Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2007 18:01

Ahoj, hoďte sem fotky svých pejsků, je jich tu k uzoufání málo. Tohle je moje Aymee těsně po trimování:

2.8.2007 18:03

hekate napsal(a):
Ahoj, hoďte sem fotky svých pejsků, je jich tu k uzoufání málo. Tohle je moje Aymee těsně po trimování:

Taky umíme krásně plavat (ale jedině za míčkem, jinak akceptuje vodu maximálně po bříško).

2.8.2007 18:04

hekate napsal(a):
Taky umíme krásně plavat (ale jedině za míčkem, jinak akceptuje vodu maximálně po bříško).

S kámojdou Jumbou

2.8.2007 18:07

hekate napsal(a):
S kámojdou Jumbou

Kendisky zbožňujeme...

2.8.2007 18:10

hekate napsal(a):
Kendisky zbožňujeme...

... a občas taky posloužím jako provizorní polštářek

3.8.2007 08:37

hekate napsal(a):
... a občas taky posloužím jako provizorní polštářek

tady polovicni westik s papirama

Otec westik byl vseobecne povazovan za psiho homosexuala a byl zrejme znasilnen dominantni matkou, jine vysvetleni se nam nepodarilo vynalezt

Skrz krive nohy tatu rozhodne nezapre

3.8.2007 08:38

alfi pav napsal(a):
tady polovicni westik s papirama

Otec westik byl vseobecne povazovan za psiho homosexuala a byl zrejme znasilnen dominantni matkou, jine vysvetleni se nam nepodarilo vynalezt

Skrz krive nohy tatu rozhodne nezapre

A jeste jedna z minuleho roku

7.8.2007 12:13

alfi pav napsal(a):
A jeste jedna z minuleho roku

nasa Betynka

7.8.2007 12:16

marca napsal(a):
nasa Betynka

jeste v zime:)

17.8.2007 14:12

marca napsal(a):
...

Rozesmátá Jessinka xD na dovolené v Adršpachu ...

17.8.2007 14:14

tynushka napsal(a):
Rozesmátá Jessinka xD na dovolené v Adršpachu ...

A zase z dovolené :)

18.8.2007 08:09

tynushka napsal(a):
A zase z dovolené :)

Rudanek, za tyden poslu fotku po otrimovani

18.8.2007 08:10

kovbojicek napsal(a):
Rudanek, za tyden poslu fotku po otrimovani

a zase Ruda

20.8.2007 10:07

kovbojicek napsal(a):
a zase Ruda

Ahoj, tak my pokračujeme. Zrovna jsme se s nadšením vrátily z táboru pro malá plemena, na netu ještě bohužel nejsou letošní fotky, tak pošlu z loňska - nejdřív jak jsme hrály s Aymee na schovku:

20.8.2007 10:11

hekate napsal(a):
Ahoj, tak my pokračujeme. Zrovna jsme se s nadšením vrátily z táboru pro malá plemena, na netu ještě bohužel nejsou letošní fotky, tak pošlu z loňska - nejdřív jak jsme hrály s Aymee na schovku:

A ještě jedna společně s kamarádama - pes mi stejně lítá někde vzadu, asi jí to už moc nebavilo.

22.8.2007 10:58

hekate napsal(a):
A ještě jedna společně s kamarádama - pes mi stejně lítá někde vzadu, asi jí to už moc nebavilo.

Tak já pošlu ještě z tábora letošního. Jinak za rok se jede znovu, tak kdyby někdo chtěl s westíčkem nebo i s jinym pejskem s náma, tak vřele doporučuju a pošlu kontakt na vedoucí.

22.8.2007 10:59

hekate napsal(a):
Tak já pošlu ještě z tábora letošního. Jinak za rok se jede znovu, tak kdyby někdo chtěl s westíčkem nebo i s jinym pejskem s náma, tak vřele doporučuju a pošlu kontakt na vedoucí.

Tady naše malá kandiduje na první místo v soutěži Největší žrout Sázavy.

22.8.2007 11:02

hekate napsal(a):
Tady naše malá kandiduje na první místo v soutěži Největší žrout Sázavy.

Do vodičky po nožičky...

22.8.2007 11:03

hekate napsal(a):
Do vodičky po nožičky...

A kyž není zbytí, tak až po krk...

22.8.2007 11:06

hekate napsal(a):
A kyž není zbytí, tak až po krk...

A ještě poslední fotka s naší velkou láskou kavalíří 7-mi měsíční slečnou Cassie. Přispívejte dál, copak nikdo nemáte westíčky???

30.8.2007 22:21

hekate napsal(a):
A ještě poslední fotka s naší velkou láskou kavalíří 7-mi měsíční slečnou Cassie. Přispívejte dál, copak nikdo nemáte westíčky???

Jee ten tábor může být super, ale já sem ráda když mi máti zaplatí koňskej

8.9.2007 11:16

hekate napsal(a):

Na procházce.. :)
Moje milovaná Jessinka s kamarádem Beníkem..
škoda že s ekaždej kouká jinam

10.9.2007 11:39

tynushka napsal(a):
Na procházce.. :)
Moje milovaná Jessinka s kamarádem Beníkem..
škoda že s ekaždej kouká jinam

Ten tábor je fakt super, můžu doporučit (určitě by po letošnim náletu krysaříků neškodilo několik west navíc).

12.9.2007 15:12

hekate napsal(a):
Ten tábor je fakt super, můžu doporučit (určitě by po letošnim náletu krysaříků neškodilo několik west navíc).

Věřím, že by to bylo fajn, ale mamka by mi to asi nezaplatila..
Jinak, jak se maj vaši westíci,taky jsou tak zlobivý jako to moje bílí torpédo? Určitě hodte fotečky

12.9.2007 15:28

tynushka napsal(a):
Věřím, že by to bylo fajn, ale mamka by mi to asi nezaplatila..
Jinak, jak se maj vaši westíci,taky jsou tak zlobivý jako to moje bílí torpédo? Určitě hodte fotečky

Tak tady jsme byly s malou protestovat proti státní maturitě.

13.9.2007 07:20

hekate napsal(a):
Tak tady jsme byly s malou protestovat proti státní maturitě.

tak to je dobry.jinak spici Betyna

14.9.2007 18:55

marca napsal(a):
tak to je dobry.jinak spici Betyna

Jee tak to je gůůt xD

Jessinky namrzlej čumáček v zimě

18.9.2007 20:28

tynushka napsal(a):
Jee tak to je gůůt xD

Jessinky namrzlej čumáček v zimě

Notáák copak nikdo nemáte westíka?

20.9.2007 11:20

tynushka napsal(a):
Notáák copak nikdo nemáte westíka?

Tak posílam kocoura a její první vánoce (ještě dostala koženej obojek, ale v zájmu překvapení jsem jí ho nezkoušela a nakonec jí byl malej). Jinak včera jsme byli ne čipování, tak mam aspoň částečnou jistotu, že se mi feňule neztratí. Malá to teda silně prožívala, při vpichu zařvala jak tur, až vet nadskočil, ale pak si šla za odměnu vybrat novej balónek do zveráče a snad mi i odpustila .

21.9.2007 17:34

hekate napsal(a):
Tak posílam kocoura a její první vánoce (ještě dostala koženej obojek, ale v zájmu překvapení jsem jí ho nezkoušela a nakonec jí byl malej). Jinak včera jsme byli ne čipování, tak mam aspoň částečnou jistotu, že se mi feňule neztratí. Malá to teda silně prožívala, při vpichu zařvala jak tur, až vet nadskočil, ale pak si šla za odměnu vybrat novej balónek do zveráče a snad mi i odpustila .

A ještě přihodim dnešní Aymee s bráškou.

22.9.2007 10:11

hekate napsal(a):
A ještě přihodim dnešní Aymee s bráškou.

Nojo, čipování, to už mámedávno za sebou..Jessinka byla statečná
K fotce - Black & White - s kamarádkou Terrinkou

25.9.2007 10:38

tynushka napsal(a):
Nojo, čipování, to už mámedávno za sebou..Jessinka byla statečná
K fotce - Black & White - s kamarádkou Terrinkou

NENI TADY NĚKDO S WESTÍKEM Z OKOLÍ PRAHY NEBO BEROUNA???

25.9.2007 13:36

hekate napsal(a):
NENI TADY NĚKDO S WESTÍKEM Z OKOLÍ PRAHY NEBO BEROUNA???

Ahoj, mám 2 letou fenku Westíka. Je to moje zlatíčko, je sice hodně drobná, ale o to víc vypadá pořád jako štěňátko

Jsem z Prahy - západ, úžasná krajina, kde se raubířka pořádně vyřádí!
Odkud jsi Hekate?

25.9.2007 13:45

hekate napsal(a):

Hnípalka :o)

26.9.2007 14:02

sonia napsal(a):
Hnípalka :o)

Ahoj Soňo, my jsme z Berouna. Praha západ, to je Rudná, Nučice, Černošice a tak, ne? Můžem se někdy domluvit na nějakym výletu

26.9.2007 19:53

hekate napsal(a):
Ahoj Soňo, my jsme z Berouna. Praha západ, to je Rudná, Nučice, Černošice a tak, ne? Můžem se někdy domluvit na nějakym výletu

Já bych se..Sím přídala My jsme z Prahy 4..Jessinka je taky drobná ikdyž poslední dobou začíná mohutnět...Taky že má na čase už jí táhne na pět..A donedávna furt vypadala jako štěně..A taky se tak chová Ale je roztomiločká

27.9.2007 13:45

tynushka napsal(a):
Já bych se..Sím přídala My jsme z Prahy 4..Jessinka je taky drobná ikdyž poslední dobou začíná mohutnět...Taky že má na čase už jí táhne na pět..A donedávna furt vypadala jako štěně..A taky se tak chová Ale je roztomiločká

No vida děvčata... a pak že to nepůjde... musíme se nějak domluvit, nevíte, kdy má bejt nějak slušně, né-li hezky?

29.9.2007 10:16

hekate napsal(a):
No vida děvčata... a pak že to nepůjde... musíme se nějak domluvit, nevíte, kdy má bejt nějak slušně, né-li hezky?

Tak kde to vázne? Posílam včerejší fotky Aymee na zahradě s našim Donchuanem Benem:

29.9.2007 10:18

hekate napsal(a):
Tak kde to vázne? Posílam včerejší fotky Aymee na zahradě s našim Donchuanem Benem:

A tady princeznu to lítání nějak zmohlo

29.9.2007 10:20

hekate napsal(a):
A tady princeznu to lítání nějak zmohlo

A ještě hodim jeden vydařenej aport, většinou jí ho uzme ten větší, ale jako správná vyčůraná ženská se už naučila, jak ho oblafnout

29.9.2007 10:21

hekate napsal(a):
A ještě hodim jeden vydařenej aport, většinou jí ho uzme ten větší, ale jako správná vyčůraná ženská se už naučila, jak ho oblafnout

Ale tahle žirafácká žirafa od Evičky je už jenom moje!

30.9.2007 10:38

hekate napsal(a):
Ale tahle žirafácká žirafa od Evičky je už jenom moje!

Jůů to je fešanda
Noo hezky hezky..To se obávám je naposled dneska xD

1.10.2007 13:02

tynushka napsal(a):
Jůů to je fešanda
Noo hezky hezky..To se obávám je naposled dneska xD

Holky, co byste řekly někdy tenhle tejden odpoledne? Klidně mi napište SMSku a domluvíme se co a jak. Číslo: 723 189 683

1.10.2007 21:31

hekate napsal(a):
Holky, co byste řekly někdy tenhle tejden odpoledne? Klidně mi napište SMSku a domluvíme se co a jak. Číslo: 723 189 683

Hele tenhle tejden ještě asi nee potřebuju to vědět hodně předem, chodim ještě ke koníkovi..no spíš k poníkovi .. Nyu a tady moe ajsko kdyžtak napište spíš sem..nemám krdit..274-738-827

30.10.2007 16:38

tynushka napsal(a):
Hele tenhle tejden ještě asi nee potřebuju to vědět hodně předem, chodim ještě ke koníkovi..no spíš k poníkovi .. Nyu a tady moe ajsko kdyžtak napište spíš sem..nemám krdit..274-738-827

Posouvam... hazejte fotky, urcite jich nemate malo, sup holky

16.11.2007 09:30

hekate napsal(a):
Posouvam... hazejte fotky, urcite jich nemate malo, sup holky

Tak, o víkendu u nás bylůa kamarádka se svou zrcadlovkou..Počasí nám vyloženě nepřálo, ale pár foteček máme Jessina se tam tváří jak modelka na některejch xD

16.11.2007 09:30

tynushka napsal(a):
Tak, o víkendu u nás bylůa kamarádka se svou zrcadlovkou..Počasí nám vyloženě nepřálo, ale pár foteček máme Jessina se tam tváří jak modelka na některejch xD

Tady to je výborná fotka..Nechápu co tam zrovna dělala ale jako..

16.11.2007 09:31

tynushka napsal(a):
Tady to je výborná fotka..Nechápu co tam zrovna dělala ale jako..

Tady jsme šly fotit ven, no na to jaká byla tma mi to příjde dost povedený

16.11.2007 09:32

tynushka napsal(a):
Tady jsme šly fotit ven, no na to jaká byla tma mi to příjde dost povedený

Miláček..Nebojte, už budu pomalu končit

16.11.2007 09:33

tynushka napsal(a):
Miláček..Nebojte, už budu pomalu končit

A poslední..Tahle fotka se mi líbí, nevim proč, asi jak tam má nasvícený ty ouška

24.11.2007 20:46

tynushka napsal(a):
A poslední..Tahle fotka se mi líbí, nevim proč, asi jak tam má nasvícený ty ouška

Neříkejte mi, že jste sem přestali chodit :(

9.1.2008 21:53

tynushka napsal(a):
Neříkejte mi, že jste sem přestali chodit :(

Pokračujeme

11.1.2008 18:25

hekate napsal(a):

Chtěla bych se zeptat jestli mívate štenatka a od kud jste...na jaře si chceme s přítelem pořídit westíka....nebo jestli nevite o nejakem chovateli(chceme bez PP)

11.1.2008 19:10

elnino napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli mívate štenatka a od kud jste...na jaře si chceme s přítelem pořídit westíka....nebo jestli nevite o nejakem chovateli(chceme bez PP)

Bohužel my štěňátka nemíváme a kontakt na skvělou chovatelku od které psinku mám jsem po těch letech už ztratila ..

13.1.2008 12:11

elnino napsal(a):

Můžu se zeptat, proč bez PP?

13.1.2008 12:15

hekate napsal(a):

Zimní foto: Beroušek panáčkuje...

13.1.2008 12:30

martes napsal(a):

Proč bez PP...protože mám doma psa s PP..a westíka chci jen pro radost,na žádné výstavy ani štěnata..A záleží hl.na tom jaký má původ...ten může být dobrý i bez PP,jak už jsem zjistila..

13.1.2008 12:32

martes napsal(a):

To je bobeček
Miminko na ledě >>

13.1.2008 18:01

tynushka napsal(a):
To je bobeček
Miminko na ledě >>

taky přidam čumáka

13.1.2008 18:03

hekate napsal(a):
taky přidam čumáka

tady na nás řve nějakej podvraťák... tak jsme ho následovně řádně zpacifikovaly

13.1.2008 21:45

elnino napsal(a):
Proč bez PP...protože mám doma psa s PP..a westíka chci jen pro radost,na žádné výstavy ani štěnata..A záleží hl.na tom jaký má původ...ten může být dobrý i bez PP,jak už jsem zjistila..

Výstavy a chov přece nejsou podmínkou vlastnění papíráka a stejně tak jako může mít dobrý původ, to může být třeba kříženec bůhví čeho se spoustou vad a zdravotních problémů. Navíc bezpapíroví psi mnohdy nevyrůstají zrovna ve vyhovujících podmínkách a brzy se to na nich projeví.

14.1.2008 00:18

hekate napsal(a):
tady na nás řve nějakej podvraťák... tak jsme ho následovně řádně zpacifikovaly

Napadlo mě udělat sraz westíků.

Takže kdo máte westíka nebo i kamaráda, co ho má, pojďte s náma na malej seznamovací výlet.

Šlo by se příští sobotu (tj. 19. ledna 2008) do Srbska. Sraz v Berouně na vlakovym nádraží, došlo by se pěšky do Srbska (cca 3 kiláky), tam by se dal oběd a zpátky by se jelo vlakem do Berouna (s plnym pupíkem se jde blbě ).

Hodinu srazu upřesnim podle toho, kolik lidí by šlo, jestli vůbec bude zájem. Takže pište, kdo by šel Terka

Přidejte reakci

Přidat smajlík