Střední černí knírači

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2007 22:33

Ahojte,zakladám nové téma,o streďákoch.Máte doma a ako ste spokojní s plemenom a poprosím fotky..
Ja mám 7 ročnú fenečku a je to moja 2.fenka streďáka čierneho..a tu je jej foto

8.7.2007 22:35

daia napsal(a):
Ahojte,zakladám nové téma,o streďákoch.Máte doma a ako ste spokojní s plemenom a poprosím fotky..

tu je ešte jedna

8.7.2007 22:37

daia napsal(a):
tu je ešte jedna

S koňom

9.7.2007 14:37

daia napsal(a):
S koňom

Krásnej
Měla jsem takovýho, ale to bylo ještě před érou digitálních fotek, tak přiložit nemám co...
Je to skvělé plemeno, chytrý a bystrý, potřeba je mít na něj dost času, ten můj nebyl zrovna z těch flegmatičtějších fousáčů
Teď přemýšlím zas o psovi, ale knírač už to asi nebude, potřebuju něco přece jen "flegmatičtějšího", na cvičák není moc čas a tak...

9.7.2007 15:18

roony napsal(a):
Krásnej
Měla jsem takovýho, ale to bylo ještě před érou digitálních fotek, tak přiložit nemám co...
Je to skvělé plemeno, chytrý a bystrý, potřeba je mít na něj dost času, ten můj nebyl zrovna z těch flegmatičtějších fousáčů
Teď přemýšlím zas o psovi, ale knírač už to asi nebude, potřebuju něco přece jen "flegmatičtějšího", na cvičák není moc čas a tak...

Sice není černý, ale aspoň střední, i když přerostlý. Flegmoš rozhodně nikdy nebyl a zábava je s ním pořád. Holt kňouři jsou prostě pro aktivní lidi

9.7.2007 15:19

coran napsal(a):
Sice není černý, ale aspoň střední, i když přerostlý. Flegmoš rozhodně nikdy nebyl a zábava je s ním pořád. Holt kňouři jsou prostě pro aktivní lidi

A ještě jeden

5.10.2007 13:57

daia napsal(a):

Ahoj, tak já se přidávám. Mám dvouletýho pejska. Poznala jsem několik kníračů a překvapilo mne, že je docela rozdíl mezi povahou chlapečka a holčičky. Ale nevím, vzorek nebyl dostatečný
Jinak mají určitě plno vlastností, kterýma člověka doženou k šílenství, nicméně oddanost pánovi až za hrob je u nich příslovečná a to mohu potvrdit. knír je opravdu pes jen jednoho pána

Přidejte reakci

Přidat smajlík