Štěňata bez PP od Ilony Mudrové

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2007 12:04

Dobrý den, četl jsem v Annonci inzerát na prodej Rotiku od paní Mudrové. Bohužel, nemám možnost ověřit si solidnost této chovné stanice. Prý prodává i jorkšíry. Nemáte někdo zkušenosti, reference?

2.3.2007 12:27

babua napsal(a):
Dobrý den, četl jsem v Annonci inzerát na prodej Rotiku od paní Mudrové. Bohužel, nemám možnost ověřit si solidnost této chovné stanice. Prý prodává i jorkšíry. Nemáte někdo zkušenosti, reference?

No, když jsou bez PP tak chovatelskou stanici nemá. Chovná je leda tak fena, a ne stanice....

2.3.2007 12:30

danan napsal(a):
No, když jsou bez PP tak chovatelskou stanici nemá. Chovná je leda tak fena, a ne stanice....

Oná má chovatelskou stanici, ale dělala nějaké podvody a tak jí vzali členství v rtw klubu. Od ní nebrat!!!Když už chcete bez PP, tak si raději vyberte někoho, kdo má jen jednu fenku doma jako mazlíka. Jinak na www.rtw.cz jsou nalevo o ní články...

2.3.2007 12:36

ruru napsal(a):
Oná má chovatelskou stanici, ale dělala nějaké podvody a tak jí vzali členství v rtw klubu. Od ní nebrat!!!Když už chcete bez PP, tak si raději vyberte někoho, kdo má jen jednu fenku doma jako mazlíka. Jinak na www.rtw.cz jsou nalevo o ní články...

Tak to jo, sem se tam dívala. No jo, každý člověk je koumák....

Já osobně bych bez PP nebrala.
Je lepší se obrátit na chovatelský klub, aby chovatelé poradili.

2.3.2007 12:47

danan napsal(a):

Na tom www.rtw.cz je i databáze nakrytých fen, kdyby si to zadavatel rozmyslel a chtěl s PP, ale už je to dost probraný...

2.3.2007 12:50

danan napsal(a):

Kamarádka má od p.Mudrové fenu RTW, dnes ji bude už asi 9 let.fena je fakt povedená,ale ty doby jsou už dávno minulé....několikrát se k nám dostali od ni psi do utulku a to s papírovým RTW nemělo nic společného.Od ní bych si psa nevzala .

2.3.2007 13:22

nada napsal(a):
Kamarádka má od p.Mudrové fenu RTW, dnes ji bude už asi 9 let.fena je fakt povedená,ale ty doby jsou už dávno minulé....několikrát se k nám dostali od ni psi do utulku a to s papírovým RTW nemělo nic společného.Od ní bych si psa nevzala .

Větší podvodnici, než Mudrovou neznám
Na výstavě není schopná ani svoje psy sama vystavit a cpe je lidem, kterým pak dluží peníze za vystavení

3.3.2007 22:43

babua napsal(a):

neznám, ale jen tak pro info, mrkněte na zvířetník a tam jsou články jedné paní "chovatelky" jak množí na své obří yorkšířici - její vrh byl myslím 7!!štěňat. No to já jen tak, ať se podíváte, co vše se dnes za yorky považuje a za co se berou velký prachy.
http://neviditelnypes.zpravy.cz/p_zviretnik.asp? r=p_zviretnik&c=A060126_ 201239_p_zviretnik_dru

jinak jede dál, už mají štěňata i tato štěňata. Druhé hárání a jedou!

Přidejte reakci

Přidat smajlík