Kavkazáci a kavkazánčata :o))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2007 19:57

Tak jsme zase na stosedmadvacítce a jedeme dááááál... .
Dášo, Colí je úžasná, nějaký takový zvířátko si představuju u mě doma (až jednou odejde Barborka). Je po mamče nebo se potatínkovala (vždyť víš že Balagura já můžu )?

4.7.2007 20:04

kaca napsal(a):
Dášo, Colí je úžasná, nějaký takový zvířátko si představuju u mě doma (až jednou odejde Barborka). Je po mamče nebo se potatínkovala (vždyť víš že Balagura já můžu )?

Ahojky dámy
Vítám Štěpánku se Znoyovkou a Mirku Naše řady začínají narůstat Kdopak jede do MB?

4.7.2007 20:04

eavy napsal(a):
Ahojky dámy
Vítám Štěpánku se Znoyovkou a Mirku Naše řady začínají narůstat Kdopak jede do MB?

Jo Luci, díky za vzkázek. Olííí je moc hezunká

4.7.2007 20:06

kaca napsal(a):

Ahoj Lucko, vidíš, chtěla jsem Ti pochválit Olinku a jak jsem se rozepsala k Tarovi tak jsem zapoměla! O kombinaci kavkaze a šeltičky vím díky dceři své, Olinka je šikulka! A Colí ... zatím teda nevím po kom je, kožich bude mít asi po tátovi a po bábě, a povaha ... pracujeme na tom, aby se nepomamila

4.7.2007 20:14

dargan napsal(a):
Ahoj Lucko, vidíš, chtěla jsem Ti pochválit Olinku a jak jsem se rozepsala k Tarovi tak jsem zapoměla! O kombinaci kavkaze a šeltičky vím díky dceři své, Olinka je šikulka! A Colí ... zatím teda nevím po kom je, kožich bude mít asi po tátovi a po bábě, a povaha ... pracujeme na tom, aby se nepomamila

Achóójjjj jseéém tadýýý hlásí se další cvok!

4.7.2007 20:24

stefifrend napsal(a):
Achóójjjj jseéém tadýýý hlásí se další cvok!

Štěpánko, tak co oböjek? Už sis něco vybrala?
Dádo, feňulka je moc pěkná. Jde spíš do tatíka, nebo do mamči?

4.7.2007 20:26

eavy napsal(a):

Dádo, otázku beru zpět. Koukám, že už tu padla Jsem ťunťa, asi pomalu čtu A jinak gratuluji k dalšímu členu smečky

4.7.2007 20:28

eavy napsal(a):

Myslím,že bude stačit tenhle na tele Ona je táák hodná....Pro všechny případy na srazy a tak máme výbavu myslim slušnou.

4.7.2007 20:55

kaca napsal(a):

přírodní plemeno , které se rádo dělí o pelíšek s kocourem...

4.7.2007 20:57

kaca napsal(a):
přírodní plemeno , které se rádo dělí o pelíšek s kocourem...

Verčííí, dík za pochvalu Olinky, dcerka je na ní náležitě hrdá a skvěle spolu vycházejí .

cipalka

4.7.2007 21:02
cipalka

kaca napsal(a):
Verčííí, dík za pochvalu Olinky, dcerka je na ní náležitě hrdá a skvěle spolu vycházejí .

Lucko, nějaké fotky agenta 007 by nebyly???
Libo, a kam za Tebou ten fešák přijel? Si takhle dáváš natajno rande, jóóó??? Nebo že by budoucí ženich pro Mašika?

4.7.2007 22:01

cipalka napsal(a):
Lucko, nějaké fotky agenta 007 by nebyly???
Libo, a kam za Tebou ten fešák přijel? Si takhle dáváš natajno rande, jóóó??? Nebo že by budoucí ženich pro Mašika?

Alko, na ženicha pro Mašíka je to moc mladý A přijel za mnou do práce, tak abych se neproducírovala vedení pod okny a nefotila psa v pracovní době tak jsme zalezli pod most ale tam zase bylo prd a ne světlo, tak jsem musela fotky zesvětlit, aby na nich bylo něco vidět Jinak je pesan pěkně tmavý

cipalka

4.7.2007 22:19
cipalka

lmusa napsal(a):
Alko, na ženicha pro Mašíka je to moc mladý A přijel za mnou do práce, tak abych se neproducírovala vedení pod okny a nefotila psa v pracovní době tak jsme zalezli pod most ale tam zase bylo prd a ne světlo, tak jsem musela fotky zesvětlit, aby na nich bylo něco vidět Jinak je pesan pěkně tmavý

Jo s fešákem pod most, jo? No Ty to teda pěkně vedeš...... A jsem nemyslela ženich hned, ale že by si Mašik na něho počkal..... I když pak zas nevím, jak by to vysvětlovala Cipískovi, tak snad teda radši bez ženicha.....

4.7.2007 22:34

kaca napsal(a):

Líbo ty se teda nezdáš pod most ...........
Ale Batirek je teda fakt pěknej bezušáček

Jedete zejtra do Černošic ??

"Eržika "

cipalka

4.7.2007 22:41
cipalka

nada napsal(a):
Líbo ty se teda nezdáš pod most ...........
Ale Batirek je teda fakt pěknej bezušáček

Jedete zejtra do Černošic ??

"Eržika "

Naďo, já nejedu. Ale budu držet palce Cvikajdě i Cinduši, pořádně to tam, holky, rozbalte Teda pokud jdete všechny tři... Jestli jdeš jenom s Cvikajdou, tak té přeju co nejvíc zářezů na pažbě

4.7.2007 22:43

cipalka napsal(a):
Naďo, já nejedu. Ale budu držet palce Cvikajdě i Cinduši, pořádně to tam, holky, rozbalte Teda pokud jdete všechny tři... Jestli jdeš jenom s Cvikajdou, tak té přeju co nejvíc zářezů na pažbě

Alko jedu jen s Odry a prej děkuje za povzbuzeńí
poslala jsem ti mailik

5.7.2007 09:00

dargan napsal(a):

Ahoj Dáši, to si mě moc uklidnila, že nejen já mám doma takovýho ,,exota". V tom kotci není úplně odříznutý od světa - jedna strana, asi 3 metry vede hned k nerušné silnici, takže sem tam projede auto, projdou chodci nebo psi, ale není to jako když byl před odrinací, kde opravdu neměl klid, sice se sem tam stalo, že 40 min nikdo nepřišel, ale to sme zase byli spolu, takže si taky neodpočinul. Bohužel, do ordinace si ho opravdu vzít nemůžu. Na psi je naštěstí úplně v pohodě.

Pro všechny: nechci to zakřiknout, ale asi opravdu byl zakopaný pes v tom rušném provozu kolem něj. Včera při cestě domů nechal paní přisednout na lavičku a pak se (po podání pamlsku) nechal i pohladit. Ve vlaku se taky nechal pohladit od průvodčí, tak snad to bude dobrý.Díky vám všem, za uklidnění a cenné rady. Do přerova se přijedu podívat. Snad to tam někde najdu. Mějte se moc fajn a ještě jednou dííík. Mirka

5.7.2007 19:44

nada napsal(a):
poslala jsem ti mailik

Tak výsledky z dnešní klubovky už jsou na webu http://www.kpp-vseinfo.ic.cz

5.7.2007 23:38

nada napsal(a):
poslala jsem ti mailik

Ahoj všem Tak se po delší době zase přidávám Vítám nové členy, jen ať se nám řady hezky rozrůstají Mirko je fajn, že se pejsek uklidnil, bylo to na bobka asi moc vjemů najednou a tak z toho byl trošku neurotický. To přetažená mimina bývají, co Alko? Dáši Colí je hezoučká a malý bezušáček taky. Nadi koukám, že Cvakajda se radami Alky neřídila a konkurence přežila tímto děkuju Zuzce N za vždy bleskové zveřejnění výsledků, když už mi nevyšlo tam dojet Takže Zuzi těším se na fotky a doufám, že to s tou oslavou moc nepřeháníš, ať se brzy dočkáme

5.7.2007 23:40

susan napsal(a):
Ahoj všem Tak se po delší době zase přidávám Vítám nové členy, jen ať se nám řady hezky rozrůstají Mirko je fajn, že se pejsek uklidnil, bylo to na bobka asi moc vjemů najednou a tak z toho byl trošku neurotický. To přetažená mimina bývají, co Alko? Dáši Colí je hezoučká a malý bezušáček taky. Nadi koukám, že Cvakajda se radami Alky neřídila a konkurence přežila tímto děkuju Zuzce N za vždy bleskové zveřejnění výsledků, když už mi nevyšlo tam dojet Takže Zuzi těším se na fotky a doufám, že to s tou oslavou moc nepřeháníš, ať se brzy dočkáme

Nadi žába zdrhla, tak sis pořídila Eržu??

6.7.2007 11:15

susan napsal(a):

Zuzi není zač Hlásím, že oslava proběhla ve vší počestnosti a ráno jsem se dostavila domů ve stavu schopném dát fotky na web Ale hala byla pitomá a za moc to nestojí Kór když se psi nesměli fotit

Bllérka se svým pohárem

6.7.2007 11:16

bllerkovaci napsal(a):
Zuzi není zač Hlásím, že oslava proběhla ve vší počestnosti a ráno jsem se dostavila domů ve stavu schopném dát fotky na web Ale hala byla pitomá a za moc to nestojí Kór když se psi nesměli fotit

Bllérka se svým pohárem

a Agirek se tvářil, že ho s tím děsně otravuju

6.7.2007 11:36

bllerkovaci napsal(a):

Bllérka se svým pohárem

Tak tak. Zuzka to měla tentokrát s tím focením složitější, ale i tak ulovila zase hafo fotek
Já, i když baterky nabité k prasknutí opět nic moc, protože ta hala byla příšerná
Tak aspoň pár

Finn z ÚK (můj oblíbenec)

6.7.2007 11:37

lmusa napsal(a):
Tak tak. Zuzka to měla tentokrát s tím focením složitější, ale i tak ulovila zase hafo fotek
Já, i když baterky nabité k prasknutí opět nic moc, protože ta hala byla příšerná
Tak aspoň pár

Finn z ÚK (můj oblíbenec)

Ještě portrét

6.7.2007 11:39

lmusa napsal(a):
Ještě portrét

A teď už z kruhu.
Bergirie Vlčí doupě při předávání poháru

6.7.2007 11:41

lmusa napsal(a):
A teď už z kruhu.
Bergirie Vlčí doupě při předávání poháru

to bude asi někdo z mladých Erudit

6.7.2007 11:43

lmusa napsal(a):
to bude asi někdo z mladých Erudit

To by mohl být Gulschar Erudit, ale omlouvám se, jestli jsem to popletla

6.7.2007 11:44

lmusa napsal(a):
To by mohl být Gulschar Erudit, ale omlouvám se, jestli jsem to popletla

6.7.2007 11:45

lmusa napsal(a):

Tady to by mohla být Asuma ze Železné stezky

6.7.2007 11:46

lmusa napsal(a):
Tady to by mohla být Asuma ze Železné stezky

Asuma ze ŽS a Bergirie VD

6.7.2007 11:49

lmusa napsal(a):

Omlouvám se, ale takovou hroznou kvalitu fotek jsem už dávno neměla. Na zbytek se nedá dívat

6.7.2007 12:13

lmusa napsal(a):
Omlouvám se, ale takovou hroznou kvalitu fotek jsem už dávno neměla. Na zbytek se nedá dívat

Líbo tak já si dovolím poopravit Ten mladý Erudit je dorostenec Loupežník a Gulschar je Victor Lištička

6.7.2007 12:25

bllerkovaci napsal(a):
Líbo tak já si dovolím poopravit Ten mladý Erudit je dorostenec Loupežník a Gulschar je Victor Lištička

v pořádku. Dyť jsem psala, že si nejsu jistá !

6.7.2007 12:41

lmusa napsal(a):
v pořádku. Dyť jsem psala, že si nejsu jistá !

Hlásím příchod,chci se vás lidičky zeptat.Byli vaše ratolesti v 6 měsísích ostří ke psům?Ta naše by se klidně dala do křížku z ovčákem a asi na život a na smrt....uplně zuří!

6.7.2007 12:51

cipalka napsal(a):
Jo s fešákem pod most, jo? No Ty to teda pěkně vedeš...... A jsem nemyslela ženich hned, ale že by si Mašik na něho počkal..... I když pak zas nevím, jak by to vysvětlovala Cipískovi, tak snad teda radši bez ženicha.....

Alko neboj, Cipískovi nic vysvětlovat nemusíš ! On je u Mášenky jednička
Teda pokud se jí zrovna nespouští někde v Přerově s Bllerkou

6.7.2007 13:30

stefifrend napsal(a):
Hlásím příchod,chci se vás lidičky zeptat.Byli vaše ratolesti v 6 měsísích ostří ke psům?Ta naše by se klidně dala do křížku z ovčákem a asi na život a na smrt....uplně zuří!

Dobrý den, já jsem teda co se kavkazů týče začátečník a mazáci Vám tady jistě lépe poradí, ale mám stejnou zkušenost jako Vy. Náš pesan v tom věku taky šel k velkým psům ne se seznámit, ale změřit síly. Občas se zdálo, že se pomine, tak jsme klidnili až pochopil, že nemá hned vyšilovat. Teď když je cizí pes v klidu, je taky, ale když si cizí začne, nic si líbit nenechá.

6.7.2007 13:35

susan napsal(a):
Dobrý den, já jsem teda co se kavkazů týče začátečník a mazáci Vám tady jistě lépe poradí, ale mám stejnou zkušenost jako Vy. Náš pesan v tom věku taky šel k velkým psům ne se seznámit, ale změřit síly. Občas se zdálo, že se pomine, tak jsme klidnili až pochopil, že nemá hned vyšilovat. Teď když je cizí pes v klidu, je taky, ale když si cizí začne, nic si líbit nenechá.

Zuzi Beuška jak se prsí a je pyšná Moc jí to sluší. A Agirek mi taky nepřijde, že by byl otrávený, spíš řve: Jóóó, su borec!

6.7.2007 13:48

susan napsal(a):

Zuzi to máte psa?Já mám fenu.Zjišt´uji,že ji silně vadí feny velkých plemen...no venku když je a na vodítku,je v klidu,ale na "svým" teda razance obrovská i venku když je na volno tak když pes začne štěkat za plotem jde si i k plotu a nemůžu tedy říct,že by útočila ze strachu,protože se nese,zježená od hlavy k patě ocas jak smrtka kosu....Je ji fuk,že je štěně!Někdy si říkám "snad se nedostane ven" asi by to bylo hustý.Jinak doma je teda naprosto v pohodě,naše děti miluje,nemůžu si stěžovat v rodině problém není.Koho sem pustím,problém taky není,ale sem teda nikoho nepustí.Nemůžu říct jestli by startila ostře,ale vypadá tak.Venku se nechá pohladit dokonce od batolat i od lidí cizích,musí na ni ale pomalu.Spouští za plotem takovou hrůzu,že si nikdo netroufne.Mi právě přijde,že na svůj věk je docela drsná.Máme děti 6a 4 roky.

6.7.2007 13:52

stefifrend napsal(a):
Zuzi to máte psa?Já mám fenu.Zjišt´uji,že ji silně vadí feny velkých plemen...no venku když je a na vodítku,je v klidu,ale na "svým" teda razance obrovská i venku když je na volno tak když pes začne štěkat za plotem jde si i k plotu a nemůžu tedy říct,že by útočila ze strachu,protože se nese,zježená od hlavy k patě ocas jak smrtka kosu....Je ji fuk,že je štěně!Někdy si říkám "snad se nedostane ven" asi by to bylo hustý.Jinak doma je teda naprosto v pohodě,naše děti miluje,nemůžu si stěžovat v rodině problém není.Koho sem pustím,problém taky není,ale sem teda nikoho nepustí.Nemůžu říct jestli by startila ostře,ale vypadá tak.Venku se nechá pohladit dokonce od batolat i od lidí cizích,musí na ni ale pomalu.Spouští za plotem takovou hrůzu,že si nikdo netroufne.Mi právě přijde,že na svůj věk je docela drsná.Máme děti 6a 4 roky.

Máte někdo ICQ a nebo SKYPE?

cipalka

7.7.2007 12:05
cipalka

lmusa napsal(a):
Alko neboj, Cipískovi nic vysvětlovat nemusíš ! On je u Mášenky jednička
Teda pokud se jí zrovna nespouští někde v Přerově s Bllerkou

Libo, hehe, vo nic nešlo, ona ho Bllerka jenom tak výchovně prohnala, víš? Musela mu dát lekci za to, jak na ni loni ve Frýdlantě kvůli dohárávajícímu Mašikovi pořád držkoval

7.7.2007 12:21

cipalka napsal(a):
Libo, hehe, vo nic nešlo, ona ho Bllerka jenom tak výchovně prohnala, víš? Musela mu dát lekci za to, jak na ni loni ve Frýdlantě kvůli dohárávajícímu Mašikovi pořád držkoval

Tak když vo nic nešlo, tož Mašík Cipískovi to jeho extenpore s Bllerkou odpouští

7.7.2007 19:02

lmusa napsal(a):

Čtvrteční vysmátý BÓBik
Kvalita fotky též nic moc...

7.7.2007 19:02

monika s napsal(a):
Čtvrteční vysmátý BÓBik
Kvalita fotky též nic moc...

A jedna pro Naďu - zbytek na webu...

8.7.2007 19:40

kaca napsal(a):

Nazdárek ve spolek
Já v Černošicích ano nevytahovala foťák
Ale za to jsem fotila jinde

8.7.2007 19:56

nada napsal(a):
Nazdárek ve spolek
Já v Černošicích ano nevytahovala foťák
Ale za to jsem fotila jinde

A pak,že Cvakajda je nebezpečná

8.7.2007 20:00

nada napsal(a):
A pak,že Cvakajda je nebezpečná

Naďo, já taky fotila i jinde

8.7.2007 20:01

kaca napsal(a):

8.7.2007 20:01

lmusa napsal(a):
Naďo, já taky fotila i jinde

A ještě

8.7.2007 20:07

nada napsal(a):

Líbo , copak je to za prcka ?

8.7.2007 20:08

nada napsal(a):
Líbo , copak je to za prcka ?

To je malá Colinka od Dargánků

8.7.2007 20:09

lmusa napsal(a):

ahojky, Nado když jí dáš štěněcí mlsku tak je nunánek

8.7.2007 20:11

marie m napsal(a):
ahojky, Nado když jí dáš štěněcí mlsku tak je nunánek

Ahoj Maru Batirek roste jako z vody

8.7.2007 20:12

kaca napsal(a):

8.7.2007 20:15

nada napsal(a):

A kdepak máš toho třetího ?

8.7.2007 20:16

nada napsal(a):

Colinka je teda pěkně velkej "prcek"

Na chalupě vše dovoleno - Odry v peří

8.7.2007 20:17

nada napsal(a):

Libo díky ale trochu začal nohatět

8.7.2007 20:17

nada napsal(a):

Té ale musí být horko

8.7.2007 20:18

nada napsal(a):

8.7.2007 20:18

marie m napsal(a):

V tom věku je to přece normální ! Bude to aspoň kus psa a ne žádný prcek

8.7.2007 20:20

nada napsal(a):

Colinka aspiruje na "cvakajdu" a "škubánka" v jednom

8.7.2007 20:22

marie m napsal(a):

Líbo , žádný horko - tp byl úprk před motorovu pilou

8.7.2007 20:25

lmusa napsal(a):
V tom věku je to přece normální ! Bude to aspoň kus psa a ne žádný prcek

to jo ale poníka nechci a taky máš všechny tři pohromadě

8.7.2007 20:35

marie m napsal(a):
to jo ale poníka nechci a taky máš všechny tři pohromadě

Tak už jsem spokojená
Konečně je vidím společně a ne každého zvlášt
Ten vepředu vypadá na pořádného cvaldu

8.7.2007 20:36

nada napsal(a):
Líbo , žádný horko - tp byl úprk před motorovu pilou

úprk do peřin před pilou ? Co to té chuděrce provádíte ???

8.7.2007 20:37

lmusa napsal(a):
Tak už jsem spokojená
Konečně je vidím společně a ne každého zvlášt
Ten vepředu vypadá na pořádného cvaldu

tak pro úplnou informaci 1z prava jedinej kluk a zbytek holky

8.7.2007 20:39

marie m napsal(a):
tak pro úplnou informaci 1z prava jedinej kluk a zbytek holky

Tak to jsem si mohla myslet Bude to hrdina. Snaží se propasírovat skrz mříž.
Na druhé straně je určitě nějaký nepřítel

8.7.2007 20:42

lmusa napsal(a):
Tak to jsem si mohla myslet Bude to hrdina. Snaží se propasírovat skrz mříž.
Na druhé straně je určitě nějaký nepřítel

na druhé straně je mámá ta pustit nešla , nevím jak by Oldry dopadla

cipalka

8.7.2007 21:16
cipalka

lmusa napsal(a):
úprk do peřin před pilou ? Co to té chuděrce provádíte ???

Libo, tipla bych to na Texaskej masakr motorovou pilou, varianta po pražsku

8.7.2007 21:23

cipalka napsal(a):

Ahoj všem! Nad´o to jsou Vaše mimina?Budu shánět psa k tý naší.S manželem se tu o naší Arču fackujeme!Moc se mě líbí ta šelma jak sedí u plotu v prostřed je myslím i fotka nahoře.Je krásný mimi

8.7.2007 21:39

stefifrend napsal(a):
Ahoj všem! Nad´o to jsou Vaše mimina?Budu shánět psa k tý naší.S manželem se tu o naší Arču fackujeme!Moc se mě líbí ta šelma jak sedí u plotu v prostřed je myslím i fotka nahoře.Je krásný mimi

nebo koho,že jsou to míma?

8.7.2007 21:54

kaca napsal(a):

Alka to odhadla dobře
No a v peřinách je prej jistota

A mimča jsou jihočeši - BAINTHABRAKK - Marie
Pejsek je jen ten bílošedej,ale je to povedenej kousek ostaní dvě jsou slečny

A jedna hrdá "babička "

8.7.2007 22:18

cipalka napsal(a):

8.7.2007 22:32

nada napsal(a):
Alka to odhadla dobře
No a v peřinách je prej jistota

A mimča jsou jihočeši - BAINTHABRAKK - Marie
Pejsek je jen ten bílošedej,ale je to povedenej kousek ostaní dvě jsou slečny

A jedna hrdá "babička "

Též jsme Jihočeši.Já mám fenečku po Znoy je z CHS Prácheňského kraje.Jsem moc spokejná!Je to v necelých 7 měsících mazel,ale taky hlídač!Má strašně ráda naše dětičky!Jen se tu s manželem fackujem o jednoho velkýho hafana....

8.7.2007 22:55

stefifrend napsal(a):
Též jsme Jihočeši.Já mám fenečku po Znoy je z CHS Prácheňského kraje.Jsem moc spokejná!Je to v necelých 7 měsících mazel,ale taky hlídač!Má strašně ráda naše dětičky!Jen se tu s manželem fackujem o jednoho velkýho hafana....

No tak to jste "sousedi "
Odry je zatím větší mazel než hlídač - má na to jiný pesy

......no a k Maruš můžete na socializační návštěvy

9.7.2007 07:19

nada napsal(a):
No tak to jste "sousedi "
Odry je zatím větší mazel než hlídač - má na to jiný pesy

......no a k Maruš můžete na socializační návštěvy

A od kud je paní Maruška?Mám od sebe kousíček Janičku Smržů.Jinak jsem z Mnichu u Kardašovy Řečice okr. Jindřichův Hradec.A ještě mám informace,že je tu ještě blíže CHS z Koránu,ale nevím jak se jmenuje paní.Ta chová (snad ještě chová)KAO a JRO.Kamarádka od ní měla JRO jmenovala se Hoochi z Koránu,byla to co tu kdy byla nejůspěšnější jihoruska.Tahle CHS je kousíček od Jindřichova Hradce.

9.7.2007 08:55

stefifrend napsal(a):
A od kud je paní Maruška?Mám od sebe kousíček Janičku Smržů.Jinak jsem z Mnichu u Kardašovy Řečice okr. Jindřichův Hradec.A ještě mám informace,že je tu ještě blíže CHS z Koránu,ale nevím jak se jmenuje paní.Ta chová (snad ještě chová)KAO a JRO.Kamarádka od ní měla JRO jmenovala se Hoochi z Koránu,byla to co tu kdy byla nejůspěšnější jihoruska.Tahle CHS je kousíček od Jindřichova Hradce.

ahojky, Štěpánko jsem z Čes. Budějov. a tu CHS z Koránu neznám třeba jí zna někdo jiný

9.7.2007 10:29

marie m napsal(a):
ahojky, Štěpánko jsem z Čes. Budějov. a tu CHS z Koránu neznám třeba jí zna někdo jiný

Ahoj všem, krásná miminka a Colí je už pořádný kus! Naďo tak jak je to s tou kozou??

9.7.2007 10:31

susan napsal(a):
Ahoj všem, krásná miminka a Colí je už pořádný kus! Naďo tak jak je to s tou kozou??

A Štěpánko ano, je to pes,o kom jsem psala.

9.7.2007 11:01

kaca napsal(a):

Ahoooj
Zuzko - koza je kamarádky a já jsem jen konzument mlíčka

9.7.2007 14:41

marie m napsal(a):

Maruško tak jste kousek od nás .Ted´čekám štěndo každým dnem od šicunek,ale potom by jsme se mohly domluvit třeba na nějaký víkend a někde se sejít,co Vy na to?

9.7.2007 15:22

stefifrend napsal(a):
Maruško tak jste kousek od nás .Ted´čekám štěndo každým dnem od šicunek,ale potom by jsme se mohly domluvit třeba na nějaký víkend a někde se sejít,co Vy na to?

Šárko klidně se můžem domluvit ,já jsem doma od 17.7 mám dovču tak to nebude problém Vy budete mít štěnata tak držím palce

9.7.2007 16:29

marie m napsal(a):
Šárko klidně se můžem domluvit ,já jsem doma od 17.7 mám dovču tak to nebude problém Vy budete mít štěnata tak držím palce

Štěpánko omlouvám se že jsem tě přejmenovala na Šárku

9.7.2007 17:32

nada napsal(a):
Ahoooj
Zuzko - koza je kamarádky a já jsem jen konzument mlíčka

Pro Štěpánku - chov. stanice Z Koránu dávno kavkazany nechová.
A co se týká JRO, Hoochi z Koránu, jistě byla ve své době výstavně úspěšná, ale jsou tu i mnohem úspěšnější JRO - aby se to jejich majitelů nedotklo

9.7.2007 19:08

monika s napsal(a):
Pro Štěpánku - chov. stanice Z Koránu dávno kavkazany nechová.
A co se týká JRO, Hoochi z Koránu, jistě byla ve své době výstavně úspěšná, ale jsou tu i mnohem úspěšnější JRO - aby se to jejich majitelů nedotklo

Nic se přeci neděje,nikdo nejsme dokonalý...O CHS z Koránu právě nemám žádné info nevím jsetli paní vůbec ještě chová hafany .JRO jsou taky překrásní.Já se v JRO příliš nevyznám,jen vím,že Hoochi byla a je legendou

9.7.2007 19:14

marie m napsal(a):

Jo mimina...Maruško jezdíte autem?Mohly bychom se sejít někde na půl cesty ,kde je hezká příroda a třeba něco k vidění.Nebo máte nějaký tip?Přivítala bych!

10.7.2007 10:38

kaca napsal(a):

Ahoj holky, teda vy tady jedete Dlouho jsem tu nebyla a je toho tolik ke koukání Maruško - gratuluju ke krásným miminkám, Nero se fakt činil Nemůžu vykoukat kdo budete v Boleslavi ? Jedu tam sama samotinká s Darlenkou Kdopak s náma bude ve třídě? Cindička? A kdo dál???? Už se těším

10.7.2007 10:47

lida napsal(a):
Ahoj holky, teda vy tady jedete Dlouho jsem tu nebyla a je toho tolik ke koukání Maruško - gratuluju ke krásným miminkám, Nero se fakt činil Nemůžu vykoukat kdo budete v Boleslavi ? Jedu tam sama samotinká s Darlenkou Kdopak s náma bude ve třídě? Cindička? A kdo dál???? Už se těším

ahojky, Lído díky za pochvalu no a v Boleslavi budu také pro Štěpánku auto mám ale bohužel je pořád obsazené jsem ráda když ho urvu na výstavu tak jedině že přijedeš k nám , snad až bude opraveno druhé ale to je otázka kdy

10.7.2007 11:45

kaca napsal(a):

jojo Lído , budeme tam

10.7.2007 11:47

kaca napsal(a):

ahoj....vypada to tu dobre......myslite ze bych se mohla pridat do vasi diskuze?zacinam s kavkazakama.....pro zacatek aspon jedno foto mazlika Karin

10.7.2007 11:53

llucinkaa2 napsal(a):
ahoj....vypada to tu dobre......myslite ze bych se mohla pridat do vasi diskuze?zacinam s kavkazakama.....pro zacatek aspon jedno foto mazlika Karin

jasně že můžeš kavkazáků není nikdy dostodkud pak je fešanda Karin

10.7.2007 12:11

marie m napsal(a):

super......no v tom je problem stale cekame na papiry...jeste nam nedosly.....takze nevim z jake je chovne stanice.......ono je to slozitejsi,my jsme si cilene nevybrali nejakou chovnou stanici.....mame kamarada a ten ma fenu a ta mela stenata tak od ni jsme si Karin vzali.....popravde receno ani jsem nevedela ze je s papirama dokut me to tatka nerekl...........trapas co

10.7.2007 12:28

llucinkaa2 napsal(a):
super......no v tom je problem stale cekame na papiry...jeste nam nedosly.....takze nevim z jake je chovne stanice.......ono je to slozitejsi,my jsme si cilene nevybrali nejakou chovnou stanici.....mame kamarada a ten ma fenu a ta mela stenata tak od ni jsme si Karin vzali.....popravde receno ani jsem nevedela ze je s papirama dokut me to tatka nerekl...........trapas co

je tu nekdo z brna??

11.7.2007 09:33

llucinkaa2 napsal(a):

Ahoj všem

11.7.2007 09:59

llucinkaa2 napsal(a):
je tu nekdo z brna??

Ano :-)

11.7.2007 10:08

dargan napsal(a):

Dášo, podobnou fotku mám taky :-)

11.7.2007 12:20

jf napsal(a):

Ajrinka ve sportovním moc jí to sluší

11.7.2007 13:45

stefifrend napsal(a):
Ahoj všem

Koukám na nové přírůstky....vítám vás a mám radost

Štěnda jsou kouzelný,matně si vybavuji Jesulu,jaká byla...taky takový medvídek
Naďo,jde vidět,že u vás se ti psi mají báječně,spát v posteli......hmmmm....Srstka by z vás měl radost

A hlásím,že mi přišel vstupní list do Boleslavi

11.7.2007 14:00

jesie napsal(a):
Koukám na nové přírůstky....vítám vás a mám radost

Štěnda jsou kouzelný,matně si vybavuji Jesulu,jaká byla...taky takový medvídek
Naďo,jde vidět,že u vás se ti psi mají báječně,spát v posteli......hmmmm....Srstka by z vás měl radost

A hlásím,že mi přišel vstupní list do Boleslavi

Vstupní list? Bééé, tak ten mi ještě nepřišel Eliška se tam vystavovat nebude, tak jí pustím se vystavit sem

11.7.2007 15:19

lida napsal(a):
Vstupní list? Bééé, tak ten mi ještě nepřišel Eliška se tam vystavovat nebude, tak jí pustím se vystavit sem

Ahojky
na vstupním listu je nejlepší ta objížďka - když jsem se už naučila do MB trasu , tak mi to tam rozkopou a - koukej bloudit !!! Takže tentokrát pojedu asi hooodně brzy,abych vůbec dojela

"na rybách "

11.7.2007 17:09

jf napsal(a):

tak to je fajne....jak je pesan stary??

11.7.2007 17:13

marie m napsal(a):

joo už vím odkud je.....chovnná stanice Remon Fáres

11.7.2007 17:31

llucinkaa2 napsal(a):
joo už vím odkud je.....chovnná stanice Remon Fáres

chtěla jsem se na něco zeptat......s Karin bych chtěla chodit na výstavy ale tak nějak nechápu co bych měla před tím udělat.....prosím poradte.......díky

11.7.2007 17:52

llucinkaa2 napsal(a):
tak to je fajne....jak je pesan stary??

Čubička, 6 roků.
Lucka: Kde v Brně býváte? My v Komárově.

11.7.2007 17:57

llucinkaa2 napsal(a):
chtěla jsem se na něco zeptat......s Karin bych chtěla chodit na výstavy ale tak nějak nechápu co bych měla před tím udělat.....prosím poradte.......díky

Lucko, chovatel Remon Fáres bydlí kousek od Brna a může Vás dobře zaučit, kterak vystavovati :-) Kdysi dávno předváděl moji Ajrinku na její první výstavě, kousla ho při tom do zadku jen dvakrát a vyběhali CAJC :-)

11.7.2007 18:36

jf napsal(a):
Lucko, chovatel Remon Fáres bydlí kousek od Brna a může Vás dobře zaučit, kterak vystavovati :-) Kdysi dávno předváděl moji Ajrinku na její první výstavě, kousla ho při tom do zadku jen dvakrát a vyběhali CAJC :-)

dekuji za radu.

cipalka

11.7.2007 21:37
cipalka

llucinkaa2 napsal(a):
dekuji za radu.

My jsme taky z Brna! A Cipulda móóóc rád fenečky Tedy samozřejmě ve vší počestnosti...

11.7.2007 22:00

llucinkaa2 napsal(a):

Jé, tak Karin má stejného tatínka jako naše Colinka a Cituška! Dneska jsme byli u Citušky na návštěvě, to je ona

11.7.2007 22:01

dargan napsal(a):
Jé, tak Karin má stejného tatínka jako naše Colinka a Cituška! Dneska jsme byli u Citušky na návštěvě, to je ona

A ještě jsme byli u brášky Cnoriho

11.7.2007 22:20

nada napsal(a):
Ahojky
na vstupním listu je nejlepší ta objížďka - když jsem se už naučila do MB trasu , tak mi to tam rozkopou a - koukej bloudit !!! Takže tentokrát pojedu asi hooodně brzy,abych vůbec dojela

"na rybách "

Na`do,já jsem teda zvědavá,jak tam vůbec trefím....podle toho rozpisu se nechytám vůbec takže ač nerada,budu muset jet dřív

11.7.2007 22:35

kaca napsal(a):

Mimi jsou moo pěkný
A Jindři - noboooj ještě,že jdeme na řadu až jako poslední do tý doby se tam domotáme

12.7.2007 08:23

jesie napsal(a):
Na`do,já jsem teda zvědavá,jak tam vůbec trefím....podle toho rozpisu se nechytám vůbec takže ač nerada,budu muset jet dřív

Holky, tak už mi to taky přišlo a při čtení objízdné trasy jsem se opotila Což se někde sejít a udělat autívláček ?

12.7.2007 08:29

dargan napsal(a):

Teda Dášo, rostou do krásy A pšt už mám vážně štěňátkovej absťák a jestli se něco nepototo, na jaro chystám s Darlenicí uličnicí miminka

12.7.2007 08:37

kaca napsal(a):

Štěpánko, chovatelská stanice z Koránu jsou JRO. Kavkazácká stanice se jmenovala Baurydy Korán Ale tam měli poslední štěňátka tuším že v roce 97 a pak už nic.

12.7.2007 11:26

kaca napsal(a):

Vítám nové příznivce kavkazáků.
Co je za zádrhel s objížďkou v MB? Jedu jenom na kukačku, tak abych nebyla překvapená - je to někde na netu?

12.7.2007 13:15

dargan napsal(a):

krásní hafani.........a ještě posílám nejnovější foto Karin...

12.7.2007 13:17

lida napsal(a):
Teda Dášo, rostou do krásy A pšt už mám vážně štěňátkovej absťák a jestli se něco nepototo, na jaro chystám s Darlenicí uličnicí miminka

a ještě jedna

12.7.2007 14:23

pvc napsal(a):
Vítám nové příznivce kavkazáků.
Co je za zádrhel s objížďkou v MB? Jedu jenom na kukačku, tak abych nebyla překvapená - je to někde na netu?

Lído můžeme se srazit na benzince co je před sjezdem do Boleslav , jak se sjíždělo normálně

12.7.2007 15:25

nada napsal(a):
Lído můžeme se srazit na benzince co je před sjezdem do Boleslav , jak se sjíždělo normálně

Nadi a nešlo by se srazitněkde za sjezdem z dálnice, tak trošku totiž jedu z druhé strany (teda jestli se k vám můžu přidat).

12.7.2007 19:57

jf napsal(a):
Čubička, 6 roků.
Lucka: Kde v Brně býváte? My v Komárově.

My bydlíme ve Slatině.......u Stránské skáli jestli víš kde to je

12.7.2007 21:31

pvc napsal(a):
Nadi a nešlo by se srazitněkde za sjezdem z dálnice, tak trošku totiž jedu z druhé strany (teda jestli se k vám můžu přidat).

Že bychom dojeli všechny najednou s velkou slávou? Prosím,pokud se domluvíte,pošlete mi někdo mailíka,kde se sejdete a v kolik,já se ráda přidám

12.7.2007 22:45

jesie napsal(a):
Že bychom dojeli všechny najednou s velkou slávou? Prosím,pokud se domluvíte,pošlete mi někdo mailíka,kde se sejdete a v kolik,já se ráda přidám

Ahoj
Petro přidat se klidně můžeš,ale já nevim kde se právě ted bude sjíždět a jak to tam vypadá a co tam je ...................... takže teda nevím .Právě proto jsem myslela dát sraz před "starý" sjezdem,ale když ty jsi z druhé strany tak fakt nevím :-/////
Kdo ví at píše :-))))))

12.7.2007 23:07

kaca napsal(a):

A mimo jiné nevíte někdo proč se vymazal Marii BATIR z tématu - ŠTĚŇATA ??
Docela nechápu jak je to možné? Nebo proč je to smazané ?? Stalo se vám to už někdy ??

12.7.2007 23:14

nada napsal(a):
A mimo jiné nevíte někdo proč se vymazal Marii BATIR z tématu - ŠTĚŇATA ??
Docela nechápu jak je to možné? Nebo proč je to smazané ?? Stalo se vám to už někdy ??

Nado asi proto že jsem použila foto Zuzky Nevrlé bez jejího douhlasu, jinak to také nechápu mě se také neptá jestli foto mého psa může dát na svůj web i když mě je to fuk ale když důslednodt tak důslednost NE

12.7.2007 23:32

marie m napsal(a):
Nado asi proto že jsem použila foto Zuzky Nevrlé bez jejího douhlasu, jinak to také nechápu mě se také neptá jestli foto mého psa může dát na svůj web i když mě je to fuk ale když důslednodt tak důslednost NE

Ne že bych se do toho chtěla nějak zapojovat, ale které Vaše fotky jsem bez souhlasu stáhla a zveřejnila???

12.7.2007 23:33

marie m napsal(a):

Maruš to snad ne??? To by mně teda nenapadlo :-/

12.7.2007 23:47

bllerkovaci napsal(a):
Ne že bych se do toho chtěla nějak zapojovat, ale které Vaše fotky jsem bez souhlasu stáhla a zveřejnila???

Zuzku je to trapné a dětinské se sváma dohadovat o fotkách psů, sice se ptáte zda moje pesany můžete fotit ale žádná zmínka o tom zda moje hafany můžete dát na svůj web, ještě chvilku takhle pokračujte v chování a myslím že pak na svém webu budete mít jen svoje dva psy myslím teda z výstav a jen tak na okraj když Vám to tak vadí tak je nefotte a já je nebudu stahovat pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk

13.7.2007 00:09

marie m napsal(a):
Zuzku je to trapné a dětinské se sváma dohadovat o fotkách psů, sice se ptáte zda moje pesany můžete fotit ale žádná zmínka o tom zda moje hafany můžete dát na svůj web, ještě chvilku takhle pokračujte v chování a myslím že pak na svém webu budete mít jen svoje dva psy myslím teda z výstav a jen tak na okraj když Vám to tak vadí tak je nefotte a já je nebudu stahovat pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk

Měla byste si přečíst příslušný zákon... Nejen že ho porušujete, ale se slušností to nemá nic společného A co si nafotím, s tím také můžu naložit jak budu chtít, to zákon nezakazuje Jak říkám, nebudu se tu dohadovat, ale nedej bože, kdyby někdo stahoval bez souhlasu fotky z jiných nejmenovaných kavkazských webů, to by byl za blbce on Dětinské mi spíš přijde to Vaše: pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk. Vyřeším to asi jak nejjednodušeji to půjde

PS: A nemyslím si, že by byl nějaký problém zeptat se, můžu tu fotku použít? Ale asi je

13.7.2007 09:04

bllerkovaci napsal(a):
Měla byste si přečíst příslušný zákon... Nejen že ho porušujete, ale se slušností to nemá nic společného A co si nafotím, s tím také můžu naložit jak budu chtít, to zákon nezakazuje Jak říkám, nebudu se tu dohadovat, ale nedej bože, kdyby někdo stahoval bez souhlasu fotky z jiných nejmenovaných kavkazských webů, to by byl za blbce on Dětinské mi spíš přijde to Vaše: pokud je budete fotit a mě se foto nude líbit tak si je stáhnu a použiju at se Vám to líbí nebo ne je mě to fuk. Vyřeším to asi jak nejjednodušeji to půjde

PS: A nemyslím si, že by byl nějaký problém zeptat se, můžu tu fotku použít? Ale asi je

Problém není ve mě ale ve Vás, také jste mě mohla upozornit když jste ho fotila že foto nesmím použít a jiné chov stan. mají na fotkách logo a je klid , pořád nechápu o co jde s těma fotkama, to se tím živíte nebo co, mě osobně je úplně jedno když něco nafottím a někdo foto použije, a zákon o fotkách neznám ale myslím že ten zákon bude asi pro profíky a ne amatery, fota jsou Vaše ale psy moji tak že pokud je dudete fotit tak dál to znátea je to něco za něco a nemusíme si tady psát ale říci do očí.

13.7.2007 21:22

nada napsal(a):
Maruš to snad ne??? To by mně teda nenapadlo :-/

Teda,trošku jsem zaskočená....nikdy mě nenapadlo,že fotky,které vyfotím a dám si na web bych pak vyžadovala,aby se mě majitelé hafanů ptali na souhlas,jestli si je můžou přetáhnout...přijde mi to automatické,jejich pes-jejich fotka.Nejvíc samozřejmě stojím o své hafany,že Nemyslím to jako slovo do pranice,ale jestli někdo opravdu víte o zákonu,který toto usměrňuje,prosím,zašlete mi ho na mail,já to omrknu a pak dám upozornění k sobě na stránky,že ode mě stahovat své psy povoleno Aby se mě každý extra neptal

Přidejte reakci

Přidat smajlík