dcverunka
napsal(a):
Zdravím všechny pejskaře..
chtěla jsem ze zeptat, jestli nevíte o nějakém volně přístupném cvičáku - kam se dá jít se psem zkusit si překážky, kladinu atd. bez toho,aniž bymusel být členem ZKO..
Východní Čechy
díky !!
Ono se těžko sežene volně přístupný cvičák,většina organizací jsou neziskové sdružení které si areál udržují vlastní prací a z vlastních financí,těch sponzorských daru je po skrovnu.Udržba areálu a překážek je poměrně finančně náročná tak nečekejte že budou volně přístupné aby je mohl kdokoliv používat a devastovat.Takže nečekejte ža budou všichni jásat když si někde klidně přijdete a polozíte překážky aniž byste něco zaplatily.
iveta navratilova
napsal(a):
Ono se těžko sežene volně přístupný cvičák,většina organizací jsou neziskové sdružení které si areál udržují vlastní prací a z vlastních financí,těch sponzorských daru je po skrovnu.Udržba areálu a překážek je poměrně finančně náročná tak nečekejte že budou volně přístupné aby je mohl kdokoliv používat a devastovat.Takže nečekejte ža budou všichni jásat když si někde klidně přijdete a polozíte překážky aniž byste něco zaplatily.
no ale třeba v Brně co vím tak je pár překážek na Kraví hoře - kladina, nějaké skoky, zeď, áčko, kruh a slalom to stejné v Líšni směrem na Soběšice. něco takového by mohlo být i ve Východních čechách
Uživatel s deaktivovaným účtem

kiwi
napsal(a):
no ale třeba v Brně co vím tak je pár překážek na Kraví hoře - kladina, nějaké skoky, zeď, áčko, kruh a slalom to stejné v Líšni směrem na Soběšice. něco takového by mohlo být i ve Východních čechách
V Líšni směrem na Soběšice?? Můžete upřesnit? Protože mezi Líšní a Soběšicemi leží minimálně Maloměřice a Obřany...
cipalka

napsal(a):
V Líšni směrem na Soběšice?? Můžete upřesnit? Protože mezi Líšní a Soběšicemi leží minimálně Maloměřice a Obřany...
Zřejmě bylo myšleno na Lesné směrem na Soběšice Cvičák je nad bývalým Meritem, nyní tuším Dermacol, po levé straně
kiwi
napsal(a):
ježišmarjá. se mi to furt plete na Lesné směr na Soběšice. nikdy se netrefím
jsem ještě vyhrabala fotečku

kiwi
napsal(a):
jsem ještě vyhrabala fotečku
Tak to jo, Lesná, to je něco jiného. Nedávno jsme tam byla taky jen tak na skok, protože to mám trochu z ruky. Ale je fajn, že něco takového existuje. Jo, překážky si místo feňule prošla neteř .
Horacio

XXX.XXX.188.4
Myslel Lesnou.Směrem na Soběšice před kopcem je šikovný cvičák.

Horacio
napsal(a):
Myslel Lesnou.Směrem na Soběšice před kopcem je šikovný cvičák.
V Liberci jsou minimálně dva, vybudovala a udržuje radnice.

anonymx
napsal(a):
Ale to tedy nejsou cvicaky.
Dobře, tak agility hřiště, nebo výběh s agility prvky. O něco takového zadavatelce šlo. Áčko a kladinu si tam zkusit může.

anonymx
napsal(a):
Aha, takže takové to "psí hřiště".
Ano, takové to "psí hřiště". On si pod pojmem "cvičák" leckdo představí ledaco. Pro mě je to místo, kde se se psy cvičí - a cvičit se může ledaco a v rozdílné kvalitě.
A bez urážky : popište ten "pravý cvičák".
napsal(a):
Ano, takové to "psí hřiště". On si pod pojmem "cvičák" leckdo představí ledaco. Pro mě je to místo, kde se se psy cvičí - a cvičit se může ledaco a v rozdílné kvalitě.
A bez urážky : popište ten "pravý cvičák".
Tak ono. Přesně jak pravíte. Cvičit a cvičit. Ale i na agility hřišti se dá cvičit. Nádech a výdech a takové ty různé praktiky.
Nicnémě co jsem si všiml zde v Pze, tak hřiště městská, jsou tzv. free, kde tam nesmí, neměl by, profík dělat své kurzy, potažmo řemeslo. To je v pravidlech vstupu zakázáno. Aspoň tam, kam chodíme.