Hledám zájemce o agility

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2007 12:08

Kroměříž a okolí*hledám někoho koho by bavilo dělat agility s mojí fenkou.Jedná se o skoro dvouletou velmi temperamentní fenu, je aportér,ovadatelná.Fenka má základní výcvik,agility ale neběhala.více přes email.

9.5.2007 12:13

iveta navratilova napsal(a):
Kroměříž a okolí*hledám někoho koho by bavilo dělat agility s mojí fenkou.Jedná se o skoro dvouletou velmi temperamentní fenu, je aportér,ovadatelná.Fenka má základní výcvik,agility ale neběhala.více přes email.

Co je to za rasu?Já jsem z kroměříže a agility běhám jižn třetím rokem..možná déleA pokud bych vám nebvyhovovala já,tak se můžete přijít podívat některý den na tréning a určitě najdete někoho kdo by s vaším pejskem mohl běhat
Já přikládám foto svých psů...

9.5.2007 12:14

petas napsal(a):
Co je to za rasu?Já jsem z kroměříže a agility běhám jižn třetím rokem..možná déleA pokud bych vám nebvyhovovala já,tak se můžete přijít podívat některý den na tréning a určitě najdete někoho kdo by s vaším pejskem mohl běhat
Já přikládám foto svých psů...

...

9.5.2007 12:15

petas napsal(a):
...

a tohle je ještě začínající štěndo...

9.5.2007 12:16

petas napsal(a):
...

jedná se o australského ovčáka

9.5.2007 14:42

iveta navratilova napsal(a):
jedná se o australského ovčáka

Kdybych nebydlela tak daleko, tak bych se jí hned věnovala....právě u nás sháním někoho, kdo by mi půjčoval psa(nejlépe fenu zapálenou do aportu) ale v okolí nikdo takový není. :( mám doma sice svojeho psa ale za 1.je to dominantní pes, takže když nemusím, tak s ním mezi ostatní cizí psy nejdu a za 2. je mu už 8let a zájem o aportíky atd. dávno ztratil :(
Momentálně zkouším doma přemlouvat na druhého psa(fenku Australana) tak sand se mi to podaří
Byla jsem se u vás s tetou dívat na štěňata NO a vaše fenka(už mi vypadlo její jméno) se mi hrozně moc líbila....je to opravdová aktivka....snad najdete někoho kdo by se s ní agility věnoval.

Přidejte reakci

Přidat smajlík