Anglický farbiar-Bloodhound

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2006 16:56

nazov bloodhound-krvavy pes ma dva zname vysvetlenia:
1. toto najstarsie a najuslachtilejsie plemeno psa sa oddavna spaja s modrou krvou
2. bloodhound je znamy svojou vytrvalostou pri polovackach a ranenu (krvacajucu) zver dokaze dlho podla krvavej stopy prenasledovat

pravda vsak je,ze tento aristokrat medzi psami sa s nevinnou srnkou snazi skor spriatelit, nez jej ublizit

Slovenska chovna stanica Belohrad

prispievajte fotkami tychto obdivuhodnych psov,nech sa nestrati v modnej vlne spolocnosti

14.11.2005 18:49

heidy411 napsal(a):
1. toto najstarsie a najuslachtilejsie plemeno psa sa oddavna spaja s modrou krvou
2. bloodhound je znamy svojou vytrvalostou pri polovackach a ranenu (krvacajucu) zver dokaze dlho podla krvavej stopy prenasledovat

pravda vsak je,ze tento aristokrat medzi psami sa s nevinnou srnkou snazi skor spriatelit, nez jej ublizit

prispievajte fotkami tychto obdivuhodnych psov,nech sa nestrati v modnej vlne spolocnosti

Alexis Belohrad
na fotke okolo 6 rokov,bohuzial nam uhynul

14.11.2005 18:53

heidy411 napsal(a):
Alexis Belohrad
na fotke okolo 6 rokov,bohuzial nam uhynul

Tesa, v PP ma napisane Unica
od pani A.Havlikovej

15.11.2005 15:51

heidy411 napsal(a):
Tesa, v PP ma napisane Unica
od pani A.Havlikovej

Bloodhoundi jsou prostě nejlepší,jsou to neskuteční miláčci!!! Zvláště štěňátka jsou úžasná,zmačkané maličké kuličky,ze kterých vyrostou obříci s něžným srdcem !!!!
Havlíková - Famous Alhavant a smečička ušounů

15.11.2005 15:53

alhavant napsal(a):
Bloodhoundi jsou prostě nejlepší,jsou to neskuteční miláčci!!! Zvláště štěňátka jsou úžasná,zmačkané maličké kuličky,ze kterých vyrostou obříci s něžným srdcem !!!!
Havlíková - Famous Alhavant a smečička ušounů

ještě nějakou fotečku z mého obsáhlého archívu

15.11.2005 15:55

alhavant napsal(a):
ještě nějakou fotečku z mého obsáhlého archívu

a něco pro zasmání- Scipio ve věku 6 týdnů v bouři

15.11.2005 16:03

alhavant napsal(a):
a něco pro zasmání- Scipio ve věku 6 týdnů v bouři

ještě fotečka: Já na sedátku,páneček na zemi !!! Talulah ve Španělsku.

15.11.2005 16:05

alhavant napsal(a):
ještě fotečka: Já na sedátku,páneček na zemi !!! Talulah ve Španělsku.

pokračujeme ve fotografiích,juniorhandling : Timo a Timotheus " A nebudu chodit!!!"

15.11.2005 16:08

alhavant napsal(a):
pokračujeme ve fotografiích,juniorhandling : Timo a Timotheus " A nebudu chodit!!!"

takhle je to lepší,v sedě a mazlit se

16.11.2005 01:24

alhavant napsal(a):
takhle je to lepší,v sedě a mazlit se

NÁDHERNÝ!!!!!!!!!!

16.11.2005 12:23

heidy411 napsal(a):

jeeeeeeee jak ja miluju tyhle pejsanky...mohli byste me nekdo poslat nejake odkazy na nejake chovatele?..jednou si ho hodlam poridit, tak abych vedela kde shanet..dekuji

16.11.2005 15:42

xarinka napsal(a):
jeeeeeeee jak ja miluju tyhle pejsanky...mohli byste me nekdo poslat nejake odkazy na nejake chovatele?..jednou si ho hodlam poridit, tak abych vedela kde shanet..dekuji

http://alhavant.web-dog.net to jsou naši mazlíci,na fotu Lara's a Talulah,Talulah poprvé u moře se svou velkou kamoškou

17.11.2005 20:51

alhavant napsal(a):
http://alhavant.web-dog.net to jsou naši mazlíci,na fotu Lara's a Talulah,Talulah poprvé u moře se svou velkou kamoškou

Alexis-portret

17.11.2005 20:54

heidy411 napsal(a):
Alexis-portret

Afrodita-portret

17.11.2005 20:57

heidy411 napsal(a):
Afrodita-portret

Afrodita Belohrad SR

17.11.2005 21:01

heidy411 napsal(a):
Afrodita Belohrad SR

Nieco na pobavenie
Tesa nahana Huga(drsnosrsteho jazvecika)
kvalita fotky na figu

17.11.2005 21:06

heidy411 napsal(a):
Nieco na pobavenie
Tesa nahana Huga(drsnosrsteho jazvecika)
kvalita fotky na figu

a tu sa Tesa valíí dolu kopcom

17.11.2005 21:11

heidy411 napsal(a):
Afrodita Belohrad SR

Alexis Belohrad SR

18.11.2005 10:46

heidy411 napsal(a):
Alexis Belohrad SR

Všichni jsou krásní!!! Ještě nějaké fotečky.Merlin a jeho babinec v Polsku

18.11.2005 10:49

alhavant napsal(a):
Všichni jsou krásní!!! Ještě nějaké fotečky.Merlin a jeho babinec v Polsku

Aby toho nebylo málo,malý Urban-alias Orcas v Nemecku,bratříček Tesinky

18.11.2005 17:39

alhavant napsal(a):
Aby toho nebylo málo,malý Urban-alias Orcas v Nemecku,bratříček Tesinky

ten babinec nema chybu
tu je este odo mna:bloodhoundi su velky mazlici

18.11.2005 21:07

heidy411 napsal(a):
ten babinec nema chybu
tu je este odo mna:bloodhoundi su velky mazlici

ano jsou,neskuteční mazlíci,jen ta váha na ramenou je někdy fest-hahahahahaha a ta zvědavost,však to znáte-Penelope Famous Alhavant na fotu 10 měsíců u svého pánečka ve Francii,jak ten čas letí,dnes už má první štěňátka

18.11.2005 21:13

alhavant napsal(a):
ano jsou,neskuteční mazlíci,jen ta váha na ramenou je někdy fest-hahahahahaha a ta zvědavost,však to znáte-Penelope Famous Alhavant na fotu 10 měsíců u svého pánečka ve Francii,jak ten čas letí,dnes už má první štěňátka

také velká váha-Nemrod a jeho příznivci,no prostě mazlíci

18.11.2005 21:16

alhavant napsal(a):
také velká váha-Nemrod a jeho příznivci,no prostě mazlíci

a takhle se nejlépe spí

18.11.2005 21:17

alhavant napsal(a):
a takhle se nejlépe spí

šťastná máma Romance des Echos Saint Hubert se svými štěňátky

18.11.2005 21:20

alhavant napsal(a):

studie hlavy bloodhounda-Bertilka v zamyšlení

18.11.2005 21:26

alhavant napsal(a):
studie hlavy bloodhounda-Bertilka v zamyšlení

taky babinec

20.11.2005 11:28

alhavant napsal(a):

Kolik jich mela?????

20.11.2005 13:14

nickdo napsal(a):
Kolik jich mela?????

Myslíte Romance des Echos Saint Hubert? 13 miminek,tatínek Nemrod ode mě,dokonce jedno miminko už je dneska maminka a narodilo se jí před 3 týdny 10 štěňátek,5 kluků a 5 holek,jak ten čas strašně letí.......,jako kdyby to bylo včera,co jsem tato štěňátka viděla,jedno z těchto štěňátek je světová vítězka 2005 v Argentině -majitel Mexico.

20.11.2005 13:17

alhavant napsal(a):
Myslíte Romance des Echos Saint Hubert? 13 miminek,tatínek Nemrod ode mě,dokonce jedno miminko už je dneska maminka a narodilo se jí před 3 týdny 10 štěňátek,5 kluků a 5 holek,jak ten čas strašně letí.......,jako kdyby to bylo včera,co jsem tato štěňátka viděla,jedno z těchto štěňátek je světová vítězka 2005 v Argentině -majitel Mexico.

dnes na špacíru v lese,kvůli fotografování byli chvíli na vodítku,jinak bych je nevyfotografovala,celé dopoledne běhali.jedna naše dáma musela být doma-hárá.

20.11.2005 17:47

alhavant napsal(a):
dnes na špacíru v lese,kvůli fotografování byli chvíli na vodítku,jinak bych je nevyfotografovala,celé dopoledne běhali.jedna naše dáma musela být doma-hárá.

pozerala som foto,ktore ste nam mailom poslali.zavidim vam ten sneh, u nas zatial snezi len doobeda a z toho sa nic neuchyti.
havici su krasni,najma sa mi zapacil Scipio,na fotke kde ma "pricviknutu" gambu je chutny.

20.11.2005 19:42

heidy411 napsal(a):
pozerala som foto,ktore ste nam mailom poslali.zavidim vam ten sneh, u nas zatial snezi len doobeda a z toho sa nic neuchyti.
havici su krasni,najma sa mi zapacil Scipio,na fotke kde ma "pricviknutu" gambu je chutny.

sněží pořád,drobně,ale vytrvale,miluji zimu se sněhem a naši pesani také.U Vás už bude také brzy sněžit,uvidíte.Dnes mě psali Orcasovi(Urban) a mocTesinku pozdravují.
Scipio se tvařil hrozně,chtěl zase běhat a ne fotografování a proto to velice komentoval.Dnes mu tlamička jela celý den,to víte,chlap.Naši pesani už spí,unaveni,vyvětrané kožíšky.Tesince,Hugovi a všem u Vás také dobrou noc!!!

21.11.2005 19:18

alhavant napsal(a):
sněží pořád,drobně,ale vytrvale,miluji zimu se sněhem a naši pesani také.U Vás už bude také brzy sněžit,uvidíte.Dnes mě psali Orcasovi(Urban) a mocTesinku pozdravují.
Scipio se tvařil hrozně,chtěl zase běhat a ne fotografování a proto to velice komentoval.Dnes mu tlamička jela celý den,to víte,chlap.Naši pesani už spí,unaveni,vyvětrané kožíšky.Tesince,Hugovi a všem u Vás také dobrou noc!!!

u nas je sneh len na vrcholkoch hor

21.11.2005 23:10

heidy411 napsal(a):
u nas je sneh len na vrcholkoch hor

Sněhu se brzy dočkáte,krásná fotografie!!!
Přikládám fotografii Tituse du Verger de Cantilene se svým malým kamarádem-něžnost bloodhoundů je fantastická

22.11.2005 18:09

alhavant napsal(a):
Sněhu se brzy dočkáte,krásná fotografie!!!
Přikládám fotografii Tituse du Verger de Cantilene se svým malým kamarádem-něžnost bloodhoundů je fantastická

Tesa ma 28. decembra meniny!!
inac,dakujem za pochvalu,takych fotiek mam viac,mamina vam este nejake moze poslat mailom

28.11.2005 14:17

heidy411 napsal(a):
Tesa ma 28. decembra meniny!!
inac,dakujem za pochvalu,takych fotiek mam viac,mamina vam este nejake moze poslat mailom

Tese gratulace k 5 měsíčním narozeninám a posunuji,ať nezanikneme.Takhle byla tesinka maličká a dneska se z ní klube baba.

15.12.2005 20:08

alhavant napsal(a):
Tese gratulace k 5 měsíčním narozeninám a posunuji,ať nezanikneme.Takhle byla tesinka maličká a dneska se z ní klube baba.

tak prispievam
jedna zo starsich foto Tesy
vtedy nemala nejaku chut sa fotit

15.12.2005 20:10

heidy411 napsal(a):
tak prispievam
jedna zo starsich foto Tesy
vtedy nemala nejaku chut sa fotit

a zas-"no tak ma uz nefot!"

15.12.2005 20:13

heidy411 napsal(a):
a zas-"no tak ma uz nefot!"

a znova-"ja sa hanbim!!stacilo!"

18.12.2005 19:19

heidy411 napsal(a):
a znova-"ja sa hanbim!!stacilo!"

Tyto dny mají naší mazlíci nejraději,rychlá procházka a honem domů k pečení,já peču,oni mě pod rukama tajně kradou

18.12.2005 19:21

alhavant napsal(a):
Tyto dny mají naší mazlíci nejraději,rychlá procházka a honem domů k pečení,já peču,oni mě pod rukama tajně kradou

a teď po dobrém jídle rychle spát,at zase ránou mohou na dlouhou procházku

18.12.2005 19:31

heidy411 napsal(a):

18.12.2005 19:34

alhavant napsal(a):
a teď po dobrém jídle rychle spát,at zase ránou mohou na dlouhou procházku

Krásné vánoce lidem dobré vůle
Merlin Alhavant jako mikuláš

15.1.2006 18:23

nada napsal(a):

Posunuji,dnešní fotografie Bertilky-pozice-zajíček

15.1.2006 18:25

alhavant napsal(a):
Posunuji,dnešní fotografie Bertilky-pozice-zajíček

Bertilka-žádný výstavní postoj ji nebaví

15.1.2006 18:26

alhavant napsal(a):
Bertilka-žádný výstavní postoj ji nebaví

Romance-výlet u koní

29.1.2006 11:30

alhavant napsal(a):
Romance-výlet u koní

juuuuu.pozrite na www.leuska.estranky.cz . je to cele o nasej svorke,aj ked stranka este nie je hotova.pribudne urcite foto,uspechy a nieco o plemenach bloodhound a wendeensky basset.samozrejme oblubene odkazy

29.1.2006 12:43

heidy411 napsal(a):
juuuuu.pozrite na www.leuska.estranky.cz . je to cele o nasej svorke,aj ked stranka este nie je hotova.pribudne urcite foto,uspechy a nieco o plemenach bloodhound a wendeensky basset.samozrejme oblubene odkazy

A koukněte se tady http://mujweb.cz/www/asimabestia/standard_blad.htm
na tento ilustrovaný standard plemene

29.1.2006 13:19

lmusa napsal(a):

moc a moc blahopřejeme tesince k včerejší první výstavě!!! Máma Nobleska a babička Bertilka jí posílají slintavou pusu!!!
Máma takto:

29.1.2006 13:21

alhavant napsal(a):
moc a moc blahopřejeme tesince k včerejší první výstavě!!! Máma Nobleska a babička Bertilka jí posílají slintavou pusu!!!
Máma takto:

teta Romance takto:

29.1.2006 13:23

alhavant napsal(a):
teta Romance takto:

strejda scipio takto:

29.1.2006 15:28

alhavant napsal(a):
strejda scipio takto:

Prosím milovníky těchto krásných psů o informaci. Jen tak.

Kolik asi stojí štěně s PP? Slyšela jsem, že kolem 40-ti tisíc. Co je na tom pravdy?

Můj strejda má HWT, statší fenu a uvažují o novém psu. A líbí se jim Bloodhound. Víte, já jim to vymlouvám, protože si myslím, že u nich je škoda každého psa. Ne, že by se měl špatně, ale zase další, co bude jen hnípat na zahradě a nic nedělat. Ale aspoň je to krátkosrsté. Měli by jste vidět tu fenku hovíka...česíní jednou za rok. Takže mám taky dotaz, jak moc pohybu tento pes vyžaduje a jak je to u nich s výcvikem? Četla jsem, že když chytne stopu, tak se může najít i za dva dny....nemá s těmito psy zkušenost, proto se ptám.

Děkuji

30.1.2006 17:11

lucky napsal(a):
Prosím milovníky těchto krásných psů o informaci. Jen tak.

Kolik asi stojí štěně s PP? Slyšela jsem, že kolem 40-ti tisíc. Co je na tom pravdy?

Můj strejda má HWT, statší fenu a uvažují o novém psu. A líbí se jim Bloodhound. Víte, já jim to vymlouvám, protože si myslím, že u nich je škoda každého psa. Ne, že by se měl špatně, ale zase další, co bude jen hnípat na zahradě a nic nedělat. Ale aspoň je to krátkosrsté. Měli by jste vidět tu fenku hovíka...česíní jednou za rok. Takže mám taky dotaz, jak moc pohybu tento pes vyžaduje a jak je to u nich s výcvikem? Četla jsem, že když chytne stopu, tak se může najít i za dva dny....nemá s těmito psy zkušenost, proto se ptám.

Děkuji

pro lucky,zeptejte se na Vaše dotazy chovatelů.

9.2.2006 16:56

alhavant napsal(a):
pro lucky,zeptejte se na Vaše dotazy chovatelů.

nové fotografie - Romantika Famous Alhavant-sladká psí slečna

24.3.2006 18:21

alhavant napsal(a):
nové fotografie - Romantika Famous Alhavant-sladká psí slečna

Konečně začíná jaro,rychle se slunit a po dlouhé zimě nabrat sílu!!

24.3.2006 18:22

alhavant napsal(a):
Konečně začíná jaro,rychle se slunit a po dlouhé zimě nabrat sílu!!

možná poslední dovádění na sněhu

24.3.2006 18:30

alhavant napsal(a):
možná poslední dovádění na sněhu

Nádhera!!!
Jak šou tomilounce svraštělinkatý.....

25.3.2006 20:14

lmusa napsal(a):

nádhera, dlouho jsem se tak nezasmála

28.4.2006 18:47

janka napsal(a):
nádhera, dlouho jsem se tak nezasmála

Konečně pořádné jaro-bloodhoundí hrátky,máma s dcerou

28.4.2006 18:49

alhavant napsal(a):
Konečně pořádné jaro-bloodhoundí hrátky,máma s dcerou

dobře se říká: matka s dcerou,čerta sperou,u nás to platí na 100procent

28.4.2006 18:50

alhavant napsal(a):
dobře se říká: matka s dcerou,čerta sperou,u nás to platí na 100procent

pořád sladké mučení

8.5.2006 15:34

alhavant napsal(a):
pořád sladké mučení

dlho som neprispela,ale teraz to napravampozrite na web www.leuska.estranky.cz ,veeeela sa toho pomenilo,aj foto,aj prispevky,ankety,diskusia a fú,je toho vela.najma novinky su fajn

2.8.2006 21:18

heidy411 napsal(a):
dlho som neprispela,ale teraz to napravampozrite na web www.leuska.estranky.cz ,veeeela sa toho pomenilo,aj foto,aj prispevky,ankety,diskusia a fú,je toho vela.najma novinky su fajn

přání dobré noci,štěňátkovská nadílka

2.8.2006 21:19

alhavant napsal(a):
přání dobré noci,štěňátkovská nadílka

po dobrém jídle od mámy zasloužený spánek

2.8.2006 21:24

alhavant napsal(a):
po dobrém jídle od mámy zasloužený spánek

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2006 12:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

alhavant napsal(a):

jsou nádherný ,úžasný ,krásný prostě nevím jak to napsat prostě špicový psi

19.8.2006 13:43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jsou nádherný ,úžasný ,krásný prostě nevím jak to napsat prostě špicový psi

Vesele rosteme a už začínáme chodit,vidíme a tloustneme

26.8.2006 14:12

alhavant napsal(a):
Vesele rosteme a už začínáme chodit,vidíme a tloustneme

máme měsíc a už řádíme,okusujeme se a zlobíme mámu

26.8.2006 14:14

alhavant napsal(a):
máme měsíc a už řádíme,okusujeme se a zlobíme mámu

když máme hlad,důrazně se ozveme

26.8.2006 14:18

alhavant napsal(a):
když máme hlad,důrazně se ozveme

raní procházka a trochu pozování pro fotografa

26.8.2006 15:01

alhavant napsal(a):
raní procházka a trochu pozování pro fotografa

manželé spolu,vůbec si dáma neváží toho,že manžel přiletěl ze Španělska

10.9.2006 16:34

alhavant napsal(a):
manželé spolu,vůbec si dáma neváží toho,že manžel přiletěl ze Španělska

budeme mít 6 týdnů a jsme demoliční četa

10.9.2006 16:35

alhavant napsal(a):
budeme mít 6 týdnů a jsme demoliční četa

Vestigator v akci na prádle

10.9.2006 16:36

alhavant napsal(a):
Vestigator v akci na prádle

učíme se postoje

10.9.2006 16:37

alhavant napsal(a):
učíme se postoje

takhle nás mučí

23.11.2006 17:20

alhavant napsal(a):
takhle nás mučí

podzimní procházka se štěňátky,Victory a Victorius Famous Alhavant-nerozlučná dvojice

23.11.2006 17:21

alhavant napsal(a):
podzimní procházka se štěňátky,Victory a Victorius Famous Alhavant-nerozlučná dvojice

venku je nejlépe,těch pachů a nových věcí!!!

23.11.2006 17:23

alhavant napsal(a):
venku je nejlépe,těch pachů a nových věcí!!!

doma s velkými kamarády je to také super

23.11.2006 17:25

alhavant napsal(a):
doma s velkými kamarády je to také super

ale není nad televizi a krb,když venku prší

23.11.2006 17:26

alhavant napsal(a):
ale není nad televizi a krb,když venku prší

ještě jeden serial,než usneme

5.2.2007 21:36

heidy411 napsal(a):

www.leuska.estranky.cz sa pekne rozbehly, mame tam videa a navyse cakame steniatka, zatial este nie od bloodhoundky Tesusky ale od Meggie (vendenska basetka)

10.7.2007 18:53

heidy411 napsal(a):

Zdravím všechny příznivce bloodhoundů, přidávám foto naší Yvonnky. Jsou to super psi a děsní mazlíci.

10.7.2007 19:01

luciasek napsal(a):
Zdravím všechny příznivce bloodhoundů, přidávám foto naší Yvonnky. Jsou to super psi a děsní mazlíci.

A ještě Yvonnka

10.7.2007 19:02

luciasek napsal(a):

A ještě do třetice zakuklená Yvonnka

25.8.2007 10:25

luciasek napsal(a):

Kde jsou všichni příznivci bloodhoundů? Přidávám dvě fotky z letošní Bratislavy, dostali jsme CAC, r.CACIB.

25.8.2007 10:27

luciasek napsal(a):

A ještě druhá fotka.

30.12.2007 15:16

luciasek napsal(a):
A ještě druhá fotka.

novoročenka

30.12.2007 15:22

alhavant napsal(a):
novoročenka

veselé hrátky bloodhoundů