Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nejedete na rekreak s jezevčíky???piště a posílejte fotky!!!!
poustnikojot
napsal(a):
Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nejedete na rekreak s jezevčíky???piště a posílejte fotky!!!!
a tady ještě ta moje druhá holka
poustnikojot
napsal(a):
Ale ona bude hárat nejak přelom června a července!!!a rekreak je od 25.8.
tak to by vám mohlo vyjít.
Já přemýšlím, jestli nemám jet i na ten rekreační - vloni to bylo super!!
uvidíme až jak dopadnou zkoušky v prvním táboře.
naše vodomilka Bára u Orlice
dagmar
napsal(a):
tak to by vám mohlo vyjít.
Já přemýšlím, jestli nemám jet i na ten rekreační - vloni to bylo super!!
uvidíme až jak dopadnou zkoušky v prvním táboře.
naše vodomilka Bára u Orlice
ještě jedna
veronika
napsal(a):
Nějakou fotku vložím,ale teď nemám čas vybírat jakou a zmenšovat ji,nemám teď čas na nic, odjízdím na soustředění, ale až se vrátím,tak nějaké fotky upravím a přidám:-)
tak vkládám ty fotky jak jsem slíbila.Tohle je Aiofe,využila toho,že si brácha neuklidil vybalené věci po soustředění a půjčila si jeho kartáček na zuby:-)
veronika
napsal(a):
tak vkládám ty fotky jak jsem slíbila.Tohle je Aiofe,využila toho,že si brácha neuklidil vybalené věci po soustředění a půjčila si jeho kartáček na zuby:-)
Aiofe čeká až na ní přijde řada na téninku norování
dagmar
napsal(a):
Veru je pěkná!! Jak hodně vyrostla za ten rok co jsme se neviděli? Je ještě králičí, nebo už trpaslík? a kolik váží?
Je trpasličí, za poslední měsíc navíc hodně přibrala.Učila sjem se na maturitu a tak jsem s pejskama nechodila tak moc ven.Ale nevážila jsem jí.Kolik má Baruška obvod hrudníku?Přikládám ještě foto Cherinky:-)
veronika
napsal(a):
Je trpasličí, za poslední měsíc navíc hodně přibrala.Učila sjem se na maturitu a tak jsem s pejskama nechodila tak moc ven.Ale nevážila jsem jí.Kolik má Baruška obvod hrudníku?Přikládám ještě foto Cherinky:-)
No s Baru vedeme válku, musí zhubnout, za poslední měsíc zhubla 60 dkg a obvod má asi kolem 37 - ona má hodně vyklenutý hrudník. I když nemám takový pěkný úzký metr jako paní Hájková kdy jí při měření vylezly oči z důlků. Takže stále ještě ji omezuji jídlo, ještě musí něco zhubnout.
Ale je docela malinká, nějak zvlášť nevyrostla.
Na výstavě jsme ještě nebyly, chystáme se teď 16.6.
dagmar
napsal(a):
No s Baru vedeme válku, musí zhubnout, za poslední měsíc zhubla 60 dkg a obvod má asi kolem 37 - ona má hodně vyklenutý hrudník. I když nemám takový pěkný úzký metr jako paní Hájková kdy jí při měření vylezly oči z důlků. Takže stále ještě ji omezuji jídlo, ještě musí něco zhubnout.
Ale je docela malinká, nějak zvlášť nevyrostla.
Na výstavě jsme ještě nebyly, chystáme se teď 16.6.
jo a váží 4,40
dagmar
napsal(a):
No mě Ify nepřipadá nějak tlustá, kolik má obvod?
No není tlustá,ale prostě přibrala.Předtím byla taková hezky štíhlá.Ale není to nic hrozného,je to v normě,má 34:-)No ono je to celkem jedno,od té výstavy si nic neslibuju,doufám že dostane aspoň VD a projde bonitací.Na výstavy moc není,tohle bude taky její první a snad jediná:-)
veronika
napsal(a):
No není tlustá,ale prostě přibrala.Předtím byla taková hezky štíhlá.Ale není to nic hrozného,je to v normě,má 34:-)No ono je to celkem jedno,od té výstavy si nic neslibuju,doufám že dostane aspoň VD a projde bonitací.Na výstavy moc není,tohle bude taky její první a snad jediná:-)
tohle bude také Barčina první ale poslední envím...nemusí být dvě k bonitaci?
Jdeš na bonitaci hned tam?
dagmar
napsal(a):
tohle bude také Barčina první ale poslední envím...nemusí být dvě k bonitaci?
Jdeš na bonitaci hned tam?
No myslím že Aifoe nemá na to aby vyhrávala na výstavách a tak s emi zdá zbytečné hlásit jí ještě na další výstavy.Na bonitaci jdu hned tam,k uchovnění stačí jedna výstava minimálně v 15 měsících s oceněním alespoň VD a bonitace,plus zkouška.Pokud se to tedy nezměnilo.Když jsme uchovňovala Cherinku,tak jsme s ní taky udělala jen výstavu v Kunraticích a hned tam i bonitaci.Jsem zvědavá,kdo bude v bonitační komisi...
veronika
napsal(a):
No myslím že Aifoe nemá na to aby vyhrávala na výstavách a tak s emi zdá zbytečné hlásit jí ještě na další výstavy.Na bonitaci jdu hned tam,k uchovnění stačí jedna výstava minimálně v 15 měsících s oceněním alespoň VD a bonitace,plus zkouška.Pokud se to tedy nezměnilo.Když jsme uchovňovala Cherinku,tak jsme s ní taky udělala jen výstavu v Kunraticích a hned tam i bonitaci.Jsem zvědavá,kdo bude v bonitační komisi...
tak to ti mohu napsat, zjistila jsem si to....
Členy bonitační komise budou Katka Novozámská, Vladimír Tomášek a Petr Buba.