majdrous
napsal(a):
Tak mě napadlo založit pro jejich páníky a příznivce fórum.
Retrívrů je všude plno, tak si jedno fórum zaslouží . Vkládejte sem fotky a pište, co Vás jen napadne.
Tak já začnu. Mám jednoho střeštěnýho labradora a moc bych si přála fenku flata. Tak jestli tady někdo fletíka má, tak dejte vědět. Ráda bych se o nich toho dozvěděla co nejvíc.
Můj labík
majdrous
napsal(a):
Tak já začnu. Mám jednoho střeštěnýho labradora a moc bych si přála fenku flata. Tak jestli tady někdo fletíka má, tak dejte vědět. Ráda bych se o nich toho dozvěděla co nejvíc.
Můj labík
Gaučing
majdrous
napsal(a):
Retrívrů je všude plno, tak si jedno fórum zaslouží . Vkládejte sem fotky a pište, co Vás jen napadne.
Tak prikladam jednu sucku GR, ktoru obcas chodim vencit
gupka
napsal(a):
Tak prikladam jednu sucku GR, ktoru obcas chodim vencit
dalsia
gupka
napsal(a):
Este jedna
A posledna, s kamaratkinym psom, v pozadi prdelka toho mojho
gupka
napsal(a):
A posledna, s kamaratkinym psom, v pozadi prdelka toho mojho
Moje Roxana teď jí je 6 měsíců. A to co se o zl.retrívrech říká je pravda. je strašně hodná, miluje všechny a všechno co se pohne. snaží se mi ve všech vyhovět. je strašně přítulná skvělá atd. je to prostě Roxa
. vím že to si myslí o svých psech všichni, ale píšu jaká je -nejlepší přítel člověka
freonka
napsal(a):
Moje Roxana teď jí je 6 měsíců. A to co se o zl.retrívrech říká je pravda. je strašně hodná, miluje všechny a všechno co se pohne. snaží se mi ve všech vyhovět. je strašně přítulná skvělá atd. je to prostě Roxa
. vím že to si myslí o svých psech všichni, ale píšu jaká je -nejlepší přítel člověka
další
majdrous
napsal(a):
Moje Besynka. Brzy chystáme 1. narozeninovou oslavu
harryz
napsal(a):
Moje Besynka. Brzy chystáme 1. narozeninovou oslavu
ve svojem pelíšku
harryz
napsal(a):
ve svojem pelíšku
s jejím velkým kamarádem tenisákem
majdrous
napsal(a):
Můj labík
Ahoj, taky mám retrívra a to tedy jednu veselou flatí slečnu :) Když tak se zeptej, co by tě zajímalo, možná spíš do mailíku, protože na ifauně jsem dost málo, v každým případě ráda odpovím na dotazy
harryz
napsal(a):
s jejím velkým kamarádem tenisákem
Dvouletá slečna :-)
lucie x
napsal(a):
Dvouletá slečna :-)
Zdravím všecky retrívry a jejich páníky.
Ty holky labradoří jsou moc pěkné. A Bessynka jak pěkně pózuje .
Ta hnědá slečna leží přesně jak náš labík, ten má pelech asi tak stejně velkej a vždy si lehne tak nějak šikmo, že má hlavu na podlaze.
Dělá tady někdo working testy? Tento sport mě docela hodně zaujal a jestli někdy budu mít moje vytoužené štěně, tak bych se working testům ráda věnovala. Náš labrouš je retrívr neaportovací, občas veme do tlamy nějakou hračku, či klacek a brzo ho to vždy přejde. Slyšela jsem o nuceném aportu, nevíte někdo jak se tato metoda provádí?
Dík za každou odpověd.
Náš miláček špinavý, aneb když panička nedává pozor .
majdrous
napsal(a):
Ta hnědá slečna leží přesně jak náš labík, ten má pelech asi tak stejně velkej a vždy si lehne tak nějak šikmo, že má hlavu na podlaze.
Dělá tady někdo working testy? Tento sport mě docela hodně zaujal a jestli někdy budu mít moje vytoužené štěně, tak bych se working testům ráda věnovala. Náš labrouš je retrívr neaportovací, občas veme do tlamy nějakou hračku, či klacek a brzo ho to vždy přejde. Slyšela jsem o nuceném aportu, nevíte někdo jak se tato metoda provádí?
Dík za každou odpověd.
Málem jsem zapoměla pochválit holky goldení, ty jsou taky moc krásný. Retrívří jsou prostě všici k "sežrání" .
Taky se Vaši miláčci válí rádi ve všech těch fujtajblech. Náš Rikouš se válí ve všem možnym i nemožnym. Jeho specialita je buvolí kost, hned jak mu ji dám, tak se v ní pěkně vyválí, pak ji buď rozkouše na miniaturní kousíčky a nebo ji zahrabe na zahradě . Jednou se dokonce vyválel v leklé rybě a to Vám nepřeju ten smrad
, to bylo opravdu nechutný.
majdrous
napsal(a):
Dík za každou odpověd.
Jo Besy rozená fotomodelka
A s tím válením v hnusech máme taky bohaté zkušenosti. No nejvíc se jí líbí psí hovínka (jednou narazila bohužel i na lidské)No hnus!
Je s nimi prostě někdy potíž
majdrous
napsal(a):
Jedna pracovní mojí skoro dvouleté holčiny
petruska
napsal(a):
Jedna pracovní mojí skoro dvouleté holčiny
A jedna spící
majdrous
napsal(a):
Bára