lestfe
napsal(a):
Ahoj!
Najde se někdo, kdo má jako svého mazlíčka společenské plemeno, který se jen neválí na gauči a chodí na cvičák či má dokonce složené nějaké zkoušky? Je to vůbec možné aby třeba pudl či bišonek dělal něco jiného než gaučing a jezdil po výstavách?
Určitě, se mnou na agility chodí pudl a i dokonce bišonek. A jsou opravdu moc dobrý.
krokodyl
napsal(a):
Určitě, se mnou na agility chodí pudl a i dokonce bišonek. A jsou opravdu moc dobrý.
Ahoj.
Mám doma Bišonka a kdybych měla cvičák blízko, tak jsem tam s ním furt, protože je to moc šikovný pes, plný energie a je hlavně hodně chytrý a inteligentní. Byla jsem s ním 2x na agility táboře a i v 7letech se překážky naučil běhat líp než některý mladší pes. Znám i Bišonka, který má složené nějaké zkoušky z poslušnosti(nevím přesně jaké) a pravidelně navštěvuje cvičák.
janak
napsal(a):
Ahoj.
Mám doma Bišonka a kdybych měla cvičák blízko, tak jsem tam s ním furt, protože je to moc šikovný pes, plný energie a je hlavně hodně chytrý a inteligentní. Byla jsem s ním 2x na agility táboře a i v 7letech se překážky naučil běhat líp než některý mladší pes. Znám i Bišonka, který má složené nějaké zkoušky z poslušnosti(nevím přesně jaké) a pravidelně navštěvuje cvičák.
K nám na cvičák chodí klouček s kavalírkem a taky cvičí jak fík
klarazelenkova
napsal(a):
K nám na cvičák chodí klouček s kavalírkem a taky cvičí jak fík
k nám na cvičák chodí bišonek i kavalírek a znám spoustu pudlíků, čivav, a dalších "gaučáků" kteří velmi úspěšně běhají agility. Stačí se kouknout na agiliťácký stránky co za plemena se zúčastňuje závodů a soutěží
lestfe
napsal(a):
Ahoj!
Najde se někdo, kdo má jako svého mazlíčka společenské plemeno, který se jen neválí na gauči a chodí na cvičák či má dokonce složené nějaké zkoušky? Je to vůbec možné aby třeba pudl či bišonek dělal něco jiného než gaučing a jezdil po výstavách?
Ja a aj kamaratka robime agility s cavaliermi, na cvicak potom chodi cavalieria slecna, a krizenka shih-tzu s pudlom
A pridavam aj foto toho mojho trdla
lestfe
napsal(a):
Ahoj!
Já naopak doufám, že se najde pouze málo takových, kteří si myslí, že jejich pes je dobrý akorát k tomu gaučingu a kroužení výstavními kruhy. Společenská plemena na cvičácích tvoří v dnešní době určitě početnou skupinu. A stačí se podívat na jakékoli závody agility, kolik společenských plemen tam najdete. Namátkou tento víkend jsem viděla: jorkšír, japonský čin, kavalír, grifonek. papilon a když se tak zamyslím, tak spíš nevím, jaké plemeno jsem ještě na parkuru neviděla. Snad anglického buldoka:-)) Společenská plemena běžně skládají zkoušky poslušnosti, dělají canisterapii, flyball, tanec se psem a další aktivity.
janak
napsal(a):
Ahoj.
Já vím, můj bišonek je taky super, rozhodně něco v té hlavičce má. Ráda bych s ním jednou nějakou tu zkoušku složila, ale bála jsem se, aby se mi nevysmáli majitelé belgičáků a dalších velkých plemen. Co se týče agility, to je jasná věc. Ty určitě zkusíme.
lestfe
napsal(a):
Ahoj!
King Charles španěl Armando, tady trénujeme doma, fotky ze cvičáku svýho hafa ještě nemám, musím to příště napravit.
lestfe
napsal(a):
Ahoj!
A tady Kavalíři od nás ze cvičáku.