nobinka
napsal(a):
a další akce s ním spojené
Ahoooj,
já se těším moc, jsem na zítřek velmi zvědavá a proto bych chtěla někoho poprosit, jestli by mi neopsal z dnešního katalogu Tibetské dogy???Není jich tam moc...
Prosím, prosím
Předem děkuji Tereza
pinoha
napsal(a):
Nejste blbá! My tam sice jedeme zítra, ale všude se uvádí "Intercanis", takže mně tenhle název taky docvaknul až po čtvrtém příspěvku...
Lucie
Propet byl skvělej, tisíckrát lepší než únorové Brno! Byli jsme jen na koukané a zejtra jedem zas, nohy mě bolí, ale už se těším na zítřek. Je to zas, po dlouhé době, příjemně strávenej víkend!
PS. Tibeťanky bych Vám ráda vypsala, ale bohužel jsem si nekoupila katalog.
majdrous
napsal(a):
Propet byl skvělej, tisíckrát lepší než únorové Brno! Byli jsme jen na koukané a zejtra jedem zas, nohy mě bolí, ale už se těším na zítřek. Je to zas, po dlouhé době, příjemně strávenej víkend!
PS. Tibeťanky bych Vám ráda vypsala, ale bohužel jsem si nekoupila katalog.
jezismraj ten je krasny...kamoska to videt tak se asi zblazni..pred nedavnem si totiz koupila mimco ktere by melo casem taky tak vypadat
misa
napsal(a):
jezismraj ten je krasny...kamoska to videt tak se asi zblazni..pred nedavnem si totiz koupila mimco ktere by melo casem taky tak vypadat
Já byla na Propetu i předloni a bylo tam toho mnohem víc, než letos. Více koní, předváděček, stánků, exot. ptáci... Letos mě to trochu zklamalo. I když na výstavě jsem špatně nedopadla...