Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2006 09:19

Dobry den, mame zamluvene stenatko Anglickeho buldoka, jen ted zjistujeme, cim ho krmit. Bylo nam toho doporuceno vic Acana, K9, Hill's a take Chicopee. Mohli by jste mi napsat vase zkusenosti s krmivem Chicopee ? Dekuji. Haslerka

23.10.2005 21:46

haslerka napsal(a):
Dobry den, mame zamluvene stenatko Anglickeho buldoka, jen ted zjistujeme, cim ho krmit. Bylo nam toho doporuceno vic Acana, K9, Hill's a take Chicopee. Mohli by jste mi napsat vase zkusenosti s krmivem Chicopee ? Dekuji. Haslerka

Krmím s ním (s malou přestávkou) asi 3 roky a jsem spokojená. I moji psi . Tedy myslím si...

24.10.2005 10:59

eva nohelova napsal(a):
Krmím s ním (s malou přestávkou) asi 3 roky a jsem spokojená. I moji psi . Tedy myslím si...

Já jsem krmila Acanou, pak jsem zkrmila 2 pytle Chicopeečka a byla vidět změna na srsti, k horšímu..... Takže jsem se vrátila k Acaně a maximální spokojenost

21.2.2006 18:38

eva nohelova napsal(a):

Zvažuji, jaké granule pro plemeno malé rasy. Eukanuba mi moc nesedí, krmila jsem s ní a pes to nesnesl a tak mám zábrany. Ačkoli nyní je mališ u mámy na eukanubě, chci přejít buď na Acanu - což bych nejraději, ale bojím se efektu díky karotenu,nebo jsem dost slyšela právě o chicopee. Nemáte zkušenosti, tipy a tak?

21.2.2006 21:52

haslerka napsal(a):

Náš pes má tyto granule velmi rád, dostával Acanu, Eukanubu, Pro Plan, ale Chicopee mu zachutnalo nejvíce

21.2.2006 22:07

marky napsal(a):
Náš pes má tyto granule velmi rád, dostával Acanu, Eukanubu, Pro Plan, ale Chicopee mu zachutnalo nejvíce

prosím tě, nikde jsem nenašla, zda obsahuje soju.Obsahuje?

22.2.2006 00:17

aira napsal(a):
prosím tě, nikde jsem nenašla, zda obsahuje soju.Obsahuje?

Tak jsem se díval na obal, o sóji ani jiných luštěninách tam nic není, takže asi tam není. Ale krmím s ním už pár let a právě na ní odchovávám štěnata a bez problémů.

22.2.2006 09:06

ales 3 napsal(a):
Tak jsem se díval na obal, o sóji ani jiných luštěninách tam nic není, takže asi tam není. Ale krmím s ním už pár let a právě na ní odchovávám štěnata a bez problémů.

děkuji

22.2.2006 09:19

ales 3 napsal(a):

Krmím s tím už minimálně 7 let,odchovala jsem na tom i štěňata.Mám dlouhosrsté plemeno,a jsem s tímto krmivem spokojená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík