9248
napsal(a):
Pro Petra: Ahojki, chtěla jsem ti tady dát fotku naši kříženky s štěňátkama. Nemá ten tvůj hafík obrácený pruh na zádech ... vypadá hpdně podobně jako naše Eliška.
Nemá ale podoba tam teda je, jenom bych řekl že ty vaši jsou asi větší, ten náš má 48 v kohoutkua a 21 kg v osmi měsících.
PETR
p81
napsal(a):
Nemá ale podoba tam teda je, jenom bych řekl že ty vaši jsou asi větší, ten náš má 48 v kohoutkua a 21 kg v osmi měsících.
PETR
Jo tak to teda naši "mrňousové" jsou větší v 7 týdnech 7 kilo . Oba rodiče jsou dost maxi - mamka 43 a otec něco k 50kg. Stejně bych řekla, že ten váš má trošku krve z RR ... no scvrknutá Elizabeth
rubie
napsal(a):
Tohle je Jenny-kříženec vlčáka a hovawarda(i když bývalá majitelka tvrdí,že to byl novofundlad)
Rubie, já bych té bývalé majitelce i věřila. Jenny opravdu může být křížencem vlčáka (ten jí dal barvu a jemější postavu) a novofundlanďana (mohutná hlava a bohatá srst). Pravda je, že je teď podobná hovíkovi. Ale náš skorolabrador také vznikl z odlišných plemen (rotvík a zlaťák)
lerry
napsal(a):
Rubie, já bych té bývalé majitelce i věřila. Jenny opravdu může být křížencem vlčáka (ten jí dal barvu a jemější postavu) a novofundlanďana (mohutná hlava a bohatá srst). Pravda je, že je teď podobná hovíkovi. Ale náš skorolabrador také vznikl z odlišných plemen (rotvík a zlaťák)
Tak taky sem zkusím dát fotečku našeho pometla. Vzhledem k tomu,že ho našel můj labrador,tak rodiče neznáme,ale je to povahově 100% teriér. Ale jinak říkáme,že mám veverku s netopýrem.
anuse
napsal(a):
Anuška
Anuše www.anikdog.estranky.cz
p81
napsal(a):
Když tak napište čeho je ten Váš pejsek kříženec?
U toho našeho to ale nevím.
Přidávám našeho miláčka Bessinku
mamka: Bernardýn
taťka: briard x ovčák
lucie malina
napsal(a):
Přidávám našeho miláčka Bessinku
mamka: Bernardýn
taťka: briard x ovčák
A ještě jedna
p81
napsal(a):
Když už tady má fotogaleiri skoro každý plemeno tak proč né kříženci a vořeši tak prosím přidávejte fotky.
Petr
Korálek. Otec malý pinč, matka maltézák x čivava