haslerka
napsal(a):
Dobry den, mame zamluvene stenatko Anglickeho buldoka, jen ted zjistujeme, cim ho krmit. Bylo nam toho doporuceno vic Acana, K9, Hill's a take Chicopee. Mohli by jste mi napsat vase zkusenosti s krmivem Chicopee ? Dekuji. Haslerka
Krmím s ním (s malou přestávkou) asi 3 roky a jsem spokojená. I moji psi . Tedy myslím si...
eva nohelova
napsal(a):
Krmím s ním (s malou přestávkou) asi 3 roky a jsem spokojená. I moji psi . Tedy myslím si...
Zvažuji, jaké granule pro plemeno malé rasy. Eukanuba mi moc nesedí, krmila jsem s ní a pes to nesnesl a tak mám zábrany. Ačkoli nyní je mališ u mámy na eukanubě, chci přejít buď na Acanu - což bych nejraději, ale bojím se efektu díky karotenu,nebo jsem dost slyšela právě o chicopee. Nemáte zkušenosti, tipy a tak?
haslerka
napsal(a):
Dobry den, mame zamluvene stenatko Anglickeho buldoka, jen ted zjistujeme, cim ho krmit. Bylo nam toho doporuceno vic Acana, K9, Hill's a take Chicopee. Mohli by jste mi napsat vase zkusenosti s krmivem Chicopee ? Dekuji. Haslerka
Náš pes má tyto granule velmi rád, dostával Acanu, Eukanubu, Pro Plan, ale Chicopee mu zachutnalo nejvíce
ales 3
napsal(a):
Tak jsem se díval na obal, o sóji ani jiných luštěninách tam nic není, takže asi tam není. Ale krmím s ním už pár let a právě na ní odchovávám štěnata a bez problémů.
Krmím s tím už minimálně 7 let,odchovala jsem na tom i štěňata.Mám dlouhosrsté plemeno,a jsem s tímto krmivem spokojená.