Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2005 16:25

Mám dotaz co si myslíte že je na světě z Plemen Bojových psů nejagresivnější,nejodvážněhší,nejsilnější a hlavně nejbojovnější

2.4.2005 22:49

jay-b napsal(a):
Mám dotaz co si myslíte že je na světě z Plemen Bojových psů nejagresivnější,nejodvážněhší,nejsilnější a hlavně nejbojovnější

Ježiš proč zakládat pořád další a další diskuze na v podstatě stejný tema?
Bojový plemena psů neexistujou, takže hledáš něco jako atlantidu :))

2.4.2005 23:14

jay-b napsal(a):

Je pravda že bojové plemeno neexistuje. A podle mě můžeš udělat toho nejagresivnějšího třeba i z novofunlanda. APBT AST Středoasiat. A tak se dá pokračovat do nekonečna.

3.4.2005 01:06

k.ate napsal(a):
Ježiš proč zakládat pořád další a další diskuze na v podstatě stejný tema?
Bojový plemena psů neexistujou, takže hledáš něco jako atlantidu :))

K.ate, se teda pleteš, bojový plemena existují, je to např.

Havansko atlandský bišon malý
Havansko atlandský bišon střední
Havansko atlandský bišon velký
Havansko atlandský bišon etě větší
Havansko atlandský bišon hovaďák

Ale žijí jen na Atlantidě a to je tam, co budeme vystřelovat jaderný odpad.

3.4.2005 13:18

jay-b napsal(a):

Jednoznačně nevychovaný rozmazlený jokšír!!!!

4.4.2005 06:46

kiwi napsal(a):

Ze PSŮ je nejnebezpečnější pes nevychovaný, který má za zády hloupého, nezodpovědného a arogantního majitele.
Z BOJOVÝCH PLEMEN celého světa je jednoznačně nejhorší a nejagresivnější člověk, který si hraje na pána příroda a uzurpuje si právo rozhodovat o životě a smrti všeho kolem sebe.

4.4.2005 16:05

jay-b napsal(a):

:-))) Bojový člověk - to je nejhorší bojové plemeno. Ty vemeno. :-))) Já mám anglického bulteriéra (banánovou hlavu), je to nejhodnější pes na světě. Maminky s dětmi před námi prchají a ječí jak praštěné hysterky. Tytéž maminky navádějí své děti, aby si šli pohladit jorkšíra mých rodičů. Hádej, jak to dopadne? :-) Děti rafne ten malej vztekloun. Kdežto když se náhodou děcko osmělí a pohladí mýho psa, ten si lehne na záda, vrtí vocáskem jak smyslů zbavenej a nejradši by se nechal od dítěte umazlit k smrti. Ty. Plemeno. :-)))))

4.4.2005 16:25

jay-b napsal(a):

Mas dotaz porad na to same.... uz si zde zalozil mam pocit nyni treti diskusi na porad stejne tema. Kazdy mame doma neco... a rozhodne zde nenajdes nekolik for o bisoncich ci chrtech nebo loveckych plemenech. Pokud mas potrebu na toto tema neustale neco diskutovat, i kdyz to zde bylo probrano mockrat, tak to prosim diskutuj v jiz zalozenych forech a neotvirej kvuli tomu porad fora nova. Stejne se ptas porad na to same. Hodne lidi ti uz svuj nazor na vec rekla, tak proc to okecavat porad odkola.

5.10.2015 10:51
Pepan.

XXX.XXX.89.52

kiwi napsal(a):

Souhlasím, jen ještě dotaz, oblékáte své jokšírky na noc do pyžamka?

5.10.2015 10:57
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Pepan. napsal(a):

Ne, do noční košilky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2015 10:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pepan. napsal(a):

No jasně, se slonem!

5.10.2015 11:33
Hodonak

XXX.XXX.126.173

jay-b napsal(a):

To B - za pomlčkou... nechybí tam ještě dvě písmenka? Konkrétně ještě L a B... Možná se mýlím, a je to jenom můj dohad.

Neregistrovaný uživatel

5.10.2015 14:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.215

Neexistují bojový psi, jen bojoví majitelé...

5.10.2015 15:27
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

Me by zajímalo, jak to vnímají psi, mám fenku, která miluje hru s jinými psy, ale pokud projeví zájem stafford nebo pitbul, fenka je začne sama zahánět a místo veselé fenky mám psa, který u mě hledá útočiště.Stalo se to dvakrát, a oba tito psi byli dle majitelů přátelští a nekonfliktní. Také jí nic nedělali, prostě si chtěli hrát, mladá zvířata. Myslím si že pes sám vycítí, že tito psi nejsou bezpeční jeho druhu. Podotýkám, že nebyla na vodítku a nemohla jsem jí předávat žádné své strachové informace skrze šňůru.

5.10.2015 19:18
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Zítra sem dám foto... moji psi, jak Bestie, tak Kimík, měli největšího kámoše mohutného staforda. Bestie dokázala svým jednáním rozzuřit doběla všechny psa na cvičáku, a když ji pronásledovala smečka cvičákových psů, že ji za její provokace roztrhají kožich, vždycky přistála Šaronkovi pod packama... a on ji svým sveřepým výrazem chránil. A totéž malého Kimíka. Jejich fotka na gauči je prostě kouzelná. Šarda na jaře odešel do psího nebe. ale psíšery vždycky očuchávají pánečka, a něco jim chybí. Asi jsem víc umazleného psa jak tohoto staforda neviděl. Prostě nejsou bojoví psi... ale blbí pánečci..

5.10.2015 19:43
jarouj

XXX.XXX.66.229

Co to je bojový pes ? aha jako že se bojí jo ?

5.10.2015 20:04
panda H

XXX.XXX.38.189

Pepan. napsal(a):

Jo, pyžamko s puntíkama a čepičku s bambulkou, aby nám v posteli neumrzly usiska...

5.10.2015 20:17
Olánek

XXX.XXX.65.99

Příteli moskevský medvěd.

5.10.2015 20:19
Hodonak

XXX.XXX.83.106

panda H napsal(a):
Jo, pyžamko s puntíkama a čepičku s bambulkou, aby nám v posteli neumrzly usiska...

Pyžámko s Chuckem Norisem! Abych šelmě dodal sebedůvěru!

5.10.2015 22:09
tereza.128

XXX.XXX.44.35

jay-b napsal(a):

Jednoznačně Ty! Čeho se tak bojíš, že potřebuješ nejbojovnějšího psa?

5.10.2015 22:39
Clayton

XXX.XXX.139.151

Zadavatel/ka je zářný příklad člověka, který si NEMÁ pořizovat bulla.Lidi si na těch psech jenom honí sebevědomí-jak ubohé...

Přidejte reakci

Přidat smajlík