Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2007 15:36

Tak mě napadlo založit pro jejich páníky a příznivce fórum.
Retrívrů je všude plno, tak si jedno fórum zaslouží . Vkládejte sem fotky a pište, co Vás jen napadne.

28.2.2007 15:41

majdrous napsal(a):
Retrívrů je všude plno, tak si jedno fórum zaslouží . Vkládejte sem fotky a pište, co Vás jen napadne.

Tak já začnu. Mám jednoho střeštěnýho labradora a moc bych si přála fenku flata. Tak jestli tady někdo fletíka má, tak dejte vědět. Ráda bych se o nich toho dozvěděla co nejvíc.

Můj labík

28.2.2007 15:44

majdrous napsal(a):
Tak já začnu. Mám jednoho střeštěnýho labradora a moc bych si přála fenku flata. Tak jestli tady někdo fletíka má, tak dejte vědět. Ráda bych se o nich toho dozvěděla co nejvíc.

Můj labík

Gaučing

28.2.2007 15:46

majdrous napsal(a):
Gaučing

Jedna skákací

28.2.2007 15:59

majdrous napsal(a):

Tak prikladam jednu sucku GR, ktoru obcas chodim vencit

28.2.2007 15:59

gupka napsal(a):
Tak prikladam jednu sucku GR, ktoru obcas chodim vencit

dalsia

28.2.2007 16:01

gupka napsal(a):
Este jedna

A posledna, s kamaratkinym psom, v pozadi prdelka toho mojho

28.2.2007 17:00

gupka napsal(a):
A posledna, s kamaratkinym psom, v pozadi prdelka toho mojho

Moje Roxana teď jí je 6 měsíců. A to co se o zl.retrívrech říká je pravda. je strašně hodná, miluje všechny a všechno co se pohne. snaží se mi ve všech vyhovět. je strašně přítulná skvělá atd. je to prostě Roxa. vím že to si myslí o svých psech všichni, ale píšu jaká je -nejlepší přítel člověka

28.2.2007 17:06

freonka napsal(a):
Moje Roxana teď jí je 6 měsíců. A to co se o zl.retrívrech říká je pravda. je strašně hodná, miluje všechny a všechno co se pohne. snaží se mi ve všech vyhovět. je strašně přítulná skvělá atd. je to prostě Roxa. vím že to si myslí o svých psech všichni, ale píšu jaká je -nejlepší přítel člověka

další

28.2.2007 18:12

majdrous napsal(a):

Moje Besynka. Brzy chystáme 1. narozeninovou oslavu

28.2.2007 18:14

harryz napsal(a):
Moje Besynka. Brzy chystáme 1. narozeninovou oslavu

ve svojem pelíšku

28.2.2007 18:16

harryz napsal(a):
ve svojem pelíšku

s jejím velkým kamarádem tenisákem

28.2.2007 19:05

majdrous napsal(a):

Můj labík

Ahoj, taky mám retrívra a to tedy jednu veselou flatí slečnu :) Když tak se zeptej, co by tě zajímalo, možná spíš do mailíku, protože na ifauně jsem dost málo, v každým případě ráda odpovím na dotazy

28.2.2007 19:36

harryz napsal(a):
s jejím velkým kamarádem tenisákem

Dvouletá slečna :-)

2.3.2007 18:26

lucie x napsal(a):
Dvouletá slečna :-)

Zdravím všecky retrívry a jejich páníky.
Ty holky labradoří jsou moc pěkné. A Bessynka jak pěkně pózuje .
Ta hnědá slečna leží přesně jak náš labík, ten má pelech asi tak stejně velkej a vždy si lehne tak nějak šikmo, že má hlavu na podlaze.

Dělá tady někdo working testy? Tento sport mě docela hodně zaujal a jestli někdy budu mít moje vytoužené štěně, tak bych se working testům ráda věnovala. Náš labrouš je retrívr neaportovací, občas veme do tlamy nějakou hračku, či klacek a brzo ho to vždy přejde. Slyšela jsem o nuceném aportu, nevíte někdo jak se tato metoda provádí?
Dík za každou odpověd.

Náš miláček špinavý, aneb když panička nedává pozor .

2.3.2007 18:46

majdrous napsal(a):
Ta hnědá slečna leží přesně jak náš labík, ten má pelech asi tak stejně velkej a vždy si lehne tak nějak šikmo, že má hlavu na podlaze.

Dělá tady někdo working testy? Tento sport mě docela hodně zaujal a jestli někdy budu mít moje vytoužené štěně, tak bych se working testům ráda věnovala. Náš labrouš je retrívr neaportovací, občas veme do tlamy nějakou hračku, či klacek a brzo ho to vždy přejde. Slyšela jsem o nuceném aportu, nevíte někdo jak se tato metoda provádí?
Dík za každou odpověd.

Málem jsem zapoměla pochválit holky goldení, ty jsou taky moc krásný. Retrívří jsou prostě všici k "sežrání" .

Taky se Vaši miláčci válí rádi ve všech těch fujtajblech. Náš Rikouš se válí ve všem možnym i nemožnym. Jeho specialita je buvolí kost, hned jak mu ji dám, tak se v ní pěkně vyválí, pak ji buď rozkouše na miniaturní kousíčky a nebo ji zahrabe na zahradě . Jednou se dokonce vyválel v leklé rybě a to Vám nepřeju ten smrad , to bylo opravdu nechutný.

2.3.2007 21:44

majdrous napsal(a):

Dík za každou odpověd.

Jo Besy rozená fotomodelka
A s tím válením v hnusech máme taky bohaté zkušenosti. No nejvíc se jí líbí psí hovínka (jednou narazila bohužel i na lidské)No hnus!
Je s nimi prostě někdy potíž

2.3.2007 21:45

majdrous napsal(a):

Jedna pracovní mojí skoro dvouleté holčiny

2.3.2007 21:47

petruska napsal(a):
Jedna pracovní mojí skoro dvouleté holčiny

A jedna spící

2.3.2007 21:55

majdrous napsal(a):

Bára

2.3.2007 22:01

litanie napsal(a):
Bára

jedna odpočinková

Přidejte reakci

Přidat smajlík