Ahojky.
Hledám někoho, kdo má psa hysterku. Dneska (nejen dneska, ale pokaždé), co jdeme k veterináři stříhat drápy na pátem prstu (vlastně nejen stříhání..), tak náš pes nejprve vyvádí, že se škube, cuká...poté to přechází na vrčení a končí to řevem, že by přeřval i paviána. Kdo to neslyšel, neuvěří! Máte taky někdo takovou zkušenost jako my?Podotýkám, že jinak poslouchá...
kook
napsal(a):
Ahojky.
Hledám někoho, kdo má psa hysterku. Dneska (nejen dneska, ale pokaždé), co jdeme k veterináři stříhat drápy na pátem prstu (vlastně nejen stříhání..), tak náš pes nejprve vyvádí, že se škube, cuká...poté to přechází na vrčení a končí to řevem, že by přeřval i paviána. Kdo to neslyšel, neuvěří! Máte taky někdo takovou zkušenost jako my?Podotýkám, že jinak poslouchá...
Ahoj, s tím problém nemáme, naopak, strašně se jí v ordinaci líbí a nechce jít ven, protože si všechno nestihla očichat
Co máš za pejsana? Nemá s vetem špatnou zkušenost, nebyl s ním třeba někdy sám- bez tebe? Co zkusit zajít k jinýmu vetovi- nebo veterinářce? Zkus ať mu dá dobrůtku
Moc jsem asi neporadila...
kook
napsal(a):
Ahojky.
Nemá třeba tu úplně první návštěvu zakódovanou jako "strašlivou"? Četla jsem, že s pejskem se má jít k vetovi nejdřív "jen tak" - aby neměl první vzpomínku hned na jehlu nebo něco takového...
Ale jen tak mimochodem, já mám kocourka hysterku - a vím co to je
Tak jediné co mě napadá, hodně utěšovat, vzít sebou nejoblíbenější hračku, ať mu vet dá pamlsek....zkoušeli jste?
cherry
napsal(a):
Ahoj, s tím problém nemáme, naopak, strašně se jí v ordinaci líbí a nechce jít ven, protože si všechno nestihla očichat
Co máš za pejsana? Nemá s vetem špatnou zkušenost, nebyl s ním třeba někdy sám- bez tebe? Co zkusit zajít k jinýmu vetovi- nebo veterinářce? Zkus ať mu dá dobrůtku
Moc jsem asi neporadila...
Je to 3-letý bišonek. On byl hysterka už odmalička. Matně vzpomínám na první setkání s veterinářem? Sám s veterinářem byl až mu odstraňoval žlázky v jednom roce.
U jiného veterináře taky škube, vzpuruje, vrčí...ale ne tak hystericky
kook
napsal(a):
Je to 3-letý bišonek. On byl hysterka už odmalička. Matně vzpomínám na první setkání s veterinářem? Sám s veterinářem byl až mu odstraňoval žlázky v jednom roce.
U jiného veterináře taky škube, vzpuruje, vrčí...ale ne tak hystericky
Jestli je u jinýho veta víc v pohodě, neváhala bych a šla k němu! Ona to třeba nebude ani chyba veta, třeba ho to zabolelo, tys nebyla nablízku.. a hafík si to pamatuje. Oni jsou bišoni citlivější, tak třeba fakt k ženský bude mít větší důvěru
Můj vet se se psem nejdřív pomazlí, pak ji teprv dáme na stůl
cherry
napsal(a):
Jestli je u jinýho veta víc v pohodě, neváhala bych a šla k němu! Ona to třeba nebude ani chyba veta, třeba ho to zabolelo, tys nebyla nablízku.. a hafík si to pamatuje. Oni jsou bišoni citlivější, tak třeba fakt k ženský bude mít větší důvěru
Můj vet se se psem nejdřív pomazlí, pak ji teprv dáme na stůl
tak u nás ordinuje jak doktor tak doktorka a je uplne stejne hysterický...a ten jiny vet je doktor...
sydney
napsal(a):
Nemá třeba tu úplně první návštěvu zakódovanou jako "strašlivou"? Četla jsem, že s pejskem se má jít k vetovi nejdřív "jen tak" - aby neměl první vzpomínku hned na jehlu nebo něco takového...
Ale jen tak mimochodem, já mám kocourka hysterku - a vím co to je
Tak jediné co mě napadá, hodně utěšovat, vzít sebou nejoblíbenější hračku, ať mu vet dá pamlsek....zkoušeli jste?
Já si nevzpomínám..myslím, že šel na očkování...ale možná, že se mu něco stalo, když byl ještě u majitele.
Nezkoušeli jsme mu vzít hračku ani pamlsek....ale pochybuji?
kook
napsal(a):
Já si nevzpomínám..myslím, že šel na očkování...ale možná, že se mu něco stalo, když byl ještě u majitele.
Nezkoušeli jsme mu vzít hračku ani pamlsek....ale pochybuji?
Radko, zkusila bych jinýho veta- psala jsi, že u jiného tolik nevyvádí...
Když to nepomůže, holt budete při návštěvách doktora zápasit, určitě nejste sami Malý dítě taky nedonutíš ať nebrečí když mu berou krev... Ale tu dobrotu od veta bych určitě zkusila (něco, co pesovi opravdu šmakuje), hračka, myslím nemá cenu. Hlavu vzhůru a pevný nervy
kook
napsal(a):
Ahojky.
My máme hysterickýho jezevčíka Návstěva veta je fakt horor, musíme jet s pesanem minimálně dva, abysme ho udrželi ( a to má jen 7 kilo
)! Strašně štěká, vrčí, hází sebou, no hrůza. A dělá to odmalinka, přitom si myslím že se mu u veta nikdy nic tak strašnýho nepřihodilo, kromě očkování jednou za rok! Jinak je taky hodnej a na jezevčíka i celkem poslouchá, ale veterináře by nejradši sežral
martaaa
napsal(a):
My máme hysterickýho jezevčíka Návstěva veta je fakt horor, musíme jet s pesanem minimálně dva, abysme ho udrželi ( a to má jen 7 kilo
)! Strašně štěká, vrčí, hází sebou, no hrůza. A dělá to odmalinka, přitom si myslím že se mu u veta nikdy nic tak strašnýho nepřihodilo, kromě očkování jednou za rok! Jinak je taky hodnej a na jezevčíka i celkem poslouchá, ale veterináře by nejradši sežral
mám 9 ti letého naháče a také řve jak pavián při stříhání drápů.Jednou na veterině tak šíleně řval,že přišli i sousedi z vedlejšího baráku zjistit jak moc ho za živa řežou když ho slyšeli.Zbytek smečky (2) jsou tišší než myšky
kook
napsal(a):
Ahojky.
Bišoni jsou děsný citlivky, mám jednoho doma. Na veterinu s ním chodíme tři
a on tam doslova brečí jako malý dítě a to se mu tam nic hroznýho neděje, jen jednou měl zánět v uchu, jinak chodíme jen na očkování. Ach jo, tento týden se tam zas chystáme
, bude veselo. Vždycky vidím, jak rád by paní doktorku kousl, ale dobré vychování mu v tom brání.
timmy
napsal(a):
Bišoni jsou děsný citlivky, mám jednoho doma. Na veterinu s ním chodíme tři
a on tam doslova brečí jako malý dítě a to se mu tam nic hroznýho neděje, jen jednou měl zánět v uchu, jinak chodíme jen na očkování. Ach jo, tento týden se tam zas chystáme
, bude veselo. Vždycky vidím, jak rád by paní doktorku kousl, ale dobré vychování mu v tom brání.
Já jsem měla jednoho takového pudlíka na stříhání. Jenom jsem mu chytla na přední packy a ozval se příšerný jekot. Nejdřív jsem se lekla, že jsem mu něco udělala, ale pak jsem zjistila, že to dělá prostě "jenom tak". Tak jsem mu "vysvětlila" (ne bitím!!!) že tohle na mě neplatí a on za chvíli přestal. Párkárt to ještě zkusil při dalších stříháních, ale zjistil, že mu to není nic platné a pak přestal.
Tak mě napadá, jestli by nepomohlo kdyby jste u toho nebyli. Oni někteří pejsci umí pěkně "hrát", ale jenom když je tam páneček. Ale nevím jestli by to u veta šlo.
kook
napsal(a):
Ahojky.
presne takovou hysterku ma i babicka..je to siba inu...neudrzeli sme ho ani 4...tak to vyresili tak,ze cekaji dycky v aute a sestricka prijde tam a nez pride tak mu pres hlavu hodi naky hadr aby nevidel kdo de a v pohode
misa
napsal(a):
presne takovou hysterku ma i babicka..je to siba inu...neudrzeli sme ho ani 4...tak to vyresili tak,ze cekaji dycky v aute a sestricka prijde tam a nez pride tak mu pres hlavu hodi naky hadr aby nevidel kdo de a v pohode
Moje kamarádka měla pejska plemene shi-tzu a ten byl taky hrozný křikloun,nebyl jediný zákrok,který by se obešel bez povyku