u Kuldy jak věčně s ušima komunikuje a mění ssvůj výraz tak si mylim, že je ta fenka o dost ochuzená.Jenom lituju, že má Kuldu ustřihlý ocas....
Nějak nám pinčové zapadávají :-(((....venku je tak nádherně tak celé dny trávíme venk una sluníčku
mikka
napsal(a):
Nějak nám pinčové zapadávají :-(((....venku je tak nádherně tak celé dny trávíme venk una sluníčku
jazýček
mikka
napsal(a):
Kulíšek z profilu
Kulí ani nevíš co pro mě znamenáš.......udělala bych pro tebe cokoliv na Světě - díky tobě jsem jaká jsem...nebýt tebe bůh ví kde bych ted byla. Zachránil si mě....dík za to, že jsi...
mikka
napsal(a):
Kulí ani nevíš co pro mě znamenáš.......udělala bych pro tebe cokoliv na Světě - díky tobě jsem jaká jsem...nebýt tebe bůh ví kde bych ted byla. Zachránil si mě....dík za to, že jsi...
Ahojky lidičko, jak koukám moc vás sem nechodí :-( to se musí změnit, tak úžesné plemeno si to zaslouží :-)
marketahyvlova
napsal(a):
Ahojky lidičko, jak koukám moc vás sem nechodí :-( to se musí změnit, tak úžesné plemeno si to zaslouží :-)
to je můj Monty s kostí co ukradnul Regouškovi na následující fotce Regoušek
marketahyvlova
napsal(a):
to je můj Monty s kostí co ukradnul Regouškovi na následující fotce Regoušek
tak to je náš Regoušek :-) s klacíkem
marketahyvlova
napsal(a):
tak to je náš Regoušek :-) s klacíkem
Tak se taky přidám s našima holkama.
jarvis
napsal(a):
Tak se taky přidám s našima holkama.
Jarvis, máš krásné holčičkyJe to, ale vážně škoda, že sem nikdo moc nepřispívá, to mi neříkejte, že má tohle užasný plemeno tak málo lidí :-(
mikka
napsal(a):
Jarvis, máš krásné holčičkyJe to, ale vážně škoda, že sem nikdo moc nepřispívá, to mi neříkejte, že má tohle užasný plemeno tak málo lidí :-(
Jo, není to modní pes, propagace skoro žádná, na internetu nenajdeš skoro žádný stránky... A přitom je to ohromný pes.
jarvis
napsal(a):
Jo, není to modní pes, propagace skoro žádná, na internetu nenajdeš skoro žádný stránky... A přitom je to ohromný pes.
no na jednu stranu je to možná dobře ...od kud svoje holky máš?
...Kulišek cc před 15 lety
mikka
napsal(a):
no na jednu stranu je to možná dobře ...od kud svoje holky máš?
...Kulišek cc před 15 lety
já tyhle staré fotky prostě miluju.
mikka
napsal(a):
já tyhle staré fotky prostě miluju.
tady se mnou tahle je stará už asi 16 let
mikka
napsal(a):
tady se mnou tahle je stará už asi 16 let
tady je Kulíškovi 8 let , tedy 9 let staré foto .....mě si prosím nevšímejte
gagusaak
napsal(a):
Kulíšek je pěknej ušák
gagusaak
napsal(a):
Starší fena je bez PP a brali jsme si jí jako 5 týdenní štěně z děsných podmínek. Podpořili jsme paní množitelku s velkým M, ale jsem za Trixinu nesmírně šťastná. To ona mi ukázala jaký je pinč bezvadný pes.
Druhá fena je s PP a je ze Švédska Doufám že z ní vyroste krasavice a budeme jezdit na výstavy. Zaím je to takový poděs, její heslo je : Zakousnout, zneškodnit a roztrhat
Odkud máš ty Kulíška ?
jarvis
napsal(a):
Starší fena je bez PP a brali jsme si jí jako 5 týdenní štěně z děsných podmínek. Podpořili jsme paní množitelku s velkým M, ale jsem za Trixinu nesmírně šťastná. To ona mi ukázala jaký je pinč bezvadný pes.
Druhá fena je s PP a je ze Švédska Doufám že z ní vyroste krasavice a budeme jezdit na výstavy. Zaím je to takový poděs, její heslo je : Zakousnout, zneškodnit a roztrhat
Odkud máš ty Kulíška ?
Tak Kulíška jsem si brala před 17 lety od jedné chovatelky pinčů CHS Asterix, ale už zanikla.Kulda je,ale bez pp udajně je mít měl, ale chovatelka ty papíry nějak nezařídila nebo už nevim jak to bylo, je to už přeci jen pár let.Byl oto s ní takové divné no...Jinak tady mužeš kouknout na kuldovo stránky :-) www.pinckulisek.estranky.cz
mikka
napsal(a):
Tak Kulíška jsem si brala před 17 lety od jedné chovatelky pinčů CHS Asterix, ale už zanikla.Kulda je,ale bez pp udajně je mít měl, ale chovatelka ty papíry nějak nezařídila nebo už nevim jak to bylo, je to už přeci jen pár let.Byl oto s ní takové divné no...Jinak tady mužeš kouknout na kuldovo stránky :-) www.pinckulisek.estranky.cz
tak to je pejsek me sestrenioce