Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2007 09:01

Dobré ránko všem, jedno foto ze včerejška

25.3.2007 10:05

dargan napsal(a):

Dáší, ta jsou skvělá A koukám, že všechna tmavoučká

25.3.2007 10:24

eavy napsal(a):
Dáší, ta jsou skvělá A koukám, že všechna tmavoučká

Jo jo, Verči, zatím všechna tmavá, několik bílých nohou a i nějaký ten bílý čumáček se mezi nima najde.

25.3.2007 13:01

dargan napsal(a):
Jo jo, Verči, zatím všechna tmavá, několik bílých nohou a i nějaký ten bílý čumáček se mezi nima najde.

Nádhera....a jak jsou pěkně vychovaní...srovnaní podle pravítka maminka je zřejmě perfekcionistka

26.3.2007 09:37

dargan napsal(a):

Téda Dáši, to je nádhera! Už se nemůžu dočkat vlastních. Mišule je abnormálně žravá a i když jí krotím, tak šíleně přibírá. Asi se chystá porodit slony, jestli tam jsou opravdu jenom tři. Tak mám trochu obavu.

26.3.2007 16:07

pvc napsal(a):
Téda Dáši, to je nádhera! Už se nemůžu dočkat vlastních. Mišule je abnormálně žravá a i když jí krotím, tak šíleně přibírá. Asi se chystá porodit slony, jestli tam jsou opravdu jenom tři. Tak mám trochu obavu.

Dášo - tak koukám,že nejste žádný troškaři
tak hlavně at je vše v pořádku a mimča rostou do krásy
...a zůstává nějaké doma??

26.3.2007 19:01

dargan napsal(a):

Kuk

26.3.2007 21:35

kaca napsal(a):
Kuk

Ahoj Dáši.gratulujeme !!!!! chceme detaily.

27.3.2007 15:02

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Dáši.gratulujeme !!!!! chceme detaily.

Ahoj .Také se připojuji ke gratulaci k takové krásné nadílce miminek.
Jelikož vlastním dva hovawarty /a do budoucna by k nim měl přibýt nějaký ten kavkazan,/
zdokonaluji své vědomosti o svých mazlíčcích na hoviportále.Jsou to pěkně udělané stránky,které se zabývají výlučně hovawartí tématikou.Zkuste tam někdo juknout a vytvořit něco podobného pro kavkazáky.Myslím,že by si tak úžasné plemeno zasloužilo mít svůj vlastní portál.Klubové stránky jsou tak strohé a neosobní .Přeji krásný den vám všem i vašim úžasným psím kámošům. Karolina
odkaz :hoviportal.com

27.3.2007 16:42

carjack napsal(a):
Ahoj .Také se připojuji ke gratulaci k takové krásné nadílce miminek.
Jelikož vlastním dva hovawarty /a do budoucna by k nim měl přibýt nějaký ten kavkazan,/
zdokonaluji své vědomosti o svých mazlíčcích na hoviportále.Jsou to pěkně udělané stránky,které se zabývají výlučně hovawartí tématikou.Zkuste tam někdo juknout a vytvořit něco podobného pro kavkazáky.Myslím,že by si tak úžasné plemeno zasloužilo mít svůj vlastní portál.Klubové stránky jsou tak strohé a neosobní .Přeji krásný den vám všem i vašim úžasným psím kámošům. Karolina
odkaz :hoviportal.com

Ještě jednou děkuji všem gratulantům!
Karolíno, koukni na http://mujweb.cz/www/lajdn1/hlavnimenu.htm, myslím, že o kavkazech je tam úplně všecko

27.3.2007 18:04

dargan napsal(a):

Karolíno zdravím
jak je na na cvičáku?
Tak tady jedna řádící

27.3.2007 18:04

dargan napsal(a):

27.3.2007 18:05

dargan napsal(a):

28.3.2007 07:35

nada napsal(a):

Nadi, co to máš za hromadu chlupů? To jsou psi?

28.3.2007 07:48

danan napsal(a):
Nadi, co to máš za hromadu chlupů? To jsou psi?

Nedá mi to, abych nenapsala jeden smutný příběh kavkazanovi....kolega mi včera vyprávěl o jednom psovi, který byl na dvorku, lidičky ho měli rádi....snad....a občas ho pustli na ulici, ať si lítá. Jenže začal strašit lidi. Jak moc, nevím, jen co mi říkal (je trochu takový Baron Prášil, takže se mu nedá všechno úplně věřit...). Jednu paní pokousal, ale spíš že měla jen pohmožděnou ruku. Tak se na obci domluvili, že se s tím pouštěním musí něco udělat a pes se musí zabezpečit. Tak šel za majitelem, jako zástupce starosty, a domluvil se s ním, že pesana musí zabezpečit, aby se nestalo něštěstí. Pán to prý vzal rozumně, ale o to hůř už jeho stará matka. Ta se prý začala rozčilovat, že jim nakázal psa utratit a takový řeči.....takže průkak....jenže, po nějaké době, tuším necelý půl rok pes vystartoval po jejich malé holčičce, a v neděli ho dali utratit......nebo spíš si pro něj přišli nějací divní kluci....

Vážně nechápu, proč takový veliký zvíře nechají bez výchovy, ani neuznají, když je někdo upozorní na možné nebezpečí a nakonec to odnese chudák pes....je mi z toho smutno

28.3.2007 13:15

nada napsal(a):
Karolíno zdravím
jak je na na cvičáku?
Tak tady jedna řádící

Naďo,také moc zdravím.
My ostudy jsme nebyli na cvičáku ani nepamatuju.Tak trénujeme "sedni,lehni "doma..Nějak nás pořád drtí choroby.Snad se to brzy zlepší. Ty fotky jsou moc pěkný."Ať se mládí vydovádí."

31.3.2007 18:23

dargan napsal(a):

Nějak nám to tady usnulo, že by jarní únava?
Kdopak z vás zítra vyráží na bonitaci? Já vyrážím s Bondem až na tu podzimní, u syna se objevilo ze dne na den astma a tak teď trávíme spoustu času po nemocnicích a různých vyšetřeních. Doufám, že se to všechno trochu uklidní a já zase budu mít čas na hafánky .

1.4.2007 19:49

kaca napsal(a):
Nějak nám to tady usnulo, že by jarní únava?
Kdopak z vás zítra vyráží na bonitaci? Já vyrážím s Bondem až na tu podzimní, u syna se objevilo ze dne na den astma a tak teď trávíme spoustu času po nemocnicích a různých vyšetřeních. Doufám, že se to všechno trochu uklidní a já zase budu mít čas na hafánky .

jedno foto z dnešní procházky

1.4.2007 19:50

stana zem napsal(a):
jedno foto z dnešní procházky

A ještě Nabat,aby mu to nebylo líto

cipalka

1.4.2007 20:37
cipalka

stana zem napsal(a):
A ještě Nabat,aby mu to nebylo líto

Ahoj všichni,
nemám toho moc, ale aspoň pár fotek z dnešní bonitace
Návštěvníci: Audrey Něžný obr ("Cvakačka" ) a Béďa od Stříbřeckých rybníků

cipalka

1.4.2007 20:38
cipalka

cipalka napsal(a):
Ahoj všichni,
nemám toho moc, ale aspoň pár fotek z dnešní bonitace
Návštěvníci: Audrey Něžný obr ("Cvakačka" ) a Béďa od Stříbřeckých rybníků

?

cipalka

1.4.2007 20:41
cipalka

cipalka napsal(a):

Prdim na figuranta, budu se radši opalovat

cipalka

1.4.2007 20:42
cipalka

cipalka napsal(a):
Prdim na figuranta, budu se radši opalovat

Matiss Lištička

cipalka

1.4.2007 20:43
cipalka

cipalka napsal(a):
Matiss Lištička

Tak pojď, srabe!

cipalka

1.4.2007 20:44
cipalka

cipalka napsal(a):
Tak pojď, srabe!

?

cipalka

1.4.2007 20:45

cipalka

1.4.2007 20:46
cipalka

cipalka napsal(a):
Ganibal

A pár fotek z rodinného alba
Cipískova máma Boominka

cipalka

1.4.2007 20:46
cipalka

cipalka napsal(a):
A pár fotek z rodinného alba
Cipískova máma Boominka

cipalka

1.4.2007 20:47
cipalka

cipalka napsal(a):

ségra Éliška

cipalka

1.4.2007 20:48
cipalka

cipalka napsal(a):
ségra Éliška

sestřenka Darlenka

cipalka

1.4.2007 20:50
cipalka

cipalka napsal(a):
sestřenka Darlenka

Lajdňačky
A tím končím, vaše Máňa

1.4.2007 20:52

cipalka napsal(a):
Lajdňačky
A tím končím, vaše Máňa

ahoj Alko no paráda, pěkný fotky! a jak bylo na bonitaci?

cipalka

1.4.2007 21:05
cipalka

bllerkovaci napsal(a):
ahoj Alko no paráda, pěkný fotky! a jak bylo na bonitaci?

Ahoj Zuzo, no v mém případě to bylo krátké a výstižné, dneska jsem měla návštěvní den

1.4.2007 21:07

cipalka napsal(a):
Ahoj Zuzo, no v mém případě to bylo krátké a výstižné, dneska jsem měla návštěvní den

no to Ti závidím hned bych si taky udělala výlet...

2.4.2007 08:13

bllerkovaci napsal(a):
no to Ti závidím hned bych si taky udělala výlet...

ahoj všichni, hezké fota také jsem se chtěla jet podívat ale nějak to nešlo, tak jedno foto s námluv

2.4.2007 08:47

cipalka napsal(a):
Lajdňačky
A tím končím, vaše Máňa

Ahoj holky,
tak kde máte víc fotek? Libo, Naďo? Šup sem s nima

2.4.2007 09:36

dargan napsal(a):

Ahoj lidičky, koukám, že moc fotek z bonitace zatím není . A vítám Stáňu .
Dneska jsem to ještě riskla a šla do práce, Mišule se pořád nějak netváří, že by se něco chystalo. Včera ještě lítala jak poděs, tak uvidíme zítra. Jen doufám, že nebudu muset lovit štěňata z nory pod dřevem.

2.4.2007 09:58

pvc napsal(a):
Dneska jsem to ještě riskla a šla do práce, Mišule se pořád nějak netváří, že by se něco chystalo. Včera ještě lítala jak poděs, tak uvidíme zítra. Jen doufám, že nebudu muset lovit štěňata z nory pod dřevem.

Petro ono je teplo, ona by to v té noře taky zvládla Jen je otázka, jestli by si je potom z té nory nechala taky sebrat

2.4.2007 10:08

pvc napsal(a):

Ahoj všichni, Moniko, co štěníci, už jsou? Jestli jo, tak přeju jen to nejlepší všem, mamině i štěníkům! My právě procházíme šílenou mastitídou, doteď jsem netušila co je to za hrůzu.
Petro držím palce, ať to proběhne hladce a Miška ať na Tě počká. A Maruško Vám přeju, aby ty námluvy byly úspěšné

2.4.2007 10:23

pvc napsal(a):

Tak přidávám nějaké fotky z bonitace. Není jich mnoho, zbytek budu pokračovat, až mi je přepošlou co jsem nafotila z jiného foťáku (Pro Zuzku N., víš jak jsem psala, že jsou věci mezi nebem a zemí, které není v mých silách ovlivnit ? Tak se to potvrdilo a ačkoliv můj foťák před týdnem u Alky bez problémů fotil jako zběsilý, tak u bonitace si opět zastávkoval )

Klučina Erudit - z posledního vrhu

2.4.2007 10:24

lmusa napsal(a):
Tak přidávám nějaké fotky z bonitace. Není jich mnoho, zbytek budu pokračovat, až mi je přepošlou co jsem nafotila z jiného foťáku (Pro Zuzku N., víš jak jsem psala, že jsou věci mezi nebem a zemí, které není v mých silách ovlivnit ? Tak se to potvrdilo a ačkoliv můj foťák před týdnem u Alky bez problémů fotil jako zběsilý, tak u bonitace si opět zastávkoval )

Audrey Něžný obr - taky návštěvník

2.4.2007 10:26

lmusa napsal(a):

Armela Šejtanova smečka

2.4.2007 10:27

lmusa napsal(a):
Audrey Něžný obr - taky návštěvník

Opál Lištička

2.4.2007 10:28

lmusa napsal(a):
Opál Lištička

Ještě Opál

2.4.2007 10:29

lmusa napsal(a):
Armela Šejtanova smečka

A ještě Armela

2.4.2007 10:30

lmusa napsal(a):
A ještě Armela

Da-Mi-Bur Erudit

2.4.2007 10:32

lmusa napsal(a):
Da-Mi-Bur Erudit

Finist iz Legendy Kavkaza

2.4.2007 10:34

lmusa napsal(a):
Finist iz Legendy Kavkaza

Olivia Lištička

2.4.2007 10:35

lmusa napsal(a):
Olivia Lištička

Hargan z Azgiru

2.4.2007 10:37

lmusa napsal(a):
Hargan z Azgiru

Cassia Šejtanova smečka

2.4.2007 10:40

marie m napsal(a):
ahoj všichni, hezké fota také jsem se chtěla jet podívat ale nějak to nešlo, tak jedno foto s námluv

Ahoj Maruš Těm to sluší, úplné svatební foto

2.4.2007 11:00

lmusa napsal(a):
Cassia Šejtanova smečka

Dášo štěníci nejsou - nebudou - ač na sonu byli- někdy se holt stane ...
Jinak Líbo fotky dobrý - jen Opál tam fakt nebyl a ne fotech máš Biondinu Nufiru
No a já nakonec na bonitaci ač u zdroje, nevyfotila ani jednu fotečku

2.4.2007 11:02

monika s napsal(a):
Jinak Líbo fotky dobrý - jen Opál tam fakt nebyl a ne fotech máš Biondinu Nufiru

Jo a Dášo dobře ten zánět zvládněte

2.4.2007 11:12

monika s napsal(a):
Jo a Dášo dobře ten zánět zvládněte

Moni, nebudou??? Tak jste ten jeden z mála případů co se štěnda vstřebaly, škoda, snad příště!
A ten zánět, no, jsme ve stadiu prasklého prsa, takže žádná sranda. Asi bych měla "poděkovat" všem dobrákům, co nám přáli hodně mlíčka ...

2.4.2007 11:17

dargan napsal(a):
Moni, nebudou??? Tak jste ten jeden z mála případů co se štěnda vstřebaly, škoda, snad příště!
A ten zánět, no, jsme ve stadiu prasklého prsa, takže žádná sranda. Asi bych měla "poděkovat" všem dobrákům, co nám přáli hodně mlíčka ...

Hmmm, tak tady už asi babské rady - alias tvaroh a cibule moc nepomůžou Tak ať je to brzy dobrý a ať cecík zachráníte...
Škoda to je, ale co naděláme, hlavně že jsme zdraví

2.4.2007 11:31

monika s napsal(a):
Hmmm, tak tady už asi babské rady - alias tvaroh a cibule moc nepomůžou Tak ať je to brzy dobrý a ať cecík zachráníte...
Škoda to je, ale co naděláme, hlavně že jsme zdraví

Ahoj holky
Fotky dodám navečír :-)))
Alko prosím poslat foto cvakačky s Bédou
A Dášo to je mi teda líto s tím mlíčkem a u Moniko je to teda na prd , holky stávkujou !!!!

cipalka

2.4.2007 11:55
cipalka

nada napsal(a):
Ahoj holky
Fotky dodám navečír :-)))
Alko prosím poslat foto cvakačky s Bédou
A Dášo to je mi teda líto s tím mlíčkem a u Moniko je to teda na prd , holky stávkujou !!!!

Ještě jedna Naďa na kavkazské stoličce
Naďo, posílám

2.4.2007 12:08

dargan napsal(a):

Teda Dáši, držíme všechny packy, ať to zvládnete. Hlavně žádné další komplikace a zdraví štěníkům.
Jinak v noře bych Mišuli snad i rodit nechala, kdyby nebyla na tak nešikovném místě. Batir ji za poslední 4 dny zvětšil o docela úctyhodný kus, ale podkopal už celou hráň se dřevem, které je podložené jen slabými prkny, takže čekám, kdy to rupne a celý ten jejich obývák to zavalí . Navíc jsou tam ty hráně dvě a oni mají vchod mezi nimi, takže se tam nedá dostat, natož abych odtamtud případně dostala štěňata - čekám, že by mě tam nemusela Mišule pustit. Každopádně kdyby se mi na ní cokoliv nezdálo, tak do práce nejdu a střežím .

2.4.2007 12:39

pvc napsal(a):
Teda Dáši, držíme všechny packy, ať to zvládnete. Hlavně žádné další komplikace a zdraví štěníkům.
Jinak v noře bych Mišuli snad i rodit nechala, kdyby nebyla na tak nešikovném místě. Batir ji za poslední 4 dny zvětšil o docela úctyhodný kus, ale podkopal už celou hráň se dřevem, které je podložené jen slabými prkny, takže čekám, kdy to rupne a celý ten jejich obývák to zavalí . Navíc jsou tam ty hráně dvě a oni mají vchod mezi nimi, takže se tam nedá dostat, natož abych odtamtud případně dostala štěňata - čekám, že by mě tam nemusela Mišule pustit. Každopádně kdyby se mi na ní cokoliv nezdálo, tak do práce nejdu a střežím .

Tak,já jsem čekala,že na apríla se narodí štěnda. A koukám,že apríla si udělala Miška. Tak doufám, že počká na tebe a rodit se rozhodne v nějakém přístupnějším místě. Dáše přeji, aby se vše spravilo co nejdříve, bez dalších problémů.

2.4.2007 12:56

pvc napsal(a):

tak jsem vstala po noční a koukám pěkná fota no Moniko to je mi líto že mimi nebudouDáši držím palce at vše dobře dopadne a mamina je v pořádku, děkuji za přání snad to dopadne dobře a když né tak neva příští měsíc si jedu pro štěndo tak se budu stejně radovat s miminem

2.4.2007 13:26

monika s napsal(a):

Jéé, Moniko, tak to se omlouvám, že jsem to popletla Opála a Biondinu.... Já totiž nemám ten seznam a tak jsem tipovala, kdo by to tak mohl být podle toho, kdo si nechal dělat rentgeny kyčlí....

2.4.2007 13:30

marie m napsal(a):
tak jsem vstala po noční a koukám pěkná fota no Moniko to je mi líto že mimi nebudouDáši držím palce at vše dobře dopadne a mamina je v pořádku, děkuji za přání snad to dopadne dobře a když né tak neva příští měsíc si jedu pro štěndo tak se budu stejně radovat s miminem

Teda Maruš, Ty se máš !!! Jedeš pro další miminko

2.4.2007 13:34

cipalka napsal(a):
Ještě jedna Naďa na kavkazské stoličce
Naďo, posílám

Naďo !! to se dělá ?? .... sedět na štěňátku ?

2.4.2007 13:36

lmusa napsal(a):
Teda Maruš, Ty se máš !!! Jedeš pro další miminko

Libo upřímně bych byla radši kdyby to bylo jinak ale není a nebude tak že se už nemůžu dočkat chovatel mi dnes napsal že zítra pošle fota tak se těším

2.4.2007 14:28

marie m napsal(a):
Libo upřímně bych byla radši kdyby to bylo jinak ale není a nebude tak že se už nemůžu dočkat chovatel mi dnes napsal že zítra pošle fota tak se těším

Tak Ti přeji, aby se miminko líbilo a jestli si ho vezmete, tak aby vám všem doma dělal jenom radost

2.4.2007 16:57

lmusa napsal(a):
Tak Ti přeji, aby se miminko líbilo a jestli si ho vezmete, tak aby vám všem doma dělal jenom radost

Ódry + Famózní ZS

2.4.2007 16:58

dargan napsal(a):

Armela Šejtanova smečka

2.4.2007 16:59

dargan napsal(a):

Da-mi-bur Erudit

2.4.2007 16:59

dargan napsal(a):

Fortuna Erudit

2.4.2007 17:03

dargan napsal(a):

Tatjana Lištička

2.4.2007 17:03

dargan napsal(a):

Loupežník Erudit

2.4.2007 17:04

dargan napsal(a):

Ganibal

2.4.2007 17:06

dargan napsal(a):

Da-mi-bur Erudit

2.4.2007 17:07

dargan napsal(a):

Chabib Barsuk

2.4.2007 17:08

dargan napsal(a):

Dan ZS+ Fortuna Erudit

2.4.2007 17:09

dargan napsal(a):

Dan ZS

2.4.2007 17:12

dargan napsal(a):

Dášenka na návštěvě v rodném hnízdě

2.4.2007 17:13

dargan napsal(a):

2.4.2007 17:14

dargan napsal(a):

Dášenčin páníček

2.4.2007 17:15

dargan napsal(a):

únava

2.4.2007 18:37

nada napsal(a):
únava

Teda Naďo, Ty jsi stihla ale udělat hafo fotek Já pořád čekám na ten zbytek, co jsem fotila Eviným foťákem...

2.4.2007 18:45

lmusa napsal(a):
Teda Naďo, Ty jsi stihla ale udělat hafo fotek Já pořád čekám na ten zbytek, co jsem fotila Eviným foťákem...

Holky bezva fotky A to co předvádí Naďa na Audry bylo k vidění i v Nitře - Libo nevšimla sis, tam se sedělo na ležících asiatech, ale fakt sedělo. všem co mají po námluvách přeji ať mají úspěšné zakončení po dvou měsících a těm co už jsou v očekávání klidný a zdárný porod Maruško a štěňátko bude kavkazí?

2.4.2007 18:47

susan napsal(a):
Holky bezva fotky A to co předvádí Naďa na Audry bylo k vidění i v Nitře - Libo nevšimla sis, tam se sedělo na ležících asiatech, ale fakt sedělo. všem co mají po námluvách přeji ať mají úspěšné zakončení po dvou měsících a těm co už jsou v očekávání klidný a zdárný porod Maruško a štěňátko bude kavkazí?

Aha, tak to čtu znova a asi to bude otcovné štěňátko, že? A zůstane doma?

3.4.2007 08:22

susan napsal(a):
Aha, tak to čtu znova a asi to bude otcovné štěňátko, že? A zůstane doma?

ahoj všem, super fota Zuzko štěndo bude kavkazí a bude to kluk když se zadaří tak tohle je budoucí otec ale né kluka kterého přivezu

3.4.2007 08:39

marie m napsal(a):
ahoj všem, super fota Zuzko štěndo bude kavkazí a bude to kluk když se zadaří tak tohle je budoucí otec ale né kluka kterého přivezu

jo jinak tohle je otec budoucího kluka

3.4.2007 08:43

marie m napsal(a):
jo jinak tohle je otec budoucího kluka

Pěkné zvíře, co je zač?

3.4.2007 08:57

aston napsal(a):
Pěkné zvíře, co je zač?

Že jo mě se také líbí a tohle je matka

3.4.2007 09:07

marie m napsal(a):

Má velice zajímavé zbarvení čumáku, tedy alespoň pro mě, puntíčky.

3.4.2007 09:07

marie m napsal(a):

Aha. Bulat je kusanec Tak ať dělá prcek jen samou radost a těším se na fotky

3.4.2007 09:09

aston napsal(a):
Má velice zajímavé zbarvení čumáku, tedy alespoň pro mě, puntíčky.

Obě ta chovná zvířata nemají uši? Nebo fotografie klamou?
Co je zač ten chovný pes?

3.4.2007 09:10

susan napsal(a):

Zuzko díky ,už jsem myslela že na to nikdo nepřijde

3.4.2007 09:13

aston napsal(a):
Obě ta chovná zvířata nemají uši? Nebo fotografie klamou?
Co je zač ten chovný pes?

uši nemají protože nežijou v Česku ale v zemi kde kupírování je povoleno

3.4.2007 09:13

marie m napsal(a):

Je mi líto, že jsem budoucího otce Vašeho potomka nepoznal. Já nemám přehled o chovných zvířatech mezi kavkazskými ovčáky.

3.4.2007 09:14

susan napsal(a):

Jé a máma má bílou špičku ocasu Tudle jsme se o tom s Dášou bavily, zajímalo mně, jestli o tak zůstane, takže to nemusí splynout s ostatníma chlupama, lépe se podle toho pes v noci hledá - já tak podle ocasu monitoruju borderku

3.4.2007 09:16

marie m napsal(a):

No já ho okukuju už delší dobu

3.4.2007 09:23

susan napsal(a):
Jé a máma má bílou špičku ocasu Tudle jsme se o tom s Dášou bavily, zajímalo mně, jestli o tak zůstane, takže to nemusí splynout s ostatníma chlupama, lépe se podle toho pes v noci hledá - já tak podle ocasu monitoruju borderku

asi jí to už takhle zůstane, no na můj vkus má dost bílé ale naštěstí všichni štěnata jsou barvou po otci tak uvidím

3.4.2007 09:37

marie m napsal(a):
asi jí to už takhle zůstane, no na můj vkus má dost bílé ale naštěstí všichni štěnata jsou barvou po otci tak uvidím

No to štěndo od Dáši je právě tmavoučké a jen ten ocásek bílý

3.4.2007 09:41

susan napsal(a):
No to štěndo od Dáši je právě tmavoučké a jen ten ocásek bílý

Záleží jak daleko je bilý pokud jen špička tak by to mohlo zmizet , Berenis měla také špičku a bílý límec a dnes nemá nic

3.4.2007 09:45

marie m napsal(a):
Záleží jak daleko je bilý pokud jen špička tak by to mohlo zmizet , Berenis měla také špičku a bílý límec a dnes nemá nic

Aha No jo, příroda je mocná

3.4.2007 10:18

susan napsal(a):
Aha No jo, příroda je mocná

Zuzko něco na podívání před chvilkou přišla fota věk 9 dnů

3.4.2007 10:27

marie m napsal(a):
Zuzko něco na podívání před chvilkou přišla fota věk 9 dnů

Jééé, Maruško díky Ten je!!!

3.4.2007 10:30

dargan napsal(a):

Téda, nádhera . To je ten vyvolený?
Dáši, co mamina? Už je to lepší?
A ještě zprávička o sestře Mišky - Brosice - o víkendu se jí narodili 2 kluci a 4 holky . Teda nevím, jestli to můžu prozradit, ale stejně byste se to dozvěděli. Mišule pořád na něco čeká, zahrabává zásoby po celé zahradě a kontroluje Batirovo důlní úsilí. Břicho se jí vlní, jak kdyby tam měla vetřelce.

3.4.2007 11:04

pvc napsal(a):
Téda, nádhera . To je ten vyvolený?
Dáši, co mamina? Už je to lepší?
A ještě zprávička o sestře Mišky - Brosice - o víkendu se jí narodili 2 kluci a 4 holky . Teda nevím, jestli to můžu prozradit, ale stejně byste se to dozvěděli. Mišule pořád na něco čeká, zahrabává zásoby po celé zahradě a kontroluje Batirovo důlní úsilí. Břicho se jí vlní, jak kdyby tam měla vetřelce.

Gratuluji Brosice Mišule ta teda napínájinak nevím kterého si vezmu jsou jen 4 klucí ale budu 1 která si bude vybírat tak snad dobře tak jěště něco na kuk

3.4.2007 11:09

marie m napsal(a):
Gratuluji Brosice Mišule ta teda napínájinak nevím kterého si vezmu jsou jen 4 klucí ale budu 1 která si bude vybírat tak snad dobře tak jěště něco na kuk

3.4.2007 14:17

marie m napsal(a):

štěňátka jsou prďácký Můžu se zeptat na jejich rodiče? Odkud jsou a jak se jmenují? Jsou fakt krásný

cipalka

3.4.2007 15:37
cipalka

mangiara napsal(a):
štěňátka jsou prďácký Můžu se zeptat na jejich rodiče? Odkud jsou a jak se jmenují? Jsou fakt krásný

Jéé, ahoj Móňo, jak se má Cid s Arsinkou?

3.4.2007 16:31

cipalka napsal(a):
Jéé, ahoj Móňo, jak se má Cid s Arsinkou?

Ahoj Alko Maji se vyborně, aspoň si nestěžují. Vlastně včera si Arsa stěžovala, šla jsem běhat a nevzala jsem ji s sebou, prý u vrat kňučela, takže dneska ji to musim vynahradit a Cidik se chová jako mlaďoch, chce chodit na procházky s náma, tak snad mu to dlouho vydrží A co Cipísek? Na stránkách jsem viděla návštěvu Maši ;-) jeho platonická láska?

cipalka

3.4.2007 22:11
cipalka

mangiara napsal(a):
Ahoj Alko Maji se vyborně, aspoň si nestěžují. Vlastně včera si Arsa stěžovala, šla jsem běhat a nevzala jsem ji s sebou, prý u vrat kňučela, takže dneska ji to musim vynahradit a Cidik se chová jako mlaďoch, chce chodit na procházky s náma, tak snad mu to dlouho vydrží A co Cipísek? Na stránkách jsem viděla návštěvu Maši ;-) jeho platonická láska?

Móňo, tak to jsou dobré zprávy, že se chlupáčům daří dobře, jen tak dál! Pořád vzpomínám na Cida, na umazlence největšího
Děkuju za optání, Cipísek se má taky fajn (i když on by Ti jistě řekl, že je to právě naopak ) a máš pravdu, Mášenka je jeho platonická láska č.1 Průšvih ovšem je, že bydlí tak daleko od sebe, ale v jejich případě platí, že láska hory přenáší, tak se vídají, jak se dá
Tak za mě Cida i Arsinku pohlaď a ať vám to všem běhá ještě hodně dlouho!!!

4.4.2007 09:40

dargan napsal(a):

Ahojky dámy
Všem gratuluji k bonitaci, pěkné fotky.
Téda, nestíhám číst novinky. Maruško, gratuluji k budoucímu přírustku, pochopila jsem, že to bude pejsek? Ty štěnda vypadaj moc hezky. Mají zajímavé barvičky. Kdo je mamina?
Naďo, Dášenka je boží, roste holka do krásy No a ta Tvoje Audrey (nebo jak se to píše) pořádně přirostla

4.4.2007 10:16

dargan napsal(a):

Jedna aprílová

4.4.2007 11:24

dargan napsal(a):

Z návštěvy - Cebaya Hoxa-Rex

4.4.2007 11:26

dargan napsal(a):

a jeden ženich Frank Dešeret

4.4.2007 11:27

nada napsal(a):
a jeden ženich Frank Dešeret

...masáž zad

4.4.2007 11:29

dargan napsal(a):

Frank

4.4.2007 11:30

nada napsal(a):
Frank

Nadi hezké fotky Fíha a ten nízký plotek jim stačí?

4.4.2007 11:39

susan napsal(a):
Nadi hezké fotky Fíha a ten nízký plotek jim stačí?

Jooo stačí - Cebaya ho přeskočila jako srna - brna
Ale Helča už pracuje na novém plůtku

a tady jedna kavkazanda Samanta - bez PP

4.4.2007 12:43

nada napsal(a):

Ta vypadá veliká A omlouvám se za neznalost, ale ke komu patří Cebaya?

4.4.2007 13:00

susan napsal(a):
Ta vypadá veliká A omlouvám se za neznalost, ale ke komu patří Cebaya?

Už jsem to našla - Cebaya je slečna domácí, aha No aspoň k něčemu je nemocenská dobrá, člověk má čas rozšiřovat si obzory

4.4.2007 13:09

dargan napsal(a):

No Zuzko vidíš jak jsi šikovná
A na nemocenský se to hledá nejlíp,že ?? Doufám,že to neni nic vážnýho

4.4.2007 13:17

nada napsal(a):
No Zuzko vidíš jak jsi šikovná
A na nemocenský se to hledá nejlíp,že ?? Doufám,že to neni nic vážnýho

Ne nic vážného, díky. A Kajka do toho hárá, tak tu máme i veselo

4.4.2007 14:08

nada napsal(a):

Ahoj všichni
Samanta vypadá moc hezky A všichni ostatní samozřejmě taky

4.4.2007 16:16

susan napsal(a):
Ne nic vážného, díky. A Kajka do toho hárá, tak tu máme i veselo

Ahááá , tak už jsem to pochopila - ty máš hárací nemocenskou

4.4.2007 16:34

nada napsal(a):
Ahááá , tak už jsem to pochopila - ty máš hárací nemocenskou

No to né , ale neříkám že se to nehodí

4.4.2007 19:35

nada napsal(a):

hele , ten plot přeleze jenom Cebaya , Nero ( Frank) ho nepřeleze. Ten když se chce
jít projít do vesnice jde skrz plot.. Ještě že mám opravdu klidné sousedy.

4.4.2007 20:24

sediva napsal(a):
hele , ten plot přeleze jenom Cebaya , Nero ( Frank) ho nepřeleze. Ten když se chce
jít projít do vesnice jde skrz plot.. Ještě že mám opravdu klidné sousedy.

No jasně, co by se namáhl se skákáním

5.4.2007 13:32

dargan napsal(a):

Může mi prosím někdo odpovědět, kdo je mamina těch krásných štěňátek na předešlých fotkách po Bulatovi?
Děkuji.

5.4.2007 21:08

dargan napsal(a):

Ahojky,
na http://www.vystavapsu.cz/index.htm je už obsazení kruhů a seznam vystavovatelů na MVP Praha

Přidejte reakci

Přidat smajlík