Rekreak s jezevčíky??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2007 21:05

Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nejedete na rekreak s jezevčíky???piště a posílejte fotky!!!!

24.5.2007 21:06

poustnikojot napsal(a):
Ahoj všichni,chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nejedete na rekreak s jezevčíky???piště a posílejte fotky!!!!

a tady ještě ta moje druhá holka

27.5.2007 21:14

poustnikojot napsal(a):

tak co nikdo tam nejede???tak pojedem asi sami!!!

28.5.2007 10:13

poustnikojot napsal(a):
tak co nikdo tam nejede???tak pojedem asi sami!!!

My pojedeme určitě:-)mám taky drsňáčky:-)Takže sami tam určitě nebudete...a jedu i na výcvikový.Verča

28.5.2007 22:41

veronika napsal(a):
My pojedeme určitě:-)mám taky drsňáčky:-)Takže sami tam určitě nebudete...a jedu i na výcvikový.Verča

Verunko ty jsi byla vloni na rekreačním?Máš Ifi?
Tak my jedeme s Barčou na výcvikový také!!

29.5.2007 12:26

veronika napsal(a):

´My bohužel na ten výcvikový nebudem moct jet pač mi ta starší bude asi hárat,nebo bude mít po hárání což by asi nebylo zrovna moc košér!!!

29.5.2007 12:26

veronika napsal(a):

Verunko a co takhle nějakou fotku???

29.5.2007 15:45

poustnikojot napsal(a):
´My bohužel na ten výcvikový nebudem moct jet pač mi ta starší bude asi hárat,nebo bude mít po hárání což by asi nebylo zrovna moc košér!!!

ale pokud bude fenečka hárat, tak nemůžete ani na ten rekreační!!

30.5.2007 16:44

dagmar napsal(a):
ale pokud bude fenečka hárat, tak nemůžete ani na ten rekreační!!

Ale ona bude hárat nejak přelom června a července!!!a rekreak je od 25.8.

30.5.2007 18:08

poustnikojot napsal(a):
Verunko a co takhle nějakou fotku???

Nějakou fotku vložím,ale teď nemám čas vybírat jakou a zmenšovat ji,nemám teď čas na nic, odjízdím na soustředění, ale až se vrátím,tak nějaké fotky upravím a přidám:-)

1.6.2007 18:42

poustnikojot napsal(a):
Ale ona bude hárat nejak přelom června a července!!!a rekreak je od 25.8.

tak to by vám mohlo vyjít.
Já přemýšlím, jestli nemám jet i na ten rekreační - vloni to bylo super!!
uvidíme až jak dopadnou zkoušky v prvním táboře.

naše vodomilka Bára u Orlice

1.6.2007 18:44

dagmar napsal(a):
tak to by vám mohlo vyjít.
Já přemýšlím, jestli nemám jet i na ten rekreační - vloni to bylo super!!
uvidíme až jak dopadnou zkoušky v prvním táboře.

naše vodomilka Bára u Orlice

ještě jedna

3.6.2007 18:42

veronika napsal(a):
Nějakou fotku vložím,ale teď nemám čas vybírat jakou a zmenšovat ji,nemám teď čas na nic, odjízdím na soustředění, ale až se vrátím,tak nějaké fotky upravím a přidám:-)

tak vkládám ty fotky jak jsem slíbila.Tohle je Aiofe,využila toho,že si brácha neuklidil vybalené věci po soustředění a půjčila si jeho kartáček na zuby:-)

3.6.2007 18:45

veronika napsal(a):
tak vkládám ty fotky jak jsem slíbila.Tohle je Aiofe,využila toho,že si brácha neuklidil vybalené věci po soustředění a půjčila si jeho kartáček na zuby:-)

Aiofe čeká až na ní přijde řada na téninku norování

3.6.2007 22:51

veronika napsal(a):
Aiofe čeká až na ní přijde řada na téninku norování

Veru je pěkná!! Jak hodně vyrostla za ten rok co jsme se neviděli? Je ještě králičí, nebo už trpaslík? a kolik váží?

4.6.2007 23:18

dagmar napsal(a):
Veru je pěkná!! Jak hodně vyrostla za ten rok co jsme se neviděli? Je ještě králičí, nebo už trpaslík? a kolik váží?

Je trpasličí, za poslední měsíc navíc hodně přibrala.Učila sjem se na maturitu a tak jsem s pejskama nechodila tak moc ven.Ale nevážila jsem jí.Kolik má Baruška obvod hrudníku?Přikládám ještě foto Cherinky:-)

4.6.2007 23:42

veronika napsal(a):
Je trpasličí, za poslední měsíc navíc hodně přibrala.Učila sjem se na maturitu a tak jsem s pejskama nechodila tak moc ven.Ale nevážila jsem jí.Kolik má Baruška obvod hrudníku?Přikládám ještě foto Cherinky:-)

No s Baru vedeme válku, musí zhubnout, za poslední měsíc zhubla 60 dkg a obvod má asi kolem 37 - ona má hodně vyklenutý hrudník. I když nemám takový pěkný úzký metr jako paní Hájková kdy jí při měření vylezly oči z důlků. Takže stále ještě ji omezuji jídlo, ještě musí něco zhubnout.
Ale je docela malinká, nějak zvlášť nevyrostla.
Na výstavě jsme ještě nebyly, chystáme se teď 16.6.

4.6.2007 23:43

dagmar napsal(a):
No s Baru vedeme válku, musí zhubnout, za poslední měsíc zhubla 60 dkg a obvod má asi kolem 37 - ona má hodně vyklenutý hrudník. I když nemám takový pěkný úzký metr jako paní Hájková kdy jí při měření vylezly oči z důlků. Takže stále ještě ji omezuji jídlo, ještě musí něco zhubnout.
Ale je docela malinká, nějak zvlášť nevyrostla.
Na výstavě jsme ještě nebyly, chystáme se teď 16.6.

jo a váží 4,40

5.6.2007 10:42

dagmar napsal(a):
jo a váží 4,40

Tak s tou výstavou je to fajn,tam se chystáme taky,mám tam nahlášený všechny 4 štěňata.Do jaké třídy je přihlášená?ude ve třídě buď s Aiofe nebo s Amálkou.

5.6.2007 15:20

veronika napsal(a):
Tak s tou výstavou je to fajn,tam se chystáme taky,mám tam nahlášený všechny 4 štěňata.Do jaké třídy je přihlášená?ude ve třídě buď s Aiofe nebo s Amálkou.

Jaká štěňata????
Sourozence AIOFE? Je přihlášená do mezitřídy a kam jsi je přihlásila ty?

5.6.2007 15:46

dagmar napsal(a):
Jaká štěňata????
Sourozence AIOFE? Je přihlášená do mezitřídy a kam jsi je přihlásila ty?

Přesně tak,měla jsem na mysli sourozence Aiofe,my jim doma pořád říkámě Cherinčina štěńata.Tak to Půjde Baruška ve třídě s Aiofe,ta je taky v mezitřídě.Amálka je v otevřené.

5.6.2007 21:32

veronika napsal(a):
Přesně tak,měla jsem na mysli sourozence Aiofe,my jim doma pořád říkámě Cherinčina štěńata.Tak to Půjde Baruška ve třídě s Aiofe,ta je taky v mezitřídě.Amálka je v otevřené.

No mě Ify nepřipadá nějak tlustá, kolik má obvod?

5.6.2007 21:54

dagmar napsal(a):
No mě Ify nepřipadá nějak tlustá, kolik má obvod?

No není tlustá,ale prostě přibrala.Předtím byla taková hezky štíhlá.Ale není to nic hrozného,je to v normě,má 34:-)No ono je to celkem jedno,od té výstavy si nic neslibuju,doufám že dostane aspoň VD a projde bonitací.Na výstavy moc není,tohle bude taky její první a snad jediná:-)

5.6.2007 22:02

veronika napsal(a):
No není tlustá,ale prostě přibrala.Předtím byla taková hezky štíhlá.Ale není to nic hrozného,je to v normě,má 34:-)No ono je to celkem jedno,od té výstavy si nic neslibuju,doufám že dostane aspoň VD a projde bonitací.Na výstavy moc není,tohle bude taky její první a snad jediná:-)

tohle bude také Barčina první ale poslední envím...nemusí být dvě k bonitaci?
Jdeš na bonitaci hned tam?

5.6.2007 22:13

dagmar napsal(a):
tohle bude také Barčina první ale poslední envím...nemusí být dvě k bonitaci?
Jdeš na bonitaci hned tam?

No myslím že Aifoe nemá na to aby vyhrávala na výstavách a tak s emi zdá zbytečné hlásit jí ještě na další výstavy.Na bonitaci jdu hned tam,k uchovnění stačí jedna výstava minimálně v 15 měsících s oceněním alespoň VD a bonitace,plus zkouška.Pokud se to tedy nezměnilo.Když jsme uchovňovala Cherinku,tak jsme s ní taky udělala jen výstavu v Kunraticích a hned tam i bonitaci.Jsem zvědavá,kdo bude v bonitační komisi...

5.6.2007 22:23

veronika napsal(a):
No myslím že Aifoe nemá na to aby vyhrávala na výstavách a tak s emi zdá zbytečné hlásit jí ještě na další výstavy.Na bonitaci jdu hned tam,k uchovnění stačí jedna výstava minimálně v 15 měsících s oceněním alespoň VD a bonitace,plus zkouška.Pokud se to tedy nezměnilo.Když jsme uchovňovala Cherinku,tak jsme s ní taky udělala jen výstavu v Kunraticích a hned tam i bonitaci.Jsem zvědavá,kdo bude v bonitační komisi...

tak to ti mohu napsat, zjistila jsem si to....

Členy bonitační komise budou Katka Novozámská, Vladimír Tomášek a Petr Buba.

5.6.2007 22:53

dagmar napsal(a):
tak to ti mohu napsat, zjistila jsem si to....

Členy bonitační komise budou Katka Novozámská, Vladimír Tomášek a Petr Buba.

Tak to jsme celkem spokojená:-)Díky za info

6.6.2007 09:12

dagmar napsal(a):
ještě jedna

Hele tak jedte i na rekreak bude legace ja jsem tu maličkou musela dát pryč,pač jsme zjistili že má na dvakrát zlomený ocas!!!

6.6.2007 09:16

dagmar napsal(a):
ještě jedna

Albínka se moc těší!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík