Ahoj, hoďte sem fotky svých pejsků, je jich tu k uzoufání málo. Tohle je moje Aymee těsně po trimování:
hekate
napsal(a):
Ahoj, hoďte sem fotky svých pejsků, je jich tu k uzoufání málo. Tohle je moje Aymee těsně po trimování:
Taky umíme krásně plavat (ale jedině za míčkem, jinak akceptuje vodu maximálně po bříško).
hekate
napsal(a):
Taky umíme krásně plavat (ale jedině za míčkem, jinak akceptuje vodu maximálně po bříško).
S kámojdou Jumbou
hekate
napsal(a):
Kendisky zbožňujeme...
... a občas taky posloužím jako provizorní polštářek
hekate
napsal(a):
... a občas taky posloužím jako provizorní polštářek
tady polovicni westik s papirama
Otec westik byl vseobecne povazovan za psiho homosexuala a byl zrejme znasilnen dominantni matkou, jine vysvetleni se nam nepodarilo vynalezt
Skrz krive nohy tatu rozhodne nezapre
alfi pav
napsal(a):
tady polovicni westik s papirama
Otec westik byl vseobecne povazovan za psiho homosexuala a byl zrejme znasilnen dominantni matkou, jine vysvetleni se nam nepodarilo vynalezt
Skrz krive nohy tatu rozhodne nezapre
A jeste jedna z minuleho roku
marca
napsal(a):
...
Rozesmátá Jessinka xD na dovolené v Adršpachu ...
tynushka
napsal(a):
Rozesmátá Jessinka xD na dovolené v Adršpachu ...
A zase z dovolené :)
tynushka
napsal(a):
A zase z dovolené :)
Rudanek, za tyden poslu fotku po otrimovani
kovbojicek
napsal(a):
Rudanek, za tyden poslu fotku po otrimovani
a zase Ruda
kovbojicek
napsal(a):
a zase Ruda
Ahoj, tak my pokračujeme. Zrovna jsme se s nadšením vrátily z táboru pro malá plemena, na netu ještě bohužel nejsou letošní fotky, tak pošlu z loňska - nejdřív jak jsme hrály s Aymee na schovku:
hekate
napsal(a):
Ahoj, tak my pokračujeme. Zrovna jsme se s nadšením vrátily z táboru pro malá plemena, na netu ještě bohužel nejsou letošní fotky, tak pošlu z loňska - nejdřív jak jsme hrály s Aymee na schovku:
A ještě jedna společně s kamarádama - pes mi stejně lítá někde vzadu, asi jí to už moc nebavilo.
hekate
napsal(a):
A ještě jedna společně s kamarádama - pes mi stejně lítá někde vzadu, asi jí to už moc nebavilo.
Tak já pošlu ještě z tábora letošního. Jinak za rok se jede znovu, tak kdyby někdo chtěl s westíčkem nebo i s jinym pejskem s náma, tak vřele doporučuju a pošlu kontakt na vedoucí.
hekate
napsal(a):
Tak já pošlu ještě z tábora letošního. Jinak za rok se jede znovu, tak kdyby někdo chtěl s westíčkem nebo i s jinym pejskem s náma, tak vřele doporučuju a pošlu kontakt na vedoucí.
Tady naše malá kandiduje na první místo v soutěži Největší žrout Sázavy.
hekate
napsal(a):
Tady naše malá kandiduje na první místo v soutěži Největší žrout Sázavy.
Do vodičky po nožičky...
hekate
napsal(a):
Do vodičky po nožičky...
A kyž není zbytí, tak až po krk...
hekate
napsal(a):
A kyž není zbytí, tak až po krk...
A ještě poslední fotka s naší velkou láskou kavalíří 7-mi měsíční slečnou Cassie. Přispívejte dál, copak nikdo nemáte westíčky???
hekate
napsal(a):
A ještě poslední fotka s naší velkou láskou kavalíří 7-mi měsíční slečnou Cassie. Přispívejte dál, copak nikdo nemáte westíčky???
Na procházce.. :)
Moje milovaná Jessinka s kamarádem Beníkem..
škoda že s ekaždej kouká jinam
hekate
napsal(a):
Ten tábor je fakt super, můžu doporučit (určitě by po letošnim náletu krysaříků neškodilo několik west navíc).
Věřím, že by to bylo fajn, ale mamka by mi to asi nezaplatila..
Jinak, jak se maj vaši westíci,taky jsou tak zlobivý jako to moje bílí torpédo? Určitě hodte fotečky
tynushka
napsal(a):
Věřím, že by to bylo fajn, ale mamka by mi to asi nezaplatila..
Jinak, jak se maj vaši westíci,taky jsou tak zlobivý jako to moje bílí torpédo? Určitě hodte fotečky
Tak tady jsme byly s malou protestovat proti státní maturitě.
hekate
napsal(a):
Tak tady jsme byly s malou protestovat proti státní maturitě.
tak to je dobry.jinak spici Betyna
marca
napsal(a):
tak to je dobry.jinak spici Betyna
Jee tak to je gůůt xD
Jessinky namrzlej čumáček v zimě
tynushka
napsal(a):
Notáák copak nikdo nemáte westíka?
Tak posílam kocoura a její první vánoce (ještě dostala koženej obojek, ale v zájmu překvapení jsem jí ho nezkoušela a nakonec jí byl malej). Jinak včera jsme byli ne čipování, tak mam aspoň částečnou jistotu, že se mi feňule neztratí. Malá to teda silně prožívala, při vpichu zařvala jak tur, až vet nadskočil, ale pak si šla za odměnu vybrat novej balónek do zveráče a snad mi i odpustila .
hekate
napsal(a):
Tak posílam kocoura a její první vánoce (ještě dostala koženej obojek, ale v zájmu překvapení jsem jí ho nezkoušela a nakonec jí byl malej). Jinak včera jsme byli ne čipování, tak mam aspoň částečnou jistotu, že se mi feňule neztratí. Malá to teda silně prožívala, při vpichu zařvala jak tur, až vet nadskočil, ale pak si šla za odměnu vybrat novej balónek do zveráče a snad mi i odpustila .
A ještě přihodim dnešní Aymee s bráškou.
hekate
napsal(a):
A ještě přihodim dnešní Aymee s bráškou.
Nojo, čipování, to už mámedávno za sebou..Jessinka byla statečná
K fotce - Black & White - s kamarádkou Terrinkou
hekate
napsal(a):
Hnípalka :o)
hekate
napsal(a):
Ahoj Soňo, my jsme z Berouna. Praha západ, to je Rudná, Nučice, Černošice a tak, ne? Můžem se někdy domluvit na nějakym výletu
Já bych se..Sím přídala My jsme z Prahy 4..Jessinka je taky drobná ikdyž poslední dobou začíná mohutnět...Taky že má na čase už jí táhne na pět..A donedávna furt vypadala jako štěně..A taky se tak chová
Ale je roztomiločká
tynushka
napsal(a):
Já bych se..Sím přídala My jsme z Prahy 4..Jessinka je taky drobná ikdyž poslední dobou začíná mohutnět...Taky že má na čase už jí táhne na pět..A donedávna furt vypadala jako štěně..A taky se tak chová
Ale je roztomiločká
No vida děvčata... a pak že to nepůjde... musíme se nějak domluvit, nevíte, kdy má bejt nějak slušně, né-li hezky?
hekate
napsal(a):
No vida děvčata... a pak že to nepůjde... musíme se nějak domluvit, nevíte, kdy má bejt nějak slušně, né-li hezky?
Tak kde to vázne? Posílam včerejší fotky Aymee na zahradě s našim Donchuanem Benem:
hekate
napsal(a):
Tak kde to vázne? Posílam včerejší fotky Aymee na zahradě s našim Donchuanem Benem:
A tady princeznu to lítání nějak zmohlo
hekate
napsal(a):
A tady princeznu to lítání nějak zmohlo
A ještě hodim jeden vydařenej aport, většinou jí ho uzme ten větší, ale jako správná vyčůraná ženská se už naučila, jak ho oblafnout
hekate
napsal(a):
A ještě hodim jeden vydařenej aport, většinou jí ho uzme ten větší, ale jako správná vyčůraná ženská se už naučila, jak ho oblafnout
Ale tahle žirafácká žirafa od Evičky je už jenom moje!
hekate
napsal(a):
Holky, co byste řekly někdy tenhle tejden odpoledne? Klidně mi napište SMSku a domluvíme se co a jak. Číslo: 723 189 683
Hele tenhle tejden ještě asi nee potřebuju to vědět hodně předem, chodim ještě ke koníkovi..no spíš k poníkovi .. Nyu a tady moe ajsko kdyžtak napište spíš sem..nemám krdit..274-738-827
hekate
napsal(a):
Posouvam... hazejte fotky, urcite jich nemate malo, sup holky
Tak, o víkendu u nás bylůa kamarádka se svou zrcadlovkou..Počasí nám vyloženě nepřálo, ale pár foteček máme Jessina se tam tváří jak modelka na některejch xD
tynushka
napsal(a):
Tak, o víkendu u nás bylůa kamarádka se svou zrcadlovkou..Počasí nám vyloženě nepřálo, ale pár foteček máme Jessina se tam tváří jak modelka na některejch xD
Tady to je výborná fotka..Nechápu co tam zrovna dělala ale jako..
tynushka
napsal(a):
Tady to je výborná fotka..Nechápu co tam zrovna dělala ale jako..
Tady jsme šly fotit ven, no na to jaká byla tma mi to příjde dost povedený
tynushka
napsal(a):
Tady jsme šly fotit ven, no na to jaká byla tma mi to příjde dost povedený
Miláček..Nebojte, už budu pomalu končit
tynushka
napsal(a):
Miláček..Nebojte, už budu pomalu končit
A poslední..Tahle fotka se mi líbí, nevim proč, asi jak tam má nasvícený ty ouška
tynushka
napsal(a):
Neříkejte mi, že jste sem přestali chodit :(
Pokračujeme
hekate
napsal(a):
Zimní foto: Beroušek panáčkuje...
martes
napsal(a):
Zimní foto: Beroušek panáčkuje...
To je bobeček
Miminko na ledě >>
tynushka
napsal(a):
To je bobeček
Miminko na ledě >>
taky přidam čumáka
hekate
napsal(a):
taky přidam čumáka
tady na nás řve nějakej podvraťák... tak jsme ho následovně řádně zpacifikovaly
elnino
napsal(a):
Proč bez PP...protože mám doma psa s PP..a westíka chci jen pro radost,na žádné výstavy ani štěnata..A záleží hl.na tom jaký má původ...ten může být dobrý i bez PP,jak už jsem zjistila..
Výstavy a chov přece nejsou podmínkou vlastnění papíráka a stejně tak jako může mít dobrý původ, to může být třeba kříženec bůhví čeho se spoustou vad a zdravotních problémů. Navíc bezpapíroví psi mnohdy nevyrůstají zrovna ve vyhovujících podmínkách a brzy se to na nich projeví.
hekate
napsal(a):
tady na nás řve nějakej podvraťák... tak jsme ho následovně řádně zpacifikovaly
Napadlo mě udělat sraz westíků.
Takže kdo máte westíka nebo i kamaráda, co ho má, pojďte s náma na malej seznamovací výlet.
Šlo by se příští sobotu (tj. 19. ledna 2008) do Srbska. Sraz v Berouně na vlakovym nádraží, došlo by se pěšky do Srbska (cca 3 kiláky), tam by se dal oběd a zpátky by se jelo vlakem do Berouna (s plnym pupíkem se jde blbě ).
Hodinu srazu upřesnim podle toho, kolik lidí by šlo, jestli vůbec bude zájem. Takže pište, kdo by šel Terka