z8
napsal(a):
Ahoj!Ukládejte sem prosím fotečky Bostonského teriéra!Jednou bych si ho chtěla pořídit....
Jsou roztomilí....
Ale bohužel nevím nic o jejich povaze...Tak sem kdyžtak i něco připište o jejich povaze..
Děkuji!
Já začnu-z webu
snad se páník neurazí
Gwendolin od Kopce Zebínna
liska
napsal(a):
nějaké další fotky? nebo dávejte znovu ty samé, už zmizely.
Díky
Naše dvojka
z8
napsal(a):
Ahoj!Ukládejte sem prosím fotečky Bostonského teriéra!Jednou bych si ho chtěla pořídit....
Jsou roztomilí....
Ale bohužel nevím nic o jejich povaze...Tak sem kdyžtak i něco připište o jejich povaze..
Děkuji!
Já začnu-z webu
snad se páník neurazí
Deryl z Kamenné ulice
hamarbox
napsal(a):
Bostonci mají úžasnou povahu. Veselí, hraví, sportovně založení, poslušní a spolehliví. Prostě zmenšenina boxera. Je to malý pes, s velkým srdcem. Každému ho doporučuji. Měla jsem fenku a teď máme pejska a jsou úžasní.
Nejsou v povaze podobní brabantíkům? Vzhledově si podobní jsou :) Já chovám brabantíka - fenku. Je skvělá, nejvěrnější rypáček
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.