Předvýchova vodících nebo asistenčních psů - Brno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2007 21:05

Prý existuje nějaká organizace v Brně, ale nemůžu se dopídit kontaktu. Neporadíte někdo?
Díky.

17.7.2007 06:25

roony napsal(a):
Prý existuje nějaká organizace v Brně, ale nemůžu se dopídit kontaktu. Neporadíte někdo?
Díky.

Je to šklola vodicích psů pana dvořáka na Cejlu.Přesný kontakt taky neví ale vystupuje se na zastávce u Intersparu

17.7.2007 15:16

roony napsal(a):
Díky.

www.vycvikvodicichpsu.cz

17.7.2007 16:35

petruska napsal(a):
www.vycvikvodicichpsu.cz

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jakou školu bych měla mít, pokud chci takové psy cvičit. Se psy pracuji odmalička a ráda bych se jim věnovala i nadále, proto jsem přemýšlela o výcviku vodích psů. Co je k tomu potřeba? Děkuji moc za odpovědi

17.7.2007 22:31

zuzanka napsal(a):
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jakou školu bych měla mít, pokud chci takové psy cvičit. Se psy pracuji odmalička a ráda bych se jim věnovala i nadále, proto jsem přemýšlela o výcviku vodích psů. Co je k tomu potřeba? Děkuji moc za odpovědi

Skolu zadnou - musis splnit predpoklady, nejaky ten pohovor a zaviazat sa, ze zo psom budes navstevovat dopravne prostriedky, rusne miesta, skratka uplne ho socializovat... Taktiez je potreba navstevovat pravidelne sedenia s instruktorom... atd..
Odporucam napisat priamo na kontakt na horeuvedenj stranke.

18.7.2007 08:52

mipooo napsal(a):
Skolu zadnou - musis splnit predpoklady, nejaky ten pohovor a zaviazat sa, ze zo psom budes navstevovat dopravne prostriedky, rusne miesta, skratka uplne ho socializovat... Taktiez je potreba navstevovat pravidelne sedenia s instruktorom... atd..
Odporucam napisat priamo na kontakt na horeuvedenj stranke.

Každá organizace má trošku jiné požadavky na pejska ,ale jde jen o drobnosti.Žádnou školu mít nemusíte v zásadě jde o nácvik základní poslušnosti,slušné chování k lidem a pejskům, nesmí krást ani žebrat,musí poznat co nejvíce míst a dopravních prostředků tzo znamená brát pesa co nejvíc sebou .Já jsem předvychovávala asistenční tam se kladl důraz na aport.

Přidejte reakci

Přidat smajlík