Jak se těšíte na PROPET ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2007 12:18

nobinka napsal(a):
a další akce s ním spojené

Jak malý dítě na hračku .....

22.6.2007 12:42

capri napsal(a):
Jak malý dítě na hračku .....

Já jsem se těšila moc,byl domluvený i celorepublikový sraz pikardů,ale bohužel mi vybouchlo hlídání pro děti,doprava a ve finále začala čubina hárat.Tak snad příští rok

23.6.2007 10:28

nobinka napsal(a):

Ahoooj,
já se těším moc, jsem na zítřek velmi zvědavá a proto bych chtěla někoho poprosit, jestli by mi neopsal z dnešního katalogu Tibetské dogy???Není jich tam moc...
Prosím, prosím

Předem děkuji Tereza

23.6.2007 15:21

nobinka napsal(a):

Prosím,napište mi někdo ty Tibetské dogy

23.6.2007 15:29

lenka schneiderova napsal(a):
Prosím,napište mi někdo ty Tibetské dogy

a kde to vlastně je?

23.6.2007 15:32

nobinka napsal(a):

Je to v Brně...

23.6.2007 15:35

lenka schneiderova napsal(a):
Je to v Brně...

a co to vlastně je?

23.6.2007 15:38

rude napsal(a):
a co to vlastně je?

jo výstava ,jasně, sem blbá

23.6.2007 17:55

rude napsal(a):
jo výstava ,jasně, sem blbá

Nejste blbá! My tam sice jedeme zítra, ale všude se uvádí "Intercanis", takže mně tenhle název taky docvaknul až po čtvrtém příspěvku...
Lucie

23.6.2007 18:54

pinoha napsal(a):
Nejste blbá! My tam sice jedeme zítra, ale všude se uvádí "Intercanis", takže mně tenhle název taky docvaknul až po čtvrtém příspěvku...
Lucie

Propet byl skvělej, tisíckrát lepší než únorové Brno! Byli jsme jen na koukané a zejtra jedem zas, nohy mě bolí, ale už se těším na zítřek. Je to zas, po dlouhé době, příjemně strávenej víkend!

PS. Tibeťanky bych Vám ráda vypsala, ale bohužel jsem si nekoupila katalog.

23.6.2007 20:04

majdrous napsal(a):
Propet byl skvělej, tisíckrát lepší než únorové Brno! Byli jsme jen na koukané a zejtra jedem zas, nohy mě bolí, ale už se těším na zítřek. Je to zas, po dlouhé době, příjemně strávenej víkend!

PS. Tibeťanky bych Vám ráda vypsala, ale bohužel jsem si nekoupila katalog.

jezismraj ten je krasny...kamoska to videt tak se asi zblazni..pred nedavnem si totiz koupila mimco ktere by melo casem taky tak vypadat

24.6.2007 17:50

misa napsal(a):
jezismraj ten je krasny...kamoska to videt tak se asi zblazni..pred nedavnem si totiz koupila mimco ktere by melo casem taky tak vypadat

Já byla na Propetu i předloni a bylo tam toho mnohem víc, než letos. Více koní, předváděček, stánků, exot. ptáci... Letos mě to trochu zklamalo. I když na výstavě jsem špatně nedopadla...

24.6.2007 20:07

monika s napsal(a):
Já byla na Propetu i předloni a bylo tam toho mnohem víc, než letos. Více koní, předváděček, stánků, exot. ptáci... Letos mě to trochu zklamalo. I když na výstavě jsem špatně nedopadla...

bohužel to stálo za prd

25.6.2007 09:24

nobinka napsal(a):
bohužel to stálo za prd

těšila jsem se, jak nakoupíme obojky od Magu apod...a nic moc stánky tam nebyli....fakt, neto, že to byl propet....tam toho nebylo moc....

Přidejte reakci

Přidat smajlík