Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 07:46

Prosím poraďte mi jméno pro štěňátko hovawarta. Starý pes (basset) se jmenuje Gandy, pálený hovík (10 měsíců, bez PP je Max) a tomuto plaváčkovi nemůžeme nic šikovného vymyslet. Díky. Zdenka.

28.6.2007 07:49

zdenka1 napsal(a):
Prosím poraďte mi jméno pro štěňátko hovawarta. Starý pes (basset) se jmenuje Gandy, pálený hovík (10 měsíců, bez PP je Max) a tomuto plaváčkovi nemůžeme nic šikovného vymyslet. Díky. Zdenka.

mrkněte na www.mujpes.cz (sloupec vlevo nahoře je rubrika psí jména)třeba najdete něco vhodnýho

28.6.2007 08:25

klarazelenkova napsal(a):
mrkněte na www.mujpes.cz (sloupec vlevo nahoře je rubrika psí jména)třeba najdete něco vhodnýho

Děkuji za radu (teda tam jich je! ). Večer sedne rodina k PC a budeme vybírat

28.6.2007 08:27

zdenka1 napsal(a):
Děkuji za radu (teda tam jich je! ). Večer sedne rodina k PC a budeme vybírat

Tak pak napište co jste vybrali

28.6.2007 16:55

klarazelenkova napsal(a):
Tak pak napište co jste vybrali

Znám jednoho krásnýho plaváka a tomu říkají Kairo./píší Cairo/

28.6.2007 17:30

carjack napsal(a):
Znám jednoho krásnýho plaváka a tomu říkají Kairo./píší Cairo/

a mě se líbí Bongo

29.6.2007 07:56

zdenka1 napsal(a):

Tak asi to bude Gerry. Nějak furt váháme ...
Na fotce s naším téměř 15-ti letým bassetím dědečkem
Zdenka.

29.6.2007 08:49

zdenka1 napsal(a):

Kraken

29.6.2007 08:50

mipooo napsal(a):
Kraken

to mal byt ftip - vcera som to niekde pocul ako niekto volal na psa

29.6.2007 09:09

mipooo napsal(a):
Kraken

No, Kraken by mu asi sedělo. Proti svým sourozencům je velký a nebojí se ničeho. Prohání starého psa, druhého hovíka i kocoura.
Docela se mi líbí Bongo, jak psala Péta. No, víkend rozhodne
Zdenka.

2.7.2007 09:38

zdenka1 napsal(a):
No, Kraken by mu asi sedělo. Proti svým sourozencům je velký a nebojí se ničeho. Prohání starého psa, druhého hovíka i kocoura.
Docela se mi líbí Bongo, jak psala Péta. No, víkend rozhodne
Zdenka.

Tak je to BONGO a Péťa má u mě čokoládu (nebo panáka? ) Dííííííky všem. Zdenka.

2.7.2007 10:36

zdenka1 napsal(a):
Tak je to BONGO a Péťa má u mě čokoládu (nebo panáka? ) Dííííííky všem. Zdenka.

Kamarádka má také hovíka jmenuje se Piccaso ale tak mu říkají jen když neposlechne jinak je to Píbí.

3.7.2007 19:58

asteka napsal(a):
Kamarádka má také hovíka jmenuje se Piccaso ale tak mu říkají jen když neposlechne jinak je to Píbí.

Jé tak to mám radost, že sis vybrala Bonga, já o něm totiž taky uvažuju, ale o novofundlandském psovi chci si na jaře pořídit druhýho, první je Hagi, někdo to poangličtuje a řiká mu Hadži, ale pro mě je to Hagys, Hagysek, Hagrid, Hagan, Hagadlo
Ale nevím moc jak to Bongo zdrobňovat...Bony, Bugy, a já ho mít nemůžu, když mám druhýho HAGI, to by na to slyšely oba...
Asi to bude Kulda

3.7.2007 19:59

rude napsal(a):
Jé tak to mám radost, že sis vybrala Bonga, já o něm totiž taky uvažuju, ale o novofundlandském psovi chci si na jaře pořídit druhýho, první je Hagi, někdo to poangličtuje a řiká mu Hadži, ale pro mě je to Hagys, Hagysek, Hagrid, Hagan, Hagadlo
Ale nevím moc jak to Bongo zdrobňovat...Bony, Bugy, a já ho mít nemůžu, když mám druhýho HAGI, to by na to slyšely oba...
Asi to bude Kulda

ježis pardon, tu fotku jsem sem dát nechtěla, překlepla jsem se

16.7.2007 10:29

rude napsal(a):
Asi to bude Kulda

Zdrobnělinka je BONGOŠEK

16.7.2007 10:32

zdenka1 napsal(a):
Zdrobnělinka je BONGOŠEK

nevím proč, ale při pohledu na tu střapatou sladkou hromádku mě napadlo "Bonísek"

sabora

17.7.2007 19:07
sabora

rude napsal(a):
Asi to bude Kulda

hm, Kuldu (Kulíšek- Kulich) mám doma, ale je to kůň a ne pes a jmenuje se podle veterináře:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík