kaca
napsal(a):
Tak jsme zase na stosedmadvacítce a jedeme dááááál... .
Dášo, Colí je úžasná, nějaký takový zvířátko si představuju u mě doma (až jednou odejde Barborka). Je po mamče nebo se potatínkovala (vždyť víš že Balagura já můžu )?
Ahojky dámy
Vítám Štěpánku se Znoyovkou a Mirku
Naše řady začínají narůstat
Kdopak jede do MB?
kaca
napsal(a):
Dášo, Colí je úžasná, nějaký takový zvířátko si představuju u mě doma (až jednou odejde Barborka). Je po mamče nebo se potatínkovala (vždyť víš že Balagura já můžu )?
Ahoj Lucko, vidíš, chtěla jsem Ti pochválit Olinku a jak jsem se rozepsala k Tarovi tak jsem zapoměla! O kombinaci kavkaze a šeltičky vím díky dceři své
, Olinka je šikulka
! A Colí ... zatím teda nevím po kom je
, kožich bude mít asi po tátovi a po bábě, a povaha ... pracujeme na tom, aby se nepomamila
dargan
napsal(a):
Ahoj Lucko, vidíš, chtěla jsem Ti pochválit Olinku a jak jsem se rozepsala k Tarovi tak jsem zapoměla! O kombinaci kavkaze a šeltičky vím díky dceři své
, Olinka je šikulka
, kožich bude mít asi po tátovi a po bábě, a povaha ... pracujeme na tom, aby se nepomamila
Achóójjjj jseéém tadýýý hlásí se další cvok!
kaca
napsal(a):
přírodní plemeno , které se rádo dělí o pelíšek s kocourem...
cipalka

kaca
napsal(a):
Verčííí, dík za pochvalu Olinky, dcerka je na ní náležitě hrdá a skvěle spolu vycházejí .
Lucko, nějaké fotky agenta 007 by nebyly???
Libo, a kam za Tebou ten fešák přijel? Si takhle dáváš natajno rande, jóóó??? Nebo že by budoucí ženich pro Mašika?
cipalka
napsal(a):
Lucko, nějaké fotky agenta 007 by nebyly???
Libo, a kam za Tebou ten fešák přijel? Si takhle dáváš natajno rande, jóóó??? Nebo že by budoucí ženich pro Mašika?
Alko, na ženicha pro Mašíka je to moc mladý A přijel za mnou do práce, tak abych se neproducírovala vedení pod okny a nefotila psa v pracovní době
tak jsme zalezli pod most
ale tam zase bylo prd a ne světlo, tak jsem musela fotky zesvětlit, aby na nich bylo něco vidět
Jinak je pesan pěkně tmavý
cipalka

lmusa
napsal(a):
Alko, na ženicha pro Mašíka je to moc mladý A přijel za mnou do práce, tak abych se neproducírovala vedení pod okny a nefotila psa v pracovní době
tak jsme zalezli pod most
ale tam zase bylo prd a ne světlo, tak jsem musela fotky zesvětlit, aby na nich bylo něco vidět
Jinak je pesan pěkně tmavý
Jo s fešákem pod most, jo? No Ty to teda pěkně vedeš......
A jsem nemyslela ženich hned, ale že by si Mašik na něho počkal.....
I když pak zas nevím, jak by to vysvětlovala Cipískovi, tak snad teda radši bez ženicha.....
kaca
napsal(a):
Líbo ty se teda nezdáš
pod most ...........
Ale Batirek je teda fakt pěknej bezušáček
Jedete zejtra do Černošic ??
"Eržika "
cipalka

nada
napsal(a):
Líbo ty se teda nezdáš
pod most ...........
Ale Batirek je teda fakt pěknej bezušáček
Jedete zejtra do Černošic ??
"Eržika "
Naďo, já nejedu. Ale budu držet palce Cvikajdě i Cinduši, pořádně to tam, holky, rozbalte Teda pokud jdete všechny tři... Jestli jdeš jenom s Cvikajdou, tak té přeju co nejvíc zářezů na pažbě
dargan
napsal(a):
, Olinka je šikulka
Ahoj Dáši, to si mě moc uklidnila, že nejen já mám doma takovýho ,,exota". V tom kotci není úplně odříznutý od světa - jedna strana, asi 3 metry vede hned k nerušné silnici, takže sem tam projede auto, projdou chodci nebo psi, ale není to jako když byl před odrinací, kde opravdu neměl klid, sice se sem tam stalo, že 40 min nikdo nepřišel, ale to sme zase byli spolu, takže si taky neodpočinul. Bohužel, do ordinace si ho opravdu vzít nemůžu. Na psi je naštěstí úplně v pohodě.
Pro všechny: nechci to zakřiknout, ale asi opravdu byl zakopaný pes v tom rušném provozu kolem něj. Včera při cestě domů nechal paní přisednout na lavičku a pak se (po podání pamlsku) nechal i pohladit. Ve vlaku se taky nechal pohladit od průvodčí, tak snad to bude dobrý.Díky vám všem, za uklidnění a cenné rady. Do přerova se přijedu podívat. Snad to tam někde najdu. Mějte se moc fajn a ještě jednou dííík. Mirka
nada
napsal(a):
Alko jedu jen s Odry a prej děkuje za povzbuzeńí
poslala jsem ti mailik
Tak výsledky z dnešní klubovky už jsou na webu http://www.kpp-vseinfo.ic.cz
nada
napsal(a):
Alko jedu jen s Odry a prej děkuje za povzbuzeńí
poslala jsem ti mailik
Ahoj všem Tak se po delší době zase přidávám
Vítám nové členy, jen ať se nám řady hezky rozrůstají
Mirko je fajn, že se pejsek uklidnil
, bylo to na bobka asi moc vjemů najednou a tak z toho byl trošku neurotický. To přetažená mimina bývají, co Alko?
Dáši Colí je hezoučká
a malý bezušáček taky.
Nadi koukám, že Cvakajda se radami Alky neřídila a konkurence přežila
tímto děkuju Zuzce N za vždy bleskové zveřejnění výsledků
, když už mi nevyšlo tam dojet
Takže Zuzi těším se na fotky a doufám, že to s tou oslavou moc nepřeháníš, ať se brzy dočkáme
susan
napsal(a):
, bylo to na bobka asi moc vjemů najednou a tak z toho byl trošku neurotický. To přetažená mimina bývají, co Alko?
Dáši Colí je hezoučká
a malý bezušáček taky.
Takže Zuzi těším se na fotky a doufám, že to s tou oslavou moc nepřeháníš, ať se brzy dočkáme
Nadi žába zdrhla, tak sis pořídila Eržu??
susan
napsal(a):
Dáši Colí je hezoučká
a malý bezušáček taky.
Zuzi není zač Hlásím, že oslava proběhla ve vší počestnosti a ráno jsem se dostavila domů ve stavu schopném dát fotky na web
Ale hala byla pitomá a za moc to nestojí
Kór když se psi nesměli fotit
Bllérka se svým pohárem
bllerkovaci
napsal(a):
Zuzi není zač Hlásím, že oslava proběhla ve vší počestnosti a ráno jsem se dostavila domů ve stavu schopném dát fotky na web
Bllérka se svým pohárem
a Agirek se tvářil, že ho s tím děsně otravuju
bllerkovaci
napsal(a):
Bllérka se svým pohárem
Tak tak. Zuzka to měla tentokrát s tím focením složitější, ale i tak ulovila zase hafo fotek
Já, i když baterky nabité k prasknutí opět nic moc, protože ta hala byla příšerná
Tak aspoň pár
Finn z ÚK (můj oblíbenec)
lmusa
napsal(a):
Tak tak. Zuzka to měla tentokrát s tím focením složitější, ale i tak ulovila zase hafo fotek
Já, i když baterky nabité k prasknutí opět nic moc, protože ta hala byla příšerná
Tak aspoň pár
Finn z ÚK (můj oblíbenec)
Ještě portrét
lmusa
napsal(a):
Ještě portrét
A teď už z kruhu.
Bergirie Vlčí doupě při předávání poháru
lmusa
napsal(a):
A teď už z kruhu.
Bergirie Vlčí doupě při předávání poháru
to bude asi někdo z mladých Erudit
lmusa
napsal(a):
to bude asi někdo z mladých Erudit
To by mohl být Gulschar Erudit, ale omlouvám se, jestli jsem to popletla
lmusa
napsal(a):
To by mohl být Gulschar Erudit, ale omlouvám se, jestli jsem to popletla
lmusa
napsal(a):
Tady to by mohla být Asuma ze Železné stezky
Asuma ze ŽS a Bergirie VD
cipalka
napsal(a):
Jo s fešákem pod most, jo? No Ty to teda pěkně vedeš......
A jsem nemyslela ženich hned, ale že by si Mašik na něho počkal.....
I když pak zas nevím, jak by to vysvětlovala Cipískovi, tak snad teda radši bez ženicha.....
Alko neboj, Cipískovi nic vysvětlovat nemusíš ! On je u Mášenky jednička
Teda pokud se jí zrovna nespouští někde v Přerově s Bllerkou
stefifrend
napsal(a):
Hlásím příchod,chci se vás lidičky zeptat.Byli vaše ratolesti v 6 měsísích ostří ke psům?Ta naše by se klidně dala do křížku z ovčákem a asi na život a na smrt....uplně zuří!
Dobrý den, já jsem teda co se kavkazů týče začátečník a mazáci Vám tady jistě lépe poradí, ale mám stejnou zkušenost jako Vy. Náš pesan v tom věku taky šel k velkým psům ne se seznámit, ale změřit síly. Občas se zdálo, že se pomine, tak jsme klidnili až pochopil, že nemá hned vyšilovat. Teď když je cizí pes v klidu, je taky, ale když si cizí začne, nic si líbit nenechá.
susan
napsal(a):
Dobrý den, já jsem teda co se kavkazů týče začátečník a mazáci Vám tady jistě lépe poradí, ale mám stejnou zkušenost jako Vy. Náš pesan v tom věku taky šel k velkým psům ne se seznámit, ale změřit síly. Občas se zdálo, že se pomine, tak jsme klidnili až pochopil, že nemá hned vyšilovat. Teď když je cizí pes v klidu, je taky, ale když si cizí začne, nic si líbit nenechá.
Zuzi Beuška jak se prsí a je pyšná Moc jí to sluší. A Agirek mi taky nepřijde, že by byl otrávený, spíš řve: Jóóó, su borec!
susan
napsal(a):
Zuzi to máte psa?Já mám fenu.Zjišt´uji,že ji silně vadí feny velkých plemen...no venku když je a na vodítku,je v klidu,ale na "svým" teda razance obrovská i venku když je na volno tak když pes začne štěkat za plotem jde si i k plotu a nemůžu tedy říct,že by útočila ze strachu,protože se nese,zježená od hlavy k patě ocas jak smrtka kosu....Je ji fuk,že je štěně!Někdy si říkám "snad se nedostane ven" asi by to bylo hustý.Jinak doma je teda naprosto v pohodě,naše děti miluje,nemůžu si stěžovat v rodině problém není.Koho sem pustím,problém taky není,ale sem teda nikoho nepustí.Nemůžu říct jestli by startila ostře,ale vypadá tak.Venku se nechá pohladit dokonce od batolat i od lidí cizích,musí na ni ale pomalu.Spouští za plotem takovou hrůzu,že si nikdo netroufne.Mi právě přijde,že na svůj věk je docela drsná.Máme děti 6a 4 roky.
stefifrend
napsal(a):
Zuzi to máte psa?Já mám fenu.Zjišt´uji,že ji silně vadí feny velkých plemen...no venku když je a na vodítku,je v klidu,ale na "svým" teda razance obrovská i venku když je na volno tak když pes začne štěkat za plotem jde si i k plotu a nemůžu tedy říct,že by útočila ze strachu,protože se nese,zježená od hlavy k patě ocas jak smrtka kosu....Je ji fuk,že je štěně!Někdy si říkám "snad se nedostane ven" asi by to bylo hustý.Jinak doma je teda naprosto v pohodě,naše děti miluje,nemůžu si stěžovat v rodině problém není.Koho sem pustím,problém taky není,ale sem teda nikoho nepustí.Nemůžu říct jestli by startila ostře,ale vypadá tak.Venku se nechá pohladit dokonce od batolat i od lidí cizích,musí na ni ale pomalu.Spouští za plotem takovou hrůzu,že si nikdo netroufne.Mi právě přijde,že na svůj věk je docela drsná.Máme děti 6a 4 roky.
Máte někdo ICQ a nebo SKYPE?
cipalka

lmusa
napsal(a):
Alko neboj, Cipískovi nic vysvětlovat nemusíš ! On je u Mášenky jednička
Teda pokud se jí zrovna nespouští někde v Přerově s Bllerkou
Libo, hehe, vo nic nešlo, ona ho Bllerka jenom tak výchovně prohnala, víš? Musela mu dát lekci za to, jak na ni loni ve Frýdlantě kvůli dohárávajícímu Mašikovi pořád držkoval
lmusa
napsal(a):
Asuma ze ŽS a Bergirie VD
Čtvrteční vysmátý BÓBik
Kvalita fotky též nic moc...
monika s
napsal(a):
Čtvrteční vysmátý BÓBik
Kvalita fotky též nic moc...
A jedna pro Naďu - zbytek na webu...
kaca
napsal(a):
Nazdárek ve spolek
Já v Černošicích ano nevytahovala foťák
Ale za to jsem fotila jinde
nada
napsal(a):
Nazdárek ve spolek
Já v Černošicích ano nevytahovala foťák
Ale za to jsem fotila jinde
A pak,že Cvakajda je nebezpečná
nada
napsal(a):
A pak,že Cvakajda je nebezpečná
Naďo, já taky fotila i jinde
kaca
napsal(a):
nada
napsal(a):
Líbo , copak je to za prcka ?
To je malá Colinka od Dargánků
lmusa
napsal(a):
ahojky, Nado když jí dáš štěněcí mlsku tak je nunánek
kaca
napsal(a):
nada
napsal(a):
Colinka je teda pěkně velkej "prcek"
Na chalupě vše dovoleno - Odry v peří
nada
napsal(a):
Colinka je teda pěkně velkej "prcek"
Na chalupě vše dovoleno - Odry v peří
marie m
napsal(a):
Libo díky ale trochu začal nohatět
Líbo , žádný horko - tp byl úprk před motorovu pilou
lmusa
napsal(a):
V tom věku je to přece normální ! Bude to aspoň kus psa a ne žádný prcek
to jo ale poníka nechci a taky máš všechny tři pohromadě
cipalka

lmusa
napsal(a):
úprk do peřin před pilou ?
Co to té chuděrce provádíte ???
Libo, tipla bych to na Texaskej masakr motorovou pilou, varianta po pražsku
kaca
napsal(a):
Alka to odhadla dobře
No a v peřinách je prej jistota
A mimča jsou jihočeši - BAINTHABRAKK - Marie
Pejsek je jen ten bílošedej,ale je to povedenej kousek ostaní dvě jsou slečny
A jedna hrdá "babička "
nada
napsal(a):
Alka to odhadla dobře
No a v peřinách je prej jistota
A mimča jsou jihočeši - BAINTHABRAKK - Marie
Pejsek je jen ten bílošedej,ale je to povedenej kousek ostaní dvě jsou slečny
A jedna hrdá "babička "
Též jsme Jihočeši.Já mám fenečku po Znoy je z CHS Prácheňského kraje.Jsem moc spokejná!Je to v necelých 7 měsících mazel,ale taky hlídač!Má strašně ráda naše dětičky!
Jen se tu s manželem fackujem o jednoho velkýho hafana....
stefifrend
napsal(a):
Též jsme Jihočeši.Já mám fenečku po Znoy je z CHS Prácheňského kraje.Jsem moc spokejná!Je to v necelých 7 měsících mazel,ale taky hlídač!Má strašně ráda naše dětičky!
Jen se tu s manželem fackujem o jednoho velkýho hafana....
No tak to jste "sousedi "
Odry je zatím větší mazel než hlídač - má na to jiný pesy
......no a k Maruš můžete na socializační návštěvy
nada
napsal(a):
No tak to jste "sousedi "
Odry je zatím větší mazel než hlídač - má na to jiný pesy
......no a k Maruš můžete na socializační návštěvy
A od kud je paní Maruška?Mám od sebe kousíček Janičku Smržů.Jinak jsem z Mnichu u Kardašovy Řečice okr. Jindřichův Hradec.A ještě mám informace,že je tu ještě blíže CHS z Koránu,ale nevím jak se jmenuje paní.Ta chová (snad ještě chová)KAO a JRO.Kamarádka od ní měla JRO jmenovala se Hoochi z Koránu,byla to co tu kdy byla nejůspěšnější jihoruska.Tahle CHS je kousíček od Jindřichova Hradce.
stefifrend
napsal(a):
A od kud je paní Maruška?Mám od sebe kousíček Janičku Smržů.Jinak jsem z Mnichu u Kardašovy Řečice okr. Jindřichův Hradec.A ještě mám informace,že je tu ještě blíže CHS z Koránu,ale nevím jak se jmenuje paní.Ta chová (snad ještě chová)KAO a JRO.Kamarádka od ní měla JRO jmenovala se Hoochi z Koránu,byla to co tu kdy byla nejůspěšnější jihoruska.Tahle CHS je kousíček od Jindřichova Hradce.
ahojky, Štěpánko jsem z Čes. Budějov. a tu CHS z Koránu neznám třeba jí zna někdo jiný
kaca
napsal(a):
Ahoooj
Zuzko - koza je kamarádky a já jsem jen konzument mlíčka
stefifrend
napsal(a):
Maruško tak jste kousek od nás
.Ted´čekám štěndo každým dnem od šicunek,ale potom by jsme se mohly domluvit třeba na nějaký víkend a někde se sejít,co Vy na to?
Šárko klidně se můžem domluvit ,já jsem doma od 17.7 mám dovču tak to nebude problém Vy budete mít štěnata tak držím palce
monika s
napsal(a):
Pro Štěpánku - chov. stanice Z Koránu dávno kavkazany nechová.
A co se týká JRO, Hoochi z Koránu, jistě byla ve své době výstavně úspěšná, ale jsou tu i mnohem úspěšnější JRO - aby se to jejich majitelů nedotklo
Nic se přeci neděje,nikdo nejsme dokonalý...O CHS z Koránu právě nemám žádné info nevím jsetli paní vůbec ještě chová hafany .JRO jsou taky překrásní.Já se v JRO příliš nevyznám,jen vím,že Hoochi byla a je legendou
kaca
napsal(a):
Ahoj holky, teda vy tady jedete Dlouho jsem tu nebyla a je toho tolik ke koukání
Maruško - gratuluju ke krásným miminkám, Nero se fakt činil
Nemůžu vykoukat kdo budete v Boleslavi ? Jedu tam sama samotinká s Darlenkou
Kdopak s náma bude ve třídě? Cindička? A kdo dál???? Už se těším
lida
napsal(a):
Ahoj holky, teda vy tady jedete Dlouho jsem tu nebyla a je toho tolik ke koukání
Maruško - gratuluju ke krásným miminkám, Nero se fakt činil
Nemůžu vykoukat kdo budete v Boleslavi ? Jedu tam sama samotinká s Darlenkou
Kdopak s náma bude ve třídě? Cindička? A kdo dál???? Už se těším
ahojky, Lído díky za pochvalu no a v Boleslavi budu také
pro Štěpánku auto mám ale bohužel je pořád obsazené jsem ráda když ho urvu na výstavu tak jedině že přijedeš k nám , snad až bude opraveno druhé ale to je otázka kdy
kaca
napsal(a):
ahoj....vypada to tu dobre......myslite ze bych se mohla pridat do vasi diskuze?zacinam s kavkazakama.....pro zacatek aspon jedno foto mazlika Karin
marie m
napsal(a):
jasně že můžeš kavkazáků není nikdy dostodkud pak je fešanda Karin
super......no v tom je problem stale cekame na papiry...jeste nam nedosly.....takze nevim z jake je chovne stanice.......ono je to slozitejsi,my jsme si cilene nevybrali nejakou chovnou stanici.....mame kamarada a ten ma fenu a ta mela stenata tak od ni jsme si Karin vzali.....popravde receno ani jsem nevedela ze je s papirama dokut me to tatka nerekl...........trapas co
llucinkaa2
napsal(a):
super......no v tom je problem stale cekame na papiry...jeste nam nedosly.....takze nevim z jake je chovne stanice.......ono je to slozitejsi,my jsme si cilene nevybrali nejakou chovnou stanici.....mame kamarada a ten ma fenu a ta mela stenata tak od ni jsme si Karin vzali.....popravde receno ani jsem nevedela ze je s papirama dokut me to tatka nerekl...........trapas co
je tu nekdo z brna??
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj všem
dargan
napsal(a):
, Olinka je šikulka
Dášo, podobnou fotku mám taky :-)
stefifrend
napsal(a):
Ahoj všem
Koukám na nové přírůstky....vítám vás a mám radost
Štěnda jsou kouzelný,matně si vybavuji Jesulu,jaká byla...taky takový medvídek
Naďo,jde vidět,že u vás se ti psi mají báječně,spát v posteli......hmmmm....Srstka by z vás měl radost
A hlásím,že mi přišel vstupní list do Boleslavi
jesie
napsal(a):
Koukám na nové přírůstky....vítám vás a mám radost
Štěnda jsou kouzelný,matně si vybavuji Jesulu,jaká byla...taky takový medvídek
Naďo,jde vidět,že u vás se ti psi mají báječně,spát v posteli......hmmmm....Srstka by z vás měl radost
A hlásím,že mi přišel vstupní list do Boleslavi
Vstupní list? Bééé, tak ten mi ještě nepřišel Eliška se tam vystavovat nebude, tak jí pustím se vystavit sem
lida
napsal(a):
Vstupní list? Bééé, tak ten mi ještě nepřišel Eliška se tam vystavovat nebude, tak jí pustím se vystavit sem
Ahojky
na vstupním listu je nejlepší ta objížďka - když jsem se už naučila do MB trasu , tak mi to tam rozkopou a - koukej bloudit !!!
Takže tentokrát pojedu asi hooodně brzy,abych vůbec dojela
"na rybách "
llucinkaa2
napsal(a):
chtěla jsem se na něco zeptat......s Karin bych chtěla chodit na výstavy ale tak nějak nechápu co bych měla před tím udělat.....prosím poradte.......díky
Lucko, chovatel Remon Fáres bydlí kousek od Brna a může Vás dobře zaučit, kterak vystavovati :-) Kdysi dávno předváděl moji Ajrinku na její první výstavě, kousla ho při tom do zadku jen dvakrát a vyběhali CAJC :-)
cipalka

llucinkaa2
napsal(a):
dekuji za radu.
My jsme taky z Brna! A Cipulda móóóc rád fenečky
Tedy samozřejmě ve vší počestnosti...
llucinkaa2
napsal(a):
chtěla jsem se na něco zeptat......s Karin bych chtěla chodit na výstavy ale tak nějak nechápu co bych měla před tím udělat.....prosím poradte.......díky
Jé, tak Karin má stejného tatínka jako naše Colinka a Cituška! Dneska jsme byli u Citušky na návštěvě, to je ona
dargan
napsal(a):
Jé, tak Karin má stejného tatínka jako naše Colinka a Cituška! Dneska jsme byli u Citušky na návštěvě, to je ona
A ještě jsme byli u brášky Cnoriho
nada
napsal(a):
Ahojky
na vstupním listu je nejlepší ta objížďka - když jsem se už naučila do MB trasu , tak mi to tam rozkopou a - koukej bloudit !!!
Takže tentokrát pojedu asi hooodně brzy,abych vůbec dojela
"na rybách "
Na`do,já jsem teda zvědavá,jak tam vůbec trefím....podle toho rozpisu se nechytám vůbec takže ač nerada,budu muset jet dřív
kaca
napsal(a):
Mimi jsou moo pěkný
A Jindři - noboooj ještě,že jdeme na řadu až jako poslední do tý doby se tam domotáme
kaca
napsal(a):
Štěpánko, chovatelská stanice z Koránu jsou JRO. Kavkazácká stanice se jmenovala Baurydy Korán Ale tam měli poslední štěňátka tuším že v roce 97 a pak už nic.
kaca
napsal(a):
Vítám nové příznivce kavkazáků.
Co je za zádrhel s objížďkou v MB? Jedu jenom na kukačku, tak abych nebyla překvapená - je to někde na netu?
dargan
napsal(a):
A ještě jsme byli u brášky Cnoriho
krásní hafani.........a ještě posílám nejnovější foto Karin...
lida
napsal(a):
Teda Dášo, rostou do krásy A pšt
už mám vážně štěňátkovej absťák a jestli se něco nepototo, na jaro chystám s Darlenicí uličnicí miminka
a ještě jedna
jesie
napsal(a):
Že bychom dojeli všechny najednou s velkou slávou? Prosím,pokud se domluvíte,pošlete mi někdo mailíka,kde se sejdete a v kolik,já se ráda přidám
Ahoj
Petro přidat se klidně můžeš,ale já nevim kde se právě ted bude sjíždět a jak to tam vypadá a co tam je ...................... takže teda nevím .Právě proto jsem myslela dát sraz před "starý" sjezdem,ale když ty jsi z druhé strany tak fakt nevím :-/////
Kdo ví at píše :-))))))
kaca
napsal(a):
A mimo jiné nevíte někdo proč se vymazal Marii BATIR z tématu - ŠTĚŇATA ??
Docela nechápu jak je to možné? Nebo proč je to smazané ?? Stalo se vám to už někdy ??
nada
napsal(a):
A mimo jiné nevíte někdo proč se vymazal Marii BATIR z tématu - ŠTĚŇATA ??
Docela nechápu jak je to možné? Nebo proč je to smazané ?? Stalo se vám to už někdy ??
Nado asi proto že jsem použila foto Zuzky Nevrlé bez jejího douhlasu, jinak to také nechápu mě se také neptá jestli foto mého psa může dát na svůj web i když mě je to fuk ale když důslednodt tak důslednost NE
marie m
napsal(a):
Nado asi proto že jsem použila foto Zuzky Nevrlé bez jejího douhlasu, jinak to také nechápu mě se také neptá jestli foto mého psa může dát na svůj web i když mě je to fuk ale když důslednodt tak důslednost NE
Ne že bych se do toho chtěla nějak zapojovat, ale které Vaše fotky jsem bez souhlasu stáhla a zveřejnila???
bllerkovaci
napsal(a):
Ne že bych se do toho chtěla nějak zapojovat, ale které Vaše fotky jsem bez souhlasu stáhla a zveřejnila???
Zuzku je to trapné a dětinské se sváma dohadovat o fotkách psů, sice se ptáte zda moje pesany můžete fotit ale žádná zmínka o tom zda moje hafany můžete dát na svůj web, ještě chvilku takhle pokračujte v chování a myslím že pak na svém webu budete mít jen svoje dva psy myslím teda z výstav a jen tak na okraj když Vám to tak vadí tak je nefotte a já je nebudu stahovat pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk
marie m
napsal(a):
Zuzku je to trapné a dětinské se sváma dohadovat o fotkách psů, sice se ptáte zda moje pesany můžete fotit ale žádná zmínka o tom zda moje hafany můžete dát na svůj web, ještě chvilku takhle pokračujte v chování a myslím že pak na svém webu budete mít jen svoje dva psy myslím teda z výstav a jen tak na okraj když Vám to tak vadí tak je nefotte a já je nebudu stahovat pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk
Měla byste si přečíst příslušný zákon... Nejen že ho porušujete, ale se slušností to nemá nic společného A co si nafotím, s tím také můžu naložit jak budu chtít, to zákon nezakazuje
Jak říkám, nebudu se tu dohadovat, ale nedej bože, kdyby někdo stahoval bez souhlasu fotky z jiných nejmenovaných kavkazských webů, to by byl za blbce on
Dětinské mi spíš přijde to Vaše: pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk. Vyřeším to asi jak nejjednodušeji to půjde
PS: A nemyslím si, že by byl nějaký problém zeptat se, můžu tu fotku použít? Ale asi je
bllerkovaci
napsal(a):
Měla byste si přečíst příslušný zákon... Nejen že ho porušujete, ale se slušností to nemá nic společného A co si nafotím, s tím také můžu naložit jak budu chtít, to zákon nezakazuje
Jak říkám, nebudu se tu dohadovat, ale nedej bože, kdyby někdo stahoval bez souhlasu fotky z jiných nejmenovaných kavkazských webů, to by byl za blbce on
Dětinské mi spíš přijde to Vaše: pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk. Vyřeším to asi jak nejjednodušeji to půjde
PS: A nemyslím si, že by byl nějaký problém zeptat se, můžu tu fotku použít? Ale asi je
Problém není ve mě ale ve Vás, také jste mě mohla upozornit když jste ho fotila že foto nesmím použít a jiné chov stan. mají na fotkách logo a je klid , pořád nechápu o co jde s těma fotkama, to se tím živíte nebo co, mě osobně je úplně jedno když něco nafottím a někdo foto použije, a zákon o fotkách neznám ale myslím že ten zákon bude asi pro profíky a ne amatery, fota jsou Vaše ale psy moji tak že pokud je dudete fotit tak dál to znátea je to něco za něco a nemusíme si tady psát ale říci do očí.
nada
napsal(a):
Maruš to snad ne??? To by mně teda nenapadlo :-/
Teda,trošku jsem zaskočená....nikdy mě nenapadlo,že fotky,které vyfotím a dám si na web bych pak vyžadovala,aby se mě majitelé hafanů ptali na souhlas,jestli si je můžou přetáhnout...přijde mi to automatické,jejich pes-jejich fotka.Nejvíc samozřejmě stojím o své hafany,že Nemyslím to jako slovo do pranice,ale jestli někdo opravdu víte o zákonu,který toto usměrňuje,prosím,zašlete mi ho na mail,já to omrknu a pak dám upozornění k sobě na stránky,že ode mě stahovat své psy povoleno
Aby se mě každý extra neptal